Sovmorgon

Efter att ha gått upp 04.45 i tre dagar nu så är det guld värt med sovmorgon. Börjar inte förrens 10.30 idag men hurtig som jag är så klev jag upp kl 06.55. Slängde in en maskin tvätt och sedan drog jag ut och sprang ett varv runt sportfältet med härlig musik i lurarna. Jag älskar att springa tidigt på morgonen innan frukost. Jag fantiserade om att sportfältet var Hyde Park och fötterna liksom lyfte från marken och jag var tillbaka i mina drömmars stad. Det första jag ska göra när jag flyttar till London är att ta en riktig genomkörare genom Hyde Park. Från Kensington Gardens hela vägen till Buckingham Palace. Jag kommer njuta av varje steg jag tar.
På måndag ska jag säga det första jag gör på morgonen att nästa vecka är sista veckan på jobbet. Fredag den 15 ska firas med buller och bång,, men hur?? Äta en glass kanske?? hehe.. Fan det har varit dåligt glassätande i solen denna sommaren och jag kan nog tyvärr inte skylla på att det är solbristen som tidigare var, det är mitt förbannade psyke. Varför kan inte jag som alla andra moffa i mig en glass utan att få dåligt samvete??!! Det är asdrygt men jag hatar känslan av att känna sig skyldig till nåt man egentligen inte gjort. Jag längtar tills jag kommer till det stadiet i mitt liv då jag börjat inse att jag går inte upp i vikt av äta en glass nån gång ibland. Den dagen får gärna komma snart. När jag blir gammal och och pensionär (jag ska jobba fram tills jag är 75) så ska jag bli världens rundaste gumma som åker på vin och choklad provning till frankrike och jag ska trycka i mig bullar och kakor hela dagarna,, hahha

Jag älskar nyheterna på tv4. Såg nyss ett inslag från Skara sommarland där de kan bli tvungna att stänga ner parken på grund av kalsonger under badbyxorna. I stort sätt alla killar har kalsonger under badbyxorna, varför förstår jag inte. Men i vilket fall så är det fartränderna i grabbarnas kalsonger som bidrar till att vattnet blir riktigt sunkigt... Så killar, av med kalosngerna och torka er i röven ordentligt!!!! (Nu Carro förstår jag varför du inte gillar att bada i pooler)

Flyttpackandet är klart, bara några småsaker kvar. Ska börja städa lite smått ikväll. Typ damma ur garderoberna och lådor och sånt. Imorgon kommer min mamma hit och ska hjälpa mig flytta. Ska till Kopparstaden efter jobbet imorgon och hämta nyckeln och sen är jag officiellt falubo igen :)

over and out

Livet går vidare - bullshit

Mycket trevlig kväll med hamburgergrillning, mashmallows, fittstorys och securitasbesök. Synd bara att alla inte kan uppskatta umgänget. Anders hade det tydligen trevligare i sitt egna sällskap hemma framför teven. Ja det underlättade ju för oss. Nu har vi en person mindre att ringa till när vi vill hänga. Om det inte passar sig så kan man ju vara utan.
 
Det är en sak om man inte vet att mitt och min familjs liv för snart ett år sen förändrades drastiskt för all framtid. Om exakt en vecka för ett år sen fick jag beskedet jag helst önskar var en mardröm som jag aldrig skulle önska min värsta fiende. Men när man vet hur det ligger till så varför prata död och självmord när man försöker ha en trevlig kväll?? Sorry, men jag har aldrig hört något så lågt i hela mitt liv.. "Carro, om du tog självmord nu skulle jag kanske bli lite ledsen men sen hade jag inte brytt mig för livet går ju vidare liksom".. Ni hör själva hur illa det låter. Livet går altid vidare men saknaden efter någon kommer alltid finnas där. Jag saknar min lillasyster mer för varje dag som går. Lätt att säga att livet går vidare men det är inte så enkelt som vissa tror. Och vem fan är inte rädd för döden liksom??!! Det behöver inte vara ens egna död man är rädd för, jag är rädd för att dom som jag älskar ska dö och försvinna för alltid ur mitt liv. Allt går inte att ta med en klackspark. Kommentaren till Carro fick mig att haverera inombords. Fy fan.

Orkar inte sova än så jag ska börja rensa ur mina lådor och börja packflytta och lyssna på lite Cornelis, sedan ska jag gråta mig till sömns och ägna en tanke till alla dom som har en skruv lös och ett tomrum innanför pannbenet.           
                

Om Carro skulle hoppa från Pylonen skulle jag bli förstörd och absolut inte säga "jaja livet går ju vidare" :(
                    Jag är fortfarande helt mållös efter århundradets mest korkade kommentar.  

Hummerstek och bäverdöd

Igår föreläste jag här i min blogg om hur farligt det är med solen för man kan få hudcancer. Idag har jag varit ute hela dagen och plaskat i vattnet. Jag ser numera ut som en hummer. Den klassiska Sofia-brännan har satt sig på mitt bröst. Ni som känner Sofia vet att hon brukar ha tendens till att få en triangelbränna ovanför brösten :) hahaha. Hela min kropp bränns och dessutom har jag fått vatten i öronen så jag hör knappt mina egna andetag och knapprandet från tangetbordet låter som om det kommer från andra sidan av Dalälven.
När jag cyklade till Masenbadet höll jag på att ramla av cykleln av skräck. Framför mig uppenbarar sig något jag aldrig tidigare sett. En bäver blockerar min cykelväg. En stor, fet bäver med en sån där lustig svans som fungerar som fena och ser ut som en barkbit. Och vet ni vad det värsta var? Den var stendöd! Den låg vid vägkanten och blottade sitt rövhål upp mot skyn och jag var mer äcklad än någonsin. Men nu efteråt kan jag inte hjälpa att jag tycker lite synd om herr bäver. Det är hemst att ett litet liv kan avslutas så drastiskt tack vare oss människor som int väjer för passerande bävrar. Nä usch och fy på oss. R.I.P herr bäver från dalälven.

I fyra timmar låg jag i gräset vid vattnet och pluggade. Det gick jättebra och nu kommer jag ihåg en hel del grejer från kursen. Centralortsteorin, genuskontrakt, regional tillväxt och massa annat.
När det blev för varmt tog jag mig ett dopp. Det var jätteskönt i vattnet. Ytan var badkarsvarmt men om man sträckte ner fötterna mot botten var det uppfriskande kallt. Denna dagen har varit perfekt. Jag älskar att spendera tid med mig själv och bara njuta av mitt egna sällskap. Men allt för länge kan jag inte sitta i min ensamhet. Nu ska jag till Willys och handla nåt att grilla, sen ska jag till Pylonen och träffa mina best buddies här i Borlänge.

Ha det kjempegreat

Helt galet

Igår efter att jag proppat i mig wok så slängde jag mig på sängen, hade tänkt zappa lite mellan kanalerna. Jag kommer inte ihåg att jag stängde av teven Sista gången jag kollade klockan var den 21.41. Med andra ord somnade jag innan kl 22 och så vaknade jag kl 06.37 och insåg att det var lördag och skrek rakt ut i luften "Det är lördag"!!!! Jag tänkte att jag vilar ögonon en stund till så kan jag gå ut och springa kl 7 men tydligen så somnade jag och vaknade kl 09.20 och insåg att det är alldeles för varmt för att springa i morgonsolen. Så jag gjorde mig lite cancergröt istället. Och snart ska jag cykla bort till Masenbadet, lägga mig i skuggan och plugga och mellan raderna ska jag ta mig ett dopp.

Babe! Hoppas dejten gick bra! Vi kanske ses vid pylonen ikväll då :)

Luspank och lycklig

Den här veckan rusade iväg fort som FAN om man säger så. Helt sinnessjukt vad livet springer ikapp mig. Men det gör inget för jag älskar mitt liv vare sig det går fort eller långsamt. Just nu är jag inne i en period då allt bara går som jag vill och jag älskar det och jag älskar mig själv och jag älskar allt just nu. Man blir inte lyckligare av pengar, det har jag insett den senaste månaden. Man blir lycklig av att jobba så man känner att alla pengarna rullar in. Min slutsats blir alltså att man visst blir lyckligare av pengar. Jag jobbade över en timme igår och det kändes hårt till en början men den timmen gick snabbare än tåget. Så numera älskar Gunnar mig över allt annat. Han sa att det var tack vare mig (och Johan) som vi hann med allt plockande igår. Jariba! Kan man få löneökning nu då kanske? Solen har kommit och den gör mig lycklig. Listan över lyckorus kan göras lång. Det kunde dock varit bättre om jag ändrade mina nuförtiden dåliga matvanor,,, ja usch på mig! Nu har jag ätit havregrynsgröt till middag 4 dagar och det är mycket mindre bra matvanor. Man får absolut inte i sig det man behöver och vet ni vad det värsta är?? Detta läste jag i tidningen "iform":

"Akrylamid: Fram tills nyligen levde många lyckligt ovetande om detta potentiellt cancerframkallande ämne. Men så kom det fram i nyheterna att det finns i havregryn, som vi anser vara bland det nyttigaste i världen!"

Jag med andra ord löper högre risk att bli drabbad av cancer, detta på grund av att jag är en luspank människa som inte har råd med riktig mat. Detta känns orättvist tycker jag :( Någon som kan ge mig lite mat kanske?
Jag som gått in fullt ut denna sommaren på att inte utsätta mig för cancer. Bli inte chockade nu, men ärligt så ser jag bara positiva saker med att jobba hela dagarna hela sommaren. Man får pengar så att man slipper äta cancerframkallande havregryn och jag slipper vara ute i solen och få hudcancer som är min största skräck. Dessutom slipper jag att bli rynkig när jag är 25. Jag strävar efter att vara blekast i kvarteret och ha den slätaste hyn för resten av mitt liv. Det många inte vet att även om man blir brun så är man bränd och cancret växer i kroppen. Nej tack till hudcancer!
Kommer ni ihåg när man var yngre och man kände pressen varje gång höstterminen började närma sig? När man hela sommarlovet ägnade sig åt att steka i solen för att få den ultimata solbrännan värd att avundas. Eller vem som varit på dyraste, längsta och grymmaste solsemestern. Vems bröst som växt mest och vem som hade det nyaste höstmodet i garderoben. Känner ni igen detta? Dessutom var man alltid tvungen både på svenska och engelska lektionerna skriva en mindre story om "sommarlovet/jullovet". Jag hatade det, för vem bryr sig om vad andra gör på semestern?

Idag efter jobbet var jag på Friskis och tränade intensivjympa. Jag ångrade mig på en gång när jag såg instruktören hurtig som aldrig förr och jag kände svetten komma krypandes (som visserligen sipprat på min rygg redan från kl 07.00).
Men hey belive it or not, som allt annat så älskade jag det! Jag kan göra sex armhävningar på tårna!!! YIPPIE!!! strong as hell!
Och ikväll blir det ingen havregrynsgröt. Det är fredag den 25 juli och i ugnen befinner sig en kyckling och nu ska jag bege mig ut i köket för att tillaga en wok men grönsaker, nudlar och kokosmjölk. Typiskt bara att jag glömde cashewnötterna som hade varit en onekligen bra ingredients.

Pratade med Sofia innan i telefon, JAGSAKNARDIG!!!! tre veckor till utan dig kommer bli olidliga..

Smålandsnytt

Lycka är när man äter frulle och besviket slår på teven för att se nåt som tillfredsställer mitt morgontillstånd, zappandes mellan kanalerna i hopp om att få se något som inte är rullande text eller tv-shop när jag plötsligt och lustigt slår på SVT som hör och häpnad sänder Smålandsnytt. Nu måste det vara nåt brus i kanalen. Smålandsnytt i Dalarna är ju helt ute och cyklar. Jag älskar Smålandsnytt, de har alltid så värdelösa och orelevanta inslag. Nu hade de haft en polkagrisbakartävling där väntat nog alla finalister kom från Gränna, polkagrisens Mecka. Det är vad jag kallar ett inslag med onödigt vetande. Men lycklig blev jag iaf när småländskan skårrade i mina öron.

Två dagar kvar sen är det helg! Då ska jag sova tills jag vaknar av mig själv helt utvilad. Bästa med helgen är att man slipper göra matlåda. Jag hatar att göra matlådor. Ingen fantasi så det blir att man slicar upp en sallad som ser nästan likadan ut jämt. Men shit vad är det för jävla musik de spelar på MTV så här tidigt på morgonon!! Rise up...
Ikväll blir det träning, det ska bli grymt skönt. Jag hinner inte träna de dagar jag slutar 19 men idag slutar jag 15 så då hinner jag (förhoppningsvis) både plugga och träna.
Oj nä nu måste jag klä på mig och borsta tänderna och inte fixa håret. ORKA!

Dejtingproblemet har löst sig BTW. Jag kom dock inte på idéen själv men det lät som en bra idé. Äta och promenad i Borlänge. Det ska ju va en fin kväll :)
Jag ska ut i buskarna och spionera för att stilla min nyfikenhet.

Tessan och Carro!!! See u at work! Om ni inte hittar mig så ligger jag i brandrummet, tar en hutt och sover ruset av mig.

Över och ut

Half way

Nu har jag kommit halvvägs på mitt sommarjobbande och det känns som om det är olidligt lång tid kvar. Jag räknar timmarna i flygbiljetter, stranddrinkar och höstmode. Då känns det genast mycket enklare :) Igår trodde jag dagen aldrig skulle ta slut och jag var mer frustrerad än någonsin. Jag vill gömma mig i brandrummet och aldrig mer komma fram förrens klockan blivit sju. Idag sover Carro på alvedonen borta vid PB och jag kommer älska åsynen av hennes sovande nuna och afrokrull.
Idag åker Becca till Sthlm så nu är jag ensam på Tjärna igen så då kanske jag ska passa på att flyttpacka, plugga och flyttstäda lite.

Vad gör man på dejt i Borlänge? Detta är veckans ilandsproblem som jag måste hitta en lösning på för att tillfredsställa mig själv. Att gå ut och äta må dock vara lite formellt så jag måste komma på nåt bättre,,, humhumdidum tänk tänk tänk. Tills på fredag måste jag hittat en lösning på problemet.. hmmmmm (jag tänker så det knakar) hmmm man kanske kan googla?

Nä nu ska jag ringa IKEA och be dom flytta leveransen av mina möbler till måndag 4 augusti. Jag flyttar in 1 augusti och skulle fått leveransen 31 juli. Jag trodde Kopparstaden skulle vara tillräckligt schyssta och låta mig flytta in en dag tidigare. men icke det. Hoppas istället på att Tunabyggen är bättre och låter mig bo kvar över helgen annars är jag hemlös för andra gången i mitt liv. Första gången jag var hemlös var när jag bodde i London och var utan hem i 10 dagar. Det var ett äventyr i särklass. Utflyttningsdag är 31 juli och inflyttningsdag 1 augusti,, shit jag måste hålla tummarna för att Tunabyggen inte slänger ut mig..

Nu har jag ringt IKEA och ändrat leveransdatum till 4 augusti. IKEA har den absolut bästa telefonservicen!!!! Killen jag pratade med gjorde nyss min dag. Nu måste jag bara fråga Gunnar om det går bra att jag jobbar tidigt skift 1 och 4 augusti annars krockar mina tider. På fredag nästa vecka måste jag hämta nyckeln på Kopparstaden och de stänger kl 16 och jag slutar kl 17 så jag måste helt enkelt sluta kl 15 för att hinna. Och på måndagen kommer min IKEA-leverans och då kan jag inte sluta 19, jag måste sluta 15. Håll tummarna för att Gunnar inte är på sressdåligt humör idag...

Lån av tenta

Jag har börjat inse att denna sommaren som inte ännu har kommit snart börjar ta slut. Det börjar vankas uppsamlingstentatid. Jag har en tenta jag inte har klarat och det är tentan från draculas kista. Tessan har lovat att låna ut sin gamla tenta till mig så att jag kan få en reminder om vad kursen handlade om. Som en gentjänst måste jag alltså blogga så att hon har något att läsa när hon äter frulle imorgon. När Tessan äter frulle imorgon så sover jag som djupast och är inne i drömmarnas värld och kuckilurar med John Blund för jag har sovmorgon!!
Jag får dock inte skriva om räkningarna som jag nyss betalade för mina sparpengar, jag får inte heller skriva om mitt jobb som ju faktiskt är mitt liv och jag får icke heller skriva att nu ska jag sova trots att det är det som jag vill mest av allt nu. Tessans krav är ofantligt höga. Men roligt skulle inlägget vara, och vad är egentligen roligare än en Norgehistoria? hahah kolla här!

En svensk, en britt och en norrman var ute på vandring i djupaste skogen då de plötsligt kom till en stor fors korsad av en bro.

Just som de var på väg att gå över bron, hoppade ett väsen fram och sade att ingenfick gå över.

-Finns det inget vi kan göra? sade britten.

-Jo det finns det, svarade trollet. Ni ska var och en gå ut i trollskogen och hitta två frukter vardera av samma sort och sen komma tillbaka hit till mig. De ska vara så stora ni möjligt kan hitta.

Så hände det och svensken, britten och normannen sprang åt var sitt håll för att hitta vad trollet hade bett dem om.

Efter en tid såg trollet hur svensken och britten kom springande tillbaka.

Båda två hade en ganska besviken min eftersom att svensken endast hade hittat två blåbär, och britten hade, på ett berg, hittat två smultron.

-Ok, sa trollet. Ta nu era frukter och kör upp dem i röven.

Svensken och britten tittade på varandra varpå de började asgarva för lite längre bort såg de norrmannen komma pustandes med två vattenmeloner.

höhöhöhhööhöh visst var den humor på lägsta nivån??

När Tessan kommit så här långt ner på inlägget så håller hon förmodligen på att slicka brödsmulorna ur mungiporna. glufs, glufs, glufs.

Åh btw har ni sett hur ljusigt jag radat upp alla länkar till alla bloggar som jag läser dagligen? Det är en av dessa bloggar som jag egentligen ogillar onekligen ganska mycket. Gissa vilken??? den som gissar rätt ska få en ruggigt fin överraskning av mig ;) Svar på gissningen avslöjas imorgon kväll.. ahahahahaha

Passion + passion = för mycket socker.. Kan ni gissa vad det innebär?? näe tyvärr mina kära vänner det kan ni nog inte. Det är Beccas kloka slutsats efter att ha hånglat med för många tjejer. Vi diskuterade skillnaden mellan att hångla med tjejer och killar. Becca tycker tjejer är mer passionerade när de kysser och då blir det bara sött och sliskigt som socker.. och joo jag håller faktiskt med. usch och blä för tjejbaciller.

Sedan förstår jag inte hur Blondinbella kan ha så höga tankar om sig själv. Så här står det i hennes blogg (okej, jag hatar att erkänna att jag ibland läser blåstabimbobloggen)
"På något sätt är jag glad att det hände mig och inte någon annan för jag besitter en maktposition där jag faktiskt kan försöka att hjälpa andra tjejer, att varna dom innan de reser iväg utomlands på en resa som verkar helt underbar. För hur farligt låter italenska rivieran?"

Lilla gumman tycker att hon genom sitt bloggande besitter en maktposition där hon kan hjälpa andra tjejer att inte bli överfallna på utlandsresor. Maktposition!!!!! Ledsen Blondinbella men du suger verkligen på att uttrycka dig i skrift. Och nej du har ingen som helst makt.

Första dagen på veckan är äntligen över så nu är det bara fyra dagar kvar.. Hoppas det går fort! Inte för att jag ser fram emot en helg med näsan i kurslitteratur och gamla glömda föreläsningsanteckningar. Jag kommer inte ens ihåg vad kursen handlar om. Det enda minnet från kursen är Carro iklädd orange hjälm med hörselkåpor vid studiebesöket på SSAB. Hon var vacker som en dag och jag föll som en fura för henne.

Hoppas du ätit klart frukosten nu Tessan för nu måste jag avsluta innan jag stupar. Jag ska lägga mig i sängen och lyssna på Neverstore. De har de bästa gonattvisorna ever.
Glöm inte tentan! Albina kommer koka mig i en kastrull levandes om jag inte klarar den.

Robinson Crusoe

Utan elektricitet i två nätter försmäktar vi på denna ö.

Vad jag inte visste var att stugan (eller huset, för det ar ganska stort) låg på en ö. Detta gjorde helgen genast mycket mer spännande. Började med att Stina kom och hämtade mig och Becca i Borlänge, sedan åkte vi i ilfart mot Hedemora och svängde av mot Grådö. På fastlandet stod underbara Hanna och väntade på oss redo med båten (ekan) som skulle föra oss ut mot Viljan. Ön låg inte alls långt ut men med en motor som går på tre knop och dessutom motströms så tar det sin lilla tid så att säga. väl framme möttes vi av totalt mörker. Perfekt terapi för mig som är mörkrädd och tror att det finns spöken bakom knuten. Huset var från 50-talet och möblerna var en blandning av allt från 50 till 90-tal. Mäkta imponerande kåk det där. Man fick lite saltkråkekänsla i kåken som påminde lite om snickargården. Tro mig, det regnade in och det var ugglor i mossen. Innan Becca kunde sova var hon tvungen att jaga en megastor nattfjäril som var stor som en talgoxe.  Usch och fy för insekter. Sängarna vi sov i sjöng på sista valsen men det är det som är charmen med att likt Robinson Crusoe vara strandsatt på en öde ö Igår vaknade vi utvilade och gick ut i solen och åt frulle. Sedan bar det av till Hedemora för sightseing och besök hemma hos Hannas föräldrar som bjöd på te och muffins.

På eftermiddagen firade vi Hannas födelsedag med tårta och massa bullar ute på ön med några av Hannas kära släktingar. Det var fett nice att träffa Samuel, Anna och Tom igen för det var typ åratal sen eller nåt.
När släktingarna lämnat ön blev det party on the altan. Först hade jag dock kräkts över samtliga som spelade kubb. Jag hatar att spela kubb över allt annat ;)
Sedan vart det grillning och "jag har aldrig" och mer alkohol. Becca drack sin andra flaska vin lite väl fort och kände hur alkoholen steg henne ur huvudet och gick in och deckade på sängen några timmar tidigare än alla andra. hehe det är humor det. När jag skulle sova trodde jag att jag skulle frysa ihjäl så Kalle och Andreas agerade sängvärmare och vi diskuterade kräftor såsom att signalkräftan håller på att dö ut.

Idag på morgonen så gick jag och Becca och lade oss på bryggan i morgonsolen och filosoferade. Samuel joinade oss lite senare. Modig som jag är så hoppade jag i vattnet fullt utrustad med simdyna i bigsize för feta barn. Jag flöt som en kork och vattnet var kallt som välkylt vin. Jag lovar att lägga upp bilder på facebook över mitt vansinnesdopp. Jag vaknade iaf om man säger så.

Vädret var helt skumt i helgen. Ena stunden regnade det och sedan var det solsken och sedan åskade det och regnade lite till och så höll det på hela helgen. Men jag älskade det ändå. När jag blir stor ska jag gifta mig med en man på öde ö och leva Crouse liv för all fortsättning. Just nu är jag hemma hos Becca och ligger i soffan och surfar. Jag har skaffat mobilt bredband från tele2. Asbra tycker jag. Men usch vad varmt det är här!!! måste ut på balkongen NU!!!!!

Puss på er mina små hallon

Freitag für alles

Vaknade och trodde det var en helt vanlig dag, gjorde lunchlåda, åt frukost, läste Carros blogg. Uhh, satte frukosten i halsen. Det är juuu fredag!!! Hade jag inte läst Carros blogg hade jag helt missat det. Jag är lycklig med andra ord.
Idag har jag inga tankar på att plocka stomi i en timme. Jag gjorde det igår och höll på att kräkas av uttråkning. Jag sprang fram med min vagn för att få det färdigt så fort som möjligt. Väderprognosen idag är (ska bara kolla ut) mulet och säkerligen kallt. Hoppas det lättar upp till imorgon.

Jag skämms lite oxå just nu. Jag kanske inte riktigt hänger med i svängarna men jag såg Nelson Mandela på nyheterna nyss. Jag trodde han var död. Hade faktiskt ingen aning om att han levt på de senaste årtiondena. Hallå jag vet inte ens vad gubben har gjort som är så bra förutom att han suttit i fängelse. Men det trodde jag typ var under andra världskriget. Men jag är inte bitter för att jag inte kan något om Nelson Mandela, jag är så bra på så mycket annat. Till exempel klistra klisterlappar och platta håret.
Det verkar som om hela helgen kommer bestå av regn, regn och åter regn. Men bada ska jag fan göra ändå. Det kan bli mysigt att sitta i en kall stuga och värma varandra med våra bara kroppar. haha eller not. Vi kommer klaga på vädret hela helgen och gå varandra på nerverna, alkoholhalten bör med andra ord höjas.

Nu ska jag slänga på mig mina sexiga jobbkläder. Byxor som blir större för varje dag som går och en t-shirt med ärmar som sträcker sig ner över armbågarna. Välkommen betonggolv och smärta i benhinnorna.

JAG ÄLSKAR FREDAGAR!


Mandela, Elvis och 2pac lever!
Yo men!

Dumförklarad multiplicerat med 4

Idag har jag inte riktigt haft huvudet på skaft.. Kan det bero på att helgen börjar närma sig med stormsteg? Jag var snurrig som aldrig förr på jobbet. Första fikapausen började det med att Mariell berättar om hur många nationaliteter som flyter i hennes ådror.. Ganska många,, ååå säger jag, Så då är du en sån där fyrvägskorsning?? haahahaha skrattet flödar över hos samtliga som befinner sig vid bordet,, Utan att reflektera över det så säger jag att jag är minsann "Jättesvensk" hahhahaha skrattet når bristningsgränsen. Ibland har jag tendens till att säga korkade saker utan att vara medveten om att det är korkat. Ännu värre är vid lunchbordet när Mariell och Kalle diskuterar hur mycket frukt och grönt man ska äta om dagen. Kalle påstår att man ska äta ett halvt kilo grönt. Nej men Kalle säger jag.. Det är väl bara 500 gram man ska äta eller??? Tystnad kring bordet,, sekunderna tickar iväg och plötsligt ringer en klocka i mitt huvud som påminner mig om lågstadiets hjälplektioner i matte och mina kinder börjar hetta och antar en färg en nyans rödare. Kalle är typ jättesmart och det där var absolut sista gången jag lunchar tillsammans med en civilingenjörsstudent.
Som om inte detta vore nog så välte jag ner en hel kartong med nässpray på golvet när jag skulle köra förbi med vagnen. Vilken jävla smäll!!! Jag såg allt i slow motion hur min vagn stöter emot kanten på kartongen full med spray och hur de sakta och högljutt slår i betonggolvet. Folk runt omkring vänder sina huvuden i slow motion för att se vad det var som orsakade en sådan kraftig smäll. Det enda som inte gick i slow motion var Gunnar (chefen) som hastigt dyker upp med huvudet bakom hyllorna och pustar ut över att det inte var någon större skada skedd. Pjuhhhh...

Idag kom Becca tillbaka till Borlänge så nu ikväll har jag hängt hos henne, Det var asnice för jag har saknat henne jättemycket. Kommer sakna att hänga där sen när jag flyttat. Jag är överlycklig för Becca ska följa med till Hannas sommarstuga :)


Så här såg jag typ ut fast värre.

Vilken känsla

Kan ni förstå känslan av att ställa alarmet på 8.00 och vakna utvilad innan alarmet börjar störa? Den känslan är den absolut bästa. Jag kan leva utan känslan att vara kär men aldrig att jag skulle överleva känslan av att vara nyvaken och att jag älskar livet. Efter att ha gått upp kl 5 tre dagar i rad så var en sovmorgon välbehövlig. Sitter här och äter frukost och min gröt är godare än någonsin. Idag har jag slängt i pumpakärnoe, clementin, päron, avokado och banan. mums.

Pratade med Hanna igår på MSN och det var lovely. She is back from the states! I sommarstugan som vi ska spendera helgen i finns det varken elektricitet eller dricksvatten men det finns en gasolspis. Jag trodde det var ett skämt först men ack nej.. Bye, bye plattång och mobilladdare. Men jag kommer att älska det! Precis vad jag behöver, en weekend ute i Dalarnas urskogar. Jag får inte glömma kameran för detta måste förevigas. Jag ska glida runt där som en lantlolla med huckle på huvudet och träskor på fötterna och inte ett uns smink på mitt face.. Amish-livet here I come! På lördagen blir det tårtkalas med Hannas släkt. Jag är livrädd för andra människors släkt, det känns som om allt utanför min egna släkt är svärföräldrar och det skrämmer mig.
Blir det fint väder ska jag bada. Blir det dåligt väder badar jag ändå. Jag älskar att bada!
Den här helgen kommer bli top notch.. ÅÅåååå Samuel kommer och jag älskar det. Samuel is the shit.

Nu ska jag göra mig redo för en ny jobbdag!

Utsliten och muskel-lös

Hello my dear friends. Would u like a cup of tee?

Nu är det bara två dagar kvar tills det är helg. Då blir det party i Hannas sommarstuga utanför Hedemora. Borde egentligen sova ut men är det party så är det och jag älskar det :) Sova kan man göra någon annan gång.

Jag hade tänkt att lägga mig i solen idag när jag kom hem från jobbet men helt plötsligt så började det att regna.. Bittert.. så jag gick in och sov en timme sen cyklade jag till friskis för att träna skivstång. Det gick cpdåligt faktiskt :( Jag orkade knappt lyfta nånting och det värkte i hela kroppen. All energi bara rann ur mig. Jag var aspepp innan träningen men sen bara usch och blä. Saken är den att jag vet nog vad problemet är.. jag har ätit för lite kolhydrater på sista tiden. Jag har inga pengar så jag har inte ens råd med att köpa pasta,, Jag får överleva så länge på allt jag har i skåpet, det vill säga linser och quinoa typ,, och nej det går inte träna på det kände jag. Kolhydrater behövs verkligen om man ska styrketräna. Och det man äter dagen innan träning påverkar.. och ja jag kanske slarvade med maten igår,, en sallad till lunch och gröt till middag (fy skämms angelica).. Men what to do liksom om man inga pengar har..

Imorgon är det sovmorgon!!


Dalarnas stolthet

Nej, det är varken Gunde Svan, Tony Rickardsson, Magdalena Graaf eller Jussi Björling jag pratar om. Det är Susanna Kallur. Vilket jävla stjärnskott! Tittade nyss på firandet av Kronprinsessan på Borgholm där Sanna fick ta emot Viktoria-priset. Jag brukar inte imponeras av friidrottare men med henne kan man inte låta bli. Från lilla, lilla, lilla Falun kommer en av världens bästa friidrottare och vad ännu häftigare är att hon fortfarande bor kvar i lilla, lilla ,lilla Falun. En gång när jag var och fikade på Kopparhatten så satt både Sanna och Jenny vid bordet bredvid och fikade och spelade yatzy.. Detta är dock vardag för falubor för båda systrarna syns ofta ute på stan.
Jag funderade på vad det kunde vara i paketet som Sanna gav till Viktoria. Kan det ha varit en falukorv, kopparklump från gruvan, statyett av hoppbackarna eller kan det ha varit Jerringpriset som Sanna fick 2006?


 

E.M.D

Jisses vad håller de på med?? Erik, Mattias och Danny, tre Idol-förlorare som numera liknar ett irländskt pojkband. Fanns det inga bättre som kunde uppträda på Kronprinsessans födelsedag?? Erik som solo, helt okej, Danny som solo, det svänger, Mattias som solo, hmmm vet icke. Men som pojkband är de ett stort No no no! Jag måste dock erkänna att jag var helt besatt utav Danny det året han var med i Idol. Jag grät stora tårar när han åkte ut och jag får fortfarande rysningar när han sjunger "öppna din dörr" och jag måste erkänna att jag var tokförälskad i honom. Jag skyller allt på den medierade kvasiinteraktionen. Jag måste ha varit inne i en svacka i mitt liv just då,, Hallå Sofia, var inte det samma veva som jag var besatt av Audio Video- killen??? Ja jag måste nog sannerligen haft en svacka..
Det fanns en kille i Falun som jag tyckte var aplik Danny.. Jag var besatt av honom oxå.. och nu efteråt när jag ser närmre på honom.. åhh nej de är inte lika nånstans.. Där ser ni, jag var tyå helt sjuk i huvudet.

Dagen på jobbet gick oerhört fort. Det kändes som att jag bara fyllde två vagnar men det var ju mer förstås, känslan var dock bra.
Jag har klippt mig idag! äntligen! Det behövdes verkligen. Mitt hår hängde som en golvmopp. Jag hatar när håret blir helt platt och livlöst med kluvna toppar.. bläää jag kan inte ens kolla mig i spegeln då.. Så nu är mitt hår en aningen kortare och jag älskar det :)

Fick 357 bilder på posten idag som jag framkallat. Det är en helt annan grej att se på foton som man kan hålla i än bilder på datorn. Jag framkallade några svartvita bilder oxå. Tänkte göra nåt slags kollage. Har en jättefin svartvit bild på Thereses gravsten.. Den är absolutely fab.
Känns som att jag hunnit med jättemycket idag trots att jag jobbat. Tränat har jag gjort och det var jätteskönt, fast jag måste erkänna att den där Rune ser lite geeky ut, men det är sweet ;)
Jag har märkt att det är många som blir lite smått provocerade av vissa av mina inlägg.. men vet ni vad?? Jag bryr mig inte ett dyft faktiskt.. Hey ni måste väl kunna skilja på ironi och blodigt allvar?? Tänk om alla skulle tycka lika om allt? fy fan vad tråkigt allt skulle vara?

Nä usch jag är lite skabbig så nu ska jag skabba av mig. Later my friends!


     E.M.D
Urflippat

Ja det kan hända att vi gick lite för långt igår kväll. Carro var kalas redan när jag kom kl halv sju så då var det som det ska vara med andra ord. Min blogg blir alldeles för vulgär om jag ska gå in på gårdagens detaljer men we went crazy banana om man säger så. Efter lite för mycket vin och busande i sängen så fattade Carro det kloka beslutet att vi absolut måste fylleringa en jobbkompis som vi saknat så fruktansvärt mycket,, hahaha. Jaa det kanske inte var världens mest genomtänkta men det är ju kul att vi alltid kan roa någon iaf. Och hur kommer det sig att Carro har Gunnar på uppringda samtal??? Vi har sagt att hur onyktra vi än är så är det absolut förbjudet att fylleringa chefer och andra viktiga personer.

Idag har jag och Linus legat i sängen hela dagen och slappat. Det var mysigare än aldrig förr. Vissa dagar får man faktiskt ligga i sängen hur länge som helst. Linus gick för en timme sen för han skulle repa och jag ska gå och träna sen. Det ska bli sjukt skönt! Lite rastlös blir man ju dock av att mysa.

På onsdag kommer Hanna hem från USA och nästa helg så är det fest i Hannas sommarstuga. Jag längtar redan! Ska bara jobba en hel vecka till förrens det är dags. Denna helgen gick lite för fort om man säger så. Usch jag kommer vilja sjunka genom golvet på jobbet i morgon,,, och åhhh var han tvungen att komma ihåg den lilla incidenten med ljuset??!!! Carro!!! What to do?!

Imorgon ska jag till Falun och klippa mig på Attityd. Jättebra frisörer där. Mitt hår behöver verkligen en genomgång.
Jag vill träna NU! Ikväll ska jag träna dubbelpass. Först ett medelpass och sedan 70 minuter skivstång. Ska bli så härligt!

Jag har alltid älskat att ha vänner av det motsatta könet men nu får det fan bli slut med det för ibland blir det bara struligt och jag blir bara så sjukt irriterad. Det är väl inte mitt fel att folk blir kära i mig och sen inte kan förstå att det aldrig kommer bli nåt. Varför kan man inte bara vara vänner?? Kommer han inte över det nu så får det fan vara. Då vet jag ju iaf hur högt han värderade vår vänskap. Jag tycker egentligen det är lite smått barnsligt att pika någon så här i ett blogginlägg men eftersom inte han kan ta upp saker och ting face to face så är det så här han ska få det. Jag tycker du för tillfället är den larvigaste människan jag någonsin träffat och om du fortfarande vill att vi ska vara vänner så är det du som får höra av dig.
Shit, hörde ni hur töntigt det här blev. Nästan så att jag vill kräkas på mig själv. Trodde aldrig jag skulle sjunka till din nivå.

Brats med Dalmål

Jag gillar inte brats. Jag avskyr snygga killar som vet om att de är snygga och tror att de kan få alla de pekar på. Usch fy fan för killar med vad som kallas ett snyggt "idealutseende".Fina att titta på men så jävla tråkiga att prata med så att inte ens en döv vill sällskapa med dom. Brats är bland det värsta jag vet och vad som är ännu värre är när de öppnar munnen och pratar dalmål. Stod i kön till kassan på bolaget när två bratsnygga killar kommer fram och pratar med killen bakom mig i kön. Iklädda pikétröjor från Lacoste respektive Lyle & Scott, solbrillor och senaste jeansen med perfekt hår och brunbrända, vältränade armar. Jag totalälskade såna killar för bara ett par år sen. Men det var innan jag blev äldre och förståndigare och förstod bättre. Jag höll på att kräkas kaskadspyor när jag såg dom. Dalmål är mysigt men när såna som dom pratar det så missbrukas hela dialekten och hela Dalarnas image och traditioner smutskastas. Jag får obehagliga rysningar i hela kroppen när jag tänker på dom. De skulle ut ikväll och ragga på brudar. I fall att de skulle få med sig någon trevlig dam hem (vilket de förstås har räknat med) så inhandlade de vad de valde att kalla det för "flickdricka". Nåt måste de väl ha att bjuda på för att mjuka upp damerna. Över min döda kropp att jag skulle följa med en sådan hem. Inte ens några trevande danssteg skulle jag ta tillsammans med en sån där typ.

Brats som pratar stockholmska eller skånska, ni är accepterade. Men detta är enbart för att ni redan ser dummare ut än vad ni låter. Dalmål vill jag endast höra på mysiga personer som hellre är intressanta än ytligt snygga.

Dagens tanke:
Skönhet kommer inifrån.


   +  = Nej tack

Welcome My Dear Weekend

Känslan av att det är helg går inte att beskriva med ord. Det var obeskrivligt skönt att vakna utan att höra vibrationerna från alarmet på mobilen skrala i öronen. Ska titta ut och se vad det är för väder. Det är mulet och regnmoln börjar bildas. Men bryr jag mig? Näee inte det minsta faktiskt! Veckan på jobbet gick fort och helgen kommer säkert gå fort den oxå. Men det gör inget för jag älskar ju mitt jobb. Jag blir upphetsad av att klistra lappar borta på PB. Jag var cplycklig hela dagen igår och Carro var lyckligare än aldrig förr och Gunnar älskar oss över allt annat. Carroklant skar sig i fingret tre gånger och jag fick plåstra om henne. Men inget kunde förstöra vårat fredagshumör. I ett par timmar ägnade vi oss åt att städa i hyllorna för det fanns inget att plocka. Inte ens det kunde sänka mitt humör. Men jag absolut älskade när jag hörde Ingers pling plong från kommandobryggan "Ingen tar upp något plock förrens jag säger till".. I looove.

Igår efter jobbet drog jag till friskis på intensivjympa. Det var riktigt härligt det. Hahah nu kan jag göra hela sex stycken armhävningar på tårna. Bara 24 kvar så klarar jag alla,, hahahah, dream on. Sedan strosade jag på kupolen en sväng. Det finns massa REA men inga pengar har jag så det gör mig inte lyckligare. Jag köpte två frukostskålar på Lagerhaus för bara 10 kr st.. Haha hör och häpnad Stina.
På kvällen var jag hos Carro och käkade pizza, såg på film och älskade sällskapet. Cyklade hem i racerfart från det ena svarta hålet till det andra svarta hålet i Borlänge. Jag kände mig förföljd och trampade på som aldrig förr. Låste cykeln och, gick in och pustade ut. Pjuh jag överlevde cykelfärden.

Ikväll blir det vindrickande hemma hos Carro. Jag längtar redan!!! Ska dra till bolaget snart.

TJUPP

Happy big smile!

Efter den här sommaren kommer mina smilegropar vara obefintliga och mungiporna hänga nere vid knäna. Jag är inte bitter när jag jobbar, jag ser nog bara jävligt bitter ut. Men hey jag är ju koncentrerad. Så om ni mot förmodan tycker att jag jag, Carro och Tessan ser ut som gående zombisar med armarna en meter framför oss när vi börjar skolan så är det för att vi under sommaren tjänat staten. Gunnar (the boss) sa till mig och Carro igår att det är tack vare oss überduktiga sommarjobbare som produktionen går så bra :) Vi är effektiva som fan.

Idag slutade jag kl 15, asnice. Gick till Maserhallen och simmade en timme och sedan cyklade jag till Waynes och fikade med Wille. Jag älskar att sluta tidigt! Och imorgon är det freitag!!!!! Då ska jag och Carro mysa och snacka dynga om alla som förtjänar det!
Det var en redogörelse över min dag, nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv, om en timme börjar Hells Kitchen och jag hoppas att jag inte hunnit somna tills dess! Jag tar en dusch medans jag väntar. Det var en bra idé

Dagens tanke:
´Du kan inte älska någon annan förrens du älskar dig själv.

PS. Jag börjar få abstinens efter att klistra doseringsetiketter. DS.


Sluta stirra!!

Please God make my boobs one size smaller! Fy fan för gubbar som inte kan sluta stirra på mina bröst. Gick hem från bussen efter jobbet, trött, hungrig och kissnödig och så fort man entrar Tjärna fucking Ängar står ett dussin arbetslösa, socialbidragstagande somalier och vrålstirrar på mina bröst när jag går förbi.. Fyyy fan om man hade kunnat mörda med blicken så skulle det kunna hållas massbegravning här på Tjärna. Ibland hatar jag mina bröst just därför de är stora och inte nog med att de är stora, de är som två fasta biljardbollar i XL som tydligen förtjänar blickar från såna som inte ska stirra. I fortsättningen ska jag tejpa mina bröst så de blir så platta som möjligt och så ska jag bära en sopsäck så att inga former syns.
Jag räknar dagarna tills jag flyttar från detta vansinnesställe. Tjärna Ängar är platsen som Gud placerade i skuggan.

Jag har en kompis som ska förstora sina bröst och I tell u what babe, u r so gonna regett it ;) Men det är ditt val om du vill att folk ska stirra, tihi


                                                                The women in the picture is my nightmare!
Så nu har jag ytterligare en sak att lägga till på min lista över sånt jag tycker är värst. Bebisar, spindlar, myror, cancer, städjobb och stora bröst.
Nu har jag äntligen städat mitt rum så nu är det rent och jag bara älskar det!

Stackars städjobbare

Jag stod ute i köket och fixade matlåda och frukost då två stackars 16-åriga tjejer dyker upp med såpa, svinto och moppar. Nu är det dags för Locus köken att bli sommarfina. Frysarna ska frostas av, kylskåpen, alla skåp, spis, bakom spisen till och med, allt ska vara kliniskt rent. De började städa förra veckan och det verkar som om köken aldrig tar slut. Jag skulle göra vad som helst för att få slippa skrubba bort matrester från pakistanarnas julfest år 2004 och tömma komposter som inte tömts på månader vilket har resulterat i att påsarna förvandlats till svampliknande mögelattacker. 7-16 ska de städa hela sommaren för vad de kallade det en obefintlig lön. De frågade sig själva vad fan de gett sig in på.. Det må vara tillfredsställande när städandet är klart och man ser resultat men ryser vid tanken på att städa efter andra.

Så jag måste tyvärr utöka gårdagens lista över sådant som jag tycker är värst. Bebisar, spindlar, myror, cancer och städjobb.

Igårkväll satt jag och sorterade massa massa bilder på datorn och la i olika mappar. För nu jävlar ska här framkallas!

Att döma på ansiktsuttrycket så älskar hon sitt jobb.

Försent eller inte?

Min mamma har ringt mig tre dagar i rad nu men jag har inte kunnat svara så idag tog jag tjuren i hornen och ringde upp henne. Det kunde ju har varit något viktigt. Observera att min mamma ringer max två gånger per år. Ena gången är när jag fyller år om hon kommer ihåg vill säga. Iaf så har hon tydligen fått för sig att hon ska komma upp hit och hälsa på. Vet inte än vad jag tycker om det. Jag har bott här i två år nu och hon har hittills inte brytt sig om hur jag har det. Jag tror knappt hon vet vad det är jag pluggar. Är det något samvetskval hon har och måste styra allt till rätta? Eller är det så att hon vill börja bry sig? Jag tror mer på det första. På tre år har vi knappt setts eller pratat med varandra. Är det försent att börja agera mamma nu?
När någon i familjen dör för detta familjemedlemmarna närmre varandra men min mamma har aldrig varit så långt borta sen Therese dog...

Vad ska jag göra?

tio timmar

What a beautiful mooooorniiing!!!!! Sov 10 timmar inatt, helt galet ju så nu är jag speedad till max och jag ska klistra snabbare än aldrig förr. Se upp i gångarna säger jag bara! Inatt drömde jag att jag äntligen hittade min konservöppnare som jag inte hittat på några dagar och nu när jag öppnade mitt skåp så hittade jag den bakom svartpepparn. Som en skänk från ovan. Vad värrre är att jag två nätter i rad har drömt att jag är gravid, vilket jävla skräckscenarie. Men när jag tänker efter så är det typ omöjligt. Men man läser ju så ofta om tjejer som märker av att de har en bebis i magen. Allt är som vanligt och sen huxflux går vattnet och man får värkar och sedan pluppar man ut en blodig, skrikig bebis som är min största mardröm. Vad fan gör man då??? jag hade letat efter närmsta adoptionsbyrå och sedan antagligen gått under. Men ni kan va lugna, det är ingen bebis i min mage, bara lite havregrynsgröt och äpple. Men om jag mot förmodan drömmer om graviditeter inatt igen så är det jag som spurtar iväg till mödravårdscentralen och får detta utrett.
Detta är min största skräck, tätt följt av spindlar, myror och cancer.

Ingen rubrik

Idag blir det ingen rubrik för jag är så trött i huvudet att jag inte kommer på nåt. Jag uppdaterar bara för sakens skull. Lördagen med Stina var übertrevlig. Vi satt på Harrys uteservering och chillade och sen gick vi in, kommenterade folk som försöketedansa och sedan tog vi några danssteg själva. Innan hade jag jättemycket att skriva om lördagen men som sagt så är jag alldeles för trött för att tänka.

Har fått en skön träningsvärk i kroppen. Tränade dubbelpass på friskis igår. Först ett vanligt medeljympa och sedan 70 min skivstång. Jag tyckte skivstång var jättetråkigt innan men nu kan jag knappt vara utan det :)

Fick den dyraste telefonräkningen någonsin idag. Jag får sluta skicka så många sms helt enkelt till de som inte har 3. Det är nog pga av allt messande och ringande under Peace and Love som räkningen blev så dyr denna gången. Suck det är inte kul att betala räkningar för mina "flytta-till-London-pengar" men vad gör man? :(
Och mitt rum ser ut som om någon försökt bomba det. Åhhh nej shit jag skrev bomba, nu kommer snart hela insatsstyrkan hit för att försäkra sig om att jag inte är en terrorist som ska bomba Borlänges resecentrum.

trött, slött, knött, mött ,pött

Falun by night

Nu sitter jag här och gör mig iordning lite för jag ska snart dra till Stina i Falun. Vi ska ut och äta något och sen ska vi ut och inspektera köttmarknaden i Falun. Jag ska lära Stina allt jag kan ;) Det ska bli jättetrevligt tror jag!
Så denna dagen kommer inte bli så dålig som jag trodde när jag vaknade. Det blir bara bättre och bättre. Jag trodde jag hade tappat bort Beccas nyckel till cykelförrådet, jag letade i papperskorgen, vände upp och ner på hela rummet, skrev en lapp och satte på dörren, ringde Becca och fick besked om att hon glömt att ge mig nyckeln.. pjuh! Shit vad virriga vi måste varit, saken är den att när hon skulle ge mig nycklen så tog hon först ut cyklen ur förrådet och tydligen så var vi så upptagna av att prata att vi missade att jag skulle ha nyckeln.

Var och fikade en snabbis med Linus på Waynes. Jag kände att jag höll på att bli tokig av att sitta inne och stirra så jag drog med honom på fika. Det visade sig att vi hade mer att prata om än vad jag trodde. Så det var ju nice.

Sedan så har jag pratat med Sofia idag,, jag ringde hem till henne i Bengtsfors och hon blev onekligen chockad när hon hörde vem det var,, hahah
Jag längtar tills jag och Sofia kommer bo i samma hus!!! Jariiibaaa vad kul vi ska ha!

Jag uppdaterar imorgon om Stinas liggaprojekt.

Jävla pissdag

Allt är skit och dagen har knappt börjat. Gud i himmelen har straffat mig för nåt jag inte gjort. Här går man hela dagarna och ser till så att sjuka och gamla får sina mediciner med snyggt påklistrade etiketter. Och vad får man för det?? Regn och massa moln :(  Jag hade verkligen sett fram emot att ligga och glassa i solen och bada i poolen men nu blir det väl till att stanna inne och städa rummet och tvätta. Vad ska man annars göra liksom.
När jag vaknade drog jag upp persiennen och såg en stor vattenpöl och en grå himmel,, suck,, jag tog Beccas cykel och drog till Mellsta och sprang 5 km, det var asskönt sedan så tog jag mig en liten cykeltur för att kolla in den ödelagda badplatsen. Är det Masenbadet som ligger bortanför Mellsta? svar på den frågan tack.

När jag kom hem var jag på bättre humör  men det ändrades snabbt när jag öppnade kylskåpet och såg att nån jävla kines eller pakistanare stulit alla mina persikor som jag köpte på hemköp igår och min sista banan.. fan nu hade jag ju inget att ha i gröten.. kuljul att äta bara gröt. FAN!!! är så trött på det här stället.. längtar till Falun.

Jag blir totalt deprimerad när allt är emot mig när jag är ledig, och vad gör jag här???!!! Jag förbannar dagen då jag bestämde mig för att stanna kvar i Borlänge över sommaren.


Bullar och Bolster

Nu har jag varit och sett Narnia med William, den var humor rakt igenom. Min drömroll är att någon gång få spela en centaur. Ni vet en sån där som är halv häst och halv människa, jag hade varit skitsnygg som centaur. Innan filmen så var vi och åt på tzatziki, det var det bästa jag ätit på hela veckan! Filmen var en blandning av Harry Potter och Sagan om ringen fast okej den kanske var lite halvpatetisk emellanåt men jag skrattade iaf :) Och rädd blev jag oxå några gånger,, hahaha. Det var en asskön grävling som var hur humor som helst. Jag är typ kär i herr grävling. Lite dåligt slut dock med tramsig fjantig puttinuttig "romantik", det kunde de gärna hoppat över eller gjort en riktigt sexscen av istället. Det var fett nice att hänga med William igen för det var typ fett längesen.

Jag har fått ta hand om Beccas cykel nu när hon är hemma i Västervik. Jag var och hämtade den på stationen efter jobbet idag. Jag har knappt cyklat på 10 år så det gick lite vingligt i början och jag trodde jag skulle ramla över varenda gruskorn jag plöljde över. Men har man en gång lärt sig cykla så kan man :)

Idag på jobbet fick jag världens största plock med Imodium. Det används vid tillfällig diareé och den här människan hade beställt en årsförbrukning! 72 st jävla flaskor med diareémedicin!!! helt sinnessjukt! så där stod jag och klistrade i en timme och trodde aldrig det skulle ta slut. Den där människan måste verkligen ha problem med tarmarna. Missbruka Imodium,, hmm,, Den människan kanske skulle pröva blåbärssoppa nästa gång den inte vill skita på sig.

Det känns så skönt att veta att imorgon kan jag sova tills jag vaknar av mig själv och till och med ligga kvar i sängen :) men känner jag mig själv så kommer jag vakna med tuppen och skutta upp och välkomna den nya dagen med öppna armar och tralla på den här låten ....

steg upp på morgonen
innan din dag var riktigt vaken
woowow vilken härlig dag

smög mig på knä till sjön
för att få se dig bada naken
woowow vilken härlig dag

lalalalalalala...
lalalalalalala...
lalalalalalala...

åh såg du mig?
såg du vem det var?

jag hade satt mig ner
när du tog av dig dina kläder
woowow vilken härlig dag

fick syn på svalorna
dom kunde lova vackert väder
woowow vilken härlig dag

sedan ska jag tralla på den hela dagen :)

Någon som vill ligga och glassa vid maserhallen imorgon???? JOIN ME!

Det är freeedag!

Det är fredag och jag känner mig tro det eller ej helt utvilad. Jag har drömt massa konstiga drömmar inatt, bland annat att jag och Carro fick tag på två billiga biljetter till Roskildefestivalen men vi köpte aldrig några tågbiljetter så vi kom nog inte iväg ändå. Det var helsnurrigt! Jag hamnade på Maserhallen istället där jag träffade mina aupairbarn Casper (familj 1) och Talia (familj 2). I drömmen så var Casper blind och vi åkte vattenrutschkana, hallåå i lådan varför drömmer man såna lustiga saker för..?? Drömmen slutade med att Casper och Talia sjunger "You are my sunshine". Talia sjöng alltid på den låten. jättesött! haha jag tror nästan jag grät en liten skvätt i sömnen.

 Casper    Talia

                                                                                                              

Detta är mina gamla aupairbarn. Casper tog jag hand om i ett år och Talia bara över sommaren förra året. Talia ser söt ut men fan vilket monster hon var!!!

Fint väder idag igen, hoppas hoppas hoppas det blir så här imorgon oxå!! det hade varit fett nice.
Idag är min lunchlåda tråkigare än gårdagens,, usch jag hatar verkligen att göra lunchlådor!!! den består av isbergssallad, tomat, paprika, gurka, ägg, tonfisk, quinoa och pumpafrön. Pumpafrön är jättebra för det är mängder med protein, magnesium och nyttiga fetter i.

750 0000 fimpar slängs på marken i Sverige varje år (så sa de på nyhetsmorgon nyss). Men hallå i lådan hur vet man det?? Jag hoppas verkligen inte att det är någon stackars djävul som räknar fimpar på heltid. Suck, nyheterna kan vara så orelevanta ibland.

Var det någon som såg Hells Kitchen igår? Såg ni isf den där eskimosnubben eller tjingalingen eller vad det nu var han var för något,, han var iaf den mesigaste människa jag någonsin sett. Han bröt ihop totalt och stod och lipade hela programmet. Jag trodde jag skulle dö!! Vuxen människa som står och gråter som en bebis. Ge mig Gordon!! Han om någon skulle kunna sätta mig på plats och det kanske behövs ;) Hans temerament är onekligen ganska sexigt.

You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away

Hej mitt namn är Gay.

Holabolabo!

Ännu en dag har gått till sitt slut och jag är en dag närmare helgen. Hoppas på kanonväder gör jag, idag var det apvarmt men jag har jobbat mellan 10.30 och 19 så jag missade solen. Jag läste världens roligaste doseringsetikett idag på jobbet, jag plockade ihop en order till en snubbe som heter Gay!! hhahahhhaha jag trodde det var ett skämt men seriöst kan man heta så? Okej om han hade haft ett konstigt vietnamesiskt efternamn men saken är den att han hade ett av Sveriges vanligaste efternamn. Hur humor är inte det? Fatta när han ska hälsa på någon "Hej, Gay" - "Hej, straight" hhaah jag skulle asgarva varje gång jag presenterade mig. Eller så skulle jag överväga att byta namn eller hata mina föräldrar som gav mig namnet.
Tiden gick cpsakta idag och jag ville typ avlida när Carro och Tessan gick hem kl 15. Sedan så förstår jag inte hur folk här uppe kan tycka att jag pratar Göteborska, jag kommer inte ens nära ifrån gbg. Det är jättemånga på jobbet som tror att jag är från gbg, hur kan de inte höra att det är stooor skillnad mellan småländska och göteborska??

Som svar på Tereses och Tessans kommentarer till förra inlägget så vill jag bara påpeka att snygg-Jakob i Neverstore inte ser ut som Tomas! Min Jakob är allt för mig och jag blir upprörd när folk säger att han ser ut som någon som han inte ser ut som.. Till skillnad från dig Tessan så har ju jag god smak när det gäller karlar ;) Btw, shit vadd längesen det var vi ändrade vårat how we know eachother på facebook, det får vi ändra på snart, hhaahaha
ÅÅÅ vilket sug jag fick efter att lyssna på lite Neverstore. Jag ska tapetsera mitt nya rum med massa bilder på Jakob sen ska jag se hur lång tid det tar innan jag tröttnat på hans vackra nuna.

Jag såg nyss på Supersize vs superskinny.. den spinkiga tjejen åt inga kolhydrater, hur kan man överleva utan kolhydrater??? Svar det kan man inte. Doktorn sa att om man är superskinny och inte äter kolhydrater så kan man dö huxflux.. shit vad scary!

Om en halvtimma är det Hells Kitchen men Gordon Ramsey. Jag älskar Gordon!! Är det nån mer än mig och Emma som drömmer om en karl som Gordon?
Snooze me

Jag hatar egentligen att ligga och snooza och de som gör det går mig på nerverna men idag har jag snoozat i evigheter och jag behövde det så nu är jag redo att möta en ny dag full med pillerburkar och laxeringsmedel. Solen skiner, lunchlådan är fixad, idag blir det torsk, broccoli, matvete och kidneybönor, simple as that och snart är det helg! Det ska bli onekligen skönt och jag hoppas på fint väder. På fredag ska jag och William gå på BIO, vi ska se Narnia. Prins Caspian kommer bli min veckas babe. Förra veckans babe var absolut Jakob, sångaren i Neverstore. Jag föll som en fura när jag såg honom på scen (åh jag måste googla och se var han är ifrån). Där fick jag svar på den frågan, han är född i Halmstad men bor i Hjo, med andra ord så bor han dessvärre på fel sida av Vättern och så är han född 1983. Nu vet jag allt jag behöver veta om Jakob Widén som var hetast på Peace and Love. När det är klart väder och man sitter på pappas altan kan man se hela vägen till Västergötland så då är det bara att plocka fram kikaren och spana, kanske jag får en liten glimt av honom då.

Gå in på deras hemsida! De har världens skönaste musik.

www.neverstore.com/neverstore

ÄR HAN INTE VACKER SÅ SÄG.Nu måste jag borsta tänderna och göra mig redo för jobbet.

Angelica hjärta Neverstore

I´m a lazy worm

Kan ni förstå hur mycket det tar på krafterna att klistra klisterlappar, konsolidera och skriva ut följesedlar? Min kropp värker, fötterna är som två stora klot, jag har klister under naglarna och laktulos i knävecken. Den här sommaren kan komma att bli seg men shit pommes vad pengar jag kommer tjäna och då är jag ett steg närmre min flytt till London. And that is just so fab! Redan efter tre dagar jobbandes har jag insett hur bekvämt det är att vara student. Plugga lite när du känner för det, kompletera lite när du inte klarar det, byt kurser om du tycker något är ointressant. På jobbet kan jag inte ta rast när jag vill, jag får inte klistra hur  jag vill och jag får inte ens ha på mig vilka kläder jag vill. Mitt jobb kanske inte är världens mest spännande men det är väl en merit att ha skitjobb oxå, fast egentligen kanske det inte är nåt skitjobb, det finns de som har värre, som till exempel städerskan på jobbet som går där varje dag och sopar samma golv, tömmer samma papperskorgar, skurar samma toaletter och blir ignorerad av samtliga arbetare. Det skulle jag aldrig utsätta mig för.
Jag funderade lite på hur jag ska översätta distansapoteket på mitt engelska CV, visst kan jag skriva att jag har arbetat åt svenska staten? Indirekt så är det ju faktiskt det jag gör, staten har monopol på apoteket och jag klistrar klisterlappar på statens apoteksgrejer, alltså jobbar jag åt staten :) Kan jag slänga in något med att jag jobbar för kungen? Vadå staten och kungen är väl typ samma sak...

Äsch mitt jobb är inte så illa som det låter. Lycka är när jag ser Carro och Tessan vandra runt med sina vagnar och veta att de har lika mycket lim under naglarna och klotfötter som jag har.

Oj shit jag måste sluta skriva nu för jag svimmar snart av trötthet!

Puss på er my lovers

RSS 2.0