Jobbsökandet går framåt

Sådärja då är jag hemkommen från min kära vin Ia. Vi spenderade kvällen igår med att ligga under täcket, se på 2012, äta godis, chips och dricka cola. Jag trodde jag blev gravid för ett litet ögonblick. Och den där filmen alltså (ja jag är sen som vanligt) den tog verkligen på psyket. Helst hade jag velat att Ia från början berättade vilka som skulle dö och vilka som skulle överleva. Mitt hjärta klarar inte av såna filmer förstår ni.

Denna veckan flyttar jag till London, borde jag bli nervös nu? Lite kanske.. Jag har nyss pratat med Gordon, en rekryterare som mailade mig för att han tyckte jag hade ett "great CV". Han frågade inom vilket område jag ville jobba inom,, MARKETING sa jag. Tyvärr så var denna rekryteringsfirm mer inriktade på sales vilket egentligen går hand i hand med marknadsföring. Men han rekommenderade några andra rekryterare som är specialiserade på marknadsföring. Även om han inte kunde erbjuda mig ett jobb så känns det ju bra att någon tycker mitt CV är toppen =) På bara en vecka har alltså tre rekryterare kontaktat mig trots att jag inte bor i London än. Det ser lite ljust ut iaf.

Nu ska jag äta ägg och lax, sen ska jag nog tvätta lite,, laalala..


jag har varit dålig med kameran så ni får nöja er med en gammal bild från PPPn på Camilla, mig och Therese

Kommentarer
Postat av: carro

Jag vill också se film o käka godis med dig!! :D Så kul att du ska flytta, jag kommer och hälsar på i vår eller sen höst.

2010-06-14 @ 13:40:58
URL: http://www.fitnessessan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0