Falukåren och lan

Ja jisses vilken helg det blev. Jag börjar bli för gammal för det här tempot! Halv 1 gick jag hem till Camilla från falukåren i fredags. Hade jag stannat en minut till hade jag typ kräkts på bardisken. Det skulle vara så typiskt mig att ställa till en scen när jag för en gångs skull tagit mig till Falun. Jag kände att jag var tvungen att recover igår så jag låg som en död råtta på soffan med handen i godisskålen och såg på Djävulen bär Prada. Jag kände mig dock inte road av mitt egna sällskap så jag hamnade hemma hos Carro med några glas vin och passoa. Vi avrundade kvällen med att lana på kåren. Jag spelade harpan så det stod härliga till. Jag vann 1 gång.

Jag tror jag måste ringa en vän, jag har inte öppnat munnen på hela dagen. Jag måste säga något för att försäkra mig om att rösten är kvar.. pjuh det var den.

haha sen gick det bara utför


Dalarnas Huvudstad

Jag ska resa bort idag, jag ska till huvudstaden. Jag ska till Dalarnas huvudstad på semester. Jag har tre favoritstäder, London, Salzburg och Falun. Jag absolut älskar Falun. Jag har bott i Borlänge i 2 månader nu och saknar Falun mer än aldrig förr. Att flytta från Falun till Borlänge är ett nederlag minsann. Falun är min tillflyktsort i vardagen, jag blir fan deprimerad av luften i Borlänge. När jag sitter på buss nr 253 mot Falun sitter jag på helspänn hela resan. När bussen passerar gruvan för att sedan rulla ned mot stan är som att landa med Ryanair på Stanstead Airport utanför London. Utan att överdriva nu alltså.

På dagens schema står systembolaget, lunch hemma hos Camilla, strosa på stan med Camilla, möta upp Pernilla och gå till Piacetto och typ hoppas på att det är varmt så att man kan sitta på uteserveringen, sedan förfest hos Emil, kåren  och sedan....

Jag har duschat bort solariedoften, nu luktar jag jordgubb istället. Jag ska lägga på ett kol nu. Camilla saknar mig så fruktansvärt mycket förstår ni :P


Våren 2007, veckan innan Valborg var det minsann varmt i Falun! Jag och Sofia satt i Läroverksparken och pluggade. Vi pluggade minimalt lite förstås.


Hanna och Sofia! Hörru Soffan, vad ung du var på den tiden, haha.

Nä nu kan jag inte sitta här naken i soffan längre! CHUPP!

Vattenmelonsmjölk

Jag låtsas att det är sommar. Himmlen är visserligen blå, men det är iskallt. Jag gick upp i ottan tillsammans med kvittrande småfåglar.. okej nu räcker det med poesi. Jag gick till maserhallen för att sola min genomskinliga kropp så nu känner jag mig sådär härligt sommarfräsch. Jag luktar bränt solarie och det enda resultat jag ser är en matta av fräknar som sakta börjar byggas upp på min näsa. För ytterligare sommarkänsla skivade jag flera kilo vattenmelon och proppade filmjölken full. Godaste frukosten på länge tänkte jag... Vet ni vad som händer om man blandar vattenmelon med filmjölk? Filmjölken blir vatten..

Sommarkänslan tar inte slut här. Ikväll ska jag dricka paraplydrinkar så det står härliga till. Jag ska osa piña colade i veckor framöver. Eller, räcker det med att stoppa sugröret i vinaren?

Nu ska jag vara kulturell och se på Bella & Tyra Show!


Afrodans

Det är sjukligt sent att träna kl 20, det måste vara ett riktigt roligt pass för att det ens ska gå liksom. Danspass stod på schemat, yes jag älskar danspassen och skuttade likt en skrattande hyena bort mot friskis. Lyckan varade inte länge. Det första jag ser är en stor fet skylt är det stå AFRODANS. Oh nej, det vanliga danspasset var inställt. Jag har tränat afrodans en gång förut och svor på att aldrig göra om det. Det enda afrodans ger är träningsvärk i nacken och blåsor under fötterna för att man måste vara barfota som om man vore en afriskans hövding. Men när jag ändå tagit mig dit så varför inte ge det en chans tänkte jag. Det var värdelöst. Jag ställde mig längst fram vid speglarna, jag kunde ju åtminstone njuta av åsynen av min egna kropp. Fantastisk kropp det där alltså. Återigen försvann lyckan när vi inte längre fick se oss i spegeln. Katastrofalt.

 


Alltså det här med afrikansk dans är inte riktigt min grej.. tur iaf att jag har en afrikansk rumpa så att jag kunde skaka mer än någon annan liksom.


Salzburg Marathon

It is spring, finally! Sweden is a little bit behind so to say. I want to go out for a run! But I´v got fever so I better get better before I put my running clothes on. I want to go to Salzburg and run the marathon. I want to!!!! Running in Salzburg must be like become one with the mountains. Ich liebe die Alpen! Hills are aliveeeeee with the souuund of muuuusic!!!!!! I want to run in Mozarts home town! I want to run where the movie Sound of Music is made! I absolutely love Salzburg!


This is me last year when I ran Salzburg marathon. The sky was blue, the sun was hot and I was sweating like never before. I think this photo is taken after like 15 km or something, and I´m still going strong. Can you see the man behind me? Is it his belly or penis that looks really big?


I´m really tired here, running at the red carpet the last 200 meters.


I cant describe in words the happiness I feel here. GOAL! I DID IT!

Who wants to run a marathon with me next spring?

Dammsuger och pluggar

Jag har dammsugit tangentbordet. Bokstaven Y hade drabbats av knäckebrödsattack men nu fungerar allt som det ska. Jag kan ju inte skriva c-uppsats när alla bokstäver inte fungerar. Jag har stött på problem i mitt jobbsökande, eller okej, jag kanske inte skulle vilja kalla det för problem i och med att jag inte är den som stressar upp mig över framtiden. Jag har hela världen som spelfält när jag tar examen i juni. Jag ska flytta till London i september men jag tror jag vill se något nytt innan. Och neeeej, jag vill inte se Sverige något mer :P Men som sagt, problem har uppstått på vägen. Skulle jag söka de jobben jag söker i Sverige skulle jag fått till svar att jag inte har tillräckligt med erfarenhet nu får jag till svar att jag är överkvalificerad. Det inte lätt att vara snart nyutexaminerad företagsekonom minsann. Usch vilka ilandsproblem jag har. Lika bra att söka chefspositioner då kanske? Jag skulle lätt bli världens bästa chef. Jag vill ha en manlig sekreterare född år 1990. Jag älskar 90-talister mer än något annat.

Jag sitter på pappas uteplats och känner inspirationen flöda och doften av koskit sticka i näsan. Varför luktar våren kossa?Married man with wife and kids

Mmmm I think I´m gonna go to bed now. I need my bed, I want my bed. I´m actually looking forward to put my head on the pillow and enter the world of dreams. Every night when I´m laying in bed I create my own little scenario. Admit that you also do that?! Tonight I´m gonna fantasize about my lover. He is a 46 year old man with dark hair with a hint of gray. He works as one of Swedens top ten lawyers. He´s been married for like 14 years. He is sick tired of his wife and their boring sex life. That´s why he need me so badly. And I love the adventure. I use to meet him in his office every now and then. His office has panorama view over the river Thames and The House of Parliament. I absolutely love it when he asks me to bend over and takes me from behind while I´m thinking about the similarities between him and Big Ben..

Okey, okey jokes aside! I might have been exaggerating a bit. I know exactly what I´m gonna fantasize about..


And no, I´m not gonna fantasize about Nabin, I´m gonna fantasize about the bag-in-box-wine-tower because I´m actually craving for a glass of chilled white wine.


Dreggel i vaniljyoghurten

Nu får det vara nog. Igår fick jag snor i mannagrynsgröten, nyss fick jag dreggel i vaniljyoghurten. Med skräck i ögonen ser jag hur Alexander böjer sitt huvud över min skål med Icas vanilyoghurt som smakar aromämnen.. föreställ er att allt går i slow-motion. Jag ser hur han öppnar munnen, joddlar lite och ut rinner en flod av dreggel som kryper ner i skålen längs med kanten och landar i min yoghurt. Jag tappade aptiten. Mitt beslut att aldrig skaffa barn stärktes efter denna lilla incident.


Jag racade runt med Alexander inne på Ica Maxi. För att bevara livet i behåll håller han med ett stadigt grepp på vagnens handtag.


Christoffer är Alexanders bästa vän. Jag vet dock inte om Alexander är Christoffers bästa vän. Christoffer protesterar högljutt när pappa stoppade flaskan i handen på honom, JAG ORKAR INTE! MEn erkänn att det ser ut som att han tycker det är lite mysigt?


Snor till frukost..

Jag fick ett samtal mitt i natten om att jag borde uppdatera bloggen för att hålla plutonen nöjda. Det går inte smita ifrån bloggyrket en längre tid har jag märkt. And for my international friends, use the google translator because I´m too lazy to write in english right now =) Jag är på semester hemma hos pappa. Eller okej, jag skulle nog inte vilja kalla det semester. Det är Johans Alexander-helg. Johan behöver tydligen sin skönhetssömn vilket relusterar i att jag har fått hålla ställningarna hela morgonen. Ojoj vilken pärs alltså. Jag hade tänkt avnjuta min mannagrynsgröt i lugn och ro. Mannagrynsgröt är vardagslyx för oss studenter, för satan vad mjölk man behöver. Avnjuta gröten trodde jag.. avnjuta gröten tillsammans med mig tyckte Alexander. Han satt likt en liten hundvalp och gapade med sin stora mun. Till råga på allt skulle han äta med min sked. För varje sked gröt han tog blandades min gröt med hans snor som droppade ner i skålen. Likt en världsvan mamma blandar jag ner snoret tillsammans med gröten och äter som om det vore äppelmos. Är det inte så mammor gör? När man blir mamma är inget äckligt längre. (observera att jag aldrig ska bli mamma)

Men är jag inte världens bästa faster så säg? I timmar gick jag inne på BR igår för att hitta den ultimata leksaken åt Alexander.

Han fick en elefant som sitter på en bil. Det är nåt sånd där plocktorn som tutar, sjunger och pratar. Jag tror dock jag tycker den är roligare än vad Alexander tycker.

Sådärja, nu har plutonen något att läsa :)


RSS 2.0