Ishockey och arabisk afton

Har ni någonsin varit på hockeymatch tillsammans med vänner från medelhavsområdet? Det har jag och jag kan säga er att det är bland det roligaste jag gjort. Tillsammans med 7 spanjacker, 1 syrian och en irländare hejade vi på heilbronns lokala hockeylag Falken division 2. Tysk hockey när den är som bäst. Vi hamnade mitt i hejaklacken. Inser ni vilken upplevelse det var för mina kära vänner? Jag frågade Chris från Grekland om han sett på hockey förut, jag fick som svar "Hmm no but I have heard about this kind of sport". haha this kind of sport, ja för det är ju ingen stor sport eller så :P
Alfredo från Spanien frågade mig lite diskret innan matchen började.. "jo du Angelica, vad är icing för något? jag har hört det så många gånger när jag spelat NHL på mitt playstation", Tur att jag dubbelkollat med Oskar innan matchen vad icing är för något så att jag kunde förklara. Lycka för grabbarna var när två spelare slet av sig hjälmar och handskar och började slåss. Beautiful skrek Taw med tindrande ögon. Angelica, angelica, angelica, is this normal!!?? Happends all the time I said,, wooooow fick jag tillbaka. För att inte tala om när ismaskinen gled in på isen. Uppståndelse.

Kvällen fortsatte med köksfest följt av utgång till Green Door som ligger på krypavstånd från där jag bor. Mycket vin och mycket dans ända fram till stägning klockan 05.00. Mina vänner övergav mig vid garderoben och kvar var jag med kåta tyskar fascinerade av svenskar. Japp och där censurerar vi resten av natten/morgonen. Tyskar är tråkigare än svenskar..

Igår hade vi arabisk fest! Bästa festen! Yossef hade hyrt in oss på en arabisk klubb där det röktes shisha och skålades i glasen hela natten. Jag blev lite väl rund om fötterna. En turkisk kille hällde ut sin drink i ögonen på mig för att jag vägrade kyssa honom. Det sved rejält och jag var blind i fem minuter, Alfredo var tvungen att leda mig in till toaletten. Festen avslutades allt för tidigt, men det kanske var lika bra det.. Teodora, Jana och Melissa hade fullt sjå med att försöka få hem mig och Alfredo. Jag kramade lyktstolpar och Alfredo kräktes med jämna mellanrum, haha jisses så det kan bli ibland. Men kul hade vi.


Jag våldtog Alfredo. Jag hotade med att lägga bönor i hans drink. Han är allergisk mot bönor och kyckling så om jag nån gång tröttnar på honom vet jag vilket som är det bästa medlet :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0