Jag lever!

Trodde aldrig jag skulle överleva denna vansinnesfärd ner till Göteborg. Klockan 08.00 startade vi minibussen och gav oss iväg från Borlänge mot Göteborg med Helen vår lärare som chaufför. Ni som vet vilken bilskräck jag har förstår nog. Timmerbilar, lastbilsolyckor, vägkrog och felkörning i Göteborg. Helen tog en "smart" genväg via spårvagnsfilen. Kööör skrek Viktoria i panik när Helen bromsar bilen och stannar som en paralyserad dalkulla. Mitt hjärta bultade och under armarna växte lökar....

Men nu sitter jag här i lugnan ro på vandrarhemmet, Viktoria stickar, Carro tar ett nap och de andra petar naglarna. Om en stund ska vi åka till Svenska Mässan och ställa upp vår monter och gå på möte med TUR-teamet. De här dagarna kommer bli lika roliga som de varit de föregående åren. Och vet ni vad det bästa är?! Det är vår i götet. Jag vill sitta på uteservering och dricka vin. Men här ska jobbas!


Välkommen till Göteborg, ett glatt glittrande Göteborg!!!!

And to my dear international friends, I in Gothenburg working at the Swedish TUR-fair. Love ya!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ååååh! Nu gråter jag en skvätt över att jag inte är där med er :( Nästan så att jag till och med saknar Helens galna bilkörning med tillhörande skrik... (okej, nu kanske jag överdrev en aning...) Dock saknar jag INTE öppna fönster och nakna bröst!

2010-03-24 @ 20:20:58
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0