Fullbokad

Fullt upp framöver eller vad? Skoja inte! Den här våren kommer bli fullproppad med allt jag måste hinna med! Men jag älskar det :) Okej jag kanske överdriver om vanligt men det är iaf skönt att ha mycket att göra för då slipper jag tänka på sånt jag inte vill tänka på. Jag längtar till den natten jag slipper ligga sömnlös och stirra i taket och tänka på Therese... humdidum och aldrig kan man somna.. och aldrig kan man glömma och glömma vill jag inte heller, jag vill bara glömma bilderna som ofrivilligt rör sig i huvudet på mig.. Men framåt ser jag iaf.

Åhhh snart är det påsk!! då ska jag hem till Gränna några dagar och mysa med familjen :) och så ska vi till farmor och farfar på påskdagen,, okej jag erkänner vi får fortfarande påskägg proppade med påskgodis :)
Och Madde den djävulen har flyttat till sin pojkvän i Borås, men hon MÅSTE komma hem en snabbis över påsk! blir ju tyvärr inte att man träffar sina syskon så ofta nu för tiden :(

.....................................
Buhuu jag har inte sett Carro min kära roomie på hela dagen,, jag tror minsann att Nils har bundit fast henne i duschslangen med en mindre bra självdesignad råbandsknop som han aldrig lyckades lära sig när han gick på scouterna... och nu har han glömt hur man gör för att få loss den..  (Suck, jag hatar par och deras lekar)
Carro kom hem!!

I morgon ska jag bjuda kineserna och pakistanarna på Locus på en helstekt kaninbiff.. då blir det fest här på Tjärna!! Malte borde tagga ner om han inte vill bli huvudrätten på denna lilla tillställning!!

Woops jag lyckades visst med att få detta inlägget till att se mindre positivt ut,, men skenet bedrar, idag har varit en bra dag..
Jag var och simmade 1500 meter på Maserhallen och solade så nu känner jag mig gladare än aldrig förr :)
Och imorgon är det spinning, plugg, plugg och plugg med Caroline och sen är det myskväll!!

Säfsen here I come

Ja snart bär det av till Säfsen (en liten skitskidort i Dalarna). Jag och Becca har hoppat på ett uppdrag som vi fått genom skolan. Det är någon slags fältundersökning, vi ska stå i längdskidspåret och jaga längdskidåkare so ska fylla i enkäter huruvida det är okej att betala eller inte för att få åka i spåren.. Vi ska med andra ord stå ute i kylan tre timmar lördag, söndag och se trevliga och påflugna ut.. Det bästa är att vi får gratis liftkort, skidor, mat, stuga, och så får vi låna skolans bil :) GRATIS ÄR GOTT!! Får inte glömma att fylla thermosen med blåbärssoppa,, det blir fint det.

När jag var liten brukade vi åka till Säfsen på sommaren och hyra stuga. Mina föräldrar var väldigt mycket för svensk sommar,, så det blev till att varje (nästan) sommar trycka in sig i bilen åka hela långa vägen upp till dalarna.. kommer ihåg att det aldrig kändes som om man skulle komma fram,, Pappa, pappa hur många mil är det kvar!!??? hmm undra hur många gånger man ställt den frågan? medans alla andra åkte till Mallorca så badade vi i nästintill minusgradigt grummligt vatten och strövade runt i Dalarnas skogar och plockade blåbär livrädda för att råka stöt på en björn.
Jag har många roliga minnen från Säfsen men några dåliga oxå.. en gång så skulle jag och Therese (min lillasyster) se vem som kunde kasta stenar längst, och woops så slant en sten snett och den hamnade på motorhuven på en bil. Vi blev så rädda att vi sprang och gömde oss och mamma och pappa var tvungna att springa runt hela stugbyn för att hitta oss.. Det hela slutade med att vi fick en fet utskällning och pappas semesterkassa tunnades ut (ägaren till bilen var tämligen mindre glad).

Sist jag var där var jag 12 år och hade min första sommarflirt ;) I stugan bredvid bodde det tre trillingar från Skinnskatteberg. Det var kärlek vid första ögonkastet.. eller hmm så kanske det inte gick till.. Uttråkad och överenergisk som jag har förmåga till att bli så knuffade jag ner samtliga trillingar från bryggan ner i plurret.. Kärlek börjar med bråk så sant som det är sagt. När veckan var slut brast mitt hjärta och jag kommer aldrig komma över det.. Kärleken är grym..

Det ska iaf bli kul att se om det ser likadant ut nu som det gjorde för 10 år sedan. Väskorna är packade och kroppen är förberedd på större blåmärken och mindre benfrakturer..

Så Säfsen here we come!!!

RSS 2.0