Varva ner Angelica

Stressaaaa! Jag känner mig stressad över något men vet inte vad. Det känns som att jag springer runt i ett hamsterhjul. Kom hem från Falun efter att hämtat montern till TUR-mässan i Göteborg som vi åker på imorgon, vi ska marknadsföra Högskolan Dalarna. Becca har varit borta så länge och kom hem idag så självklart hade jag 100 grejer att säga till henne samtidigt som 100 människor skriver till mig på msn samtidigt som jag pratar i telefon, klart som fan jag blir stressad liksom. Jag är överlycklig, Carro har beslutat i sista sekund att följa med på TUR och jobba. Vi ska jobba som värdinnor på mässan samtidigt som vi smäller upp en monter och gör allt som står i vår makt för att få studenter till turismprogrammet. Jag älskar TUR-mässan! Det händer nåt hela tiden. Förra året sa jag att jag ska äga Svenska Mässan, nu ska jag sätta slag i saken.

Pjuh, nu ska jag varva ned med påskmust, nyheterna, halv 8 hos mig och dejting in the dark sveriges mest pinsamma program. Packa väskan gör jag senare. Hur mycket måste man ha med sig liksom?


Jag på TUR-mässan förra året i vår monter. Vi käkade dalahästar och jagade gåsar från skåne i 4 dagar och vi åt spättekaka tills vi kräktes. TUR-mässa när den är som bäst.

Nu ska jag släcka ned datan och försöka varva ned.

Kommentarer
Postat av: Elin

Lookin forward to seeing you again! :D

2010-03-23 @ 20:02:17
URL: http://tribute.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ooooh! Jag vill också! Jag har på tusen olika sätt försökt få det att gå ihop, men när det förbanna inte går något flyg mellan 16 och 22! :( Jag vill jaga gäss, smälla i mig kinderägg, sno en massa gottigt från Ålandsmontern, dricka champagne och apelsinjuice i Forexmontern och skratta åt Chrillos rödvinsläppar!

2010-03-23 @ 21:58:52
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: carro

Härligt me TUR

2010-03-24 @ 08:28:58
URL: http://www.fitnesssessan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0