Första April

Ännu en morgon har jag vaknat av att solen skänker mig några strålar, såg vädret på TV och hör å häpnad, på fredag ska det vara 13 grader varmt. Hur ska jag klä mig för att rätta mig efter klimatet? Det kommer vara veckans största problem, ballerinaskor och skinnjacka, jag längtar! När man var yngre var första April nästan lika bra som julafton, då får man luras. På äldre dar har jag inga bra skämt på lager. Jag tror jag ska ringa pappa och säga att jag är gravid och att jag ska flytta till Bali med en hulahula kille. Men är det inte så att det är premiär för uteserveringar idag? Jag har ett svagt minne av att det kan vara så.. ohlalalala då vet jag vad jag ska göra i helgen när det är fint väder.

Föreläsning klockan 10-12 i marknadskommunikation. Jag behöver minsann inte plugga utomlands för att beblanda mig med andra kulturer. Såg deltagarlistan över kursen,, svenskarna gick väl att räkna på en hand ungefär. Det här kan bli spännande, ett helt Atlas i föreläsningssalen.


Sofia och jag i Läroverksparken våren 2007. När solen tittar fram tittar även mina fräknar fram. Jag blir lika prickig som Pippi Långstrump.

Kommentarer
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-04-01 @ 10:05:52
Postat av: Sofia

Herregud vad unga och oförstörda vi ser ut på bilden, vad hände egentligen? Haha hur mycket kan man egentligen åldras på 2 år!?:)

2009-04-01 @ 10:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0