Klantigt av mig

Men åh så klantigt av mig!! här får man då ett erbjudande på en lägenhet i Falun,, hmm tror ni inte då att jag är sä jävla klantig att jag glömmer bort att tacka ja!!! :(
jaja det finns väl fler lägenheter antar jag, men jag blir på så less på mig själv..

Var ute och sprang intervaller i 50 minuter i morse. himmlen var blå, fåglarna kvittrade och mina benhinnor spelar mig ett spratt. Dags att köpa nya löparskor kanske? Jo det får nog bli så,, på fredag är det löning och csn!!! JARIIIBA!!!!

Jag har dessutom fått ihop skapligt mycket pengar till min planerade flytt till London nästa sommar,, jag ska lägga undan hela lönen nu i april och i maj... Sen är jag en liten bit på väg till mitt extremt stora hus i Hampstead med heathen som bakgård :) JAG VILL!!

Höga förväntningar

Packar Sön 20 aug 2006 14:16
SUCK

KLUCK

MUCK

PUCK

FUCK!

Jag har tillåtit mig själv att ta en paus i packandet,,, men det kanske jag inte borde ha gjort för nu kommer jag aldrig orka börja igen! Det är faktiskt mer krävande än vad man tror att packa...

Jag trodde jag hade tillräckligt med kläder och prylar när jag flyttade från London, men attans det blir ju bara mer : )

Men jag klagar inte!! (eller kanske lite)

I morgon bär det av till Falun! spännande må jag säga!!

Falun är en stad med mycket att erbjuda,, så som:

Falukorv

Knäckebröd

Rödfärg

Måste ju även ta tillfället i akt att åka mycket skidor och framförallt ha sex på en dalahäst... komplicerat?? jo kanske men jag gillar det...

Nä så om man då skulle ta att fortsätta packa nu då,, hade ju inte tänkt att sitta så här länge framför datorn men den där Jimmy höll tydligen kvar mig alldeles för länge... : ) hahahahaha

Ia, du behöver inte va alltför ledsen för att jag flyttar.. jag skaffar min nog en 3-telefon så att vi kan ha lite mer intima samtal : ) hahaha

PUSS

Så här förväntansfull var jag när jag skulle flytta till Falun för vad som känns som en evighet sen. Detta är ett gammalt blogginlägg från en gammal blogg.
Året i Falun var nog typ ett av de bästa i mitt liv och jag saknar det grymt mycket!! (okej jag överdrev som vanligt, det var inte det bästa)

Summer 2008

Idag har jag fått reda på att jag får ledigt heeela juni!! så den här dagen kunde absolut inget gå snett..! Tror sista tentan är 4 juni och sen ska jag ner till underbara småland och umgås en hel månad med familjen och vännerna. Sara och Ia, here I come!!!

Har till och med redan planerat vart jag ska på midsommar,, jag ska till min best buddy nere i k-hamn som jag inte har träffat på två år!! fattar inte varför det ska ta sån lång tid innan man träffas, det är ju inte direkt så att hon bor på andra sidan jorden.. men jag har väl haft fullt upp antar jag.. ska iaf bli riktigt kul!! fast jag har ganska bra koll på hennes liv med tanke på att hon bloggar på rätt bra.

Ska gå på peace and love oxå som börjar,, hmmm kan det vara den27:de juni?? jaja jag börjar iaf inte jobba förrens 30:de juni!!!
Jag absolut älskade Gunnar när han sa att jag kunde ha sommarlov så länge!!
sen jobbar jag ända fram till 15 augusti! jag ska spara typ allt jag tjänar så att jag har lite resurser när jag flyttar till london nästa sommar efter att jag tagit examen..
Och jag bara måste få med mig Emma dit!!!!

Åh det ska bli så skönt att va ledig!! jag har fan inte varit så mycket ledig sen jag gick på högstadiet..

Någon som vill ha en kanin kanske!?? (eventuellt äter jag upp honom snart) det tar emot nåt fruktansvärt hårt att erkänna detta,, men ni hade rätt, jag och carro är inte ämnade till att vara kaninägare,,, och detta är verkligen inte för att vi inte älskar kaniner utan det är för att vi är två mycket upptagna kvinnor i våra bästa år som jobbar på vår framtida karriär ;)
Dessutom kan vi inte dela Malte på hälften när vi flyttar härfrån!!

Usch föreläsning kl 8 imorgon så god natt på er!

Emma is my wicked mate!

Tips från coachen

Håll i hatten men nu ska jag tipsa om nåt som är lika ointressant som att se golf på tv.
Har ni någon gång när ni varit godissugna haft svårt för att välja vad man vill ha.. om man vill ha choklad eller eller nåt annat smågodis..
Var på hemköp innan och kände att min sockertarm skrek efter godis. Mitt största problem var att jag var sugen på både choklad och nåt sött smågodis bestående av typ 95% gelatin och koklövar.. och medans jag gick där mellan godishyllorna.. humdidum lalalalaal,, ojojoj dra på trisso vad skådar mina ögon!!!?? Jo då har underbara Cloetta uppfunnit en plopp med smak av tutti frutti :) precis vad jag var ute efter!!! och då fick jag ju mitt sliskiga gelatingodis och choklad i samma!!

så nu sitter jag här,, konverserar på msn och äter århundradets bästa uppfinning!!!


PLOPP to the people!

RSS 2.0