Angie1986 tackar för sig

Sedan 2007 har jag hållt igång denna bloggen.. Ibland när jag har tråkigt kan jag läsa igenom arkivet och ge mig själv ett gott skratt. Ibland funderar jag på om jag blivit tappad bakom en vagn eller om jag bara är jävligt korkad. Men roligt har vi haft det, bloggen och jag. Ett tag handlade min blogg enbart om sex, relationer och gynekologer. Det var många som sa, Angelica, nu gick du lite för långt. Min blogg finns med som referens i en antropologisk uppsats. Uppsatsen handlar om Sex and the City. Jag satt med i en fokusgrupp och delade med mig av mina tankar.. Orden "ligga" och karljävel" är troligtvis orden som använts mest, tillsammans med uttrycket "till råga på allt". Förutom sex och annat snusk har jag skrivit mycket om träning, Harry Potter, Fredrik Reinfeldt, framtidsdrömmar och bag-in-boxar. Ett tag gjorde bloggen mig till en lokal kändis. Jag var så känd att en okänd tjej kom fram till mig på en nattklubb och sa "Men Guuuud det är ju du, jag läser din blogg". Det slutade med att vi kissade tillsammans. Till råga på allt har jag hunnit med ett bloggbråk.. Kommer ni ihåg? Angelica versus Måndagsklubben. Jag kunde inte gå utanför dörren i Falun utan livvakt.

Det känns tungt att behöva göra det här, men jag känner att det är dags.. Jag ska lägga ner bloggen och börja på nästa epok i mitt liv. Och med nästa epok följer en ny bloggadress förstås! Imorgon flyttar jag till London så i fortsättningen kan ni följa mig på www.mindthelondoner.blogg.se !

Angie1986 bugar och bockar och tackar för sig.


Jobb update

Jag måste ge er en snabb update på jobbfronten igen =) Rekryterare nummer 4 på en vecka ringde nyss. Adam heter han och var mycket mån om att jag skulle ringa honom när jag anlänt i London, han dubbelkollade till och med så att jag skrev ner rätt nummer till honom :P Detta jobbet var inom media. Åhhh jag kanske hamnar i mediabranschen? haha.


haha en nyutexaminerad latmask

Jobbsökandet går framåt

Sådärja då är jag hemkommen från min kära vin Ia. Vi spenderade kvällen igår med att ligga under täcket, se på 2012, äta godis, chips och dricka cola. Jag trodde jag blev gravid för ett litet ögonblick. Och den där filmen alltså (ja jag är sen som vanligt) den tog verkligen på psyket. Helst hade jag velat att Ia från början berättade vilka som skulle dö och vilka som skulle överleva. Mitt hjärta klarar inte av såna filmer förstår ni.

Denna veckan flyttar jag till London, borde jag bli nervös nu? Lite kanske.. Jag har nyss pratat med Gordon, en rekryterare som mailade mig för att han tyckte jag hade ett "great CV". Han frågade inom vilket område jag ville jobba inom,, MARKETING sa jag. Tyvärr så var denna rekryteringsfirm mer inriktade på sales vilket egentligen går hand i hand med marknadsföring. Men han rekommenderade några andra rekryterare som är specialiserade på marknadsföring. Även om han inte kunde erbjuda mig ett jobb så känns det ju bra att någon tycker mitt CV är toppen =) På bara en vecka har alltså tre rekryterare kontaktat mig trots att jag inte bor i London än. Det ser lite ljust ut iaf.

Nu ska jag äta ägg och lax, sen ska jag nog tvätta lite,, laalala..


jag har varit dålig med kameran så ni får nöja er med en gammal bild från PPPn på Camilla, mig och Therese

Jag ber

Snälla gode gud får jag ta en tårtbit till?


Ja, det får du

Det blåser!

Hold your horses vad det blåser idag alltså. Jag tänker undvika att kliva ut genom dörren idag. Jag släppte ut Tindra, 5 min senare ska jag ropa in henne. Då står hon under ett träd och totalignorerar mig. Jag tittar upp och ser en stor fet orange katt sitta i trädet. Haha stackars katt. Idag ska jag ägna hela dagen åt att se på fotboll och organisera mig lite. Jag ska skriva en lista över viktiga grejer jag måsta ha med mig till London, typ adapter och min A-Z karta.

Vet ni varför Gud skapade mannen före kvinnan?
Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt.


Sofia och jag när hon var och hälsade på i Borlänge på PPPn

Pappas födelsedag

Jag har proppat i mig massa tårta samtidigt som jag ser på matchen mellan Frankrike och Uruguay. Pappa fyller 48 idag. Om två år fyller han 50, då ska han få biljett till OS i London, bra present va? Undra när man kan börja köpa biljetter.. Han ska få bo i mitt mansion med helpension.


Johan var och köpte tårta (i min familj undviker vi bakning och matlagning haha)


Jag var ute och sprang och passade på att plocka värsta feta buketten under nedvarvningen.


Visst är dom fina?! Jag redigerade bilderna lite så att de skulle få lite mer färg :P

Jag fick en glad överraskning,, jag fick 1000 kr mer i skatteåterbäring än vad jag minns jag skulle få..

Min vanliga tur

Jag bor inte ens i London och jobberbjudandena bara haglar in! Ja, okej nu kanske jag överdriver lite, men jag har iaf pratat med rekryterare nummer 2. Hon ringde angående ett jobb som Customer Service Representive. Hon skulle skicka iväg mitt CV till företaget som jag eventuellt ska på intervju hos nästa måndag. Det kanske inte är precis vad jag vill jobba med, men det är ett jobb som ger pengar. En bra början helt enkelt och jag ska göra så gott jag kan på intervjun om jag får möjligheten =) Om inte annat så är det bra att öva på att gå på intervjuer, jag har bara varit på jobbintervju en gång och det var när jag skulle börja jobba på distansapoteket, inte så avancerat med andra ord. De andra jobben har jag fått genom mitt CV utan intervju. Så nu väntar jag på ett mail från henne med en beskrivning av jobbet. Spännande =)


Avatar

Alltså, nu vet ju jag att jag är lite sen och inte alltid är först med allting.. Men den där filmen Avatar, jäklar vad konstig den är. Jag vet inte om den är bra eller dålig, lite psyko var den nog ändå. Det kanske hade varit coolare att se i 3d,, eller så kanske den blivit ännu mer overklig.. haha okej nu svamlade jag bort mig, overkligheten kanske är grejen med den här filmen :P Den hamnar iaf inte på min top 10 lista.

Nu över till något annat!
Om en vecka åker jag till London! Mitt liv är så spännande, jag vet aldrig vad som händer eftersom jag inte är typen som planerar allt in i detalj,, lite lagom spontan liksom. Fotbolls-VM börjar idag, hoppas det går bra för England. London under fotbolls-VM är en STOR fest. Jag bodde i London förra VM så jag vet ;) Folk stod och hoppade i fontänerna på Trafalgar Square. Det blir nog dock inte så mycket fotbollstittande för mig,, jag måste lägga ner hela min själ på jobbsökande.


Hmmm frågan är om jag kommer få nåt jobb, så som jag beter mig ;) Sofias BH är lika stor som mitt huvud, jag skulle kunna använda den som cykelhjälm haha

Höstväder

Usch vilket höstväder det är. Regnar och blåser som tusan. Jag gav upp fotbollkröniketittandet och la mig i sängen. Med mig fick jag en hund som har brett ut sig i mitten av sängen och som dessutom ligger på mitt täcke. Jag har inte hjärta till att flytta på henne så jag ligger med halva kroppen utanför sängen och täcket på halva mitt ben. Men oj så mysigt vi har det Tindra och jag.


Tindra i vintras

Frågor och svar om London

Hahaha jag hittade en lista med frågor och svar om London. Mycket av det stämmer verkligen :P

1. Is it ok to talk to strangers in London?
A: No (unless you want to know what time it is or ask for directions, but ALWAYS try to find out by yourself first!)

2. Where do I go if I want to meet new people of the opposite sex in London?
A: Online. –

3. Does everyone read on the Tube?
A: No, but everyone pretends to read, and so should you for the well-being of your fellow passengers.

4. How many people can you fit in a tube carriage?
A: No limit has been reached yet.

5. What’s the best pedestrian strategy crossing the street at a light?
A: Nevermind whether it’s red or green, simply follow the crowd and pray.

6. How do I know which travel card I should purchase if I’m new in the city?
A: You don’t.

7. What language is spoken in London?
A: Pretty much every language but English.

8. How do I get a job in London?
A: You make friends who work in recruitment.

9. How do I make new friends in London?
A: No one knows. It hasn’t been done so far.

10. How do I know when I’ve become a real Londoner?
A: When you haven’t been to Oxford Street in over a year.

11. How do I know where it’s legal to park my car?
A: This knowledge can be learned only through Pavlovian conditioning. If you get a ticket, then you’re parked in the wrong place. Trial and error. Eventually you’ll learn.

12. Is it legal to drink alcoholic beverages in London parks?
A: Yes, as long as you’re white and have a somewhat recent haircut.

13. How do I greet my female friends in London?
A: You put your cheek against theirs, and kiss in the air. Then you switch cheek and repeat the procedure.

14. Where can I get the finest fish and chips?
A: In Bristol.

15. Are there any nice parks in London where my girl and I can have a cozy picnic?
A: Yes, as long as you don’t mind constantly being bothered by transients and huge disease-spreading birds.

16. Why are there no trash bins in London?
A: To keep riff raff employed with street sweeping.

17. Where can I get the best hamburgers in London?
A: McDonalds.

18. Is prostitution legal in London?
A: Yes, as long as you pay in drinks and the transaction takes place in a nightclub.

19. What do I need in order to apply for a job in London?
A: An EU citizenship and a bank account.

20. What do I need in order to open a bank account in London?
A: An EU citizenship and a job.

21. What pisses a Londoner off more than anything?
A: Having to wait a whole three (3) minutes for a train.

22. How can you tell that someone’s not from London?
A: He or she acknowledges homeless people.


Jag slänger in en bild på mig och Alexander som absolut inte har med inlägget att göra =)


Bildbomb - del 1 från London

Vem har sagt att kvinnor inte blir vackrare med åren? Den har nog fan fel alltså, haha. Jag hittade en gammal cd med bilder från London 05-06 som Emma skickade till mig en gång i tiden. Haha fy fan vad jag såg ut alltså. Snäll som jag är så delar jag med mig av de några av de fulaste bilderna på mig någonsin. Vi kan ju konstatera att mode inte var min bästa sida på den tiden. Haha ni kan ju även observera att jag då inte tyckte att det var något som helst fel på mig och min look.


Jag och Elin på Camden Market. Jag har en piercing i näsan haha. Jag harmatchat ögonskuggan med skjortan..


Lisa, Jenny, Elin Linda och jag. Tjejkväll hemma hos Linda i Twickenham.


Haha James den uppblåsbara engelsmannen. Jisses vilket långt hår jag hade!


Jag och Emma gick och såg musikalen FAME. Det lilla pärlhalsbandet var en viktig accesoar på den tiden.


Helt slut efter ett pass på Friskis i Svenska kyrkan

Det var allt för den här gången. Min dator måste startas om innan jag kan ladda upp mer bilder. Den vägrar samarbeta med mig just nu..


Vandrarhem - check

Sådär, nu har jag bokat vandrarhem för de 7 första nätterna i London. Jag bokade på Hyde Park Hostel och får betala €98 för en hel vecka. Ett mycket bra pris tycker jag. Förhoppningsvis behöver jag bara bo på vandrarhem en vecka. Jag pratade med en rekryterare idag om ett jobb som Market Researcher. Hade jag befunnit mig i London nu hade jag kunnat börja jobba i morgon. Det var dock inget permanent arbete utan ett kortare projekt, men det hade ändå varit en fot in. Rekryteraren bad mig ringa när jag anlänt till London så skulle hon se om hon kunde fixa nånting åt mig då. Det går redan framåt i jobbsökandet med andra ord =)

Jag beräknar vara framme på vandrarhemmet runt kl 01.00, då ska jag slänga mig på sängen i "the dorm" med 9 andra snarkande personer och sova ut riktigt länge tills jag vaknar. Jag valde det vandrarhemmet, dels för att det var billigt och dels för att det låg i mina gamla hoods så att jag hittar på en gång. Jag vill ju inte irra runt i London mitt i natten en fredagkväll med mitt lilla bagage. Vill ni veta det första jag ska göra på morgonen? Jag ska stoppa ner £10 i fickan, dra på mig löpardojorna och sträcka ut benen i Hyde Park och sedan köpa frukost som jag ska tillaga på vandrarhemmet. Efter en löptur i Hyde Park kommer jag garanterat finna inspiration till att ägna resterande delar av dagen till att söka jobb. Jag tycker jag är så modig som gör detta alldeles själv!

 
Jag toklängtar efter att få känna endorfinerna pumpa när jag svischar förbi serpentinsjön i Hyde Park

Tjejsidor!!!!!!

Haha jag fick mig ett gott skratt. Hemma hos pappa kan man hitta massa gamla roliga grejer, jag hittade en skoltidning från när jag gick i femman. Haha min storasyster (som för övrigt är på väg hit) har skrivit en bokrescension om en tvillingbok, haha. Fast nu var det inte det som var humor, utan det är en alldeles speciell artikel skriven för tjejer. Så här står det: (observera att jag skriver exakt som det står i skoltidningen)

TJEJSIDOR!!!!!

MODE:
Det senaste modet från London är knälånga thaiyta byxor. Inom färgnyanserna så kommer det att vara modernt med rosa, turkos & baby blå. Det senaste inom skor är platådojor eller sleepindojor. Det är även modernt med midja korta tröjor.

Det här är till alla er som stiger upp varje morgon och kollar er i spegeln & säger fy!!! Det som oftast är felet är.... man tycker man är för tjock, håret blir bara fel, inga kläder passar & för mycket finnar rent ut sagt man tycker att man ser för bedrövlig ut.
Här kommer lite hjälp på vägen.
Gör sittups morgon oh kväll minst 25 st åt varje gång. Stäng av tvn 6 gå ut & gå. Stick till en frisör klipp dig eller färga håret. När du ändå är och klipper dig köp lite kläder som passar just dig. Köp lite nytt smink och testa en ny look. Vill du ha bort finnar utan en massa konstiga medel. Tvätta dig då med ljummet vatten och tvål som passar din hy. Så kanske du kan gå upp en morgon och säga wwwwooooow vilken brud.

TIPS!
För er som tror om jag inte äter frukost blir jag smal. FEL det kanske funkar i någon vecka men sen så blir du tjockare, ät frukost.

KILLAR: För alla er som får höra taskiga kommentarer av killar, stå på er vi har ju GIRLPOWER!!!!!!!!
TIPS! Ett bra tips till alla er som inte har pojkvänner. Vill ni ha pojkvän så var er själva & visa inte dom sidor som ni inte har.
                                                                                           

haha det verkar som om författaren till detta har bläddrat i sin storasysters Veckorevyn :P 25 situps om dagen så blir man smal ;) Förstår ni nu varför jag skrattade? Den där artikeln var hysteriskt rolig.


Mina Drömmars Stad

Jag är alldeles för exalterad för att kunna sova, jag har fortfarande inte fattat att jag flyttar till London nästa vecka. Inser ni att jag har väntat på den dagen i 4 år? Helt galet. Jag har registrerat mitt CV på massa rekryteringssidor, men det är svårt att söka jobb när man inte är på plats så det väntar jag med. Jag ska bo på vandrarhem tills jag hittat ett jobb, sedan ska jag flytta in i ett kollektiv med massa australienska killar (I wish). Och givetvis kommer jag hitta ett jobb! Jag brukar drömma mig bort till alla marknadsföringsjobb som finns. Jag skulle kunna döda för ett. MEN jag ska försöka att inte vara så kräsen i mitt jobbletande. Det viktigaste är att jag får ett jobb som pays my bills. Till en början iaf, sen ska jag bli Marketing Manager och tjäna 1 miljon om året. I wannaaaaa beeeee a billionaire soooo fucking baaad! Egentligen har jag tänkt att undvika svenskar så gott det går (annars hade jag lika gärna kunnat flytta till Stockhom), men midsommar i Hyde Park lockar allt mer... Svenskar, brittiska jordgubbar, vin och midsommarstång. Hur ska jag kunna avstå? Är jag en looser om jag kontaktar några Londonsvenskar och firar midsommar med dom? :S
Natten till ära har jag tillochmed rotat fram gamla bilder ur arkivet från mina tidigare midsomrar i London :P


Midsommar i Hyde Park 2006. Men satan vad ung jag var på den tiden! Nu fick jag nästan lite ålderspanik. Jag misstänker att mina bröst har växt sen dess(?!)


Midsommar i Hyde Park 2007. Jag älskar att jag har samma pose på båda bilderna haha. Jag ser bara lite äldre ut :P


Dumma svenskar i Hyde Park! Små grodorna, små grodorna...


Jag tror knappast jag kommer kunna avstå ett midsommarfirande efter att sett de här bilderna :)

Duktiga storasystrar

Jisses vad jag skämmer bort min lillebror Christoffer, jag lagade mat åt honom, jag gav honom en kopp te. Hur mycket längre kan jag gå? Helt fantastiskt alltså. Inser ni hur multi tasked jag känner mig när jag matar Alexander samtidigt som jag äter själv? Förmiddagen av min barnvaktardag har gått smärtfritt. Nu ligger han och sover, hoppas han sover X antal timmar :P Det är ju knappast mitt problem om han inte somnar inatt haha. Men skjut mig vad tråkig jag är som pratar om barn i en blogg, det är ju ingen mammablogg det här alltså. I onsdags var jag och Becca på en föreläsning som hette "Duktiga storasystrar". Den handlade om vilken roll man fick i förhållande till vart man står i syskonskaran. Jag är pseudotvilling och andrabarn. Pseudotvilling blir man när det är tätt mellan barnen. Andrabarn löper större risk att bli alkoholister. Men de är också dom som flyttar till Stockholm eller emmigrerar haha. Fast idag har jag agerat duktig storasyster. Inte varje dag jag sköter hushållet minsann. Och nu riktigt längtar jag efter att pappa ska komma hem från jobbet så att jag kan ligga på soffan och ropa på honom att ge mig en kopp te. Det är då jag hoppar in i lillasysterrollen som inte har några plikter. Living the dream.


Alexander och Knodden (Christoffer) haha

Ett glufsande uppvaknande

Var är jag, var är jaaaag!!??? Exakt så kändes det när en lurvig hund hoppar upp i sängen och väcker mig alldeles för tidigt. Jag trodde först det var Becca men sen kom jag på att jag var hemma hos pappa. Till råga på allt vaknade jag upp med kläderna på, typiskt mig att dricka vin som om det var vatten. Jag hamnade hos min farbror och hans fru igår kväll när jag kom hem, deras vinglas är störst i världshistorien.
Jag lyckades somna om med en stor hund bredvid mig men den sömnen varade inte allt för länge, jag fick ett barn också. När Johan åkte till skolan i morse kom han in och la Alexander bredvid mig, han låg och sög på sin jävla tutte så att jag fick huvudvärk. Jag ska vara barnvakt hela dagen. Jag har gett Alexander en kaka och bytt blöja. Vad ska jag göra nu då? Han kan inte prata så vi har ju inte mycket att säga. Just nu hållen han på med en vinka-hejdå-lek. Jag har redan tröttnat på att sitta och vinka.


Nu ska vi ut i solen!

Adios FalunBorlänge

Ja, jag kan faktiskt erkänna att det känns lite småjobbigt att flytta ifrån FalunBorlänge.. Jag har ju ändå spenderat 4 år av mitt liv där. 4 år?! gulp. Becca vinkade av mig vid tåget, jag var tvungen att bita mig i kinden för att inte lägga mig ner på perrongen och gråta. Typiskt mig att bli så jävla sentimental när jag ska säga hejdå. Vi rensade kylskåpet igår, vi drack upp allt vin med andra ord. Vad gjorde människan innan baginboxen fanns? Becca höll låda som om det inte fanns någon morgondag. Jag lyckades med mitt livsuppdrag, få Becca att släppa loss ;) Allt jag behövde var en enda termin. Jag blir så lycklig när jag ser Becca med ett glas vitt i handen haha. Fast Becca har lärt mig massa grejer också som jag kan briljera med. Jag har lärt mig hur man skär en tomat, jag har lärt mig hur man skalar potatisar, jag har lärt mig hur man diskar för hand och massa annat som kan va bra i framtiden ifall min butler skulle bli sjuk.

Nu kära vänner ska jag ta mig en liten tupplur här på tåget, jag måste ta igen förlorade timmars sömn. Typiskt mig att vakna klockan 8 på morgonen..


Becca my love, jag lovar att skypa dig när jag är med Alexander så att du får höra hans vackra stämma haha

RSS 2.0