Arg som ett bi

Hmm hur kommer det sig att jag varit på dåligt humör i flera dagar nu?? jag som alltid brukar vara sååå glad!! Men idag har vinden vänt och jag är mig själv igen : )

Idag har vi haft workshop och det gick upp över förväntningarna mycket bra.. Våran reklamidé var helt klart den bästa måste jag säga utan att skryta..

Gick ruggigt bra på tyska seminariet idag oxå.. Som vanligt fick jag glänsa lite ; ) Läraren tycker att jag är mycket bra på att läsa texter med mycket inlevelse i rösten.

Har tagit en vilodag från träningen idag för min kropp är alldeles stel! Men jag har iaf hunnit tvätta idag.

Nu ska vi börja på vårat projektarbete som ska vara klart den 5 juni och sedan är det äntligen sommarlov : )
Känns tungt nu i skolan när jag inte känner några ambitioner längre. Ska bli skönt att byta utbildning för det här med reklam och media är nog inte riktigt min grej. Men jag får väl försöka knalla på för gruppens skull nu när jag är projektledare.... Ska göra mitt bästa iaf..
Kul är det iaf fortfarande med tyska.. för det här med språk är nog min grej när jag tänker efter : )

Oj vad mycket tråkigt man skriver i en blogg....

hmmm... är riktigt sugen på att åka till London.. får se hur jag gör i sommar..

*DAGENS BÄSTA*
Dagen gick fortare än vad jag trodde den skulle göra.

Lång dag...

Hej alla fans där ute!!

För mig har den här dagen varit förskräckligt lång. Gick upp kl halv 7 för att gå till Friskis och träna, jag skulle tränat ett skivstångspass men tyvärr så var det inget pass idag så jag ställde mig på löpbandet och sprang i stället. Men det var skönt det med!
Sedan gick jag hem och åt frukost. Hade tänkt att plugga lite men jag var så trött efter denna hektiska helgen så jag somnade!

Kl 13.00 hade vi examinerande seminarie med hela klassen. Vi skulle ha läst några sidor i en bok som vi sedan fick redovisa för klassen. Så det var ju bara och lyssna igenom när 30 pers babblar på om massa oviktig info. Men efter tre timmar var det äntligen över!

Då gick jag och Sofia till ICA Maxi och storhandlade! De hade lite smakprovsstånd som vi smaskade i oss!
Måste bara tillägga att Christoffer på grönsaksavdelningen på Maxi i Falun har ett förträffligt fint leende : )

Och nu sitter jag här och ska snart ta tag i mitt Tyska pluggande!

*Dagens bästa*
Jag har alltid sagt att Falun är litet och det visade sig definitivt idag på Ica Maxi. Såg nämligen mitt ragg från i Lördags där. Ni kan lite på att lilla jag sprang och gömde mig bakom hyllorna! Hur stor är liksom chansen att han befinner sig på samma ställe som jag?

Vintern rasat ut!

Sköna Maj välkommen!

Vilken jävla kväll vi hade igår!! Började förfesta redan vid 17.00. Vi hade fest här i min korridor. Vi lekte lekar och drack för fulla muggar : )
Efter att vi slängt i oss alla cider så gick vi till Harrys. Vi hade grymt kul där och som vanligt var han från Hundra höjdare där och rockade loss,, haha..

Jag och Sofia var kvar ända till kl 2 och dansade sista dansen och sedan så gick vi till Sibylla för att köpa en kebab som planen var men den planen sprack dessvärre fort när kebaben var slut och vi fick nöja oss med en hamburgare : (
Fick ett ragg i kön som ville ha mitt nummer (olyckligtvis för honom så gav jag honom pappas nummer i stället för mitt) Hihi vilken diss!

När vi kom hem igen så var det TV-spelsefterfest ute i soffan i vårat lilla sällskapsrum. Vi hittade Johan liggandes utanför mitt rum. Troligtvis hade han nog påbörjat att planera ett mord och sedan råkat somna ;  )

Vid kl 4 så somnade jag och Sofia bang bums och vaknade sedan utvilade kl 11. Och denna dagen har som vanligt varit jävligt slapp. Vi köpte blåbärspaj och vaniljvisp och fläskade i oss *mumsfilibaba*

Nu har jag inte särskilt mycket mer att tillägga. Ska gå upp kl halv 7 i morgon och träna ett skivstångspass *hurtigt av mig må jag säga*

*Dagens bästa* 
Måste nog ha varit tuppluren som jag nyss tog : )

RSS 2.0