Dont wanna be all by myself?

I flera veckor har jag pratat om hur skönt det kommer bli att få prova på att bo själv, i två timmar har mitt egna sällskap tröttnat på sig själv. Det är så tyst här så jag hör dammkornen falla på marken, det ekar när de slår i golvet för jag har dåligt med prylar på väggarna.. Någon som vill skänka mig lite konst? Det behöver nödvändigt vis inte vara Piccasso men lite Dalí hade suttit fint på mina väggar. Vad ni inte visste om mig är att jag är konstintresserad,, det ni ;) Mitt absoluta favoritställe i London är konstgalleriet Tate Modern och tätt därefter National Gallery och National Portrait Gallery. Japp tro det eller ej men jag är en riktig konstnörd.

Inte nog med att mina väggar är tomma, jag har inte längre någon TV-antenn så jag kan inte ens se på tv, det enda lilla sällskap jag fått på hela kvällen är Camilla i telefon och Thommie och Christopher i webcamen,, jag tror minsann båda två sitter ner och kissar :P

Vill ni veta något mer ni inte vet om mig? Jag är mörkrädd, tror på spöken och att det finns långa håriga armar under sängen som vill grabba tag i mina ben. När jag var liten (gör det fortfarande ibland) brukade jag stå en meter från sängen och hoppa upp i sängen så att armarna inte skulle kunna få tag i mig.
Shit jag tror nästan det var kommentarsrekord på förra inlägget,, haha,, ja du Malin,, jag är faktiskt måttligt trött på att läsa Blondinbellas blogg så nu har jag surfat runt halva kvällen för att hitta nåt läsdugligt.. Kan folk bara sluta skriva modebloggar? Alla modebloggerskor ser exakt likadana ut,, gah dessa mainstreamare som tror de är fashionistas.

Kanske kommer med en uppdatering lite senare!
över och ut

Angelica hjärta IKEA

När IKEA tillverkar möbler som tillochmed jag kan montera då blir jag fan kär. Jag tror minsann att Kamprad är mannen i mitt liv. En lampa och två bord har jag alldeles själv lyckats sätta ihop. Jag ska ta en bild sen när jag orkar så att ni får se. Efter några svordomar och utbrott har jag lyckats sätta upp gardiner också så nu är jag nöjd. Dock så har mitt glammiga liv inte börjat så bra, jag ligger här med världens sjukaste huvudvärk, har så tråkigt så jag bara råkade klicka hem en liten vän på nätet som kan underhålla mig.

Idag flyttade Karin ut så jag känner mig som världens minsta människa i världens största lägenhet som säger eko varje gång jag öppnar munnen. Men imorgon ska jag inhandla lite grejer och något att sätta på väggarna för visst är det så att Falun numera har söndagsöppet?

Efter att jag fått ordning på min studentlya med provisorisk inredning vad sägs om inflyttningsfest på nytt nästa helg? Ett facebookevent skulle sitta på sin rätta plats.. och nej Becca du kommer inte undan, du ska hit hur jobbigt det än är att ta sig till Dalarnas huvudstad.

Jag har varken dammsugare eller micro, men vet ni vad jag har? En vattenkokare som jag köpte idag :) Så nu ska jag sippra te!

Svenska öppettider

Premiären på min livsstilsfilm blev vad man skulle kunna kalla det en flopp, det som hände stod inte i manus. Klockan 09.59 skulle jag och birollen Camilla träffas utanför Café Vi tre där vi skulle äta frukost. Inte en sekund sena var vi och ovanligtvis så infann vi oss på plats samtidigt. Hungriga som vargar var vi när vi helt plötsligt inser det som inte får hända, de öppnade inte förrens kl 11!!!! Hade vi bott i London hade det här ALDRIG inträffat, men svenska småstäders öppettider får mig att vilja emigrera nu på en gång. Måste de alltid anpassa öppettiderna efter morgontrötta/bakfulla människor? Kan de inte anpassa dom efter oss vanliga dödliga istället. Så vi strosade på stan en timma, jag inhandlade månadens billigaste läppglans och vantar för en hel familj. Sedan fick vi äntligen äta frukost som blev till lunch och så proppade vi oss en muffins på det dagen till ära.

Nu ska jag skruva ihop bord.. Åh Becca vart är du när jag begöver dig som mest?


Da Moviestars alterego

När tillochmed Malin http://www.clownmatskoffein.blogspot.com/  börjar modeblogga då måste jag också börja. Varför dubbleras antalet besökare när man lägger upp en "dagens outfit"? Vem är det egentligen som intresserar sig för vad någon annan har på sig? Näe usch min blogg kommer aldrig bli en renodlad modeblogg.
Dagen till ära ser jag ut så här!Skjorta från JC
Klänning från Gina Tricot

Haha det där kommer ni typ aldrig få se igen "Dagens outfit" vilket onödigt vetande.
Nu är jag vrålhungrig och måste rusa iväg på frukostdejten. Jag tog inga klackar som planerat, har man klackar när man är med Camilla känner man sig som ett höghus ;)


För bra för att vara sant

Jag hade ställt alarmet på 08.45 och så vaknar jag strax efter 8 istället och är jättepigg :) Sitter i sängen och myser med en kopp té och en varm laptop och jag älskar det. Jag tror det är ännu ett ålderstecken, inte nog med att jag måsta ta cellprover på äggstockarna nu är jag tillochmed uppe med tuppen en lördagmorgon. Martin gav mig vuxenpoäng igår, efter att ha gnällt lite över min ensamhet kastade jag in handduken och sa"Det är en dag imorgon också", jag kände hur vuxet och töntigt det lät innan orden kom ur munnen på mig. Martin är en sån där bildproduktionssnubbe, han är alltså bra med kameran så jag har föreslagit ett litet projekt åt honom, en dokumentärfilm om mig :) Eller nja okej kanske ingen dokumentär men en videoblogg a lá blondinbella. Så om ni ser någon traska runt i Falun som pratar om sig själv och sitt egna ego med en kameraman i släptåg då är det jag.
Jag ska lära mig konsten att skriva korta blogginlägg så att ni orkar läsa hela inläggen, för kom ihåg det är alltid på slutet mina hemligheter avslöjas ;)
Idag är det premiär för min film där jag är huvurollsinnehavaren och jag känner redan nu att jag har en snyggdag, bortsett från att jag behöver färga min utväxt och plocka ögonbryen så är jag fab!


Men var kommer den där morgonkåta blicken ifrån?

Om circus en timma ska jag träffa Camilla, en av huvudkaraktärerna i min neverending story, vi ska ha "Breakfast at Café we three". Dagen börjar bra idag. Nähäpp dags att måla mig lite!

Vad ska ni äta till frukost idag? (måste avsluta med en fråga som alla andra berömda bloggerskor)

It is a neverending story

Jag är huvudrollsinnehavaren i min egna film, filmen som inte har något slut. Varför kan inte allt vara som i en film där alla vardagliga problem är bortklippta? Imorgon börjar mitt nya liv, och nej det innebär inte att jag ska lägga till fler träningspass i veckan, försöka överleva på salladsblad och vatten eller sluta äta choklad, jag ska starta inledningen i min film. Imorgon när jag vaknar är det inte samma gamla vanliga  Angelica Karlsson jag ser i spegeln, imorgon är det den Angelica som får allt hon vill, allt går som hon vill, hon gör som hon vill utan att behöva ta konsekvenserna, det är den människan som står där. I min film är allting glamour, jag är onaturligt snygg och fräsch varje dag och jag har klackar på mig utan att få ont i fötterna eller halka på isfläckar och håret ligger alltid perfekt.. I min utopiska värld kan allting hända
 När allting står still får man se till att ändra på det själv, imorgon ska Falun förvandlas till min scen. Jag ska spatsera genom stan med huvudet högt och låtsas att allt runtomkring är rekvisita och inhyrda statister. Så där ska jag gå varje dag för resten av mitt liv för det är en neverending story.


Wooohoooo FREDAG hela veckan

Ja eftersom jag varit sjuk hela veckan så infinner inte den här fredagskänslan som den brukar göra. Men jag är lika glad för det för om ca 30 min kommer Anna och hennes ragg och hämtar mig för vi ska åka till IKEA i Valbo. Jariba!! Jaf har så mycket jag behöver inhandla nu när Karin flyttar och så är jag megasugen på köttbullar. Att vakna upp idag och känna hur frisk jag blivit helt plötsligt var det bästa som kunden hända, dock förstördes min lycka lite senare av en annan liten åkomma, det är väl typiskt men bra, men det ligger inte rätt i tiden just nu så att säga.

Snart måste jag börja överväga var jag ska spendara sommaren.. Jönköping/Gränna/Falun/London?
Våren går ju alltid så fruktansvärt fort och sen står man där i maj och vet inte vart man ska ta vägen så lite framförhålning är på sin rätta plats.
Jag har sett på för mycket SATC nu när jag varit sjuk, jag blir inspirerad till max och håll i er nu tjejer, det är nu det börjar,, Sex and the Falun. Det är typ som en ny tidsepok förstår ni. Jag och Camilla börjar lite smått i morgon med en frukostdejt, att sitta på Café Vi Tre är nästan som att sitta på ett Starbucks på Manhattan, eller? Jag har ett uppdrag att utföra denna helgen, jag kan dock inte säga vad men ni kan få en ledtråd, det handlar om karlar och gratis måltider.


Hahaha jag bjuder på en gammal fredagsbild som säkerligen egentligen är en torsdag/lördagsbild på mig och Tessan. Förfest i ett Locuskök och jag ser lite dimmig ut.


Finsex versus Fulsex

Jag har fått lära mig två nya begrepp ikväll, två helt främmande ord har kommit in i svenska akademiens ordbok. Har aldrig hört dom förut, för mig finns bara ett ord, sex eller sex eller kanske möjligtvis sex så jag bad om en liten förklaring. Finsex är när man har sex med någon man tycker om, inget random, ingen kk, det finns liksom känslor med i leken, såna där riktiga känslor, inte bara kåtkänslan. Fulsex var tydligen svårare att definiera men förklaringen blev att det är när man hookar med ett krogragg när man är full och du känner inte din partner särskilt väl eller inte alls.
Jag blir alltid lika förvirrad när jag lär mig nya begrepp, finsex, men hur kan man va säker på att man tycker om personen och att det finns såna där "pirr-i-magen" känslor? För mig finns det två stora K, Kåt och Kärlek,, kärlek är för mig ett nästintill outforskat begrepp, inte för att jag är en iskall och känslolös människa,, nej nej jag har bara aldrig hittat någon som jag tycker om minst lika mycket som mig själv.. Mitt alterego är min livs kärlek. Ska jag då få leva med fulsex hela livet? Hmm jag tror det är dags att analysera och utvärdera begreppet "tycka om"... det kan ju ha flera olika innebörder, eller? Nu blev allt helt plötsligt för komplicerat för mig.. Kan någon förklara för mig vad "tycka om" innebär?


Är det där ett finsex eller fulsex?

Jag överlevde

Tro det eller ej men jag överlevde föreläsningen. Den var intressant så det kanske var därför, event management heter kursen och det är ju sånt jag vill jobba med så det var givande. Men satan vad det tar på krafterna att lyssna i två timmar, på bussen hem igen somnade jag och sen när jag skulle gå hem från bussen var det iskallt. Så nu ligger jag här i sängen igen under täcket med laptopen på magen, ser lite SATC och varvar med bloggning. Imorgon ska jag till IKEA så jag måste va utvilad :) hmm kanske borde skriva inköpslista.

 
Bilderna att döma så kan man nästan tro att jag varit i skolan hela dagen. Är inte högskolan i Borlänge en onekligen vacker byggnad? Första bilden tog jag när jag kom för jag var så fascinerad över alla snö, så mycket snö som jag sett denna vinterna har jag nog inte sett de senaste 10 åren. Andra bilden tog jag två timmar senare när jag skulle åka hem, shit vad fort det mörknar.

 
Jag var seg på föreläsningen och det undgick inte Becca, hon livade upp mig med en liten "krya på dig" lapp.

Ojojoj nu fick jag ett plötsligt tésug!

Men fan jag är ju livrädd :(

Det här är då fan inte sant. Nu har jag gått och hånat mina vänner för att de är så gamla att de måste gå till gynekologen och ta ett cellprov, jag har hånat dom och sagt att ibland är det minsann på sin rätta plats att va född sent på året. Jag trodde inte detta skulle ske så snart, jag trodde jag skulle kunna ladda mentalt och fysiskt för detta tydligen viktiga besök. Nejdå, ner i brevlådan dimper detta...

Kära "gamla" läsare (ni som hängt med ett tag), ni vet hur rädd jag är för gynekologtanter. Kommer ni ihåg när jag skulle dit för första gången i hela mitt liv i höstas? Jag kunde varken sova eller äta på hela veckan innan jag skulle dit, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Allt detta bara för att jag hade en korkad pojkvän som själv inte kunde kolla upp om han hade några ovälkomna sjukdomar. Jag vill inte! Till råga på allt så har Soffan berättat att det känns cpkonstigt, de typ stoppar upp något jättelångt upp, nästan halvvägs in i livmodern.. Aj, som när man har sex med någon "lite väl utrustad", aj och nej tack, shit jag får ont i äggstockarna av att tänka på det.
Jag kände paniken redan innan jag öppnade kuvertet från Dalarnas Landsting, jag höll tummarna för att det skulle vara ett fint litet brev om att jag blivit smittad av en oskyldig sjukdom och måsta inta antibiotika i 9 dagar,, men den turen hade jag tyvärr inte..
Jag har två veckor på mig att ladda mentalt :S
Vem vill följa med och hålla mig i handen?


Vill ni veta en hemlighet?

Jag kände att jag behövde en spännande rubrik, var inne på Malins blogg och såg att hon fixat en ny grej med länkarna till andras bloggar, rubriken är länken så att säga, eller nåt. Min plan är att stjäla alla hennes läsare så nu måste jag hitta på spännande rubriker. Men nja jag har nog inga hemligheter att bjuda på just nu. Ligger fortfarande hemma i sängen och är sjuk. trodde inatt att jag blivit frisk men när jag vaknade insåg jag att jag hade fel.
Jag har inte tid med att ligga här längre, måste plöja igenom kurslitteratur och så har jag livsångest för att jag inte tränat sen i fredags, jag kommer ju dö nästa gång jag tränar, det är helknäppt hur mycket kondition man tappar på att av sjuk i en vecka. Eller okej jag har inte varit sjuk en vecka men fyra dagar känns som en evighet.

Hade faktiskt tänkt åka till skolan och plugga men Camilla den kloka avrådde mig från det och nu ska jag va henne evigt tacksam för det kloka rådet, stanna hemma och bli frisk sen kan du tokplugga. MEN jag måste på en föreläsning kl 15-17, om jag tar en ibumetin innan jag går till bussen så kommer jag va frisk hela föreläsningen.
Camilla är också dödssjuk, hon har maginfluensa och jag har influensa, hade vi inte haft två olika influensor så hade vi kunnat ligga i sängen och va sjuka tillsammans men jag avstår helst från att få min influense att utvecklas till något värre.

Nu ska jag se på SATC och dricka te.
So long

Sjuk men likväl ambitiös

Vaknade upp i morse av att rummet snurrade och insåg att jag borde ligga lågt hela dagen. Har spenderat hela dagen i sängen/soffan och halv sovit, drömt konstiga drömmar och feberyrat. Det sjuka är när man har feber, man vet inte om man sover eller är vaken, till råga på allt så låter alla ljud dubbelt så högt. När Karin fönade håret i morse lät det som att någon gick runt med en Philips dammsugare från 1973 och dammsög bredvid min säng eller när Karin tappar småstenar ute i köket, det ekar fortfarande i huvudet när jag tänker på det. Och satan vad telefonen ringde hela förmiddagen, att jag aldrig lär mig stänga av den när jag är mindre kapabel till att svara. Jag har knappt kunnat konversera på msn idag, var tvungen att avbryta ett par konversationer med Camilla för att jag var nära att svimma. Pust vad synd det är om mig när jag tänker efter.

Stoppade i mig en Ibumetin för jag är så fin, hahah, traskade ner till dansstudion, jag har ju danslektioner på onsdagar och missar man en lektion så missar man ju delar av koreografin som man sedan måste försöka ta igen. Men nu ska jag ju faktiskt försöka lyssna på min kropp så håll i hatten nu, jag var så duktig och inte dansade, satt på en liten stol i ett hörn och anteckande steg och filmade koreografin så att jag kan lära mig stegen ändå :)Här dansas det för fullt och jag iaktar noggrant. Fan jag måste nog va RG Daladans mest ambitösa dansare, sitter där med feber med mitt rosa lilla anteckningsblock i högsta hugg.


Titta så ambitiöst jag antecknat :) Jag försökte skriva lika fort som fötterna går. Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska ha SATC marathon med mig själv, dricka c-vitamin, äta godis och dricka cola. Blir jag inte frisk efter det här finns det nog inget som kan göra mig frisk.
Och jag är inte det minsta avundsjuk på alla som ska ut ikväll =)


Lär dig nån gång Angiebangie!!

Att jag aldrig lär mig att inte träna när jag är sjuk. 4 minuter, halva uppvärmningen med andra ord klarade jag av idag på passet innan jag började se stjärnor och fötterna tappade kontrollen. Det krävs mycket för att jag skamset ska behöva lämna jympasalen med svansen mellan benen, japp då förstår ni hur piggelin jag är idag. Jag borde gå nån kurs i hur man lär sig lyssna till sin kropp för att undvika detta, jag kallsvettas och fan tro det eller ej men är det hjärtsvikt jag känner. Jag har myror som kryper i fötterna på mig, kan det va flunsan? En blandning mellan feber, huvudvärk och myrkrypningar, inga roliga sympton det här inte. Till råga på allt har jag fått en släng av den mindre sällsynta kramsjukan, var är Mystiska Mannen när jag behöver honom som mest? Börjar bli på tiden att plocka fram trollstaven a lá Harry Potter, vifta lite med staven och säga de magiska orden "Accio" Mystiska Mannen..

Sitter och väntar på att Camilla ska ringa så jag har nån att beklaga mig över. Gah ska ju till skolan imorgon på det viktiga mötet,, tjjjoooohoooo,, jag kommer svimma på bussen till Borlänge. Det verkar som att alla ska bort i helgen, tillochmed Sofia ska bort, hon ska tydligen hem till fucking Åmål/Bengtsfors. På fredag ska jag, Anna och Fritz  (annas nya ragg) på utflykt till IKEA i Valbo. Jag ska agera tredje hjulet en halv dag, åh spännande. Det brukar vara Sofia som på nåt konstigt vänster är tredje hjulet så för att jag lättare ska kunna sätta mig in i hennes onekligen tragiska situation ska jag nu prova på hur det känns =) Men hörru Soffan, när du kommer tillbaka ska vi vandra över stockar, stenar och snöhögar här i Falun för att hitta Olles lya. Han krossade ditt hjärta och strödde salt i såren på dig, vi ska hämnas Soffan, hämnas. Hur ska du annars kunna gå vidare i ditt liv?

 
Haha sorry Soffan att du fick en mindre bild. Jag älskar att hitta übergamla bilder, de här är tagna våren -07 på den tiden jag och Soffan var på Harrys varje helg nyktra. Att gå ut nykter är det bästa, man är skitsnygg hela kvällen och jag har aldrig fått ligga så mycket som jag fick då (överdrift, eller?).

Var är min slav som ska fylla på mitt vatttenglas?

Ytterligare en omställning

Ett varv runt Tisken så här på morgonen gjorde susen, och nej jag har inte sprungit, jag har gått. Kände mig sjuk igår men lite bättre idag iaf, pjuh. Vet ni vad??!!! Paret som skulle flytta in har redan hoppat av sina utbildningar efter en vecka och flyttar tillbaka till Avesta. Jag ska få bo själv!!!!!!! Det är garanterat i tre månader iaf för de har tre månaders uppsägning, bittert för dom att betala hyra om de inte ens ska bo här, men jag är tokglad. Och ingen kommer troligtvis inte flytta in mitt i terminen vilket innebär förhoppningsvis att jag får bo själv fram till augusti =) Jag hade älskat det.

På lördag flyttar Karin ut, hon har hyrt in alla sina vänner som flytthjälp så jag tänker med andra ord hålla mig ur vägen. Vem är min frivilliga tillflyktsort på lördag?
Idag ska jag faktiskt plugga, så det så! Ohlalalala jag fick VG på den muntliga engelska trots att jag inte lämnat in en uppgift =)  Så då har jag iaf två VG av fyra från förra terminen! Bra Angie! Och vad ska vi satsa på att få VG i den här terminen? Hmmm juridiken, marknadskommunikationen och event management får det bli.. För et som inte vet så är VG det högsta man kan få på högskolan, inga MVG här inte.

Klockan 1 ska jag träffa Malin och Susann för en fika på stan. So I better start now!

Över och ut

Påminn mig själv

Jag får inte glömma bort att jag arrangerat ett TUR-möte på onsdag kl 13.00 på skolan, det skulle va så typiskt mig att arrangera något och sen glömma bort. Så Tess och Terese ni kan ju slänga iväg en vibb på onsdag morgon som en liten påminnelse. Jag har bränt några hjärnceller de senaste månaderna, jag har mängder jag måste göra men jag glömmer alltid bort vad och sen när jag väl kommer på vad jag skulle göra så dyker något viktigare upp. Som till exempel, skrev inte jag för en timma sen att jag skulle dricka té? Tillochmed det har jag glömt. Eller att det gått en hel vecka på juridikkursen och jag har inte ens kollat litteraturlistan, hur svårt ska det va jag sitter ju ändå med datorn i högsta hugg, ett par tangenttryck och det är avklarat. Har iaf böckerna till forskningsmetodiken, bra där Angelica!
Eller den simplaste saken att registrera mina jobbade tider i protime så att jag får lön,, eller att ringa Proffice och fråga varför jag aldrig får mina lönespecar, eller kopparstaden som jag skulle ringt för tre veckor sen och fråga om vi kan få en fungerande boxer, eller Tele2 som jag ska ringa till för att klaga på mitt mobila bredband. Hur svårt ska det va att göra allt det där? Inse hur tillfredsställande det måste kännas när jag prickat av allt på to-do listan.. Fan jag glömde, jag är student och är aldrig ledig, det är ALLTID något man måste göra. Inte ens på helgerna kan vi slappna av. Sommaren 2010 kommer bli den bästa i mitt liv,, Företagsekonomen Angelica Karlsson flyttar till världsmetropolen London.

Nu ska jag göra en kopp té och inspektera litteraturlistan!

Vad hände med min powernap?

Det sägs att 15 min är lagom för en powernap, en halvtimma max hade jag tänkt att sova för jag har mycket att ta igen i skolan nu efter att ha chillat och klacksparkat problem och uppgifter i en vecka. Fyra timmar senare vaknade jag och nu ligger jag i sängen med laptopen på magen, känner mig ovanligt ynklig och självömkande. När det går så långt att jag hoppar över ett danspass på friskis det är då jag börjar fundera på om jag är sjuk. Jag blir aldrig sjuk, jag har norra europas bästa immunförsvar men när jag väl blir sjuk då blir jag sjuk på riktigt. Så nu ska jag googla efter en kur "stoppa viruset"! En kopp té till att börja med skulle göra susen.

Ni ska få ett uppdrag av mig ikväll. Skänk mig en tanke, tyck lite synd om mig alternativt tänd ett ljus för mig.

Faluns jävla bilister

Varför ska man varje gång man går över ett övergångsställe i Falun behöva hoppa fem meter åt sidan för att inte bli påkörd av en södernorrlänning? När det går så långt att jag börjar kalla dalmasarna för norrlänningar, då är jag bitter. Rusningstid i Falun går inte att jämföra med rusningstid i en storstad, här är det fan värre, stressar som jävla idioter och missar att det är väjningsplikt och har varit det ända sen 2000. Fast den lagen kanske inte etablerat sig här än, eller? Om jag fick bestämma hade jag velat införa omprövning på körkortet för alla falubilister.
När jag är hungrig har jag en tendens till att överdriva min ilska och låta det gå ut över min omgivning och även att jag har ätit nu så verkar det inte som mitt blodsocker har tänkt att stabilisera sig. Jag har en matklocka och när jag inte får äta regelbundet så känner jag döden komma krypandes. Jag ser bilder i huvudet av hur jag ligger i en sandöken där jag långsamt kommer svälta till döds, jag bryr mig inte om ökenmyrorna som biter i min kropp inte heller gamarna som börjar flockas runt mitt huvud, det enda jag kan tänka på är att få dö en snabb död. Det är som när man sitter i en sittlift på väg upp till en blåsig fjälltopp och känner den bitande kylan som gör att man vill somna in och glömma allt runt omkring. Mina värsta skräckscenarion är att dö av hunger eller kyla. Den här dagen är nog verkligen dömd till att bli lättirriterade-Angelica-dagen.

Har haft juridikföreläsning i Borlänge mellan kl 9-13, föreläsaren var en gammal avdankad jurist från Gävle som numera är lärare men sa "Vi jurister" i varannan mening.. Vad gick snett i hans liv egentligen? Från jurist till lärare.. Kan inget annat än att gratulera.
Jag har stängt in mig på mitt rum för att inte göra någon illa (Karin, ta det lugnt jag håller mig i skinnet), jag vill inte se folk på resten av dagen, det kan resultera i att jag gör något som strider emot Sveriges lagar. Vi har pratat straffrätt idag, intressant om ni frågar mig. Vi har räknat upp olika straff, dödsstraff säger jag med mordisk blick... Jaa säger herr jurist men det har vi ju inte i Sverige,, typiskt mumlar jag för mig själv. Följdfrågan till mig var vid vilka tillfällen jag tycker dödsstraff borde inträffa,, våldtäckter och pedofili svarade jag.. tystnad,, varför kunde ingen just då hålla med mig? Jag är inte korkad, jag säger bara vad jag tycker,, enligt mig är dödsstraff ibland ett välbehövligt straff. Hah ett ypperligt bra straff på falubilisterna kanske =) ojoj en smilegubbe, mitt blodsocker börjar med andra ord stabiliseras.

Jag ska ta ett powernap nu tror jag, lägga mig i sängen och tillverka scenarior i mitt egna huvud.. det finns inget bättre än att få fantisera lite.

Kärleken till Rutger Macklean

Nu har jag städat, krossat en kopp, krossat ett snapsglas, varit på vinglasjakt (vem har krossat alla mina vinglas?), dammsugit, fått glasbitar i fötterna, socialiserat uppe hos Sofia, duschat, borstat ut knullrufset, loggat in på msn, inte kollat facebook och gjort en kopp té. Jag har hunnit med otroligt mycket idag faktiskt trots att den Mystiska Mannen har uppehållt mig halva dagen, men jag klagar inte. Jag borde tagit tag i forskningsmetodik plugget och läst några kapitel men jag ska börja mitt nya liv imorgon istället. Jag älskar att ta allt med en liten klackspark.
Igår hade jag förfest innan kåren, dundermycket folk kom och jag kände inte ens hälften men lite nytt folk är uppfriskande för livet. Jag och Karin såg bilder på facebook från festen, jag började allvarligt fundera på om jag verkligen var hemma igår, kände inte igen något av ansiktena. Carro tyckte det var läge att shotta lite aceton, slutade med att bordet började brinna då acetonen skvätta i ljusen. Jag fick panik eftersom jag inte har någon hemförsäkring men Carros starka lungor räddade min lägenhet.
Efter att blivit lite lagom runda om fötterna hoppade jag och Camilla in i en taxi som stod på gatan och väntade på oss som en skänk från ovan, Frida med vän var vänliga nog att låta oss åka med till kåren, pjuh slapp vi gå i snön. Jag tror jag hade kul på kåren om jag inte minns fel, jag och Anna shottade kanske lite för mycket dock men fan 30 spänn för en liten hutt är ju ett bra klipp.. Jag älskar när det är rea på sprit. Vi sjöng karaeoke, "Där står alla pojkarna på rad", ögonen och var inte riktigt med så jag såg inte texten så det blev ett litet mummel mummel framträdande. Haha annat var det när jag och Sofia sjöng karaeoke på engelska puben "I will survive" kl 01.55 för typ en evighet sen,, vill ni veta hur det lät? Nja jag skulle inte ens önska min värsta fiende det.

Jag har fått en ny vän i min lägenhet, Rutger Macklean heter han och är röd och vacker som en dag. Självklart var han tvungen att va med på alla bilder kamerakåt som han är.Rutger blir glad och ler sitt bredaste leende när jag och Elin bjuder på lite kärlek.


Rutger och ett glas vitt är allt jag behöver för att kunna hålla mig vid liv.
 

Efter kåren hade vi lite afterparty. Mystiska mannen drog 58 dåliga skämt på en kväll, det var på håret att jag inte  flippade ur. En av mina och Camillas liggregler är att ALLTID ligga med samma kille minst två gånger, första gången är alltid en flopp.. Tror ni att mystiska mannen bevisade motsatsen? Kvällens stora fråga... bästa liggregeln är det iaf :P Men det är ju inte Mystiska Mannens fel att minnesluckor uppstod, es war das Mummelmann. Och vad har jag lärt mig av detta? Ta aldrig ett par huttar vid fyrahugget.
Nu ska jag hänga i soffan med Soffan och Karin men först ska jag skriva till Emil på facebook att jag uppdaterat bloggen.

Vad är det för en dag?

Lööööördag!!! Jag måste skrika det högt inombords för att inte väcka någon. Det är ju omänskligt att gå upp så här tidigt en lördag men har man tenta så har man och nu jävlar ska jag sätta den!
Mystiska mannen är på visit, trillade in strax efter två, jag visste inte om jag ville skratta eller gråta. En halvfull mystisk man och en trött Angelica med tentaångest är uppenbarligen inte på samma humör mitt i natten, tur för han att jag har sveriges största tålamod, jag lät honom härja en liten stund och vem tror ni somnade först? Att få mystiska mannen till att sova är som att natta en liten bebis, klappa dom lite fint på huvudet och ignorera skriken, deras egna skrik får dom att somna. Så nu ligger han där inne och sover och jag hade nästan kunnat döda för att få krypa ner igen bredvid honom. Drygt att åka hela vägen till Borlänge för att skriva en tenta när lokaltrafiken inte har tider som passar, en timme kommer jag få sitta på skolan och uggla, jag ska pränta in det sista. pust.

Efter tentan blir det en fika på stan med Sofia, visit på bolaget och sen kommer Nils och Carro kl 15,, fint folk kommer sent trodde jag, men de har vänt på det så att säga =) Elin, haka på!
Nu ska jag ta mig en titt på mystiska mannen, han är söt som socker när han sover. Hade jag vågat tända lampan hade jag tagit en bloggbild... eller näe då är han ju redan avslöjad. jag tokälskar min hemlighet,

Skräckblandad förtjusning

Hahahaha jag sitter på bibblan och skrattar högt inombords. Jag klistrade in min och Carros konversation så att ni förstår =)

FITTLER säger:

i helgen, kanske bio ikväll och imorgon kanske hem till diiiiiiiig

Angelica säger:

vaaaa????!!!

Angelica säger:

vill du komma?

Angelica säger:

hahaha jag älskar att du bjuder in dig själv

Angelica säger:

och jag hade älskat om du kom

FITTLER säger:

men du frågade ju på bloggen om jag ville komma ditt schizo haha

FITTLER säger:

ja men jag kan tänka mig att komma faktiskt

Angelica säger:

tack för att du förvarnar mig så jag kan ladda mentalt

FITTLER säger:

hahaha men jag ska försöka bete mig såntfall

Angelica säger:

DU MÅSTE KOMMA!


Sist Carro var på fest hos mig gick det livat till minsann, hon är ett litet energiknippe som studsar runt lite överallt förutom när hon har hetsiga diskussioner om politik och etnicitet. Men en fest utan Carro är ingen riktig fest. Jag är laddad nu Carro, så nu måste du komma annars skulle jag bli onekligen ganska besviken =) Men hörru,, glöm INTE plastglasen!


Nå vad tror ni, blir det nåt finbesök från Borlänge på lördag? 


Blir stirrad på :(

Nu har fransmannen stirrat på mig med jämna mellanrum i en timma. Hur vet jag att han är en fransman? Han har ingen baguette i bakfickan, ingen basker på huvudet, ingen flaska vin (tyvärr) på bordet och inte heller någon röd-vit rutig duk. Svaret är enkelt, han läser en fransk tidning, ingen som inte är fransk sitter och läser en fransk dagstidning i en timma, sida upp och sida ner.

Kan han sluta stirra? Jag ser ju bokstavligt talat för jävlig ut idag..Ah kanske är därför han stirrar. Pjuh nu gick han!
Sådärja nu kan jag koncentrera mig på pluggandet istället. Ska sitta en timma till här sen ska jag rusa runt på stan en sväng, ska in på Stadium och se om jag hittar nya träningskläder, börjat slita ut alla uppsättningar jag har. Jag blir kåt på mig själv när jag har träningskläder på mig, jag blir snygg i alla vinklar. Sen ska jag iväg på lunchspinningen, det är bara 45 minuter så ni kan va lugna, jag övertränar inte, det var bara 45 minuter i morse också, lite lagom på en fredag med andra ord.


Över och ut


En flaska vin och morgonspinning

Glömde avslöja igår vem som var min hemliga lunchdejt,, det var Malin i egen hög person :) Jag fick veta en massa nytt under vår dejt, blandade känslor, upprörd chockad,WHAT!!! haha.
Efter lunchen råkade jag träffa  på Camilla, hon kom hem på en kopp te. Vad hände med mitt tentaplugg? Vänta det kommer mer, inte nog med att Camilla var tésugen hon var vinsugen, mitt fredagshumör som jag haft hela veckan smittades av sig på henne.
Vi traskade till bolaget, inhandlade två flaskor vitt, traskade vidare hem till Camilla, la flaskorna på kylning i frysen, gjorde popcorn, korkade upp vinet och sen blev det som det blev. Hur kan två halvfulla glas bli till en flaska? Det ska jag skriva en uppsats om, och så ska jag skriva en uppsats om hur (no-name) får till det titt som tätt trots fel uppsättning av DNA.
Efter ett par glas gjorde jag och Camilla det som vi så länge pratat om nu, vi har satt upp specifika ligg och skedregler. De är så strikta att nu har vi satt oss själva i klistret. Vårt liv som orörda nunnor kan härmed inledas..
Vi hade engelsk afton igår, glömde bort att vi var svenskar och pratade engelska istället,, det blir så mycket roligare att prata då, haha. Vinglade hemåt vid 22.30, tidiga kvällar är de bästa!

Vaknade kl 06.30 i morse, funderade en liten stund över vad det var jag skulle göra uppe så tidigt,, aha spinning på friskis var det ju.. Slängde i mig två glas vatten, hade behövt en resorb men hittade inga sist jag storhandlade på apoteket. Det gick kanonbra på spinningen, det gick så bra att jag ska spinna en gång till kl 12. Sitter på biblioteket nu och ska vrålplugga. Kuggar jag på tentan skyller jag på Camilla =)

Över och ut

Nu förstår jag...

varför mitt mobila bredband från det mindre bra Tele2 loggas ut när jag inte är vid datorn under en längre tid,, det har nån slags utloggningsfunktion om man är inaktiv i 20 minuter. Det har jag aldrig upptäckt tidigare. Och vet ni vad jag vill säga med detta? Jag har alltså effektivt pluggat, så effektivt att jag inte ens har kollat facebook var tionde minut eller haft menlösa konversationer på msn :) Jag är nästan stolt över mig själv!
Om 30 minuter ska jag träffa min för stunden hemliga lunchdejt, jag är vrålhungrig. Följden av att springa på morgonen blir att man är hungig hela dagen, så lunch på salladsbaren kommer göra susen och sen ska jag fortsätta plugga.

Vill ni veta den senaste updaten från Sture (gräddhyllan i Falun)?
Sofia ska på dejt, och det är inte vilken dejt som helst, det är en träningsdejt. Hon bytte nummer med en snubbe på Harrys sist vi var där och igår kom han fram till henne på  Må Bättre och kom med det mindre usla förslaget att träningsdejta, så idag kl 17.45 är det jag som smyger i buskarna utanför Må Bättre. Höll nästan på att skriva, "var hittar man killar som tränar"? Sen kom jag på att jag träffar dom varje dag när jag tränar, de är ju överallt. Vill ni veta hur en typisk friskis och svettis kille ser ut? För stor överkropp som inte passar till underkroppen som de tydligen glömt bort att träna och så drar de alltid handen genom sitt svettiga hår varje gång de byter övning. Jag ska börja hänga vid de fria vikterna och se svag och hjälplös ut, hoppas på att någon vänlig skäl med oproportionerlig kropp ska lära mig tekniken, så att han får verka lite duktig. Aldrig mer att jag ska ha en pojkvän som inte tränar, min förra var den lataste person jag någonsin träffat,den värsta soffpotatisen någonsin.. usch jag blir tillochmed provocerad när jag tänker på det.

Dags för lunchdejt!
So long meine Lieblings!

Storstadskänsla?

Falun har blivit storstad, eller det är iaf vad butikschefen på Hemköp city tror, hör och häpnad nu har de öppet från kl 7-23 varje dag. Jag älskar sättet Falun försöker skapa lite storstadskänsla på, förläng öppettiderna så kanske en dubblande befolkningsökning sker. I undersökningssyfte ska jag sätta mig på bänken utanför hemköp kl 22-23 ikväll och räkna kunder, hade jag inte varit så kass på ekonomistyrning skulle jag räknat ut Hemköps intäkter och kostnader under den sista timmen.

Vi pratade löpning i går på jobbet så det spratt till i kroppen på mig så nu  har jag varit ute och sprungit så här tidigt på morgonkvisten, nog för att det bara var ett varv runt Tisken, är det 3 km?, det var iaf veckans bästa och det var inte så halt som jag trodde, man halkar mer när man går än när man springer.

Igår började danslektionerna! Jag har en ny danslärare som är mindre bra än min förra. Hon har aldrig undervisat i showdans innan, hon är utbildad disco och street dansare, så koreografin är något discoinspirerad. Hon kan dansa men hon är ganska kass på att lära ut, hade lite svårt att förklara hur man gör vissa rörelser med kroppen och hur man låser sig i en isolation. Vi ska göra en show till ett Mamma Mia medley, mycket energi och studsande,, kan bli kul faktiskt. Stannade kvar efter min danslektion och joinade grundgruppen i Show, de ska göra en koregrafi till en låt från Hair,, I´v got life tror jag den heter,, kan bli ett kanonbra nummer så nu sitter jag i valet i kvalet om jag ska dubbla mina danslektioner och skutta runt lite i grundgruppen oxå.... jobbar jag 2,5 dag så har jag pengar till terminsavgiften, den blir ju tyvärr också dubbel när man tar fler danslektioner.. ska fundera på det en vecka iaf. Hah jag får agera den där jobbiga tjejen i grundgruppen som tror jag är bäst på allt, lärde oss grundsteg igår som jag redan kan och eftersom jag kan stegen så lägger jag på show också, bäst att tagga ner lite innan jag får onda ögat av de andra :P

Nu ska jag plugga i tre timmar sen ska jag luncha på salladsbaren med en hemlig person. Måste ha en liten hemlighet, ska avslöja den senare =)


Morgonfantasier

Igår skrev jag om att jag ville bli den där framgångsrika personen som lunchade med klienter och fick bestämma sina egna arbetstider, den som inte visste hur dagen skulle se ut när hon vaknade... Föreställ er det här istället, du vaknar upp varje dag bredvid mannen/kvinnan i ditt liv i din enplansvilla i utkanten av tätorten, klockan är 05.30, hunden släpps ut på bakgården, kaffet puttrar i bryggaren och i bakgrunden hörs P3s morgonprogram på radion, ni vet den där radion ni gemensamt fick av mormor när hon rensade ur sommarstugan. Ni jobbar på samma jobb, dock på olika avdelningar mellan kl 7-4 varje dag, ni ses på lunchrasten, äter er gemensamma lunchlåda. Arbetsdagen har nått sitt slut, i bilen hem skvallrar ni om allt skvaller som skett under dagen på er respektive avdelning, gnäller lite över chefens beslut, diskuterar Ulla-Britts viktnedgång och Görans skilsmässa och allt annat som cirkulerar på jobbet..
Ni kommer hem, rensar lite i trädgården alternativt garaget, ni äter er tallriksmodellmiddag i er prydliga villa, zappar mellan kanalerna och fastnar för reprisen på "På spåret"... ni går och lägger er med vetskapen om att imorgon kommer vara i princip likadan som denna dagen, har Ulla-Britt lyckats hålla vikten under natten? Gråter Göran fortfarande i smyg bakom kaffeautomaten?

Ja idag är sån dag då jag helst hade velat vakna upp bredvid någon jag tycker om, någon som har samma arbetsuppgifter som mig fast tjänar 20% mer i bruttolön, han som glömmer att fälla ner locket på toaletten, han som somnar framför teven med fötterna uppslängda på bordet, han som.....

Nähäpp Angelica nu får du sluta fantisera, dags att fixa det sista innan jobbet kanske..
Ha en bra dag!

Jag ska gråta en skvätt

En blandning mellan ilska, svek, besvikelse och avundsjuka, visst låter det härligt? Ni ska få lyssna på mitt gnäll, jaa jag är bitter, jag är inte långsint men nu får det fan vara nog. Malin har dock livat upp mig lite på msn,, jag vill träffa nytt folk, blir ju galen snart... gah Falun är en folktom stad. Få inte för er något nu, jag vill absolut inte flytta tillbaka till Borlänge, jag saknar bara att kunna springa över parkeringen till Becca för att bara hänga och göra ingenting, åh jag saknar Beccas mat ;) när matfantasin och kylskåpet började bli tomt var Becca där och ställde upp för min mage :) hahaahaaha Beccaaaaa!!!
Imorgon ska jag jobba igen 7-15 så jag ska snart sova, kanske borde duscha först, har varit och tränat skivstång..

Storshopping på apoteket

Dagen gick faktiskt förvånansvärt smärtfritt, jag vart överlycklig över att Gloria jobbade och lilla Henrik spångelispång kom också och jobbade sen framåt eftermiddagen, lyckan var total :) Men den där Parre,, fy faaan,, hahaha ;)
Fredrik och Parre lova att inte berätta för någon men fan jag får kåtslag när jag ser Paul, äldre män är de bästa,, ohlalalalalalala..
Hade det inte varit för Paul så hade jag slutat jobba på distans för längesen,, nästan så att jag ser fram emot att jobba imorgon :P
Jag kommer aldrig ha tid med att plugga till tentan som jag hr på lördag,, oh no då får jag inte tentafesta på kvällen, måste hitta en annan ursäkt för at festa då.
Efter jobbet var jag och storshoppade på apoteket för 264 kronor.. Gissa vad jag köpte för något?
Och vet ni vad??? Jag sprang in en sväng på Jysk och inhandlade två nya dunkuddar. Jag råkade ju micra mina kuddar i torktumlaren före jul så att de blev lite brända i kanterna, men nu jäklar har jag kuddar igen, längtar redan tills jag ska sova typ. Men innan jag får sova ska jag köra ett skivstångspass för att plåga mig själv,, det gör ont i varenda muskel på mig idag, och vet ni vad? Jag älskar det. Gloria gillar inte att läsa min blogg för hon tycker jag skriver om samma saker varje dag.. gör jag verkligen det? Må så vara att jag skriver om kåtslag varje dag och att Alex vägrar ligga med mig.. men hey det är ju min vardag ;)

Nu ska jag sätta i sista växeln på mig själv och pränta in tentafrågorna i huvudet!

Över och ut

Alldeles för tidigt

Det är fan sjukt att man ska behöva gå upp så här tidigt för att få tjäna lite pengar. Jag förstår inte såna som jobbar 7-4 varje dag, det kan inte va så spännande, man missar ju samma tider på dagen alltid och så har man knappt två timmar på sig att afterworkshoppa för att sverige har bestämt att ha europas kassaste öppettider. När ska butikerna lära sig att ha öppet efter efterfrågan? 12-20 skulle va betydligt bättre än 10-18, för att inte ens tala om bankens öppettider...
Påminn mig om att jag måste ringa receptionen och anmäla mig till tentan, jag tror dock det är för sent att anmäla sig, typiskt mig att aldrig va ute i rätt tid.
När jag blir (om) stor ska jag ha ett jobb där jag bestämmer alla arbetstider själv, jag ska sitta på Starbucks med min mac (ja för pc kan man ju inte ha om man är en framgångsrik buisnesswoman) och skriva viktiga dokument och rapporter, jag ska luncha ihop med mina klienter på någon av wagamamas restauranger och jag ska göra flådiga presentationer som kommer få min chef att höja mig över skyarna, jag ska ligga med min chef på skrivbordet i kontoret som har panoramavy över Themsen och House of Parliament... oj jag kom visst in i nån slags trans när jag förutser min framtid, jag ska, jag ska , jag ska va där en dag.. tre terminer kvar, bit ihop nu Angelica! jobba för att kunna spara pengar till den planerade flytten.. Jag vill!

Nu fick du nåt att läsa till frukosten Tessan :)
Håll tummarna för att jag får gå med det roliga skiftet idag och att jag slipper plocka livs eller sjukhus... buuhuu jag hatar loppor.

Give me space

Kan inte alla gamla medelålderstanter ställa sig längst bak nästa gång jag ska på danspasset på friskis? Jag vill inte stå och trängas med någon i urtvättade träningskläder från adidas kollektion år 1995 när jag ska göra mina dansmoves så nära speglarna som möjligt. Har man ingen som helst rytm eller kroppsmedvetenhet hör man inte hemma längst fram, jag blir sjukt irriterad när jag inte ser mig själv i speglarna... så snälla give me space!

På onsdag börjar showdansen igen efter juluppehållet,, det ryktas dock om att jag kommer få en ny danslärare.. buuhuuu! hoppas denna är lika pedagogisk som Sanna, hon var sjukt bra på att lära ut en koreografi så att den satt.. Förra koreografin vi gjorde till låten "Big Spender" sitter fortfarande kvar i kroppen, helt sjukt att man kan komma ihåg alla moves.
Jag och Malin har redan planer för helgen, ja jag vet att det är måndag.. vi ska arrangera förfest på sture (var annars), perfa , då har jag nåt att se fram emot hela veckan, jariba!
Ohlalalala jag ska jobba imorgon 7-15, klistra etiketter tills fingrarna blöder.

Rolf skrämmer mig

Första föreläsningen i forskningsmetodik med Rolf är avklarad. Det var med en klump i magen jag traskade upp för Svärdsjöbacken i morse, har hört så mycket om denna Rolf, högskolans egna martyr. Han favoriserar, tillämpar personangrepp, underkänner majoriteten, ser ut som en gammal alkis etc etc... Allt detta har jag hört om Rolf. Allt jag hört om Rolf visade sig vara sant. Hujedamig, hur ska detta gå? Jag är en outsider i gruppen, alla pluggar sports management förutom jag och Vickan.. Jaha säger Rolf det här är Angelica, henne ska ni ta väl hand om och se till så att hon inte sätter sig i ett hörn nästa gång (anledningen till hörnet var att jag var tvungen att stoppa in sladden till min dator som jag hade glömt att ladda). Jaha Angelica nu tycker jag att du ska presentera dig själv för dina nya kamrater.. Pjuh vilken tur att jag blivit förvarnad om hur man är. Han är nervös och jag är självsäker och tänker ALDRIG låta honom trycka ner mig! 10 veckor framöver kommer bli ett helvete men jag ska fan sätta den här kursen. Rolf sa att han brukar vara tvungen att underkänna nästan alla i forskningsmetodik, mig ska han inte kugga.
 
Efter föreläsningen tog jag bussen ner på stan och rusade iväg till friskis för ett lunchpass,, aerobic blev det, den lätta varianten om man säger så. Aerobic är alldeles för lätt för mig som är skolad dansare ;)


När jag skuttat ut från friskis träffade jag denna lilla filuren. Becca i egen hög person vandrar fritt runt på Faluns gator. Borlängebesök i Falun när det är som bäst. Följde med henne till Proffice kontor för att lämna pappar och prata lite med Janne. Han är inte bara min överordnade, han är min spinningkompanjon, vi har gått på samma spinningpass, uselt av honom att inte heja på mig.
Nu ska jag plugga lite till tentan och gah måste ringa receptionen och anmäla mig till tentan,, nu på en gång!

Kronisk trötthet

Ibland är jag smartare än Einstein. Nu förstår jag vad denna trötthet kommer ifrån, mitt chaité är slut och det enda té jag har kvar heter kvällsro, ett té som har lugnande effekt på kroppen,, jag har sipprat i mig inte mindre än fem koppar idag vilket har resulterat i att jag är tröttare än aldrig förr. Jag har knappt lämnat rummet idag, annat än när jag måste kissa ut allt té som inte bara är sövande, det är vätskedrivande oxå. Har legat ner så länge att jag börjar utveckla liggsår och svankbesvär. Min kropp kommer böja sig under belastningen av skivstången på träningen om en timma. Ett litet skivstångspass är precis vad jag behöver just nu. Jag och Camilla tävlar om vem som är mest osocial idag.. jag hoppas på att vinna denna lilla tävling.

Ärlighet varar längst elller hur är det? Alex vet hur det ska gå till.

Alex säger:

gör du?

Angelica säger:

funderar över om det finns någon som är lika tragisk som jag

Alex säger:

finns de säkert

Han är alltid lika trevlig mot mig :)
Nu ska jag slänga på mig träningskläder! tjupp!


Spelberoende och tung i huvudet

Söndag idag och jag som hatar söndagar,, pust.. Vaknade halv 10 och upptäckte att jag fortfarande hade kläderna på mig (woho inte likt mig efter en vild lördagnatt), käkade frulle och avbokade spinningpasset kl 11, min kropp klarar i dagsläget inte av spinningen. Jag är fast i skiten, spelandet har tagit över mitt sinne, jag är sinnesrubbad numera. Har tillbringat allt för mycket tid med att spela harpan.. har vunnit 3 gånger idag, kände att jag behövde något mer utmanande och Camilla lurade på mig att spela Kungen,, det var för svårt för mig, jag gav upp.

Angelica säger:

ojojojoj tredje gången jag klarade harpan nu,, fan vilket flyt jag har idag

Angelica säger:

borde spela nåt annat för utmaningens skull

Camilla säger:

men angelica! köp en lott!

Camilla säger:

kungen!

Angelica säger:

är den svår?

Angelica säger:

jag måste nog läsa spelreglerna först

Camilla säger:

man måste tänka lite =)

Angelica säger:

åh det som är min starka sida

Camilla säger:

hahahaha

Camilla säger:

försök

Angelica säger:

åh spännande det verkar vara

Camilla säger:

jajjemen! kungen is the shit

Angelica säger:

fan vad svårt

Angelica säger:

brukar du klara den?

Camilla säger:

ja absolut.När man kommer in i det så!

Angelica säger:

jag har fått upp två ess nu

Camilla säger:

BRA!

Angelica säger:

det var svårt jag ger upp

Camilla säger:

hahaha ta det en annan dag. för det är kul

Angelica säger:

jag såg inte det roliga i det, bara massa problem

Camilla säger:

hahah men fan angelica =)

Angelica säger:

åh hittade ett nytt spel,, purble place

Angelica säger:

har du det oxå?

Camilla säger:

nej! nu blev jag avis!

Camilla säger:

va är det?

Angelica säger:

det är ett spel där man tillverkar tårtor,, det är nåt pedagogiskt för barn,, välj rätt färg och form så går det vägen

Camilla säger:

det är på lagom nivå för en "bakis"söndag alltså?

Angelica säger:

ja det är allt min hjärna klarar av en dag som denna

Camilla säger:

ja men va fan...du e ju bakis

Angelica säger:

den sjukaste bakfyllan jag haft på länge

Camilla säger:

men du vet ibland blir det så... drack du lite vatten?

Angelica säger:

det var det som är problemet,, jag trodde det var vatten, wohoo fel av mig

Camilla säger:

nej....fan vad surt. och du blandade säkert också?

Angelica säger:

jaaa asså, neej nu skäms jag

Camilla säger:

gjorde du bort dig?

Angelica säger:

jo det skulle man kunna säga.. kan inte gå utanför dörren idag

Camilla säger:

men lilla du då... är det något du vill prata om?

Angelica säger:

inget jag behöver prata om, bilderna kommer komma upp på dalademokraten

Camilla säger:

Angelica! har du gjort något olaligt? har du urinerat offentligt?

Angelica säger:

men det var lång kö,, vad skulle jag göra?

Camilla säger:

alltså...jag vet inte om jag kan prata med dig mer........


Och jag som bara ville skapa lite drama.. Det händer ju så fruktansvärt lite i Falun. Mitt nästa uppdrag är att få någon till att bli kär i mig, lura honom på pengar, bli lite tillfredsställd och sen radera hans nummer, blocka honom på msn och radera honom från facebook. Livets goda utmaning så att säga.. Jag borde tentaplugga men jag sitter fast i sängen.


BLOGGA!!

Jag får påtryckningar från omvärlden om att jag måste blogga. Har ju inget att berätta för allt är topphemligt numera. Men en liten snabbresumé kan jag bjuda på enbart för att hålla humöret uppe på er. I punktform ska ni få den till råga på allt.

-Såg på let´s dance med Sofia igår.´
-Åt glass
-Bröt nyårslöftet och stal en godis ur Sofias påse
-Drack ett glas vitt som blev till två glas
-Jag och Soffan ringde land och rike runt och störde folk, min lillebror bland annat som vägrar komma hit för att roa Sofia.
-Åt på Maestro och tittade på folk
-Tvättade på nattliga tider
-Hade djupa konversatiner på msn
-Spenderade natten med en full mystisk man
-Såg halva Pretty Woman med Karin, Ida och Emma
-Promenad med Camilla
-Sov några timmar i min ensamhet

Och vet ni vad, nu vill jag bara att dagen ska ta slut.. På måndag börjar nya terminen med nya kurser.. jag orkar inte.
Jag älskar min vita helg

Det är så kallt ute att jag höll på att frysa ihjäl,, har krupit ner under täcket och kramas med mig själv, det är nästan så att jag blir sjuk. Sådärja nu har jag klagat färdigt för idag.
Som jag skrev innan har jag varit i kyrkan idag på Idas examen, det var stämningsfullt som aldrig förr och jag fällde en liten tår,, jag vet inte varför men jag gråter alltid när jag är i kyrkan.. Gud vill nog inte ha mig där. Efter kyrkan var det världen maffigaste smörgåstårta med mängder av räkor på hemma hos Ida och sju sorters kakor på det,, jag är lite mindre svullen nu med andra ord.
Har sprungit runt en sväng på stan med Camilla och Emil,, partyoutfit var Camillas uppdrag, hon har mängder med kläder i garderoben men envisas alltid med att köpa något nytt. Som den smålänning jag är ska jag lära henne några sparknep.. Köp allt på rea,, hahahah tillochmed bananer kan man köpa på rea.. eller så lånar man kläder av grannen, jag lånar av Sofia så jag tänkte att det vore ju ypperligt sparsamt av Camilla om hon i fortsättningen lånar kläder av Emil, han har ju garderoben full med leggins.


Jag är inte det minsta avundsjuk på att vissa andra ska festa ikväll. Jag har 212 kr minus på kontot för att min tågbiljett från i julas har tydligen dragits nu en månad senare :( bitter,, nej då.
Ikväll ska jag se på Let´s dance med Sara och Sofia, myskväll helt enkelt. Nu är det kris, jag och Sofia måste natt-tvätta för det finns inga tvättider och vi har inga kläder kvar. Nattliga äventyr i tvättstugan kan bli mycket intressant..
Det är fullt hus här nu, Karin, Ida, Malin och Ida sörplar vin i vardagsrummet, de ska strax åka upp till Scandic för att äta och partaja.
Ha en kul kväll allihop! Jag ska sova lite så jag orkar med kvällen.

Examensdag

Hade önskat att det var jag som fick ta examen idag, jag som fick tåga in i kyrkan, jag som fick ta emot examensbeviset framme vid altaret... Det är tyvärr inte jag som tar examen idag, det är (trumvirvel) Ida!! Hon tar ut en sjuksköterskeeexamen efter tre år, grattis Ida!


Visst är hon fin i sin folkdräkt? Det är roligt med folkdräkt tycker jag,, såna har vi inte där jag kommer ifrån,, det måste vara en gammal modefluga från Dalarna och uppåt.. Så klockan 12 ska jag infinna mig i kristinekyrkan på examenscermoni.. Jag älskar allt som har med kyrkor att göra förutom begravningar.. nej nej jag är inte religiös jag blir bara så lugn av at vara i kyrkan. Efter kyrkan blir det fika hemma hos Ida i hennes nya lägenhet borta på bojsen.

Jag har hunnit med så fruktansvärt mycket idag medans Sofia sover och är hos gynekologen (ville bara få med det i inlägget) så har jag tränat kl 7, ätit frukost på friskis, städat toaletterna, diskat, dammsugit, duschat och plattat håret. Jag är såå effektiv. Klockan är 10.45, Camilla är partsugen.. varför är jag ens förvånad :P

Vi är för bra för att vara sanna

Camilla har för tillfället dissat mig på msn för ett viktigt telefonsamtal så jag passar på att blogga lite sålänge.. Jag har utmanat Camilla.. hon ska ha en telefonfri dag och jag ska ha en bloggfri dag,, Camilla ha dock inte antagit utmaningen än, hon måste tänka lite på saken först. Är det någon som vet hur Camilla ser ut utan telefon i handen? Ge mig en bild på det isf..
Vi har djupa konversationer på msn jag och Camilla, vi har kommit underfund med vilka bra kap vi är, det är bara det att ingen riktigt upptäckt det än.

Camilla säger:

absolut. de tror att vi ska vara bitchar bara för att vi e snygga, coola och självsäkra. fast egentligen e vi allt det PLUS jordnära och de bästa

Hahah Camilla verkar ha tendens till att kunna överdriva mer än vad jag och fröken Rådén kan tillsammans. Vi har lagt fram så bra egenskaper hos oss själva att jag nästan börjar tro på det själv nu.


Camilla säger:

absolut! killar borde döda för att få träffa oss

Angelica säger:

ja de skulle bara veta hur bra vi är

Camilla säger:

det vet dom. men de skräms av oss

Angelica säger:

men så tror jag det är... de åtrår oss på avstånd

Ja ni ser ju själva,, vår egna övertalningsförmåga får oss att höja oss själva till skyarna. Men åh vi är faktiskt ganska bra.. Vad vi mer kommit underfund med är att det är ett big no no att berätta detaljer om sina sexpartners,, hey lite vill man ju behålla för sig själv.. eller? Åh jag ska va så hemlig i fortsättningen så att inte ens Sofia får veta något, haha..
Nu ska jag vibba Camilla och berätta för henne att jag bloggat om vår djupa konversation.


Det är helg!

Jariba nu är det helg! Ge mig csn imorgon och jag är lyckligast i världen. Jag är inte bitter över att jag inte klarade tentan, det är en värdslig sak som Karlsson på taket skulle uttryckt sig. Så näe inget plugg i helgen, jag ha storslagna planer som jag ska utföra tillsammans med singlarna Sture.. Vi ska åka stjärtlapp,, jajamensan.. och du Sara kommer inte undan, det finns tre stjärtlappar som gömmer sig hemma hos mig :) Vi ska åka stjärtlapp uppe i grustagen vid gruvan... eller nej ännu bättre, svärdsjöbacken! Vit helg för mig innebär ett glas vitt och och stjärtlappsåkning i snön,, vitt helt enkelt... lite vaniljglass på det ohlalalalaalalalala.. helgplaneraren är i farten.

Oh no mitt nästa projekt är att få Math till att stanna i Sverige och inte flytta tillbaka till Slovenien,, jag skulle inte överleva utan att få se honom på skolan lite då och då (jag överdriver).. Han sitter här bredvid och pluggar svenska för fullt, han skriver något om midsommarfirande,, imponerande duktig är han.. Åh nu läser han min blogg, ett bra sätt att lära sig svenska på :) Inte så akademiskt kanske men ett talspråk som man kommer långt på. haha

Ikväll är det ki box på friskis med Anna,, jag ska göra ALLA armhävningarna på tårna som en riktig man.

Vinden har vänt

Kopieringsmaskinen gjorde min dag till en bättre dag. Den slukade papprena och spottade ut kopior av Julias VG-tenta som jag nu kan plugga på. Håll tummarna för att omtentan har samma frågor som första tentan. Jag övervägde att hoppa från Pylonen men Terese kom hit och livade upp mig med hennes vackra nuna.
Ibland älskar jag mina egna humörsvägningar..

Har lämnat in caset nu.. jariba!!!
Har ni någon gång använt en kopieringsmaskin? De är sjukt smarta ju.. när jag blir stor ska jag bli lika bright som en kopieringsmaskin.

Det är fan inte sant

Det har hänt igen, jag har kuggat på en tenta.. men kuuuuuk!!! Shit jag måste nog vara världshistoriens mest osmarta människa.. Men åååååå jag orkar inte! Nu vet jag iaf vad jag ska göra i helgen. Plugga till omtentan,, usch jag börjar gråta typ nu... dricka ett glas vitt, tycka synd om mig själv... jag vill inte!!!!!
Hur mycket ska man behöva plugga egentligen för att klara en tenta? Förra våren gled jag igenom hela terminen med VG på tentorna,, hela hösten har jag kuggat på i stort sett allt jag åstadkommit... Gah vad är det som händer.. Ska gå utanför entrén och skrika ut min ilska.

Dvärgen och Vetten

Det var en gång för längesen en liten dvärg och en längre vette... Jag tycker det är lika kul varje gång att göra mig lustig över Sofias längd, hon är så kort att hon nästan inte syns när hon går i oklippt gräs på sommaren. Hon är så kort att hon tillochmed har tillstånd till att parkera på handikappsparkeringen på Ica.
När jag går bredvid Sofia känner jag mig som en fotomodell med två meter långa ben a lá Heidi Klum,, hörru Sofia, hur är temperaturen där nere? På högstadiet hade jag Buffoloskor, de ligger hemma hos pappa i garderoben, jag ska ge dom till Sofia i födelsedagspresent så att hon kommer upp lite bland molnen hos alla oss andra.

Bilden säger ju allt. Faläng är längre än busshållplatsen.. Men var är Sofia? Åh jasså där nere, nu ser jag. Jag är överlycklig över att Sofia är så pytteliten.


Jag och Faläng är nästan lika långa. Ta nu bild 1 och jämför med bild 2.. av bilderna att döma är jag ett huvud längre än Sofia, minst.
Det här var ju en fin liten hämnd. Sofia gjorde åtlöje av mig igår på bussen hem, hon kallade mig för vette och skrattade rått åt att jag påminner om Nils Karlsson Pyssling.
 
Åka till skolan snart kanske (ja jag vet jag är fortfarande inte färdig med caset).

So long!

Spotted by Gossip Girl

Jag har agerat spion idag åt lungcancerförbundet i centrala mellansverige. Detta för att sedan kunna föra statistik över unga tjejers rökarvanor. Sedan ska de själva få göra en karta i GIS över var de flesta storrökarna är lokaliserade.
Jag har suttit på samma plats hela dagen i skolan och med jämna mellanrum tittat ut genom fönstret för att förundras hur många rökpauser folk tar,, det är pakistanarna, Camilla och Tessan som är de värsta. Varje gång jag sneglat mot fönstret har jag sett en liten husmus iklädd blå jacka skutta ut genom dörrarna för att ta en liten puff tillsammans med hennes andra rökarhälft.
  
Med mobilen i högsta hugg har jag dokumenterat Tess och Camillas rökarvanor, ser man ljuset på bilderna kan man även avgöra vilken tid på dagen det är. Detta är ett fall för Angelica Karlsson rökarnas egna Anna Skipper. Fimpa röken för en hälsosammare skolgång heter min kampanj =)
Ibland har jag en förmåga till att vara mycket innovativ förstår ni.


Inte nog med att de röker på tok för ofta, de röker på förbjuden plats! Nån måtta får det fan va :P
Jag kan känna röken genom ventilerna där jag sitter.. men jaa jag överdriver igen... rök hur mycket ni vill, jag blir lika glad varje gång jag ser er stå där nere och huttra i kylan :)
Nu ska Dalarnas egna Gossip Girl ta ett powernap innan spinningen, ett fruktansvärt långt sådant,,spinningen börjar inte förrens 20.30, det är omänskligt sent.

Heartbreaker

Nu har han satt sin sista potatis (haha varför skrattar jag alltid åt det ordspråket?).. Alex har krossat mitt hjärta.. ja det är sant, även jag har ett hjärta tro det eller ej.. Nu handlar det inte bara om att han vägrar ligga med mig, han vill inte bli kär i mig heller.. Han har fått mig till att gråta idag,, ett sarkastiskt hånskratt var det enda som behövdes för att få tårarna att spruta... Jag är i en känslig ålder just nu, klarar inte av vilka påhopp som helst.. och jag som bara ville ligga lite,, så blir det så här.. karljävlar.


Ett litet knullrufs var allt han gav mig.. nu vill jag bara ha mer.. allt man inte kan få vill man ha.. jag ska åtrå Alex tills döden skiljer oss åt.. eller okej iaf tills jag har pluggat färdigt för idag och tar bussen hem till Falun.

Sängliggandes

Pappa läs inte detta!!!!!(om du mot förmodan läser så skyller jag allt på Sofia)

Jag och Sofia har kommit underfund med att sex är som bäst när det sker slentrianmässigt.. (ta mig lite med en nypa salt nu). Vi pratar mer om att ligga än att ligga.. varför? Jo svaret är enkelt, det är alldeles för avancerat och obekvämt för oss, till råga på allt ska det alltid ske under fel tillfällen och på fel ställe och med fel person.. Fyllesex är ingenting för oss, inte heller bakfyllesex,, för att inte tala om morgonsex, juh.. sex i duschen, njaa, sex i skogen finns inte på världskartan, livrädd för myror.. sex på stranden, inte så mysigt som det låter. Har ni provat ha sex i baksätet? prova inte, ovärt helt enkelt... bastun.. att vi ens tänker tanken,,.sex på toaletten, jag skulle bli så okåt att inget skulle kunna stoppas in.. golvet, hur man än vrider och vänder på det är det alltid någon som får skavsår i knäna.. Ni ser ju själva.. hellre prata om att ligga än att ligga (hur var det med saltet nu?)

Vi har listat de tre bästa platserna:
1. Sängen kommer alltid vara nummer 1.. Tråkigt säger ni? Det bästa säger vi.
2. Köksbänken.. luta dig framåt och diska samtidigt,, bra för oss med tidsbrist.
3. Bakom hörnet vid de fria vikterna på gymet.. stora speglar,, humdidum

efter detta inlägg kommer jag och Sofia aldrig få ligga... men vad är väl en bal på slottet?

Nu fick ni er en liten funderare va? Jag är så hungrig så jag orkar inte hitta på nån bra avslutning.. Mot Octaven!

Studiebesök

Sofia är på studiebesök på skolan i Borlänge, hon vart onekligen ganska nervös på bussen hit, men nu sitter hon här mitt lilla ljus i mörkret.. haha fy fan vad klyschigt. Måste göra morgonrutinerna på datorn innan jag börjar plugga annars kan jag aldrig koncentrera mig. Onsdag idag och vi ska lyxa till lillördagen med lunch på Tenoren.. inga lunchlådor här inte. Jag älskar att vara faluns rikaste student,, köp allt på rea är mitt tips till er... Hörru Sara,, du kan väl inte mena allvar med att du äter bacon med glass?


Nu ska här pluggas som aldrig förr! Sofia hoppas på att få se en viss person på skolan.. humdidum nämner inga namn.
Sofia tackar för ditt lycka till med stalkandet.

124 836 kronor..

har jag i studieskuld. Livsångest får jag. Observera att jag har 3 terminer kvar på utbildningen. Blir jag inte rik när jag är färdigutbildad företagsekonom vet jag inte vad jag gör... Nu är det nästan skrattretande att jag inte har några pengar kvar, nu har jag tillochmed ätit upp alla havregryn, ingen frukost imorgon med andra ord, shit jag kommer gå runt som ett spöke utan energi.
Gah jag blir så irriterad, kan inte alla erkänna att man jobbar för att bli rik, alla vill väl ha ett välbetalt jobb, det är väl inget fel med att vilja ha det? Jag börjar typ gråta när folk totaldissar mina mål.. jag ska bli försäljningschef på Skistar säger jag.. lycka till säger min rumskompis med en röst som säger att det kan du drömma om. Jag är inte korkad faktiskt.. Åh no jag blev så upprörd att jag bet av en nagel.. Eller okej jag blev så upprörd att jag inte ens vill blogga längre.

Hemligt uppdrag: Misslyckat

Asså det där med mitt hemliga uppdrag att gömma mig från folk en hel dag gick väl sådär, jag är ingen Ninja som Malin kallar det. Och min hemliga plats har varit ett tyst läsrum längst in på skolbiblioteket i Borlänge där jag i min ensamhet pluggat till ljudet av viskande kineser som gått mig på nerverna. Men mycket har jag gjort idag faktiskt, jag är typ klar med caset,, det är caset som är A och G som jag skrev om tidigare, Accra Beach Hotel och Giordano, så inget spännande med andra ord. Jag föll för frestelsen att sätta på mobilen under lunchen, varav mina kära lunchvänner skrattar sarkastiskt åt mig över att jag inte hade ett enda sms eller missat samtal.


Avslöjarna som hittade mig på skolan. Vi tillbringade lunchrasten till att röra om i Elins plånbok med alla hennes viktiga kort. Elin borde skämmas, hon har fortfarande föreningssparbankenkort, hon är sååå last year ;) Carro är överlycklig när hon hittar ett presentkort från IKEA.

Camilla är lagom road av vårat lunchfjantande, man får ha i åtanke att hon är lite äldre och förståndigare än oss andra.

Nu har jag tagit tummen ur och dammsugit upp lördagsfesten med Sofias dammsugare som suger dåligt, haha den suger. Tjupp måste kolla vilken tid jag ska träna idag. Sofia ska gå på veckans alla spinningpass på Må Bättre, hon ska stalka Olle. Hörru Soffan, har du googlat honom?
Hemligt Uppdrag del 3: Smyglunchar

Dags för lite lunch, jag ska smyga iväg från mitt hemliga gömställe tillsammans med avslöjarna. Om ni nu råkar se mig så ser ni antagligen fel för jag är så hemlig idag att jag blivit osynlig.


Bäst att smyga iväg på lunch innan jag äter upp vattenflaskan. Hemligheter gör att det pirrar i magen på mig,, eller kan det vara min ständiga hunger?

Hemligt Uppdrag del 2: Avslöjad

Det här går mindre bra.. Jag har blivit avslöjad av två personer om var jag befinner mig på mitt hemliga uppdrag. Jag skulle vara sämst på att gå under jorden, jag klarar mig inte utan kommunikation, hade stängt av mobilen men var tvungen att sätta på för att se om nåt nytt hänt, stängde av den lika snabbt igen. Svarar på era sms senare idag när uppdraget är avklarat.. Förr i tiden fick man vänta i evigheter på att få svar på frågor, den enda kommunikationen var brevskrivande, så varför ska man då svara på sms så fort man får dom? Människan är en otålig individ.. men nej nej inget mer mobilande för mig förrens i eftermiddag.


Jag är inte överdrivet bra på att gömma mig men de två timmarna på hemligt ställe har varit de mest händelserika timmarna på länge.

På Hemligt Uppdrag

Jag stortrivs när jag har hemligheter för er, den enda som vet var jag befinner mig är Camilla, så hörru Cam nu får du va tyst som en mus, pip pip. Idag är en sån dag då jag ska smyga förbi er alla obemärkt och ingen vet var jag är.. visst är det fantastiskt? Ingen msn på hela dagen, och ja jag har tillochmed stängt av mobilen.. Är ni lite nyfikna nu?


Jag är på ett topphemligt ställe där ingen kan hitta mig. Förlåt Vickan för att jag inte tar mig tid att plugga med dig idag men det jag måste göra är viktigare än något annat :(
Uppdaterar senare, idag är det bara jag, A och G i fokus.
Den som avslöjar mig kommer få något speciellt i belöning,, för hey det kommer aldrig hända ;)

I drömmarnas värld....

där kan allting hända. Vilka sjuka drömmar jag har ibland, det känns inte som att jag sovit något. John Blund har varit slarvig hela natten. Jag drömde att Sofia var sverigedemokrat och så drömde jag att jag grävde upp en drogpåverkad neger ur en snöhög. Som om inte det var nog så klädde jag ut mig till tomten och antastade ett litet barn.. Hoho finns det några snälla barn sa jag och drog i lilla petterniklas. Jag håller säkerligen på att bli ett monster.. eller så kan det vara mina dåliga rutiner som dykt upp på sista tiden, jag har inte kollat mailen på hela året och inkorgen består numera av 183 mail, de flesta är säkert från facebook, kanske borde se om jag fått något från csn. Sofia sa att om man lämnar in studieförsäkran nu så får man pengarna tidigare,, vadå att jag är i behov av pengar? Jag är en tragisk människa, kom hem från Sofia igår efter vår stadiga middag bestående av gröt, öppnar kylskåpet, drar åt mig en flaska vitt, skruvar upp korken, tar en liten sniff, sätter armen i rätt vinkel, sätter flaskan mot läpparna, sänker armen, tar ett djupt andetag, skruvar på korken, ställer flaskan på hyllan, stänger kylskåpet, sätter mig leende framför datorn.. Jag klarade prövningen. Men shit vad jag överdriver, jag ville bara ha nåt att skriva om, men okej lite sugen var jag på ett halvt glas.

Nä usch nu ska jag platta håret istället, ska på hemligt uppdrag idag ;)

Överdrivet mycket häng

Jag och Sofia har en tendens till att överdriva. I flera veckor har hon suttit fast i sin c-uppsats och har inte haft tid över för en kär gammal vän, juluppehåll och nyår har gjort att vi inte haft tid att ses över huvudtaget. Nu ska vi överdriva vårat hängande, efter träningen blir det häng i soffan hemma hos Sofia med en kopp té och en sammanfattning av dages bravader. Har dock inte hänt så mycket idag, då får vi helt enkelt ljuga ihop en bra story för att ha nåt att prata och reflektera över. Innan jul grät Sofia en skvätt (jag överdriver nu) över att jag bytit ut henne mot Camilla. Sofias hjärta krossades när jag skuttandes entrar bolaget med Camilla vid min sida. Sofia tappar hakan,, men nej nej Sofia du är inte utbytt,, Camilla väger dock upp alla dina brister ;) Haha ge mig ett kollektiv där jag kan stoppa in alla mina vänner så att jag kan hänga med alla lika mycket! Trots att jag och Sofia numera bor en våning ifrån varandra träffas vi mer sällan än när jag bodde i Borlänge, det är uselt av oss. Att flytta från Falun till Borlänge är det sämsta beslutet jag någonsin har gjort. Ett år i Borlänge och jag blir helt förstörd. Falun är ju trots allt Dalarnas huvudstad ;)Jag och Sofia tävlar om vem som svankar bäst. Läroverksparken när den är som bäst, våren 07. Effektivt pluggande var det som gällde första året i Falun. Nu ska jag springa iväg till friskis på ett danspass och sedan är det överdrivet häng med min sämre hälft.

Vi är styrda av nätet

Jag har inte ätit någon lunch idag för jag hade inte en tanke på att jag skulle va i skolan så länge så ni kan ju föreställa er hur hungrig jag är. Varför är inte det första man gör när man kommer hem att laga mat?

Konverserade lite med Camilla på msn istället:

Angelica säger:

man springer in genom dörren för att logga in på msn, stirrar igenom listan över vilka som är online, förundrar sig över att ingen skriver, struntar i att man är vrålhungrig för att kolla facebook

Angelica säger:

välkommen till år 2009

Camilla säger:

det är så det är baby! jag satt på datorn och började koka ägg (men glömde lägg i ägg) innan jag ens tagit av mig ackan

Angelica säger:

jag håller på att laga mat, struntar i om jag bränner den eller glömmer saltet, hey något nytt på webben kanske har hänt

Camilla säger:

ja vem vet. någon vän kanske ta taggad eller gått med i någon ny grupp

Angelica säger:

någon kanske skrev på någons wall

Camilla säger:

precis. eller tänk dig detta

Camilla säger:

någon kanske har laddat upp något på funwall

Angelica säger:

haha funwall har jag tagit bort för längesen

Camilla säger:

ja jag med. för där fick man ju saker hela tiden. var inte kul någonstans

Angelica säger:

det är mer spännande att veta att "kanske" kan det hänt nåt nytt

Angelica säger:

varför har jag 36 vänner som är online men som inte skriver till mig?

Camilla säger:

haha preics

Camilla säger:

haha kan inte svara det på det tyvärr. de kanske vill verka svåra

Angelica säger:

jag förstår inte grejen med att verka svår,, jag ska aldrig mer ta något initiativ

Camilla säger:

nej prova på att spela svår. det kan vara lite kul med något nytt

Angelica säger:

spica upp mitt liv lite kanske,, jag ska börja med att sluta säga ligga 700 ggr varje dag

Msn styr mitt liv, det är det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag somnar, avslutar lite konversationer. För att inte tala om facebook, jag tror jag kollar facebook i snitt en gång i timman.. hur effektiv tror ni jag är när jag pluggar? Och ja jag måste nog sluta säga ligga för jag känner själv hur det börjar gå till överdrift,, ordet ligga börjar tappa lite mening för mig, det är som när man säger jag älskar dig varje gång man avslutar ett telefonsamtal.

Nu ska jag avsluta min lunch som delar plats med tangentbordet och sen ska sörpla lite te, ta ett powernap som en gammal tant och sen ska jag träna.


Den osminkade sanningenNär jag vaknade idag var jag så trött att jag ville gå i ide för resten av vintern. Hade det inte varit för att jag skulle ta samma buss som Camilla hade jag åkt en timma senare. Men nu sitter jag här med Alex (vem annars) på skolan och segar mig igenom caset.. tog en pratpaus med Terese och Hanna så nu har jag glömt bort vad jag skulle skriva,, något med logisitk var det ju.. Suck, jag glömde lunchlåda så idag blir det svältdag. Dans på friskis ikväll jariba! Om två veckor börjar de riktiga danslektionerna igen. Becca försöker få mig till att börja streetdansa istället för showdansen,, men hey man kan ju alltid ta fler danslektioner i veckan =) Fast min tidsbrist kanske inte godkänner det..
Alex sa till mig när jag kom idag att jag får sitta med honom om jag är tyst.. Vem tror ni aldrig slutar prata nu då?

Hold Your Horses!!!!

Carros nya signaturmelodi som hon skrålade på hela kvällen, Hold Your Horses!!! Hon har uppenbarligen blivit ett stort fan av E-Type på gamla dar. Chillfest eller hur var det nu? Det finns inget som heter chill här på Sture, det flippar alltid ur på ett eller annat sätt. Bästa fyllan får man när man blandar jäger med cider (inte i samma glas dock) för hör och häpnad jag var på Harrys till stägning och dansade sista dansen för typ första gången på evigheter. Vanligtvis brukar jag bara vara inne och vända på Harrys, köpa något i baren som jag ställer i ett hörn för att sedan spatsera hem och somna fullt påklädd. Vi hade golvfest i brist på sittplatser vilket har resulterat i att golvet är kladdigt av alkoholsliska drycker, tar man ett steg får man halva golvet under strumpan. Jag borde skura golven med andra ord. Det har tagit mig en timma att ladda upp bilder, sitter uppe hos Sofia där det mobila bredbandet är segare än aldrig förr så titta länge på bilderna nu för min skull.

Hade Sofia haft kuk hade vi legat och knullat just nu, kåtslag på Sturegatan, var annars? Vi ligger och ser på Bingolotto,jag är besviken för att Lasse Kronér inte är programledare, han är lätt hetare än Persbrandt.

Sofia fick ett nummer igår, Peter snygg skickar sms så här på söndagkvällen när vi som bäst ligger i soffan och ser på Bingolotto. "Vad är portkoden" skrev han.. Sofia säger: Åh fan jag fick en chock, jag måste gå och skita. Varav jag nu ligger här och skrattar hysteriskt.


Simon, Sofia och Sara var självklart med igår. Jag har seperationsångest för att Simon ska flytta hem till Skåne. Chillförfesten började bra ända tills...


 


Carro kom dit och livade upp oss dönickar :) Lite bröstmassage är inget jag tackar nej till, får man den av Carro är det den bästa. Åhhh Angelica dina bröst är så sköna, åååhhh ååååhh åhhhh. Hon vet iaf hur hon ska uppföra sig när hon kommer på falufester, Carro rusar ut på balkongen: Vem är Karin??!! Hörru Karin jag har plastmuggar med mig, Karin jag har plastmuggar, kolla!! Men du Carro, att prata rasblandning kanske inte var kvällens topnotch samtal.. haha. Carro slutar aldrig att förvåna mig =)Elin och Susann är något förfriskade. Susann fick ragg på Harrys, de satt och slemmade halva kvällen, det slutade med att Susann följde med honom hem och nu ångrar hon djupt att hon inte tog hans nummer. Nämen Susann det där var väl onödigt?


Nils och jag är hetare än aldrig förr.Limpan är veckans "to die for". Han är droppen som får bägaren att rinna över. (överanalysera inte den meningen för ert eget bästa)


Emil har fått en reserverad sittplats. Jag måste vara en fruktansvärt bra vän som tänker på hans ryggproblem som uppstår på fyllan.


Naaaw det är kärlek det.Sofia har en tendens till sjuklig envishet, har hon fått upp ögonen för någon går denne aldrig fri. Hon hängde och klängde i en mindre road Olle. Sofia borde lära sig läsa av signaler, det var uppenbart att han inte ville dansa sista dansen med henne, men Sofia är inte den som ger upp så lätt.. hahaha jag skrattar inombords. Olle krossade Sofias hjärta när han upplyser henne om hans upptagna civilstatus. Typiskt karljävlar att glömma detaljer. Avrundade kvällen på Maestro med fyllekäk. Olle trallade på I´m yours, jag och Sofia smälter som is i micron när vi hör den.

Kvällens bästa replik kom från Malin som chockerar oss alla.. Malin tar en cigg varav vi gapar stort för Malin röker aldrig.. Malin säger: Detta må icke vara det tyngsta jag rökt på denne ukene. (Visserligen sa hon det inte svensnorska, jag ville bara spica till inlägget lite.

Dagen har spenderats i sängen med den mystiska mannen. Jag älskar att jag har ett hemligt liv utanför bloggen. Nu ska jag och Sofia se på söndagsfilmen på fyran,, A lot like love.. Kärleksfilmer is the shit.
Let´s dance och vin

Ett glas vin blev till två som blev till en flaska. Vad hände med fredagschillandet? Såg på Let´s dance hemma hos Camilla igår. Som jag hoppades på så var Blondinbella kass på att dansa, hoppas hon åker ut nästa vecka. Ikväll är det förfest hemma hos mig och Karin, alla verkar tydligen vara jättepepp men jag är segare än aldrig förr, får ta och rivstarta med en jäger kanske.. Det blir en hel del folk på Sture ikväll, tillochmed Carro och Nils kommer!!! jag är överlycklig. En salig blandning med folk kommer det bli, jag ska låsa in mig på mitt rum och sippra på ett glas vin, eller nej det skulle ju bli ciderfylla ikväll, ingen fylla alls med andra ord :) fantisera går ju alltid. Regler har satts upp för kvällen. Alla måste ta med sig ett kvart i två ragg och skeda med, inget liggandes här inte. Jag och Camilla har drömt om skedar hela året. Ny regel är också att man måste ligga med alla som man addar på facebook, jag ska adda som fan nu med andra ord, lite gamla klasskompisar och kompisars småbröder. Sofia har fått numret till min lillebror, hon ska fylleringa honom, stackars Christoffer han kommer inte få det lätt.


Camilla trivs bäst på golvet med boxen i högsta hugg. Var är boxen?


Fredagschill när det är som bäst.


När Emil druckit för mycket skyller han på ont i ryggen. När Emil fyller år ska han få en massagestol av mig så att han slutar gnälla någon gång. Hörru Emil, erkänn att du läser min blogg ;)


Inget findrickande här inte. Camilla övergick från vinglas till dricksglas.


Mackan kör en liten vals med sig själv.

Efter lite vinsipprande hamnade vi på engelska där det var ett jävla drag (host host). Nu ska jag duscha och fixa lite, har fått låna Sofias lilla svarta klänning, ohlalalalalala. Sen ska jag ladda frysen med snöbollar, Limpan får det inte lätt ikväll ska jag säga er.

Tjupp!!!

Humörsvägningarnas dag

Man ska icke låta sig luras över att man vaknat på rätt sida när det helt plötsligt vänder och irritationer växer i kroppen. Alex har fått stå ut med mina humörsvägningar idag, allt var så jobbigt så jag började nästan gråta och jag överdriver inte ens nu. Har suttit på skolan som vanligt med det där caset som kommer ta mig flera månader att göra. Är caset svårt eller är jag bara dum i huvudet? Såg att det var till Sara man ska lämna in det till och inte till Jörgen så med andra ord rättar hon och hon kan va så jävla petig med allt. Att hon ens orkar.
Uppdrag ligga med Alex gör mig själv förvirrad och nu vet jag inte längre om det är i magen eller i fittan som det pirrar.(det där kan ni ta med en nypa salt). Jag ska lägga det på hyllan över helgen och kyla ner mig själv lite och hoppas på att vakna upp på måndag utan kåtslag. Det här har varit den värsta kåtslagsveckan på länge, måste varit något i Sälen som triggat igång pulsen i äggstockarna som skriker efter att få bli befruktade. Men vafan Angelica, nu var vi här igen. Kl 16.23 en fredag eftermiddag är jag alltid lika likgiltig i det jag skriver,, woops bäst att logga ut från msn och facebook för att inte skriva nåt galet till någon. Mina fingrar får ett eget liv så här dags på dygnet, hur vore det om mina fingrar tyckte bättre om att pilla på annat än tangentbordet?

Ikväll är det ett glas vitt och Let´s dance hemma hos Camilla som gäller. Jag kommer förmodligen sitta och sucka högt över Blondinbella och hoppas på att hon är värdelös på att dansa så att vi slipper se henne varje fredag tolv veckor framöver. Jag överväger att göra om min dagordning och dricka té innan min powernap men iofs så kanske jag blir pigg av mitt té och hoppar över powernapet.

Alex säger att det är hårda straff på att lägga upp en bild på någon annan på internet, finns en lag för det tillochmed PUL om jag inte minns fel. Vad är det värsta som skulle kunna hända, att han vägrar ligga med mig eller att jag får sitta i fängelse i flera år. Det är säkerligen längre strafftid på mitt brott än vad det är för våldtäkt. Sveriges straff är fan sjuka på riktigt. Men Alex vet du vad, om vi ska kunna bygga upp vår relation får du börja med att acceptera att du någon gång ibland kommer hamna i min blogg :) Min blogg är mitt liv och du är en relativt viktig del i mitt liv så med andra ord är du en del av bloggen.. Hänger du i resonemanget?


Men åååå

vad jag älskar fredagar! Av någon konstig anledning är det alltid lättast att gå upp ur sängen på fredagar. Jag glömde helt bort att det är morgonträningsdagen idag med frulle på friskis så nu får jag gå med livsångest hela dagen. Okej jag överdrev men frukosten på friskis är som frukost på ett fivestar hotell.
Jag är onaturligt pigg idag, tillochmedså att jag orkat slänga ihop en lunchlåda så här på morgonkvisten.
Nu ska jag borsta tänderna och sen åka till skolan..

Nya roomisar

Jag var inställd på att få bo själv i min stora lägenhet när både Ida och Karin flyttar, jag hade tillochmed börjat älska tanken att få bo själv och göra precis som jag vill, diska när jag vill, äta frukost naken, ha efterfester varje helg och lyssna på ashög musik, knulla på soffan och så vidare å så vidare. Min drömvärld sprack idag på bussen hem när en kille som hette Johan helt oväntat ringde mig för att kolla om det var okej att han och hans flickvän fick flytta in. Eftersom det är studentlägenhet så måste det godkännas av den som redan bor där om det är okej att en kille flyttar in och givetvis kan jag inte säga nej. Så nu ska jag bo ihop med ett par. Håll tummarna för att det inte är ett par som har 100 löjliga smeknamn på varandra och som bråkar över småsaker, jag kommer inte klara av det. Jag kommer haverera om de är högljudda i sängen,, Sofia får jag flytta in hos dig isf? Jag ska sätta upp vissa regler, inget knullande på köksbordet eller mot diskbänken, inget skedande i soffan framför teven, inga romantiska middagar eller nakenbad i badkaret. Hur länge tror ni de kommer vilja bo med mig efter att jag spikat upp regellistan på väggen?

Asså det där caset jag håller på med, det går mindre bra för jag kommer aldrig någonstans. Inte nog med att Alex vägrar att ligga med mig, han är aldrig tyst heller när jag försöker plugga. Imorgon tar jag med mig silvertejpen så att han håller tyst :) hahaha! Hörru Alex, bli inte arg för jag skojar bara lite.. Jag älskar att plugga med dig.. host host.
Har varit på spinning ikväll, instruktören svettades som en gris och flåsade så att det brusade i mikrofonen.
Nu ska jag dricka te och facebooka.

Jag måste bjuda in mig hos någon imorgon för att se på Lets Dance för vår boxer fungerar inte så vi får inte in fyran. Vem ställer frivilligt upp? Annars våldgästar jag.

Vardagslyx

Jag var tvungen att resa mig från mitt lyxande i soffan för att inte kissa på mig. Vardagslyx för mig är att komma hem från en tung dag i skolan, slänga mig på soffan i vårt nymöblerade vardagsrum, dricka en kopp chaite och läsa Topphälsa i min ensamhet. Har suttit på skolan idag och pluggat på ett case, det går långsamt framåt och så har jag lunchat på donken med Camilla, Elin, Tessan och Carro vilket resulterar i att jag måste träna två pass idag för att göra mig av med ovälkomna transfetter.. ångest? Nej då aldrig.
Sprang runt på stan med Camilla och vardagslyxshoppade ett nagellack trots att jag bara har 300 kr kvar, det är vardagslyx om nåt. Mitt kylskåp är proppat med nagellack, mat är alldeles för överskattat.
Till råga på allt har jag fått kåtslag, har suttit och vridit mig av frustration hela dagen, det är inte okej. Jag har lagt ner hela min själ på att få en av mina kära killkompisar att ligga med mig men utan resultat så på lördag är det jag som provar på ett sånt där kvart i två ragg från Harrys. Bor man i Falun får man inte vara kräsen ska jag säga er. Nu börjar det bli dags för min pappa att sluta läsa min blogg tycker jag.

Hur många gånger kan man lyssna på Darin "Breathing your love" utan att tröttna? Igår kväll var jag hos Camilla och hängde efter träningen, vi hade raptävling så nu har jag haft konstant halsbränna i ett dygn. Det är en hel timma kvar till träning, ska träna ett stationspass och ett danspass, längtar redan. Vad ska jag sysselsätta mig med nu då? humdidum.. Jag ska facebooka tills jag stupar.


Gästspel av Vickan

Tjipp o hej! Tänkte hjälpa fröken Karlsson med ett litet inlägg här, måste ju beskriva vår underbara vecka i Sälen med några fler ord. Som ni redan förstått har Angelica sipprat på alldeless för mycket vin under veckan, vilket är fruktansvärt välbehövligt för att orka med figurerna i stugan, inklusive mig själv bör jag säga :D

Då jag har agerat fotograf,har jag underbart roliga bilder och definitivt massa filmer (finns på facebook inom en snart framtid). Kan ju börja med kära Zacke som är sjukt snygg som transa, måste tillägga att man får skylla sig sjäv om man däckar..


Sedan får man skylla sig själv om man lämnar stugan medan Christopher är kvar i stugan. Han är nämligen pigg på o jävlas 22 timmar om dygnet, de andra 2 har han däckat på. Så självklart sista kvällen hade det ena sovrummet fått två toarullar utspridda över hela rummet. Känndes som ett dåligt halloween skämt och om jag känner Fröken Karlsson rätt va hon inte långt efter med att hjälpa till... Hotar man bara med rätt saker så slipper man städa själv, vilket fröken Daun gjorde... Du kan va en toarulle!!!

Måste tillägga ett par rader om brudarna som den en armade Banditen drog dit. Jo just, Andreas fixar brudar till resten av grabbarnas förtjustning. Den första kommentaren Thommie o Christopher kläcker ur sig under dagens 23 rökpaus var då: "Ja de där va ju inte så mycke o ha". "kunde ju vart lite snyggare tjejer, fan"  Men men, efter en flaska rom senare så va de Chrsitopher som råhånglade i soffan, jo minsamm :)

När jag ändå är igång måste jag ju även kommentera mina snygga bilder från nyårsnatten. Ja, jag är as skraj när de smäller, hetsdricka är ingen bra idé då, men de vet jag nu i efterhand. O jag fick ändå mitt nyårshångel, (Tack Danne för du står ut med mig) När jag tänker efter så fick ganska många i stugan hångla, till och med Thommie, Grattis till de :P Christopher och Rickard fick sitt slafs lite senare iofs. Anderas och Zacke blev utan...

Tänkte avsluta med ett stycke svammel om Angelicas och min (Viktorias) flum dag. Då vi blivit utslängda från stugans egna grabbdag, bestämde vi oss att ha en egen tjej dag. Emelie dissade oss iofs, men men, den började vid lunch då vi smuttade på dagens första alkohol. Jag va inte lika förtjust som Angelica och drack mjölk istället. Redan i förbindelseliften åkte Jägern fram och den va då välbehövlig för satan va kallt de va då. Lite senare under dagen va de dax att ta sig an några röda backar i Sveriges vacka fjäll. Långbackarna stod på menyn och Angelica o jag tog lång liftarna upp. Redan där gick de åt helvete, liften dog strax innan vi fick komma på. Eftersom folk är sjukt bra på o åka lift så blev de massa gupp. 5 minuter senare, i värsta uppförsbacken ser vi två rosa små flickor iklädda skidor och overall ligga mitt i vägen. Och de flyttade inte på sig heller, jävla ungar! Jag och Angelica håller då ännu hårdare i ankarhelvetet och försöker svänga undan. Vi lyckades nästan, ett halvt gupp fanns 5 meter upp i backen, vilket Angelica åkta in i, jag hamnade på sniskan och vi föll hårt!! Hård och hämningslöst, eftersom jag hade pinnen uppkört mellan benen.Efter 20 minuter hysteriskt skraffande åkte jägern upp igen, och vår dag fortsatte tills kvällen på Ice Kart låg på schemat. Angelica var den enda som skolkade och väl hemma efter en våldsam tur hittas Angelica i bastun lite småpackad och de va efter det kvällen ballade ur. O härmed tänker jag avsluta detta inlägg!

Nu är de nästan skönt o va hemma, 25 minus är för mycket för mig, träning och muskelvärk blir jobbigt i längden. Nu återstår bara en lång vecka av plugg..

Tack Angie för jag fick våldta din blogg en stund!

Mina blonda ögonblick

Jag skrev innan att jag inte visste hur mina högtalare till datorn fungerade, nu vet jag varför jag inte fick dom att fungera.. Om jag bara hade packat upp allt som låg i kartongen och inte bara högtalarna så hade de fungerat för längesen. Det ska ju va en sån där som man stoppar i hålen i väggen, en adapter kanske det heter. Ibland tror jag att jag är blond och till råga på allt så råkade jag hälla ut en petflaska med sprit i, jag trodde det var vatten tills jag kände spritångorna sticka i näsan samtidigt som de långsamt rann ner i avloppet. Men det är sånt man får räkna med när jag städar, då kan allt hamna i soporna. Är det redan lunch eller är det bara jag som är onormalt hungrig? Jag har tre gäster till festen på lördag, Camilla, Karin och Malin,, bra startfält :)


Trettondagen

Är det idag man ska slänga ut granen? Eller varför har man annars tryckt in en röd dag mitt i veckan... antagligen för att vanligt arbetande folk ska ha tid med att dammsuga upp de sista barren och äta upp det dammiga pepparkakshuset.. Har jag fel?
Nu har jag äntligen fått in all min musik i winamp, det var inte så svårt som jag trodde men jag har fortfarande inte kunnat få mina högtalare till att fungera.. what to do. Jag borde nog packa upp mina väskor snart så att jag kan sätta fötterna på mitt rum,, de är halvt uppackade än så länge. Duscha borde jag oxå göra.. eller näe kanske inte jag ska ju ändå träna sen. Ikväll ska jag hänga med Camilla. Nähäpp dags att kolla skolmailen..

Partysug

Jag kan inte sitta still och jag är jättepartysugen!! Camilla, Carro och Emil sitter på Harrys och chillar och jag ångrar redan att jag inte hakade på. Lite afterwork hade jag ju inte dött av. Istället har jag tillbringat flera timmar med att rensa i min playlist och försökt klura ut hur jag lägger över all musik i winamp från media player.
Media Player suger och allt ser bara rörigt ut så jag borde fråga en expert hur man gör. Jag har lyssnat på Darin "Breathing your love" ca 100 gånger nu, det är därför jag inte kan sitta still, jag älskar den helt enkelt.
På lördag är det jag som arrangerar fest för det här håller inte längre. Jag är tillochmed sugen på att gå till Harrys eller näee tillochmed Etage är jag sugen på. Ge mig ett glas vin att sippra på så är jag nöjd eller en 3liters box hade varit bättre.. Var är boxen??!! Här är boxen!! Jag fic högtalare till datorn i julklapp men jag vet inte hur de fungerar och att läsa bruksanvisningar är inte riktigt min starka sida.. hmm jag behöver en teknisk man i mitt liv.
Högtalarna ska vara fixade tills på lördag så att vi kan ha megahög musik, det ska va så högt så att securitas kommer. Araberna på våningen över har spelat arabmusik i flera dagar, Karin har hämnats med att spela jazzmusik på högsta volym, jag ska hämnas med att spela Darin och så ska jag fråga Sofia lite snällt om hon kan kräkas utanför deras dörr. Åh jag har rosévin i kylen som jag skulle kunna hälla i arabernas brevinkast, rosévin går inte att dricka,, juh.
Skärpnin Angelica, nu är jag så partysugen och rastlös så jag börjar tugga på naglarna, inte okej.

Hörru Camilla jag ska skriva upp dig på min gästlista till festen på lördag,, du och Singlarna Sture har förtur. Ja det är sant, en gästlista ska skrivas, vi ska ha en orgie och det är bara speciella inbjudna. Nu måste jag nog sluta svamla och ta en nypa frisk luft istället. Åh vet ni vad, det är så tomt här nu när Ida har flyttat för vi har bara en soffa kvar och en pinnstol så på lördag blir det sitta på golvet fest som gäller. Min lägenhet ser ut som en provisorisk flyktingförläggning mixat med ungkarlslya.Tillbaka till verkligheten

Jag tycker inte om att vara ledig för länge för det är så fruktansvärt jobbigt när man börjar jobba och plugga igen. Jag har inte gjort nåt vettigt sen 17 december, inte ens tränat har jag gjort och nu måste jag sätta igång med allt samtidigt. Har jobbat idag och det var den sugigaste dagen på länge, kändes som att klockan stod stilla för det var ingen rolig som jobbade som man kunde småprata med i gångarna. Röd dag imorgon, kul för er som inte måste plugga ja jag är bitter :(
Men vet ni vad!!!! Jag har spanat in vårschemat på friskis och det är topnotch, de har tillochmed aerobics nu och två danspass :) jag är överlycklig, för att inte tala om kickboxningen som har utökats med ett extra pass i veckan. Vilodag finns inte längre i mitt vokabulär för då kommer jag aldrig hinna träna alla pass jag vill.

Oj jag glömde bort att jag bloggade,, hmm en timme senare.. Jag har lagt upp lite bilder på facebook istället.

Men sitter du ner och kissar eller?

Hemma igen med ett internet som fungerar. Att åka bort till Sälens urskogar där snödrivorna gör att tele2 mobila bredband inte fungerar är terapi för mig, utan msn, facebook och blogg i flera dagar kryper det i pekfingervalsfingrarna men jag har överlevt. Jag har varit kass på att ta bilder eller iaf bilder som är dugliga till att lägga upp på bloggen, jag har 57 bilder med en halvnaken Thommie och näe jag vill faktiskt inte att mina läsare ska onanera till min blogg så dom lägger jag istället i en mapp längst in i datorn där inte ens jag kan hitta dom, det blir bäst för samtliga så.
Jag har haft hysteriskt kul men just nu kommer jag inte ihåg vad det var som var humor så jag knåpar ihop en liten snabbresumé med lite bilder. Sätt er bekvämt, gör en kopp kaffe och häll upp popcornen i skålen och börja läs, ha i åtanke att det kan hända att jag överdriver lite ibland :)


Sen när läser 20+ Slitz? Rikard, Zacke och Cristopher har hoppat in i fel målgrupp. Jag tror inte ens min lillebror läser den. Christopher insåg senare att Slitz är för de tragiska och slog på stort med at köpa en porrtidning för det överenskomliga priset på 119 kr. Ulla-Britt 52 år på mittenuppslaget fick resten av veckan ligga inne på toan där den manliga delen av familjen kunde inspektera hennes oretuscherade kropp. Retuschering är okej, så varför inte retuschera porrtidningar?


För att göra er glada så bjuder jag på en halvnaken Thommie.


Nyårsafton var helt okej, så som nyårsafton ska vara, lite halvt hysterisk med andra ord. Vi åt tacos och lekte lekar som gjorde mig knäpp i huvudet. Kroken till raken och hmmm månen är rund öga, öga näsa mun.. ingenting för mig det där inte för efter ett par glas vitt går min hjärna på halvfart. Rikard provocerade Christopher. Rikard ville döda Christopher. Rikard var bitter, otrevlig och aggresiv på nyår. Jag tyckte det var humor.


Rikard dödade inte Christopher. Rikard gråter ut i Cristophers famn (vill ni veta hur drygt det är att skriva Christopher med ph?). Christopher han är i en klass för sig men å andra sidan hade det varit relativt tråkigt utan honom. Knepet är att dricka när han dricker (han dricker hela tiden så det kan bli svårt) så att man ligger på en jämnare nivå. Nä skämt åsido, Christopher är humor. Men durå!!


En flaska vitt och en avsugning är allt Thommie behöver för att få det där nöjda leendet. Christopher är inte den som är den och ställer upp när man behöver. Att döma av Dannes blick så har Andreas troligtvis skjutit in något någonstans där något inte bör befinna sig.


Stugans egna Romeo och Julia. Ja ibland är det helt okej för flickvänner att kolla snett och sucka högljutt när pojkvänner gör konstiga miner när kameror är i närheten.


Thommie, Danne och Christopher har terapisnack i soffan. Danne umgås på tok för mycket med Vickan tycker Thommie och Christopher. Några tårar rullade ner på deras kinder,, haha jag älskar fyllesamtal.


Inser ni hur fattig jag har blivit efter veckan.. det är inte humor ska jag säga er. För att inte tala om hur trött jag är på testosteron.. nästa gånga jag ska till Sälen tar jag med mig startfältsfyran och lite österogen.


Gah jag måste avrunda innan jag slocknar, jag har fortfande goggles på huvudet och underställ på mig och mina fötter känns som de är inklämda i pjäxor. Imorgon ska jag jobba, ångest? nej då aldrig....

Tjupp tjupp måste underhålla Alex nu.


Viktoria är rädd för fyrverkerier och Danne är en pojkvän som ställer upp i vått och torrt. Faktiskt så är fyrverkerier farliga. Jag slapp att hångla in det nya året med Vickan iaf,, host host nu censurerar vi.


RSS 2.0