Hanna och Elisabet

Det slog mig nyss plötsligt att fan på lördag är sista gången jag får träffa Hanna och Elisabet på väldigt länge.. De flyttar båda ner till Göteborg nu. Det suger rejält tycker jag!!! Jag vill att de ska stanna kvar i Falun för alltid juh,,
suck,, jag tror jag ska lägga mig i sängen och gråta i stället...
allt är bara skit just nu...
jag fattar inte vart detta året tagit vägen,, det är snart ett år sen som jag såg min lillasyster för sista gången, det känns fortfarande overkligt, jag tror jag har hållt tillbaka det jag känner alldeles för länge nu,, varför kan inte jag oxå få gå igenom en sorgprocess som alla normala människor. jag väntar fortfarande på den dagen då jag kommer bryta ihop totalt, jag vill att den ska komma snart så att jag har det överstökat.. fan det är inte meningen att man ska dö när man är 19,, ibland kan jag bli arg på henne för att hon tog livet av sig utan att förvarna mig.. en förklaring skulle inte sitta helt fel att få heller. FAN!!!!! FAN!!! FAN!!!! FAN!!!! just så känner jag nu,,, jag vill bara hem för jag orkar inte mer!!!! kan ni fatta det?????? näe det kan ni inte FAN FAN!!!!!

jag vill att hanna och elisabet stannar kvar och så vill jag backa tillbaka tiden ett år, då hade jag aldrig åkt till london över sommaren,, jag hade bundit fast therese i ett rep och hållt henne kvar där till den 2 augusti för då hade hon aldrig kunna avsluta sitt liv,, jag kommer alltid hata 2 augusti..... FAN!!!! Kom tillbaka då Therese!!!!

Tio stycken gula rosor ska jag skänka dig!!!

Tjoohooo!!!

De senaste dagarna har jag pluggat effektivt som aldrig förr så nu jävlar ska jag sätta tentan på lördag!! Sen är det party!!! Det blir seaside och utsparksfest på kåren i Falun. KUL!!!

Idag har jag skrivit på hyreskontraktet så nu är det klappat och klart. Nu måste jag bara säga upp mitt rum, internet och jaaa det var ju inget mer för stadsnätet har jag redan sagt upp.

Fick en liten överraskning av Anders idag med. Man kan ju inte bli annat än smickrad i alla fall, tio gula rosor, chokladhjärtan och en skriftlig kärleksförklaring i form av en rimmande dikt :)
Jag borde nog ta och fundera på att köpa en riktig vas snart, fan blommorna rullar ju in på löpande band nu för tiden. åååå tack Anders, jag är överlycklig!

Idag har det varit kanonväder, alla har typ brännt sig. Men värst är ändå Terese som ser ut som en tvättbjörn som varit på skidsemester,, hahaha där kan vi snacka googlebränna :) sött är det iaf!

Och nu har jag varit på dansjympa på friskis,, det var cpkul!!! Terese och Hanna. S var oxå där,, och hör o häpnad Koro har satt sina fötter på jympagolvet!! Han var oxå på danspasset and he was the king of the dancefloor! hehe

I morgon är det bara en vecka kvar tills jag åker hem!! Men istället för att åka med Viktoria så tar jag tåget hem för Viktoria skulle inte hem samma dag. Och imorgon är det plugg heeeela dagen och så ska jag luncha med Hanna!

Slut för idag tack för idag!
"all den plötsliga uppmärksamheten kommer stiga mig över huvudet"

Allt flyter på

Jag känner mig som en gummianka som bara följer med i strömmen.. den här dagen har varit helt felfri.. visserligen sov jag kanske lite för länge men vad gör väl det när jag kompenserade med att sitt och plugga effektivt på skolan i tre timmar. tentapluggade till organisationsteorin och jag har nu lärt mig allt om Mintzberg, Herzberg och organisationskulturer.
sen var jag och tränade aerobic 2, det gick finemang, jag skuttade runt som aldrig förr! Var förbi Waynes en sväng också och sällskapade lite med Caroline när hon jobbade. Och nu har jag suttit i typ två timmar och pluggat lite destinationsutveckling :)
Bästa av allt!! Det slog mig idag att det är nästa vecka som jag åker hem!!!! Japp, på torsdagen ska jag och Viktoria bila ner till Småland,,, JIPPIE!!!!! det kommer vara den lyckligaste dagen på länge! Måste bara fundera på vad jag ska ha med mig för kläder,, hmm och skor,, gah och accesoarer.. mycket att tänka på..

Igår kväll var Anders och Anders här och busade med mig. Muffisarna som Anders hade bakat var onekligen goda,, mums för blåbärsmuffins.
Jag höll på att få panikattack när Anders höll fast mig i en konstig ställning som ser konstig ut om man inte vet om att den inte ska va konstig.. jag låg stel som en pinne i Anders grepp när jag plötsligt hörde en dörr öppnas, jag trodde det var Carro som kom hem men ljudet kom från nån annanstans som tur var.. jag hade dött om någon sett mig i den mycket obehagliga situationen!!! gah det var inte ens kul, mitt hjärta slutade slå för stunden :(

Det har löst sig med "situation William" oxå.. jag trodde ett tag han ville mörda mig långsamt men nu känns det inte så längre... jaja jag tror inte att han har mord i sinnet iaf :)
If William wanted to murder me I would probably die because he´s my best mate in this town (håla)

Cheers mates!!!!

Köpt tågbiljett!

Yay!!! Nu har jag köpt min tågbiljett ner till Emma i Karlshamn! 19-23 juni blir det, så vi firar midsommar tillsammans :) sist vi firade midsommar ihop så var vi i Hyde Park i London, det var två år sedan. Det är helt sjukt att vi inte träffats på två år ju!! Vi umgicks typ varje dag nästan när vi bodde i London, och när vi inte träffades så pratade vi i telefon i flera timmar varje dag. Vi var väl vad man skulle kunna säga beroende av varandra,, hihi. Det ska verkligen bli cpkul att åka ner till Blekinge! Det är nästan Danmark så jag borde nog fråga Linus om han skulle kunna lära mig grunderna i danska så att jag förstår vad de säger utan att behöva anställa en tolk. Hur ska jag ha råd med en tolk när csn knappt räcker till att köpa tågbiljetter så att man kan flänga runt till alla sina vänner runtom i Sverige??

Idag har jag inte gjort nåt som jag planerade, jag har inte tränat och jag har framförallt inte pluggat.. woops! och jag som har tenta nästa vecka, och lite annan skit att göra.
I stället så har jag tittat på Kyle XY, sovit och hängt med el profesoro.. vi låg i sängen och slappade och pratade om allt och inget.. anders kan så mycket onödiga saker, som till exempel att man brandvarnare täcker upp 60 kvadratmeter.. den passar ju alldeles utmärkt på mitt rum som är 14 kvadratmeter. Sen så har han lärt mig världens dassigaste raggningsrepliker.. "Om du var en tår i mitt öga skulle jag aldrigt gråta för då skulle jag förlora dig" "Din kropp är finare än alla jordens himmlakroppar"... Tycka vad man vill om Anders, men han är störtskön..
Just nu så står han hemma i sitt kök och bakar muffins till mig,, vi ska hänga hemma hos mig och hetsäta muffins och se på tv!
En perfekt söndag med andra ord!!!!

Markoolio skrämde mig


Guten Morgen Alles!

Hade tänkt att jag skulle få sova ut idag men sen så blev jag väckt av att telefonen ringde och då kan jag inte somna om heller. Så med grus i ögonen och benen släpandes elva meter efter mig gick jag till Hemköp för att införskaffa mig en fiberrik frulle. När jag rundat hörnet efter mjölkkylen fick jag syn på något som fick mig att hoppa två meter upp i luften och orsakade temporärt urinläckage. Mina ögon skådade då en Markoolio i orginalstorlek gjord av papp. Jag har aldrig förr känt mig så dum, hmm hur kunde jag bli rädd för en stor kartongbit??!! Men sen när började Hemköp med all denna EM-propagande??

Jag tänkte blogga för att jag tänkte skriva om helgen men sen kände jag att jag inte har nåt att berätta men sen efter många om och med så bestämde jag mig för att kortfattad berätta om helgen.

I fredags var jag i Falun på spexfest.. fick med mig Hanna dit oxå,, cpkul!!! Vi grillade, åkte linbana, gungade och drack av Susannes bål som hon förvarade i en stor blå balja,,, hahhaha Nämen Susann!! Det var väl onödigt.
Det var en onekligen trevlig fest iaf, Chritoffer plinkade på gitarren och sjöng som en Gud! Christoffer är sååå duktig på mycket ;)

I går så vaknade jag alldeles för tidigt av att jag hörde Carro och Nils, de skulle iväg på champangefrukosten till PPPn och hade dessvärre tagit fel på en timme,, så kl 9 tog Carro sin första cider!! hahah hon är härlig hon.
så när jag ändå var vaken så passade jag på att städa mitt rum och greja lite.
Sen så gick jag och lunchade med William och lättade mitt hjärta lite, hmm dålig idé kanske för jag vart lite nere efter det.
Och så var det ju den där PPPn (Party, Picnic, Pub) igår. och jag kände på en gång när jag satte foten i parken bakom tenoren att nääääääeeeeee vad gör jag här!!???? Skulle det här vara årets bästa fest?? Årets mest patetiska fest, ölhävartävlingar á la jag är 15 år igen,, och lama kubbspel, charader och trams. Gah jag tyckte bara att alla var allmänt dryga... och åååå jag kan inte med folk som blir en helt annan person när dom druckit, såna som är så töntigt osäkra annars och så fort de fått i sen en droppe så struttar de runt och tror de känner alla och viftar med ögonfransarna varje gång de ser nåt av manlig karaktär... men åååå!!!

Så jag gav upp och gick hem, la mig i sängen en stund och tyckte allt kändes mycket bättre!! Sen gick jag med Caroline hem till hennes mamma och kollade på eurovision och hade det jättemysigt,, det är hur en riktig lördagkväll ska se ut!

Och idag ska jag plugga, slappa och träna!

Tjupp!!

MSN

Jag kan roa mig i evigheter med att se vad folk heter på msn. endel saker som folk skriver är humor. kolla här..

Single and Fabulous!
unnar sig avkoppling
städar
ute å går
Det ska inte kosta skjortan att köpa en hoodie - Don´t mention the war.
Kollar film
No Heroes
Har sprit i mängder!
(ivars) Sweden rock festival?, hultan?
EM-nästa :)
rädda mig från mitt egna sällskap
fan är allt skoj?! allt känns så upp och ned och förvirrande... party?
jag trodde vi inte hade förelläsning, hade fel oops!
Komma ihåg: kontanter till PPPn!!!
Attention dum dums
det är över nu
Regnigt
27/3-08
Johan
.::Stim: "Vi vill testa fildelningsavgift i höst" :: celestialchaos.com
The Beginning And The End
Des briques roses sout un peu homosexuelles"HAHA :)
last week
Some say he knows 2 facts about ducks... and they are both wrong . All we know ... he is called the Stig!
När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd
Come back i helgen är inte omöjlig - Chile - France 5-3 Vamos Chile mierda!!!
www.vulkan.se
I accept chaos. I don´t know whether it accepts me.
Traenar och blir grymt snygg, no women - no cry ..
Alcohol, the only one to trust
inte långt kvar nu
www.sarastar.blogg.se
ska bli farsa i december eller januari
PAPPA!! inte du av alla människor!!! kom tillbaka!!!
Ja då har man blivit med hund me :)
förstår inte.
JAAAAAAAAA!!! Chelsea!!
det snurrar i min blonda skalle.
BLANK
Saknar dig Maja! Så sjukt mycket! Du kommer alltid att vara stjärnan i mitt liv.
Jag Älskar min Lisa
livets små perioder
ur badet nu- klivit upp ... vågar inte säga hur länge jag låg i
... 2,5h senare
Äntligen körkort!
Vi simmar alla i samma båt

Hahah ja ni ser ju själva,, undra vad folk tänker på ibland :)

Jobba!!!

Ja usch nu sitter man här och skulle kunna döda klockan för att den går så fort. gah ska åka och jobba om 50 minuter och jag har aldrig varit så osugen på att jobba som jag är nu. men det blir pengar iaf, har ju faktiskt inte jobbat nångång nu i Maj så pengarna kommer lysa med sin frånvaro i Juni. Men vad gör väl det, jag ska bara va hemma hos pappa ändå och glassa. Jag ska ligga i en solstol i tre veckor och anställa min småbröder som betjänter till minimilön. Sen ska jag ligga där likt en grekisk gudinna och äta jordgubbar och grillade korvar.

Och när jag har tröttnat på att ligga och glassa så ska jag dra med mig min kära lillebror Christoffer till en uteservering och dricka en glassig drink. För på torsdag fyller han 18!!!!!!!!! Åh då kan han äntligen köpa sitt egna snus :) Och så får man väl hoppas på att han klarar körkortet nu så att vi kan ta pappas bil när vi ska åka och bada :)
Åh min storasyster har semester samma veckor som jag är ledig så nu jävlar blir det till att spendera kvalitetstid med los hermanos (haha min spanska må vara sämst)

Och på fredag när jag fått pengar ska jag köpa en tågbiljett ner till Karlshamn!!! Jag längtar redan, jag har inte träffat Emma på två år!

Nähäpp om man kanske skulle ta och sätta på sig jobboutfiten...

Lycklig som få

Wow!! jag har fått en låt!! Musikaliska William har gjort en låt till mig och jag är lyckligare än någonsin :) den är jättefin och jag har satt den på repeat och jag har inte tröttnat än. jag kan till och med texten nu så jag kan tralla med en liten truddelutt, haha.

Jag är smickrad :)

Mellsta

Tjohoooo!!! Kom nyss hem från den skönaste joggingrundan på länge. Efter att ha suttit framför datorn och pluggat en hel dag så kändes det helt välbehövligt. Hade tänkt att gå till Friskis på Jens medeljympa men jag somnade och missade tiden så jag gick upp till Mellsta och sprang istället. Det låg fortfarande snö kvar på en del ställen efter att det hade snöat hela dagen igår.. helt sjukt att det snöat i Maj ju!! fast hemma hos pappa i Gränna var det sol, så jag har väl helt enkelt valt fel plats i Sverige att bo på..
Efter 5 km springande så var jag inne i ett sånt där härligt flow, då man knappt är medveten om att man rör på sig och att man egentligen borde stupat för längesen.. så jag sprang hela vägen hem oxå.. så alltså har jag sprungit typ 7 km :) GREAT!!!

Usch det sitter massa pakistanare i köket,, de ska typ ha matätarfest för de har lagat mat heeela dagen... gah då kan ju inte jag laga mat :( Högljudda är de dessutom och det provocerar mig nåt enormt! det ska bli sjukt skönt att flytta härifrån! Inte lång tid kvar :)

På midsommardagen ska jag på BIO premiär med Emma.. Vi ska se Sex & the City filmen.. så nu bör jag nog kanske se några avsnitt av skiten så att jag fattar nånting utav det.. jag har nog aldrig sett ett helt avsnitt

Btw så har min lillebror helt tappat förståndet,,, detta blir ett fall för den onekligen mycket klokare och beslutsammare storasyster Angelica!
*Ung, kär och dum*

Rockhouse och snö

Jag tycker det är lite lagom att uppdatera bloggen nån gång i månaden så jag tar tillfället i akt att uppdatera nu när jag sitter här skrämmande tidigt en lördagmorgon med en fylla som långsamt börjar gå över till en hangover.. usch hur hamnade jag i den här situationen??!!! Jag hade tänkt att bara chilla lite igår men någonstans gick det snett.
Det började med att jag satt på mitt lilla rum med Elin och Becca och spelade super nintendo och sällskapsdrack. Det var party i luften,, ordagrant asså, Becca sköt champangekorkar vilt omkring sig, det kändes som en näradödenupplevelse   < ----- (borde jag särskrivit det där??) när korken i 200 km/h flyger upp och studsar i taklampan och sedan med en svischande fart letar efter ett offer att korka ner.. pjuh det var på håret att jag klarade mig.. den hamnade på golvet med en sådan brak så nu har jag ett hål till Kina.. det ligger där på mitt rum.
oj nu svirade jag iväg... iaf så ville Becca och Elin inte gå till Rockhouse så jag lämnade dom här åt sitt öde med super mario och hängde med Micke bort till Sofia och Emelie. Det var en onekligen trevlig förfest på 4 personer. Emelie bjöd på vin så jag skyller på henne att det gick snett ;)

Lite lagom runda om fötterna så traskade vi bort till Rock house. Jag hade fått i uppdrag att vara groupie åt Linus.. jag var väl förberedd på att jag antagligen skulle hata musiken så jag kände att det var lika bra att införskaffa mig förfriskningar i baren så jag inte skulle va lika medveten om vilken skitmusik jag utsatts för.. okej jag överdriver det var inte så dåligt som jag trodde, vad jag minns iaf....

Micke var glad som ett litet barn då han entrade Rockhouse och fann sina långhåriga medmänniskor och Linus var sötare än aldrig förr ... Jag älskar att hänga med Micke, han är gullig som ett litet lamm och han har sån lugnande effekt på mig, jag svävar på små moln vid hans sida. Sofia och Emelie var glada i hågen,, Sofia försvann dock senare på kvällen med någon som jag inte har nåt ansikte på.. Vi hittade Patrik bakom ljusbordet och Emelie fick vara med och dra i alla spakar. jag ville oxå dra i spakarna så jag drog en lögn för Patrik om att jag var Boomtowns absolut bästa ljusdesigner.. yes jag fick va med och pilla!!! Emelie tyckte dock att det inte var läge att använda frontlight (eller vad det heter).. så tjupp tjupp jag fick springa iväg och leka med nån annan..

hmm nu måste jag rota fram i minnet vad vi gjorde sen,, jag vet iaf att när kl var 2 så snöade det för fullt ute och jag frös som en snögubbe i minusgrader.. Ola ringde och ville ha med oss på efterfest,, jag hatar efterfester men man är väl inte den som är den.. Ola kom och hämtade upp oss i bil (ola körde dock inte).. vi skulle till bullermyren men på nåt konstigt vänster så hamnade vi på tjärna.. och där åkte våran taxichaufför iväg.. emelie och micke övergav oss för att gå hem och sova.. så då var det bara jag, ola och Linus kvar.. trots att jag stod 5 meter från min dörr och jag kunde känna värmen från min säng så lyckades Linus på nåt konstigt vänster övertala mig om att följa med på efterfest.. okej jag kanske inte är så svår att övertala :)

Sen började våran vansinnesfärd bort mot bullermyren,, vi hittade de smidigaste genvägarna, första genvägen gick över motorvägen, filerna var dock delade med ett stängsel, jag blev kastad som en liten vante över stängslet och sen var nästa genväg över fotbollsplanerna, mina fötter blev onekligen blöta och jag förbannade mig själv över att jag följde med men kände att jag kommit för långt för att vända om och gå hem. jag var trött, blöt och kall så de fick bära mig sista biten och jag var lycklig igen :)

det var dock inte mycket till efterfest men jag älskar att chilla.. killarna drack whisky och jag fick kväljningar av doften... usch!!!
sen så sov vi och sen vaknade jag.. och då gick jag hem,, lycklig som aldrig förr traskade jag ut i regnet med den underbara känslan av att det är lördag, jag absolut älskar att festa på fredagar för då har man en extra dag att repa sig på.. hahah jag måste ha sett onekligen rolig ut när jag traskade omkring i regnet på fotbollsplanen i min partyoutfit och hår som såg ut som jag slickat i vägguttaget hahaahha,,

oj vilket långt blogginlägg det blev.. men när man väl ska skriva så ska man skriva på riktigt,, jag älskar att skriva om för andra helt ointressanta saker,, annars så händer det väl inte så mycket antar jag,, vi har spexat klart och det är onekligen slappt i skolan nu. I lööööve!!
så då kan man fördriva tiden med att limma på William,, det är onekligen ett mysigt tidsfördriv :) jag absolut älskar ordet onekligen!!! det är william fel att jag slänger in det i så många meningsbyggnader som möjligt,, men det är ett onekligen användbart ord..

Grattis alla ni som orkat läsa hela inlägget ;)

over and out

RSS 2.0