Första doppet och minigolfsförlust

Efter en lång weekend i Borlänge med mycket vin och alldeles för många cigaretter ville jag helst ägna mig åt mitt egna sällskap. Kom hem, lyssnade på tystnaden, funderade över vilken av alla grejer jag ska göra av allt jag måste göra, jag gav upp och drog till Kålgårn med Camilla istället. Vi tyckte det var dags för årets första dopp så vi låg och plaskade i vattnet som två barn. Vi hade tävlingar i vem som kunde stå på händer längst, det var jämna matcher. Vattnet var perfekt temperatur, jag fastnade i en sjögräs och simmade för livet.

Efter lite bad, sol och mat vart vi sugna på att spela minigolf. Åh jag älskar minigolf sa jag och såg för mitt innre hur vi gjorde detta till en daglig rutin. Jag hatar numera minigolf efter den bistra förlusten. Aldrig mer minigolf. Jag är en extrem dålig förlorare och tappar tålamodet, det kryper i hela kroppen på mig av aggretioner. Men det gick över efter ett tag och vi badade ännu mer.

Jag måste köpa cyklop så jag kan göra massa volter under vattnet utan att få halva sjön i näsan.
Nu ska jag läsa Harry Potter!

I en annan del av Kupolen

Året var 2009, det var heta dagar i Borlänge, kärleken i Dalarna. Mitt under pågående Peace & Love festival, Sveriges största musikfestival befann sig tre tjejer arbetandes på ett hotell i en annan del av Kupolen. Hotellet var fullbokat av partyglada festivalare från Sveriges alla hörn och Norges inland. Chefen på bygget var tvungen att anställa två underordnade som kunde hålla hotellet flytande. Dessa tjejer var Camilla af Ludwiga och Sofia von Bengtsfors. Det här är ordentliga och organiserade tjejer trodde chefen,, eller? Det jag nu kommer dela med mig till är är från en annan del av Kupolen. Första dagen gick av stapeln på torsdagen, chefen och underordnade dukade fram frukost och inväntade frukostrushen.  Fem minuter före frukosten skulle vara färdig hör chefen någon vissla, chefen spänner då blicken i sina underordnade och frågar argt "Vem fan var det som visslade?". Chefen trodde en gäst var fem minuter för tidig till frukosten, det visade sig dock att det var Sofia von Bengtsfors som visslat en trudelutt. Det gick som smort i tio minuter ända tills chefen och Camilla af Ludwiga begav sig 12 meter bort för att fylla på kaffemaskinen. De lämnade Sofia von Bengtsfors att hålla ställningarna. Det här var ett misstag. Efter ett tag skickar chefen iväg Camilla af Ludwiga för att se till att Sofia von Bengtsfors sköter sina sysslor. Den trogna Camilla af Ludwiga kommer hastigt tillbaka och skvallrar för chefen -Sofia von Bengtsfors ser på nyheterna och dricker vatten". Varav chefen utbrister "Men vafan". Chefen traskar ilsket tillbaka och ger order om att fylla på faten. Ingen större skada skedd dock,, ända tills Camilla af Ludwiga trampar chefen på dennes nya vita tygskor från Lacoste,, en mörk fläck uppenbarar sig på skon. Helvete säger chefen och klampar irriterat iväg mot städskåpet för att hämta vanish fläckborttagning mitt under frukostrusningen. Chefen brydde sig inte om gästerna fick frukost eller ej, skorna var viktigare. Vanish räddade chefens dag. Chefen gick till Ica för att inhandla mer mjölk, hon var borta 5 minuter, när chefen kom tillbaka är det näst intill tomt på faten och brödkorgen ekade. Vad hände egentligen medans jag var borta?! Chefen börjar dela ut order i vanlig ordning.
Första dagens frukost var avklarad, chef och undersåtar var stressade, irriterade, svettiga och hungriga men gästerna var nöjda.

Chefen blev på mycket gott humör efter en avklarad arbetsdag och trallade glatt igenom Kupolens köpcentrum. Det var livo och rörelse och chefen älskade sin tillvaro.. ända tills en kärring som inte såg sig för vart hon gick trampade chefen på hennes vita nya skor från Lacoste.. Chefen upptäcker  snabbt fläcken på skorna och utbrister ilsket "Helvete har du olja under skorna eller??!!" Chefen behövde Vanish.

Dag två anlände och chefen visste att den här dagen kan inte bli värre än föregående. Hon hade rätt, det gick som smort och team work mellan chef och underordnade fungerade bra, ända tills kaffet tog slut i kannan 15 minuter innan stägning. Chefen frågar uppgivet,, Hur kunde detta hända?! Chefen var dock fortfarande glad och mycket nöjd över ytterligare en dag på hotellet i en annan del av Kupolen.

 En dag kvar.. Kommer den gå felfritt? Såvida chefen inte ger order till Sofia von Bengtsfors aka the chesy girl att koka ägg.. det blev omelett..

Hur kommer det gå för chef och underordnade sista dagen i en annan del av kupolen?

Allt kan hända i en annan del av Kupolen.. och denna chefen, hon är jag.

The boss

Kära läsare

Som Angelicas sekreterare har jag härmed fått i uppdrag att uppdatera hennes blogg då hon numera har fullt upp i och med hennes nya chefsposition. Hon älskar sitt jobb och känner sig mycket strukturerad. Idag har hon lärt upp en av sina anställda som visade sig vara mycket duktig på sina arbetsuppgifter och var inte rädd för att ta i. På fredag ska hon lära upp ytterligare en till tjej, spänningen är olidlig. På grund av en kommande hektisk Peace & Love helg kan det hända att bloggen blir bortglömd men Angelica hälsar att hon kommer att komma tillbaka inom en snar framtid.

Ha en bra helg allihopa och drick försiktigt!

Med vänlig hälsning,
Fröken sekreterare


Vin och korsord

Har slutat jobbat för dagen. Ska inte träffa de andra förrens vid två så jag tar filten, baginboxen och korsordet till tenorenparken och väntar. Fan tror jag tillochmed ska ta en rök och en fanta. Och det är inte ens lördag,, härligt! Det vimmlar av festivalfolk här i Borlänge nu,, kul med lite rörelse tycker jag.

Tjupp!

Härligt härligt men farligt farligt

I brist på annat medans jag väntade på Pia och Malin på stan så shoppade jag, det var fetingrea på Gina. Först jobbar man några timmar sen går man och spenderar pengarna, det är en bra livscykel det. Icke sant? Jag har shoppat som en galning de senaste veckorna, fan måste sluta med det för min garderob svämmar över. Borde kanske ha en loppmarknad ute på gatan. hah. Blev intervjuad av Dalarnas radio, de ställde frågan om jag skulle gå på Peace & Love,, nä jag har ett fullbokat hotell att ta hand om svarade jag. Jag längtar redan till helgen, även om jag jobbar så kommer jag definitivt känna festivalstämningen.

Tjejerna kom och vi köpte lunch och satte oss i (solen?) dessa temperaturförändringar..


Det såg mörkt ut över kyrkotornet i Falun.


Pia var redo med paraplyet


Malins porrigaste look

Ikväll blir det spinning och Allsång på Liseberg hemma hos Camilla.

So long suckers!

Festivalstressad

Jag har alltid trott att jag är en stresstålig person som tar allt med en liten nypa salt. Hell no! Nu är det kaos och jag har aldrig känt mig mer stressad i hela mitt liv!!! Jag jobbar på ett hotell som är fullbokat under hela Peace & Love, det är jag som för tillfället har hand om hela hotellet och sköter allt själv. Jag älskar det!! men just nu är det kaos, så mycket jag måste hinna. Har tillochmed fått anställa Camilla och Sofia i helgen så allt hinns med. Det är med skräckblandad förtjusning jag utsätter mig för detta, samtidigt som jag är livrädd för att allt ska köra ihop sig, dubbelbokningar, missnöjda gäster etc etc så pirrar det av spänning i kroppen. DET HÄR ÄR SÅ KUL!!!
Känner ni festivalstämningen??!! Det gör jag :)

Jag älskar Måndagar

Låg och läste Harry Potter fram på småtimmarna inatt så när alarmet ringde halv 7 låg jag fortfarande och skedade med Ron Weasly. Ja jag vet , det var en mardröm inatt. Jag längtar så sjukt mycket efter premiären 15 juli, jag MÅSTE få biljett! Jag ska in en snabb snabbis på jobbet idag och fixa lite administrativa grejer, så som att kolla mailen och se om faxen blivit bombaderad med bokningar. Min chef trodde inte sina öron när jag sa att jag aldrig använt en fax och inte har den blekaste aning om hur den fungerar.. fan jag är ju född under faxens storhetstid. Jag mailar, inte faxar. Ingen frukost att duka fram idag och inga sängar att bädda men skönt att börja tidigt ändå så jag kan lägga mig till rätta på en filt i gräset resten av dagen. Jag, bikinin och mina fantasier.

Idag börjar Peace & Love veckan, hoppas på lite rörelse i bygden nu då.. Hotellet jag jobbar på är fullbokat tor-sön, då blir det drag minsann!


Gammal bild från i höstas. Åh det är nästan så jag längtar tills man kan ha stövlar igen :P Nu när sommaren nyss börjat liksom. Shit jag känner knappt igen min egna lägenhet, Ida och Karin bodde ju här då. Jag saknar den tiden..

Jaaaaaaa!!!!!

var nyss inne på högskolans hemsida och kollade mina studieresultat. Jaaaaaaaaaaa jag fick VG i hela Marknadskommunikationskursen!!! YES! för er som inte vet så är VG det högsta man kan få på högskolan! Fyra kurser lästa på vårterminen, tre av kurserna fick jag VG i. JAG ÄR SÅ BRIGHT!! haha vafan jag måste ju få skryta lite :)
Jag ska bli stadsminister!! eller okej nu gick jag för långt, jag ska bli den nya Karl Marx!

Löpbandet sög

Hold your horses jag börjades svetta innan jag ens lyft skivstången. Det var oerhört varmt inne i jympasalen under skivstångspasset, svetten rann lite här och var på mig. Jag la på extra mycket tyngd idag och körde färre repetitioner än vad instruktören gör, jag pressade och pressade tills musklerna blev helt ömma och jag kände mjölksyran komma. Efter 40 minuter skivstång ställde jag mig på löpbandet, det var mindre spännande och jag sprang bara 12 minuter sen ledsnade jag på det. Det är hundra gånger roligare att springa ute i skogen men det kan också berott på att jag inte hade någon musik i öronen, då går det knapp att springa. Stirra in i en vägg blir väl ingen motiverad av? Jag saknar gymet jag var medlem i när jag bodde i London andra gången, LA Fitness heter det och är en kedja som finns i hela England. De hade massa maskiner och simhall, åh vad jag saknar det stället! De hade fem stora tv-skärmar på väggen med olika tv-program och musikkanaler på, det var bara att plugga in lurarna i maskinen man använde och välja vilken kanal man ville höra i lurarna. När jag tränade på kvällarna brukade jag se på Big Brother samtidigt som jag stod på löpbandet =) Jag älskar när man kan kombinera nytta med nöje!

Image from Finchley club 
Bilden är tagen från LA Fitness Finchleys hemsida. Fräscht som fan.


Åååååå vilken London-längtan jag får när jag ser mitt kära gamla gym!! Kommer ihåg när en kille som jag dejtade plockade upp mig utanför gymmet på sin motorcykel, jag var svettig och lycklig..

Temperatursvängar

När jag vaknade idag upptäckte jag till min stora förtjusning att det var strålande solsken ute, åå perfekt för en dag utomhus med en bra bok. Men först var jag ju tvungen att göra alla mina internetrutiner vilket innebär att blogga, läsa X antal bloggar, svara på kommentarer, facebooka femhundra gånger, blogga igen, och så där håller det på i X antal timmar.
Tog på mig bikini under kläderna, stoppade filten under armen, gick ut och låste dörren efter mig, bara två trappar sen skulle jag vara ute i solen.. Kom ut och funderade på varför barnen hade långärmade tröjor på sig, stod stilla ett ögonblicj, tittade upp mot himmlen och beskådade molnen som skymmde solen. Äsch tänkte jag, det är  väl skönt att ligga på en filt och läsa ändå. Och jorå det var skönt förutom att kläderna åkte av och på hela tiden, det råder temperatur svägningar i Falun.


Byxorna var reda att åka av.


Byxorna åkte av och solen stekte på mig. (det stora rosa ni ser är mitt gigantiska bröst)


Tröjan åkte till slut på..

Det blev några härliga timmar på filten med Harry Potter, nu ska jag iväg till friskis och träna skivstång och springa en vända på löpbandet.

Sunday Morning

Vem fan plingar på min dörr klockan halv 11 en söndag morgon när jag inte kommit till sängs förrens vid 3? Jag ignorerade plingandet och la mig tillrätta med frukost i sängen. 15 minuter senare, det där plingandet igen, det kan inte varit en vän för då hade väl personen i fråga ringt på mobilen. Kan det vara Radio&Tv-tjänst som knackar dörr en söndag för att kräva mig på pengar? Skulle vara så typiskt så jag bestämde mig för att återigen ignorera plingandet. Mina förhoppningar om att det var en leverans med en smaskig kuk var låga, tog min marabou choklad med 70% kakao istället och tuggade i mig.


Fullsmäckad med antioxidanter.. bästa söndagsbrunchen.

Idag blir det Harry Potter och jag ute i solen på en filt.
All äter väl choklad till frukost?

En midsommarnattsdröm

Nyss hemkommen från Mounira, hade en riktigt trevlig kväll med henne, erik och Malin. Såg på filmen Knowing med Nicolas Cage i huvudrollen. Nervsprakande film tyckte jag och nu tror jag jorden kommer gå under år 2012. Wtf jag klarar inte av att se såna filmer utan att bli knäpp i huvudet.

Den nattliga promenaden hem längs med sjön Tisken var ett bra slut på en bra kväll. Det spelades ballader på Mix Megapol och jag gick och smålog för mig själv. Grät en liten skvätt i min ensamhet, mest lyckotårar för att jag har det så bra. Jag tror jag kommer sakna Falun mer än vad jag kanske trodde.. Tog lite bilder på vägen hem, det är så vackert på natten och alldeles stilla var det. Tisken låg spegelblank och inte ett löv rörde sig på träden. Midsommarnatt när den är som bäst.Falun sover.. Nu är det min tur att sova. Gonatt!

Burning in my throat

Usch och fy för halsbränna, fick det nu när jag var ute och sprang, inte det minsta skönt ska jag säga er. Har tagit ett glas samarin och hoppas på att det går över. Idag blev det 8 kilometer blandat med lite fartlekar mellan lyktstolpar. Det känns som  att jag springer lite snabbare för varje gång när jag kör fartlek så det är ju positivt. Har även tränat på att löpteknik i nedförsbacke, man måste hålla ryggen rak och rulla på fötterna så man inte sliter onödigt mycket på knäna. Ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig, sen ska jag dra bort till Norslund och hänga med Mounira och c.o.

Vad ska ni göra ikväll?


Fan vad hungrig jag blev av den här bilden! En gammal bild från när jag och Becca var i Säfsen och delade ut enkäter till långskidåkare. Den helgen gick det undan i backen för oss, jag var helt crazy! Haha Becca lyckades ramla på längdskidor när hon skulle bromsa. Jag ska leta upp bilden sen och lägga upp den. Nu duschen! btw så är jag inte så vit, det är skärpan på kameran :P


90-talsknuten

Kommer ni ihåg denna sexiga knut på tröjan man gjorde på 90-talet? Man rullade upp hela skjortan eller t-shirten, drog nedersta änden genom halsringningen så fick man en snygg liten kanelbulle mellan brösten. Jag ska starta detta mode igen så om ni ser någon med magen bar med två snäckskalsbröst i Falun så är det bara jag som tar upp den gamla Beverly Hills trenden. Jag anser mig själv vara rätt person att starta denna modefluga i och med att jag är helt såld på 90-talet och med allt vad det innebär just nu ;)
Nå vad tror ni, kommer det bli sommarens heta mode eller inte? Hehe se nu inte så skeptiska ut ;)

Nu är det dags för mig att dra på mig träningskläder, löparskor och ett glatt humör för att studsa ner för trappen och springa en 8 kilometers runda =)

Oh sexy!

Med stånkande, pustande och höga stön har jag nu ruschat igenom lägenheten med dammsugare och rengöringsmedel. Klarar inte av att bo i ett grishus. Jag ska göra en tämligen irriterande lista till mig och min roomie och sätta på kylskåpet, köksregler ska jag göra för städningen fungerar tyvärr inte alls i vår studentlägenhet. Jag hatar när spisen är så skitig att maten suger åt sig en smak av förra veckans falukorv.. jag kräks! Ni skulle ha känt doften från komposten, den har tendens till att inte tömma sig själv när den är full och soppåsen är sådan att det väller över med skräp. blää. Har ni magiska soppåsar som tömmer sig själva?
 
Hur lång tid tror ni det tar innan mina vänner argt ringer mig och ber mig ta bort filmen? ;)
Haha de är så goa att jag vill ta upp dom!

Mina krokodilsnygga skor

Jag jobbar och sliter för jämnan så jag belönade mig själv med ett nytt skoköp trots att skoförrådet svämmar över. Ett par vita, fina seglarskor från Lacoste. Nu ska jag bara vänta tills solen tittar fram och gatorna blir torra, jag vill ju inte klampa runt i leriga vattepölar med dom. Mina dyra löparskor fick sig en omgång igår när jag sprang i elljusspåret ovanför Slätta, där var det lerpölar minsann och jag är inte den som viker undan eller sänker farten när det kommer ett hinder. Hell no för här i Dalarna springer jag på som en tok ute i skogen, fan det finns ju björnar här och jag vill inte bli björnmat. Vad gör man när man träffar en stor björn i skogen? Det finns säkert mängder av björnar i Faluskogarna, gulp.Lacoste är kvalité, deras skor håller flera säsonger.
Nå, vad tycker ni om mitt nya skoköp?

Prickigt mode

Låg under täcket utan trosor när jag plötsligt började frysa, letade igenom mitt trosförråd för att se om jag hade några ylletrosor till övers, det hade jag inte men jag hittade däremot ett par sexigt prickiga boxertrosor. Åh prickar som är så modernt tänkte jag och drog på mig trosorna. Så nu ligger jag här iklädd prickiga boxertrosor och en stor t-shirt. Jag skulle aldrig kunna bo ihop med en karljävel, han skulle få sig mig allt för ofta i mina osexiga stunder. Till råga på allt så har jag moffat i mig nästan en hel liter jordgubbar med glass och grädde,, jag ser gravid ut.


Prickiga boxertrosor är de nya spetstrosorna

Det var så gott att jag just nu funderar på att ta en nattportion


Jariba, jag lyckades fånga besöksmätaren när den stod på exakt 100 besökare idag. Jag ska ha som mål varje dag att lyckas tima in så jag kan ta 100strecksbilden varje dag.. jag ska vakta vid datorn.

Nu ska jag återgå till Harry Potter!

Skogsmulleangie

Över tallbarr, grankottar och myrstackar flög mina små fötter i mina löparskor från Nike. Medans ni dricker snaps sitter jag här efter två timmars träningspass i skogen med powerwalk, jogging, spurting,, suger i mig mörk choklad efter min superba måltid som jag kickade till i micron, resterna från thaikvällen. Jag älskar att komma ut till skogen och känna knotten smattra mot läpparna på mig och bli ett med fåglarna som knullar i luften. Jag satte mig bakom en stor sten från istiden och kissade, jag låtsades att jag var en soldat som satt där och vaktade med sitt gevär redo att skjuta en fiende. Den enda fienden inom räckhåll var en skalbagge som jag riktade min stråle mot. Skogsmulleangie är hon som kommer förstöra sveriges djurliv med sitt stänkande urin.

Åh fick nyss sms av en mycket kär gammal vän, han som slutade dejta mig på grund av min politiska läggning. Det är honom jag kommer drömma om inatt,, om jag inte drömmer om Reinfeldt min stora kärlek.


Han är vacker som en midsommarblomma. Jag har alltid varit svag för karlar med högt hårfäste.
Sådärja nu ska jag svara på messet och fråga om han vill komma och doppa. Han är nästan 90-talist.. fast nästan är bara nästan så jag ska överväga om han får doppa eller ej.

Ååå det regnar här i Falun idag!!!

Sitter här och trallar på Carolas låt "Det regnar i Stockholm" och huttrar i takt till mitt egna hummande, mina fingrar är stelfrusna och kroppen våt och härlig efter en promenad i duggregnet. Men med ett leende på läpparna traskade jag i raskt tempo i takt till mix megapol i lurararna, idag är en happy day! Jag tror min roomie ska åka iväg till Avesta ikväll, home alone! YES! Jag har inhandlat allt jag behöver för ett riktigt midsommarfirande.


Detta är de självklara ingredientserna till ett lyckat midsommarfirande. Svenska, sura och smaklösa jordgubbar från Skåne, jag föredrar belgiska jordgubbar men är det midsommar så är det. Kunden inte bestämma mig om jag ville ha grädde eller glass så det fick bli båda två. Åh Harry min Harry...Stackars midsommarfirande som ska på kryssning med Slussbruden i det här vädret. Jag frös bara av att titta på båten.


Tog lite bilder med mobilen från min promenad. Vattendropparna pluppar på vattenytan.


Undra när mina sponsorpengar från SOC kommer, de hade suttit fint nu ;) Inhandlade denna löpartröjan i funktionsmaterial på Stadium igår. Jättebra att springa i när det är för kallt för t-shirt och för varmt för löparjackan. SOC har bra träningskläder till riktigt schyssta priser, bra när man är fattig student.. Nu är jag visserligen Faluns rikaste student men till alla er andra.


Jag älskar midsommarvädret

Perfekt väder för mina midsommarplaner! YEAH! Jag ska spendera hela dagen i sängen med Harry Potter, han ligger här bredvid mig nu med sitt sexiga ärr i pannan. Synd bara att han för tillfället är 9 år. Fan då är han ju inte ens 90-talist?! Jag som älskar 90-talister, vänta 10 år så kanske jag påbörjar 2000talet.. Give me a toyboy!

Men för att få den rätta stämningen måste jag städa lite på mitt rum, ta en lång dusch och köpa jordgubbar innan de tar slut. Jag ska springa en mil idag också. Mitt midsommarfirande kommer garanterat bli bättre än alla andras. Jag får icke glömma att plocka 7 sorters blommor och lägga under kudden, jag kommer drömma om Ron Weasly.. juh vilken mardröm :S


Det här är bilen som jag köpte till Christoffer i studentpresent. En opel omega -88 hehe vilket vrålåk!

Hur ska ni fira midsommar?

Hell yeah jag tror jag går ett varv runt Tisken nu.

I magins värld

Ett kapitel har jag läst nu och jag kan inte sluta. Sista meningen i kapitlet får mig att rysa av välbehag i hela kroppen.

"He could'nt know that at this very moment, people meeting in secret all over the country were holding up their glasses and saying in hushed voices: "To Harry Potter - the boy who lived!"

J.K. Rowling vet verkligen hur man fångar läsaren, hennes sätt att skriva på är magiskt. Ikväll har jag börjat läsa första boken, Potterserien. The Philosopher´s Stone. Det blir andra gången jag läser böckerna, fast denna gången ska jag läsa alla på engelska. De är så mycket bättre. Citatet jag skrev är i samband med att Dumbledore lämnat Harry som liten bebis utanför dörren till Dursley´s. Nu börjar äventyret.
Jag är frälst i Harry Potter!

 Harry Potter and the Philosopher's Stone book cover by J K Rowling
Lånade boken på biblioteket i Borlänge. Den här sommaren kommer bli en Harrysommar.

Ung och kåt

Var på kärleksdejt på Waynees idag med Faläng,, det gör jag aldrig om, han skrek rakt ut på cafét att han ville spruta grädde över hela min kropp. Han gick igång på sprutflaskan och jag har aldrig rodnat så mycket i hela mitt liv, en barnfamilj satt bredvid oss och mammam blängde lite konstigt på mig. Men fan det är ju inte jag som var ung och kåt. Försökte snällt förklara för honom att jag inte gör något sexuellt med mina killkompisar, då satt han och tjurade i 20 minter. Vilken jävla dejt. Han erbjöd sig tillochmed att betala för ett skjut,, han var ur sina fulla sinnens bruk. Bortsätt från sprutgrädden och hans sexuella fantasier om mig i diskrummet så var fikadejten mycket trevlig! Det var inte igår som vi hängde med varandra om man säger så. Förra våren och sommaren spenderade vi mycket tid på terapistenen på Tjärna Ängar, det var mycket ettor och nollor då. Jag hade ett uppdrag,, "How to make a guy fall in love with me before Valborg" Jag lyckades,, Faläng var med på noterna och vi hade hysteriskt roligt åt mitt livsuppdrag. När jag bodde på Tjärna sköt jag två somaliska kvinnor med luftpistol, sen dess har jag icke vågat sätta min fot där utan mina två livvakter i gula regnjackor.


Faläng med sin kåta bilck riktat rakt mot mina gigantiska tuttar. Nu vet ni iaf sanningen om snusk-faläng, akta er för honom tjejer! Sprutgrädde luktar surt.

Spinning around!

Det har blivit en hel del löpträning på sista tiden så för att inte slita ut mig i förtid gick jag på ett spinningpass för första gången på en månad. Det kändes i kroppen kan jag lova er,, man använder helt andra musker i spinning än i löpning. Satte mig på cykeln bredvid en het karl, spanade på honom emellanåt för att hålla energin uppe. Han var så het att hans svett skvätte över hela mig,, jag blev alldeles våt... På friskis behöver man minsann inte ha kroppskontakt för att byta kroppsvätskor, vätskorna ångar i luften och kryper in i porerna. Härligt!!

Varför tar potatis så fruktansvärt lång tid att koka?


Nämen, en present till mig!

Oj oj, Proffice slår på stort, titta vad som låg innanför dörren under brevinkastet när jag kom hem från jobbet.En pocketbok och ett litet lycka till på nya jobbet kort... naaaaaw.
Jag är ledig hela helgen, ska jobba lite imorgon bara, men det är bara 6 gäster inatt så det blir inte så länge imorgon, fan vad gött! Hoppas på sol i helgen, då ska jag ligga på en filt nere vid Tisken och läsa Harry Potter. Jag är nog fan kär i Harry på riktigt.


Liveblogg från jobbet

Jag kan inte ens föra in en bokning i journalen när gästen visar sig vara från London utan att få pirr i magen och hjärtklappning. London kallar på mig! Ja jag vet att jag tjatar om London hela hela hela tiden,, men har man en gång bott där vill man tillbaka. One year to go..
Just nu sitter det fyra tyskar och äter frukost.. hmm jag kanske borde prova mina tyska kunskaper när de checkar ut.. Zwei Doppelzimmer und frühstuck.

Frukosten har gått åt som smör i solsken idag, byggarbetare äter dubbelt så mycket än någon annan,, vilket dessvärre resulterade i att äggen tog slut :S gulp..

Nähäpp, fortsätta jobba nu kanske innan jag ska äta frulle.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag..

Denna ständiga hysteri om vad som händer på midsommar,, förutom att det alltid regnar och är samma temperaturer som på julafton.. Nu vet jag vad jag ska göra på midsommarafton, jag ska ligga under täcket, äta jordgubbar med grädde och läsa Harry Potter. Det är vad jag ser fram emot allra mest just nu. Om en månad åker jag ner till Gränna igen,, och kanske, kanske, kanske har jag Sofia med mig då =) Johan kommer bli överlycklig,, mohaha.Christoffer prydde Thereses grav med sina studentblommor.. De satt bättre där än i en vas på hans rum. Fin tanke.

Kantigt besök från Skåneland

När jag som bäst höll på att bädda sängar på jobbet ringde Malin till mig och berättade att Falun fått besök från Skåne. Frida Kant är på hemligt uppdrag i Falun, var hon sover är ingen som vet..Om ni mot förmodan skulle veta,, kontakta mig på anchelique86@hotmail.com Hon är så hemlig Frida och jag blir bara snuskigt nyfiken. Let me introduce Skåne-Frida!!!!


Två år sen som jag såg henne sist. Vi var kompisar under första terminen när jag pluggade media och reklam i Falun,, andra terminen var vi osams fast ingen kommer riktigt ihåg varför. Det blev en lunch på Salladsbaren tillsammans med..


Ingen mindre än Malin!

Pappa retar mig för att jag lägger upp bilder på min mat i bloggen, just därför ska jag lägga upp en matig bild varje dag =) Kycklingsalladen ******** i munnen på mig.

Efter lunchen gick jag och Frida hem till mig och snackade massa sjuka gamla minnen, satan vad kul vi hade egentligen på den tiden, det är så längesen fast när jag såg Frida var det som om tiden stått stilla. Efter en hel eftermiddag med surrande skånska i öronen sitter jag här för mig själv, glad över återföreningen och funderar på att gå ut och springa. Måste dock vänta en liten stund, har hällt i mig Ramlösa blåbär så om jag springer kommer kolsyran bubbla ur näsan på mig.

Ljuva dagar!

Country road take me home

Efter en mindre händelserik tågresa är jag hemma i Falun och jag längtar redan tills jag ska ner till Gränna igen. Nästa gång blir runt den 15 juli, då ska jag och Christoffer se på Harry Potter biopremiären. Mina kläder luktar bebis, jag saknar Alexander, han är världens mysigaste bebis.


Jag posade i Christoffers studentmössa. Jag vill ta studenten en gång till! Jag och min storasyster var minst sagt nostalgiska. När Johan tar studenten ska vi ha på oss våra gamla mössor och skämma ut honom.


Utsikten från pappas altan. Lantluften har fått mig att sova till 11 varje dag.


Pappa Johan med Alexander. Det är två barn ni ser på bilden..

Upp och jobba imorgon vilket innebär att jag måste sova nu.
Guten Nacht!

Stolthet, bilköp och 90-talister

För en vecka sen krockade min lillebror Christoffer med bilen, han hade änglavakt och både han och tjejerna som han krockade med klarade sig, vad som inte klarade sig var hans bil som skrotades med en gång. Vad passar då inte bättre än att köpa en bil åt honom i studentpresent? Efter mycket slit och kämpande klarade han skolan och är nu utbildad lastbilschaufför, jag är en stolt storasyster som gärna skämmer bort någon jag älskar väldigt mycket. En bil var vad han förtjänade. Nej jag är inte gjord av pengar, halva bilen betalade jag, resten betalade han med sins studentpengar han fått av släkten och pappa. Man blir gladare av att ge än att ta!

Varsågoda kära läsare här kommer en liten resumé från min käre lillebrors student!


I regn och rusk stod vi förväntansfullt med studentskylten i luften och väntade på vår nybakade student. Första kullen med 90-talister har entrat arbetsmarknaden mitt under stundande finanskris. De föddes i lågkonjunktur, de börjar sitt vuxenliv i lågkonjunktur, Grattis alla 90-talister. Längst framme vid staketet där de klass efter klass skulle springa ut stod vi och väntade, jag trodde aldrig det skulle bli hans klass tur att få springa ut och hoppa av sig skolåren när presentatören äntligen ropar ut i högtalarna att här kommer våra långtradarchaufförer!! Jag var så stolt över honom att tårarna brände bakom ögonlocken,, han gjorde det!! Har aldrig någonsin sett honom i kostym, han var så fin! Stämningen var på topp och inte ens vädret kunde förstöra den.


Christoffer blev pyntad med blommor och nallebjörnar och posar framför släktens kameror i väntan på att få kliva upp på lastbilsflaket som skulle ta dom på kortege genom Jönköping.


En stolt storasyster med sin studentbror.


Jocke var full och glad och hördes mest av de alla där han stod framme i fören på lastbilsflaket. Störtskön kille det där måste jag säga. Han bor nästan hemma hos min pappa, kommer och går lite som han vill,, honom har man fått se mycket under de här dagarna jag varit där. Jag ska vara först in på 90-talet!


Snygg-Christoffer på flaket
Efter kortegen var det studentskiva hemma hos pappa med smörgåstårta och studenttårta. Sedan bar det av till bolaget för att fylla på Christoffers påse innan han drog iväg på förfest.
Jag spenderade kvällen hemma hos Ia med rökt sik, vin och vätterrunda. Hela dagen och kvällen gick jag runt med en euforisk bubblande känsla i kroppen. Jag har en familj att vara stolt över. Min storasyster och hennes kille har spenderat hela helgen tillsammans med oss.

När jag kommer hem ikväll lägger jag upp fler bilder från helgen!
So long!

Underbara dagar

Efter fem helt underbara dagar sitter jag här på tågstationen i Mjölby igen. Redan innan jag satt mig på tåget längtar jag tillbaka hem till min familj och Ia & Amber, jag är en lyckligt lottad som har alla dom runt omkring mig. Dagarna har bestått av bebisdreggel, 90-talister, stundentfirande, bilar, vin, mat, kärlek och så lite tango! Jag ska strax gå mot perrongen och invänta tåget, tänkte uppdatera med bilder från Christoffers student när jag satt mig tillrätta på tåget. Har inhandlat förnödenheter på pressbyron,, smågodis, Ramlösa blåbär, nya numret av tidningen Runners och den första tidningen från Bubbleroom. Tågresan kommer vara ett nöje med alla mina inköp.

Mot perro

Vi har tagit studenten!

4 år sen som jag tog studenten, det är nästan ett helt liv sen. Idag är det Christoffers tur att springa ut iklädd kostym,slips och mössa. Jag har aldrig sett honom i kostym så det här kommer bli spännande, jag är säker på att han är snyggast av de alla! Två timmar kvar till utspring och jag känner redan nu hur stoltheten växer inom mig. Han har kämpat sig igenom hela gymnasiet, han är inte intresserad alls av skolan men nu behöver han aldrig mer sätta sig i skolbänken. Han är utbildad lastbilschaufför och har hunnit ta alla körkort förutom E, det hann han tyvärr inte. Om två timmar står vi där hela släkten i regnet och tar emot honom med blommor och gratulationer. Sedan är det dags för honom att åka iväg på lastbilsflaket med sina klasskompisar, hoppas det inte regnar allt för mycket på dom då. Jag är så stolt! Kan inte säga det tillräckligt många gånger. Han klarade det!


Madde har fixat med skylten, nu är det bara pinnen som ska på sen ska jag stå där utanför Bäckadalsgymnasiet och vifta.


Kan inte fatta att det var 4 år sen.


Angelica HP3A-05

Bebisar är läskiga

Stod ute i köket hemma hos pappa helt paralyserad för att det kröp en stor spindel på väggen. Jag skrek efter hjälp, pappa förstod inte allvaret i situationen, mittt hjärta stannar när jag ser en spindel, så rädd är jag. När han precis ska komma till min undsättning  händer detta..


Alexander hostade upp sin frukost över pappas axel. Det är tacken för att man är barnvakt. Jag har inte psyke till sånt där, usch vad äckligt!


En hel vällingflaska,, juhh
Spindeln var en värdslig sak om man jämför med detta.

Idag tar min lillebror Christoffer studenten, i regnet! Klockan 12 är utspringet, hoppas på uppehåll då. Jag kommer vara så stolt över honom att jag kommer börja gråta.
Vätterrunden idag, cyklisterna kommer regna bort och jag & Ia ska dricka Chapel Hill.


Spring i benen och Vätterutsikt

För att inte tidigare varit någon långdistanslöpare så är jag nöjd efter mina 13 kilometer från vackra Ingeryd till polkgrisstaden Gränna. Det tog 1,5 timmar med uppvärmning på 10 minuters promenad. Klarade av att springa nästan hela sträckan, gick en liten bit när jag fick sånt håll i sidan att jag höll på att vilja lägga mig ner och ge upp. Men jag är envis och ger inte upp i första taget, tog en kantig sten och tryckte i handen, det hjälper mot håll för hjärnan fokuserar mer på smärtan i handen som den kantiga stenen gör än hugget i sidan. Att jag är envis kommer nog hjälpa mig långt när jag springer London marathon, har jag bestämt mig för en sak så slutför jag det.
Det var så vackert där jag sprang att fötterna kändes fjäderlätta där de flög fram på småvägarna med dikeskanter fulla av blommor. När jag var som tröttast var det Vätterutsikten och utsikten över Visingsö som hjälpte mig hålla benen i rörelse. Jag älskar Vättern, den är vackrarare än havet.


Jag tycker det är fascinerande att google kartan visar hus, gator och tillochmed träd. Mätte upp min sträcka på www.jogg.se , Bilden visar slutloppet i Gränna. Efter springturen var jag inne en sväng hos Ia och lilla Amber. Hon går nu för sjutton! Pappa har köpt pizza till oss som vi ska äta nu. Det är fullt hus här. Min storasyster + pojkvän, lillbror + brorsson och jag. Jag glömde i morse att pappa fyller år idag, pinsmat värre.

Jag älskar luften

Är det lantluften som får dig att sova så länge eller sover du alltid så länge var det första pappa frågade när jag i morse trippade ner för trappen från mitt gamla flickrum. Klockan visade på halv 11, oj sa jag, vad länge. Så länge var längesen jag sov men det kändes att det behövdes. Brukar gå upp vid femtiden i vanliga fall men då sover jag nästan två timmar på eftermiddagen för att jag är så slut. Det är skönt att komma hem till pappa och kunna slappna av. Vaknade till tidigt i morse av att pappa ropade på Johan att det var dags att stiga upp och åka till skolan. Det kändes som att jag var 12 igen och Johan ett litet barn. Tur att jag somnade om igen.

Nog om mina sovvanor. Jag köpte nya löparkläder igår på Stadium som jag tänkte visa. Ska inviga dom idag när jag ska springa mellan Ingeryd och Gränna, 13 km. Har ritat upp en runda på www.jogg.se. Springer över Reaby där det är behaglig grusväg att landa fötterna på. Jag har dock inte tänk att springa tur och retur, Madde och Martin hennes pojkvän får komma och hämta mig :P


Mina nya löparkläder kommer från SOC på Stadium.

Två år har gått sen jag sist såg dig

Nedanstående text skrev jag för exakt ett år sen. Idag är det två år sen som jag såg Therese för allra sista gången, jag tycker fortfarande det är lika hemskt med årsdagar. Alla mina tankar går till henne nu när jag ligger här i soffan med pappas laptop på magen och min lillebror Christoffer i andra hörnet. I morgon kommer Madde också hem till pappa, då är alla syskon samlade igen.. men det kommer alltid vara någon som fattas oss. Min älskade lilla vän..


"Nu har jag arrangerat så att jag och mina tre syskon ska gå ut och äta tillsammans idag på A6. Det händer inte alls ofta att vi träffas alla på samma gång. Då slog det mig att det är någon som fattas, någon som saknas, någon som borde ha suttit där med oss. Idag är det den 10 juni, det är ett år sedan som jag såg min lillasyster Therese för sista gången. Jag har fortfarande inte förstått att jag aldrig mer kommer träffa henne. För mig ligger hon fortfarande här i soffan bredvid mig och slappar framför teven. Det är det värsta med att komma hem till pappa, allt påminner om Therese, jag ser henne överallt.

Den 10 juni förra året hade Therese fått permission från psyket och hon var här hemma. Jag skulle åka till London över sommaren och jobba dagen efter så vi firade pappas födelsedag med tårta. Farmor och Farfar var här, min farbror och hans fru var också här. Therese sa inte mycket, hon verkade nedstämd men det var ju inget ovanligt, det var något som man inte längre reflekterade över. Man tänkte att det blir bättre med tiden.

Sedan var det dags för pappa att köra in Therese till psyket, eller om hon åkte med farmor och farfar in, det kommer jag inte ihåg. Det jag kommer ihåg är att jag kramade om henne och sa att vi ses efter sommaren. Jag visste inte då att det var sista gången jag kramade henne. Visste hon? Hade hon planerat allt i förväg? Det finns allt för många frågor som jag aldrig kommer få svar på.

Jag hatar årsdagar men dom kommer alltid vara där oavsett vad. Årsdagar får mig att tänka efter lite extra, det kommer alltid vara dagen jag träffade henne för sista gången, dagen pappa berättade över telefon att Therese inte finns mer, dagen för begravning, dagen för urnsättningen, Thereses födelsedag. Det är årsdagar som de här som alltid kommer finnas. Jag tänker på Therese varje dag, men dagar som dessa är det med smärta i bröstet som jag tänker på henne.

Jag är tacksam för att jag har mina syskon och jag älskar att vara med dom.
Var rädd om era syskon för en dag kanske ni inte har dom kvar...

"Minnen är det bästa och ibland det jobbigaste man har"
     
Det här är sista bilden som är tagen på Therese. Vi är hemma hos min moster och firar att min kusin har tagit examen. Det var den 9 juni. Den 10 juni 2007 var sista dagen jag såg henne.


Palmens hemstad

Tågresor är mer eller mindre spännande. På tåget mellan Borlänge och Hallsberg slumrade jag lite så gott det gick på tågkompaniets obekväma sittplatser. Vaknade med ett knullrufs som hette duga, vilken tur att jag är relativt porrig i rufsigt hår och sömninga ögon. I bytet från Hallsberg till Mjölby ville jag köpa en tidning att läsa på tåget, av alla hundra tidningar hittade jag ingen som föll mig i smaken förutom knep & knåp tidningen, en chokladkaka från Marabou slank ner i påsen också. Ja jag är en tönt, jag älskar korsord, löste korsord och sög på chokladen hela sista biten. Försökte ignorera det gnälliga barnet i samma kupé, det gick inte, jag har inget tålamod. En gnällig tvååring i en timma är inget jag önskar min värsta fiende. Tyckte synd om mamman, hon verkade ha lika dåligt tålamod som mig. Idag har jag alltså kommit fram till att pojkvänner och barn är energislösare.

Befinner mig i Johan Palms hemstad Mjölby, så vad passar inte bättre än den här lilla truddelutten.


Har hört låten på radio flera gånger, visste först inte att det var Johan Palm,, nu när jag vet gillar jag låten nästan ännu mer ;)

Dax att hoppa på bussen till Ödeshög där pappa ska hämta mig!
So long!

Jag tackar gud..

för att jag inte har någon pojkvän och aldrig blir kär. Satan vad det måste ta på energin av att va i förhållande. Sitter på tåget och några säten ifrån sitter en tjej ca 28 år och småbråkar med sin pojkvän på telefon. I nästan tio minuter har hon med hög, bestämd och irriterad röst gjort klart för honom att hon tänker då minsann inte vänta till halv nio ikväll med att äta. De ska på restaurang men hon vill äta klockan halv fem eller vafan hon sa. "Du förstår väl att jag inte kan vänta till halv nio med att äta?! Va va va"!! Vadå för jävla soppa? Nyponsoppa åt jag ju igår, det tänker jag fan inte äta idag igen. Men förstår du inte att vi inte kan äta så sent? Barnen måste ju iaf ha mat vid klockan sex. Men jaja hejdå."  Finns det inget viktigare att diskutera? Det måste vara de små matproblemen som ställer till det i förhållanden. Jag hade aldrig orkat med såna där smågnabb. Skulle definitivt inte sitta på tåget och skrika åt min pojkvän i telefonen, fan vilken jobbig flickvän hon måste va. All min sympati skänker jag till stackaren i andra sidan av luren. Tack gode Gud för att du skapade mig till en hjärtlös människa.

Vem orkar lägga energi på småproblemen egentligen?

Halv åtta hos mig

Nu ska vi se vad kvällen hade att erbjuda. Till förrätt serverades det... öö hmm ingenting. Det där blir troligtvis avdrag för väninnan. Vad står näst på tur? Jo en thaiinspirerad varmrätt, lagad av inga mindre än värdinnans gäster. Ojoj det här kan defintivt bli avdrag på poängen. Men vad tycker nu egentligen gästerna och värdinnan om maten? Kryddig mat som retar smaklökarna , kan det bli en tiopoängare kanske. Hur blev maten och vad tyckte gästerna om underhållningen.. låt oss nu följa kvällens gång med bilder.. Va, vad sa du nu? Nej nej luktbilder finns tyvärr inte att tillgå.


Värdinna och gäster möttes upp vid hemköp likt en stor familj och inhandlade diverse småburkar och förpackningar till kvällen måltid.


Helen styckade en hel fågel,, detta kan komma att ge avdrag när hon står på tur som värdinna. Grovt och okänsligt stack hon kniven i det lilla fjäderfjät.


Grovt var det ja..


Gästerna Henrik och Helen står med fötterna nära spisen.


En bra gäst är en gäst som fixar och trixar hemma hos värdinnan. Torsten tyckte värdinnan behövde en karl i huset.


Henrik rör i grytan så att det blir fartsträck efter sleven.


Värdinnan avstod matlagandet och dukade bordet.


Och drack lite vin medans hon väntade på maten.


Värdinnan posar med sin gäst. Det här kan öka poängen.

Gästerna har satt sig till bords, spänningen är olidlig. Smakar maten bra?


Upplägget är fint och värdinnan kan kamma hem några extra poäng.


Gästerna ser ut att trivas ihop iallafall.

Sådärja nu var första deltävlingen i Faluns egna uppsättning av halv åtta hos mig avklarad. Nu återstår att se hur nästa middagsbjudning blir. Kan jag vinna kanske? hoppas! Mycket trevlig kväll med god mat och bra sällskap. Jag älskar att få maten serverad på bordet, satan vad gott det var! Henrik och Helen är stjärnkockar minsann. Jag är nöjd över kvällen och nu har jag packat väskan till imorgon för då åker jag ner till Småland.

Guten Nacht!

Bitter-bloggerskan

Helt förbannat jävla sanslöst ju, jag förstår inte hur min lägenhet kan samla damm så fort som den gör. Jag gör nästan inget annat än att städa känns det som, torkar diskbänken, dammsuger, plockar undan. Mina dagar är så hektiska att jag knappt hinner med mig själv, börja jobba 06.30, städar när jag kommer hem, gär viktiga ärenden på internet, umgås med mina vänner, städar igen, badar i dammråttor. Jag har så myckat att stå i att jag måste föna håret samtidigt som jag bloggar.

Sådärja nu har jag avreagerat mig lite. Jag har fått Camillas nummer hem till hennes föräldrar i Ludvika, hehe fan jag ringer ju gratis till fasta nätet, mina mobilräkningar är inte roliga så man får ju passa på :P Åh ni kanske förstår att det inte är Camillas päron jag ska beklaga mig lite över, cam är hemma på besök.
MEN den här kvällen kommer bli kanontrevlig tror jag. Det blir halv 8 hos mig med tema thai på maten :P Ska gå och möta mina middagsgäster vid hemköp kl 19. De lagar maten, jag står för underhållningen! Och såå ska jag äta mängder.


Hoppas ni ser hur irriterad jag är. Och hoppas ni tycker lite synd om mig också.

Den nya chefen

Jag är chef över mig själv på mitt hotelljobb och nu ska jag tillochmed få anställa lite extra personal över Peace and Love när hotellet är fullbokat. Har redan anställt Camilla och så har jag försökt nå Sofia hela dagen men utan resultat, hade tänkt att erbjuda henne att få komma på anställningsintervju hos mig, mohaha. Det är så kul att få så mycket ansvar och befogenheter. Känner mig dessutom som världens mest strukturerade människa där jag sitter och för in bokningar i journalen samtidigt som jag svarar i telefon och ser på papper som sprutar ur faxen. Igår var faxen trasig, trodde jag iaf men felet var bara att telefonsladden inte satt i. Fax är så 80-tal och jag förstår mig inte på dom, men det är fascinerande hur någon kan stoppa in ett papper i sin fax och sen dyker det upp i min fax på ett annat papper. Första gången faxen ringde fattade jag ingenting, jag sprang runt som en galning i receptionen och försökte hitta telefonen som ringde, sen började papper spruta ur faxen och jag kände mig som världens mest korkade människa.

Nu är jag hemma och ska fortsätta vara strukturerad. Åker hem till pappa imorgon över helgen för min lillebror tar studenten på fredag. Funderar på om jag ska vara smart och pack stora resväskan med vinterjackor. Skulle vara skönt att rensa ur lägenheten lite.


Satt utanför Kupolen och väntade på Christos, han skulle överlämna Beccas nycklar till mig. Jag ska få låna hennes lägenhet i sommar när jag jobbar helger för bussarna från Falun till Borlänge passar inte när jag ska vara där tidigt på morgonen. Tack Becca! Och vet ni vad det bästa är?! Jag får låna hennes cykel hela sommaren =)


Tog en slurk cola i väntan på greken.


Kärt återseende

Igår blev det ett kärt återseende när Hanna var på besök, hon var här och bjöd oss (Stina, Sofia och Markus) på veganmorotskaka(?) Den var asgod! Kvällen bestod av vin, feminism, politik och uppsatser. Hanna har skrivit en uppsats om feministkvinnors syn på skönhetsidealet, eller nåt, ska få läsa den idag,, ohoh spännande. Vi pratade invandrarpolitik, där tyckte vi lite olika, jag är inte så insatt så jag satt mest och bet mig i tungan för att inte säga nåt korkat och oigenomtänkt. Jag tycker så mycket men vet inte tillräckligt för att det ska kunna komma ut bra utan att andra rynkar på pannan. I vilket fall som helst så blev det en hel del intressants samtalsämnen. Det är så skönt att äntligen ha tid över för ett socialt liv, kul att vara uppbokad tillochmed på vardagarna :P Mmmm ljuva sommarlov!

Ikväll har jag storartade planer men först ska jag iväg och jobba. Jag älskar att ha ett jobb där man inte får ångest och tristesskänslor av att vara. <3


Intervallträning

Sitter här efter ett egetkombinerat träningspass med en skål Fitness flingor från Nestle. Man fick en cd-rom med ett danspass på så jag var ju tvungen att köpa mig ett paket :P Idag blev det 3 kilometers jogg, 1,5 km intervaller, jag kutade mellan varannan lyktstolpe som en idiot. Varvade ner med lite styrketräningar på marken.
Sofia ligger i min säng så nu är det nog bäst jag är lite social, Hanna är hemma i Dalarna på besök så hon och Stina kommer snart hit!

Söt som en vårblomma

Våren och sommarens mode 2009 är en spektakulär och uppseendeväckande historia. En liten klick 90-talsdisco, en touch av 80-talsschlager och en liten inspiration av 2000talets rymdfärder. Gina Tricot är klädkedjan som (miss)lyckats på alla punkter.


Maskerad?! Möhippa? Nej nej det är bara lilla jag som lever loppan i omklädningsrummet på Gina. Jag gillar Gina men den här säsongen vet jag inte vad de ställt till med. Ett par gula pumps till det där kanske? 

Sista kvällen med gänget

Jag lever i en film. En sjuk jävla komedisoppa där ingen dag är den andra lik. I filmen kan allting hända och det bästa utav allt är att jag är huvudrollen i min egna film. Igår var bästa kvällen på länge, jag tror nästan den var i klass med bartömningen på kåren våren 07. Då är det bra fest. Hela dagen var tiptop, började med att jag stegade uppför trappen till Sofia för att avlämna examenspresent innan hon skulle iväg på examenssittningen. Det blev en fördrink, sentimentalitet och en rök på balkongen. Lämnade Sofia och började grunda med lite vin med Camilla. Bra början på en bra kväll som bara blev bättre...

Jag vart överraskande glad när Terese och Carro kom stapplandes in genom dörren med lite blomster. Fick salladslök och en fjärdedels syrenbuske av Terese. Den döende maskrosen fick jag av Carro. Bra gäster det där, icke sant?


Anna var vacker som en dag i sin lilla svarta.


Jag var den glittrande discokulan


Anna innan hon blev askalas


Mirror mirror on the wall..


Vi är två kameralusar som trivs bäst i rampljuset. Jag showade och spexade hela förfesten. Jag tror dock tyvärr att mina vänner börja tröttna på att agera bakgrundsdansare :S Det blev en hel del allsång och nationalsångssjungande och en liten dos av dans på förfesten.


Vi körde drinklekar och Terese ska ligga med humdidumdum.


Det tog kanske en halvtimma för Anna att slurpa i sig hennes egenmixade rom och cola. Slurp slurp sa det i sugröret. Hon hade definitivt platsat i måndagsklubbens femminuters hetsdrickande <---- tömma en flaska på fem minuter genom att gå lagret runt. Majoriteten av måndagsklubben har flyttat från stan, jag kan med andra ord mingla fritt på kåren =) Jag vart överlycklig när jag genom att fått ett gruppmail på facebook insåg att jag var medlem i måndagsklubbens grupp på fejjan. År man en riktig medlem då? jag borde bli hedersmedlem.


Moi and Terese


Ida som jag bodde med på Grand kom på besök och blev lite sugen på min plastspermie som jag fick av Limpan.


Showartisten ligger avslagen på golvet och sipprar Chappel Hill. Det tar på krafterna att hoppa runt.


Det var fart och fläkt på Carro och Camilla, därav blev det en suddig bild.


Efter flera timmar kom äntligen Sara ner.


Jag plockade fram gamla citatboken från Grand och jag o Ida blev lite nostalgiska. Jajamensan, det finns ordbevis på vad grandarna har uttryckt sig oralt.

Det var förfesten det. Sammanfattningsvis var det den bästa på länge. Sofia som redan befann sig på kåren ringde och sa att hon blivit lite sentimental så vi drog hastigt på oss jackorna för att bege oss. Det var kö in på kåren, massa små gymnasieelever försökte komma in. Hahahahaha utbrast vi i kör när de blev nekade vid dörren. De stal av våran tid, usla småpojkar. På kåren blev det shottande, balkonghäng, mycket dans och singstar. Jag och Anna lirade tre låtar på singstar, vi var stjärnor minsann.
Kårkvällen avslutades med ett måndagsklubbshångel på dansgolvet. Vad gör man inte för att få något att blogga om? Måndagsklubbshångel är något utöver det vanliga, det är en extraordinär hatkärlek.

Och som vanligt avslutades partajandet med efterfest på järnet,, men en videoblogg satt på sin plats på vägen hem..Lyckad kväll, jag är nöjd! Sista kvällen med gänget.
Auf wiedershauen!

Här ligger jag..

i Camillas säng och bloggar. Tessan och Camilla sitter på golvet och spelar nintendo, vi ska gå och käka pizza om en timma, jag svälter. Ikväll när jag kommer hem kommer bilder och ett inlägg om gårdagens lyckade förfest och kårkväll. Den kvällen kan jag leva länge på minsann. Har utnyttjat mina demokratiska rättigheter och röstat. Camillas dator ger mig flipper, tangenterna fungerar knappt. Håll ut till ikväll!

Vad är grejen...

med småpojkar som ringer mig varenda helg? Kan inte sova för att mobilen går på högvarv. Vad är grejen med att jag aldrig lär mig stänga av den? Tyvärr men jag är inte så värst sugen på att ligga klockan 00.00 när jag ska jobba klockan 8 imorgon. Och varför är det aldrig rätt person som ringer? För en stund sen ringde det från M mobil, det var dock inte M som ringde, det var en kille som påstod sig vara C men som efter att jag insett att det inte var C jag pratade med visade sig vara D. D var lite sugen på mig och ville att jag skulle ringa C imorgon. I morgon har jag mobilfri dag. Förra helgen var det samma visa. Då ringde någon som påstod sig heta G från anonymt nummer som hälsade från L. Denna L tycker jag ju faktiskt om så det samtalet har jag lite överseende med. Men vad är grejen med att personen som egentligen vill ringa mig inte ringer själv? Går jag på högstadiet igen? Haha Ia kommer du ihåg när du och jag satt bakom André museet och busringde?! Vi måste gått i sjuan då,, där ar jag tillbaka nu.


Eftersom jag tydligen inte får sova har jag redan hittat morgonkvällens outfit. Paljetter och små shorts. Köpte shortsen på Gina i tisdags därför sitter prislappen kvar som ni kanske ser. Plockade fram den lilla vårjackan ur garderoben också. Mitt hår har blivit oändligt långt, slänger nog i värmespolarna imorgon och lockar det, annars kommer det ligga platt på huvudet.

Humpf hade ju kunnat dricka lite vin med Spångelispång och lammköttet iaf, nu när jag ändå inte kan sova.
Vad är grejen...

Åh en slappisdag

Hur längesen var det inte som man kunde ligga framför teven en hel dag och se på värdelösa program och moffa i sig godis, glass och massa kakor?? Det finns aldrig tid för sånt längre. Så mycket krav och måsten hela tiden. Är det så här det är att vara vuxen? Nästa vecka när jag åker hem till pappa ska jag släppa allt. Kommer komma tillbaka till Falun med ångest och en lång jävla lista över allt jag borde gjort. Och varför ligger det ett halvt knäckebröd under min Ä tangent, det knaprar varje gång jag trycker ä. Idag har jag jobbat till klockan 1 sen var det bara för mig att åka hem och städa. Min lägenhet har blivit en svinstia men nu är iaf köket rent. Jag trivs inte när det är så fruktansvärt stökigt. Eftermiddagen har präglats av en bitter Angelica. En lycklig nyhet är dock att på söndag ska Tessan sova hos Camilla,  vi ska äta pizza på kvällen..bah tessan jag behöver en liten dos av dig,, buhuuu jag blir så matt.

Imorgon jobbar jag sista dagen på distans! Det är lycka kan jag lova er =)

Dagens Metro 4 juni

Zhou: Jag såg 11 studenter skjutas

"Våren 1989 samlades tusentals kinesiska studenter för att protestera mot den totalitära regimen. Regimen svarade med att döda dem."

Dagens artikel handlar om den fruktansvärda massakern på Himmelska fridens torg i Peking för 20 år sedan. Feng Suo Zhou är en av dom som protesterade och han fick tillbringa 1 år i fängelse. Han blev iaf inte skjuten. Enligt Amnesty International dödades ca 1000 personer, de kinesiska myndigheterna säger 241. I Metros artikel kan man läsa om hur Zhou såg soldaterna skjuta och hur de blev jagade av stridsvagnar, han såg elva studenter bli skjutna av stridsvagnar. "Idag hjälper Zhou andra offer i massakern. -30 demonstranter sitter fortfarande fängslade och andra som var involverade vågar inte berätta om det, säger han. -Himmelska fridens torg är inte historia! Kom ihåg att människorna som hoppades på demokrati lider än idag!"

Att något sådant kan hända är helt oförståligt. Nu vet jag ingenting om hur Kina var för 20 år sen, det enda jag vet är att landet har utvecklats avsevärt de senaste åren. Massakern är hemsk men jag var så lite då så det är inget jag kommer ihåg, var ju bara 3 år. Det jag tycker är hemskt är att Kinas regering blockar sajter på internet inför 20-årsdagen så att folk inte kommer åt att läsa om det. Det är ju helt befängt. Twitter och hotmail har blockerats. Denna massakern är något som kinas regering vill gömma bakom lås och bom, det står inget om det i historieböckerna, allting ska glömmas. I och med OS i Kina tog landet ett steg längre i rätt riktning, när de beter sig så här, backar de dubbelt så många steg. Iaf i mina ögon..

En student framför stridsvagnarna i en klassisk bild tagen på Himmelska fridens torg för tjugo år sedan.
Bild: Metro.se

Två sjöar senare

Nu sitter jag här nöjd med mig själv efter att ha småjoggat runt två sjöar, det blev 8 kilometer och jag kände mig oförskämmt fräsch genom hela passet. Hade inte så mycket tempo utan fokuserade mer på att hålla en en athletisk hållning genom hela joggingturen. Det var asskönt att springa idag! De där två timmarna jag sov hjälpte mig nog en bit på traven. Om ni vill mäta era joggingrundor så rekkomenderar jag er att registrera er på http://jogg.se . Där finns också redan sträckor som andra i ditt område sprungit.


Jag har slutat ätit gröt till middag =) Nåja, jag äter det iaf inte så ofta längre. Kanske därför jag alltid är så trött för att min kropp inte får i sig alla näringsämnen. Så det blev en cous cous wok, med kycklingklubba.

På ålderns höst

Jag lider nog fan av kronisk eftermiddagströtthet. Jag skyller på åldern, ett två timmars power nap varje eftermiddag är helt normalt. Malin ringde nyss, hon har bjudit mig att komma till Norslund, det lät ganska lockande, MEN jag borde städa mitt rum och gå ut och springa. Ska fixa och dona lite, skicka lite mail och organisera mitt liv lite så att jag kan koppla av på riktigt i helgen. Terese saknar redan Dalarna och kommr på besök lör-sön, det ska bli så sjukt kul! Sleepover hos mig :) Vi ska på utsparken på kåren. Haha jag längtar redan efter att vakna upp med Terese och äta bakisfrulle. En bag-in-box och trevligt sällskap ska bli härligt efter fem arbetsdagar.

Nu ska jag leta upp en bra löprunda på http://jogg.se ,en jättebra sida där man kan föra träningsdagbok och mäta löprundor.

Uppdaterar senare om hur det gick på springturen!


Vilse i leksaksdjungeln

Playmobiler, bilar, pussel, nallebjörnar, lego och klossar. Vad oändligt mycket leksaker det finns. Var det inte bättre förr när det bara fanns kottar att leka med? Leksaksindustrin är idag en jättestor industri och hela tiden lanseras nya grejer som ska vara pedagogiska men samtidigt roliga för barnen. Mitt gudbarn Amber fyller 1 år på fredag så jag måste hitta något att köpa. Därför var jag inne på BR leksaker en sväng efter jobbet för att se om jag kunde hitta något. Hyllorna var fullproppade med massa leksaker. Men vad leker ettåringar med? De är för små för att leka med barbiedockor och rocka rockring, de är för stora för att tugga på bitring och känna på tråkiga böcker som prasslar.. eller?
Hur väljer man en leksak ur ett sånt stort sortiment? Överallt omkring mig hörde jag barn som tjatade på sina mammor och pappor om hur gärna de ville ha det och det,, jag skulle aldrig utsätta mig för att gå i leksaksaffär med barn, vill inte riskera att skämmas ögonon ur mig när de lägger sig på marken och skriker när de inte får som de vill.


Play2learn. Vad lär barnet sig av att leka med en sån här? Den stackars hunden ser hemskt ledsen ut,, kanske en bebis varit och sultat på honom :)


En mikrofon kanske Amber vill ha?! Det hade jag velat ha om jag var liten, jag gillar ju att showa.. Men leksaker som låter kan ju kanske vara jobbigt för föräldrar så det får nog bli något annat..


Nä det blir nog tyvärr ingen sminkdocka för Amber i år, det ska hon få av mig när hon fyller 6 :) Då ska jag komma och leka med henne, sminkdockor är ju jättekul!


Helt ofattbart att det redan gått ett år sen hon var så här liten. Små bebisar är inte lika krävande, fan nu när de blir äldre vill de ju bara ha, ha och ha hela tiden, presenter i mängder vill de ha :P

Vad köper man till en ettåring?

Dagens Metro 3 juni

Jag är en Metro-människa, snappar upp en Metro varje morgon. Ibland lusläser jag hela tidningen, ibland är det bara horoskopet jag vill åt. Metro är tveklöst den bästa tidningen tycker jag, de har med de mest viktiga och relevanta nyheterna i korthet. Inte alls som aftonbladet som mer påminner om en kopia av Se & Hör än en nyhetstidning. Eftersom jag gillar tidningen så mycket så tänkte jag börja med en ny grej här på bloggen, jag tänkte presentera en nyhet ur Metro varje dag. Nästan som på mellanstasiet när man fick ta med sig en nyhetsartikel till skolan och presentera =)

Dagens Rubrik

Miniubåtar söker vraket

Dagens rubrik handlar givitvis om Air France flyplanet som i måndags spårlöst försvann på sin väg från Brasilien till Paris. "En flytväst, en flygplansstol och olja på vattnet har hittats i Atlanten. Allt tyder på att vrakdelarna kommer från Air France-planet som försvann spårlöst i måndags".  Det kan dock ännu inte bekräftas att vrakdelarna kommer från just det planet men med stor sannolikhet så gör de det. Nu pågår en stor sökoperation och ubåtar letar efter fler fynd. Det har inte hittats någre kroppar ännu.

Det är så hemskt när något sånt här händer, fatta vilken skräck att sitta på planet och få beskedet att nu störtar vi rakt ner i Atlanten. Fan, man hinner ju tänka, man hinner se hela sitt liv passera medans planet svischar neråt. Det fanns de som hade skickat sms till anhöriga och skrivit att de älskar dom och att de är rädda. Vad tänker en anhörig på när denne får ett sådant sms? Det är helt ofattbart. Såna här nyheter får mig att för stunden bli flygrädd och det är säkert många fler som tänker att nu ska jag aldrig mer sätta mig i ett flyplan. Men hur många bilolyckor sker inte varje dag? Ändå sitter vi nästan dagligen i bil eller buss på vägen, då tänker vi inte på att det är dessa transportmedel som är de farligaste. En bilolycka skrivs det inte om i medierna på samma sätt som med flyg, båt och tågolyckor just därför blir vi mer rädda när en flygolycka som denna händer. Jag tycker inte det finns någon anledning att inte flyga efter detta, tänk på alla tusentals flygavgångar varje dag, hur många är det som störtar? Inte lika många som bilolyckorna iaf, så långt är vi nog överens. 
Idag tog jag på mig säkerhetsbältet på bussen.'

KLICKA FÖR STÖRRE GRAFIK
Bild tagen från Metro.se

The muscle mountain

Det kändes att det var längesen som jag tränade skivstång, det värkte i varenda muskel men det var skönt som tusan. Jag älskar att stå framför speglarna på friskis och se musklerna pumpa och svetten rinna längs med tinningarna. Var ett tag sen som jag var på friskis eftersom mitt träningskort gick ut någon gång i mitten av maj men nu har jag köpt sommarkortet för 400 kronor, då får man träna jympa, spinning och gym fram till 16 augusti. Jag blir så glad av friskis :) Ska försöka att gå på skivstång så ofta som möjligt för att bygga upp musklerna så att jag blir uthålligare när jag springer. Visste ni att tjejer i regel orkar göra mer situps än killar? Det är för att tjejer har starkare muskler i bäcken som behövs när man föder barn.


Jag promotar Högskolan Dalarna.


Jag var hungrig före passet, jag var hungrig under passet och jag var svimfärdig efter passet. Var tvungen att köpa riskakor på Ica för att överleva vägen hem. Riskakor förknippar jag med småbarn, de brukar äta såna och vara kladdiga överallt. Något som jag tycker är äckligt är barn som suger på mariekex och rån, de blir kladdiga och luktar illa. Jaaa jag erkänner, jag tycker barn är lortgrisar ;)


När jag kom hem låg en muffins och väntade på mig. Min älskade lilla Anna hade skickat en muffins med Millan efter deras spexmöte.. Tack Anna! jag sitter och mumsar på den nu.. tror det kan vara blåbär i den,, har jag rätt?

Fruktsallad och tips inför springturen

En timmas sömn var allt jag behövde för att känna mig som en människa igen. Nu sitter jag här i sängen med en skål fruktsallad och en kopp te. Ett bra mellanmål innan träningen. Fruktsalladen blir jättelyxig när man har färsk ananas och jordgubbar i den.

Förra veckan köpte jag tidningen "Runner´s World" för första gången, en jättebra tidning för oss som springer både på motionsnivå, nybörjarnivå och elitnivå. Jag tänkte dela med er av ett litet tips jag läste i den tidningen, något som iaf jag lärde mig något av.
"Läsarfråga: Varför har jag så svårt att börja springa igen efter att jag tagit en promenadpaus?

Svar: Om du inte tar en promenadpaus tillräckligt tidigt eller tillräckligt ofta kan det vara så att du inte har tillräckligt med energi kvar för att börja springa igen efter pausen. Om det här händer, återgå inte till att gå utan försök göra ett mellanting, ett slags småspringande där du håller fötterna nära marken. Det kommer att kännas lättare än löpning och ger dina muskler en chans att återhämta sig. Det är också en rörelse som gör det lättare för dig att återgå till löpningen. Nästa gång du springer ser du till att ta promenadpaus betydligt tidigare. Ett bra löp/gång-schema kan vara att ta promenadpauser varannan eller var tredje minut. Det motverkar trötthet, gör återhämtningen lättare och hjälper musklerna att återfå sin styrka."

Detta finns att läsa i Runner´s world nr 5. Jag rekomenderar er verkligen att köpa den tidningen.

Besök deras hemsida http://www.runnersworld.se/ Och nej jag är inte sponsrad av tidningen, den är bara bra ;)

Men visst var det ett bra springtips? Jag trodde att det gav mer att springa så länge som möjligt, vilket säkert också ger mycket. Jag kan säga till mig själv att nu du Angelica får du inte sluta springa förrens det gått kanske 30 minuter, då tar jag en promenadpaus, och vad händer då när jag ska springa igen? Jag har ingen ork att få upp pulsen igen. Men nu vet jag hur jag ska göra för att orka längre. Bra att veta när man ska springa ett marathon :)


Exotisk fruktsallad och te ger bra energi inför träningspasset.

Rewards!

Haha det verkar som mina facebookvänner gillar den lättklädda Blogg-Angelica. Efter att länkat till bloggen igår steg besökarantalet markant. Nu har jag ätit jordgubbar tills jag fått ont i magen. Skulle ju visa er vad jag pluggbelönat mig med!


Girls just wanna have safe sex! Den nya aids designade kläderna har kommit ut i H&M butikerna och givetvis stödjer jag kampanjen mot aids genom att inhandla ett linne åt mig själv. Vet dock tyvärr inte om jag är rätt människa att förespråka om säkert sex... MEN det här linnet kommer definitivt påminna mig om hur viktigt det är =) tada! Endast 98 kronor desutom.


Mitt linne är designat av Cyndia Lauper. Who the hell is that? Måste googla tror jag.. Hade velat ha topen som Tokio Hotel designat men den är slut både i Borlänge och Falun,, suck. Det fanns en söt body designad av Kate Perry men den fanns dessvärre inte i min storlek.


Tror ni man kan äta för många jordgubbar? Isf kommer jag äta ihjäl mig på gubbar i sommar. Satan, solen har tittat fram, kanske blir kubb ikväll iaf då.. men troligtvis inte för jag är sugen på en rejäl genomkörare på skivstångspasset.
Jag är helt slutkörd så jag ska sova en snabbis nu.

TJOPP!

I lagens namn
Min lagbok var överöst med postitlappar inför tentan. Nu var det ju inte min lagbok, utan den var lånad i skolbiblioteket. Just därför var jag tvungen att ta bort alla lappar...


Det blev en fin liten hög av färgglada lappar.

Är hemma från jobbet nu, strosade en sväng på kupolen och köpte pluggbelöning åt mig själv. Visar sen vad det är. Eftersom vädret är så sugigt ska jag leta solsemestrar på nätet och drömma mig bort. Jag och Anna ska utomlands i augusti, jag längtar redan,, fasd då kanske jag redan hunnit tröttna på alla sol :O

Juristen Angelica

Sitter på jobbet och tar en liten bloggpaus, har nyss ätit frukost och ska snart plocka bort frukosten, vi har frukostservering här mellan klockan 7-9. En gäst checkar ut idag så sedan blir det till att städa rummet, tänkte sluta klockan 12 idag. Hade planerat kubbspel ikväll, men har ni sett vädret?! Blir nog en sväng till friskis istället, skivstång står på schemat. Skrev ju igår att jag behöver träna benmusklerna så jag orkar springa ännu längre så idag ska jag maxa vikterna på stången :P

Jag är bra på att bläddra i lagboken så jag kanske borde bli jurist. Tentan i juridiken förra veckan gick helt fel.. trodde jag. Gick in och kollade mina studieresultat på fronter idag, jag fick tamefan VG i juridiken! Jag är så sjukt nöjd! Jag som knappt hade pluggat till tentan, var helt inställd på omtenta typ, så fick jag toppbetyg. Är jag inte troligtvis Högskolan Dalarnas mest intelligenta student? Två VG på två veckor, bra jobbat Angelica! Hur tycker ni att jag ska belöna mig själv för mina osalgbara studieresultat?

RV1006Handelsrättslig översiktskurs 15.0 hp
 Betyg: VGDatum: 2009-05-28
 Skriflig tentamen15.0 hpBetyg: VGDatum: 2009-05-28

FÖ2008Marknadskommunikation 7.5 hp
 Skriftlig tentamen4.5 hpBetyg: VGDatum: 2009-05-16

Hah hoppas ni uppskattar mitt skryt ;)

12 km senare - Stångtjärn

Mina nya löparskor från Nike gör att jag flyger fram. Det här var utan tvekan den skönaste springturen på länge. Stångtjärn tur och retur blir ca 12 km. Sprang dock bara 6 km åt gången för bryggan vid Stångtjänrsjön lockade. Satt där ca en kvart och tittade på det stilla vattnet. Där ska jag bada nån gång i sommar. Skulle vara kul att dra ihop ett gäng, grilla, bada och chilla. Det var fin väg att springa på, kändes som jag sprang långt ut i skogen, älskar att springa ute i naturen bortsett från alla flugor som splaschar i mina ögonvitor,, fan vad vidrigt det är när de små krypen dör mitt i mitt snyfält. Att ha ett par bra löparskor gör verkligen skillnad, stegen blir mycket mjukare och man orkar definitivt springa längre. Något som är lite frustrerande är att min kondition verkar vara bättre än muskulaturen i ben och höfter, det känns som att jag kan springa längre men benen blir trötta snabbare än hjärtat och lungorna lägger av. Fattar ni vad jag menar? Och nu sitter jag här helt nöjd och har nyss slängt i mig havregrynsgröt med färsk ananas, banan och äpple. Imorgon blir det jobb på hotellet, börjar kl 06.30 så bästa att hoppa in i duschen och sen sova kanske.


Mina nya Nike köpta på Team Sprortia för 1395 kronor. De är lätt värda varenda öre  även om det kändes bittert när jag stod vid kassan och betalade.


Inuti skorna under sulan kan man stoppa en liten sensor till pulsklockor som mäter distans, puls, tempo, kalorier och säkerligen något mer avancerat.


Killen på Team Sportia lurade på mig dyra löparstrumpor. Två par för 200 spänn. Nu vet jag varför det finns något som heter löparstrumpor. De var så grymt sköna att springa med och de suger upp svetten och sitter perfekt på foten. Tack till säljaren på Team Sportia, Kupolen =)


De sitter perfekt på mina små fötter.


Googlade en bild på Stångtjärnen, den lilla sjön jag vilade kroppen vid. En jätteliten sjö som säkerligen blir jättevarm!

Solbränd som en polkagris

Jag somnade i solen igår vilket inte bara resulterade i att jag blev blöt av svett, jag fick säsongens första och kanske mest oheta bränna. Igår hade jag en sexig tvättbjörnsbränna eftersom jag hade solbrillorna på hela dagen, den brännan har tack och lov lagt sig.
Idag har jag spenderat hela dagen på jobbet, det tråkiga jobbet var det idag. Ska bara jobba en dag där till sen ALDRIG mer! Man blir knäpp i huvudet av att gå runt där inne.

Förra veckan hade jag juridiktenta, kändes som att jag inte skulle klara den men jag har klarat den för jag har inte fått nåt "10-minutersenare mail" Satan vad gött! Jag har klarat hela vårterminen utan omtentor, jag är nöjd.
Hela förra veckan var jag sjukt upptagen så jag hann inte springa en enda gång,, hann inte med att inviga mina nya löparskor ju! Om 20 minuter ska jag ut och springa en liten tur. Jag vill ha en pulsklocka med en sån där sensor som man lägger i skon som mäter distans, takt och allting, mina skor är så hightech att man kan ha det förstår ni :) Slänger upp en bild på dom sen, ni får nöja er med min solbrännebild så länge!


Det händer inte ofta att jag visar brösten i bloggen,, och nu när ni väl får se dom ser de ut sådär.. *skämmes tamefan*


Här låg jag och sov igår i solen

RSS 2.0