Happy B-day!

Happy bday to uuuuuu! Zum Geburtstag viel glück!!!!! Cumpleaños feliz!!! 2day it´s Rebeccas birthday and we gonna celebrate like never before. Right now she´s making the cake for 2nite, I´m so excited. We gonna go all in. Rebecca loves birthdays, I hate birhdays, it just makes me older. She´s turning 23 and thats really old, is´nt it? 

And guess what else I´doing 2day? I´m waiting for a call from Nicklas from Öresundståg because he´s gonna tell me that me and Carro won the trip to Copenhagen. Yes, we competed at the TUR-fair and we sooooo won, our motivation to win was the best ever. We just cant lose. And we wont accept that. We love Copenhagen more than anything else. I want to drink a bag-in-box of white wine in a park in cenral Copenhagen NOW!


I served breakfast for Rebecca since it´s her birthday :) I´m the best friend ever!

 


Carro is competing for the trip to Copehagen at the TUR-fair. She is very focused.


We love Denmark!


The life from the danish side.


This is my favourite place at the TUR-fair, the bag-in-box pyramide! Drink as much as you want for free and I love it! ALL IN!

TUR är min inspirationskälla

Det luktar pengar viskar jag lite diskret i Teresias öra när vi står i våra gröna piké i entrén på Svenska Mässan och hälsar fackbesökarna välkomna. Jag älskar kostymnissar, en sån ska jag också bli. Jag vill också vara en viktig människa som får gå på mässor och mingla med resten ur branschen. Nästa år är det jag som står där på TUR-mässan i min egen monter, Angelicas Event och marknadsföringsbyrå. Hör ni hur fint det klingar?

Dagen flöt på utan problem. Efter några jobbpass tog jag och Carro en tripp till Bag-in-box-pyramiden och provsmakade vin. Precis vad vi behövde efter en dag som denna :P
Åååå vi har varit med och tävlat om en resa till Köpenhamn. Jag och Carro längtar inte efter en strand i Thailand eller en kryssning på Karibiska haven, nej allt vi begär är en resa med Öresundståg till Köpenhamn. Vi vill dricka vin och äta röda korvar på en uteservering på Ströget. Jag vill ha en dansk man som viskar kärleksfulla ord på danska i mina öron.

Men ack så trött man blir av att jobba på mässor. Vi har nyss varit och käkat italienskt och nu ligger vi helt utslagna i varsin säng. Jag har sett så mycket fina karlar idag så nu har jag mycket att fantisera om när jag ska sova.

Guten Nacht!


Jag lever!

Trodde aldrig jag skulle överleva denna vansinnesfärd ner till Göteborg. Klockan 08.00 startade vi minibussen och gav oss iväg från Borlänge mot Göteborg med Helen vår lärare som chaufför. Ni som vet vilken bilskräck jag har förstår nog. Timmerbilar, lastbilsolyckor, vägkrog och felkörning i Göteborg. Helen tog en "smart" genväg via spårvagnsfilen. Kööör skrek Viktoria i panik när Helen bromsar bilen och stannar som en paralyserad dalkulla. Mitt hjärta bultade och under armarna växte lökar....

Men nu sitter jag här i lugnan ro på vandrarhemmet, Viktoria stickar, Carro tar ett nap och de andra petar naglarna. Om en stund ska vi åka till Svenska Mässan och ställa upp vår monter och gå på möte med TUR-teamet. De här dagarna kommer bli lika roliga som de varit de föregående åren. Och vet ni vad det bästa är?! Det är vår i götet. Jag vill sitta på uteservering och dricka vin. Men här ska jobbas!


Välkommen till Göteborg, ett glatt glittrande Göteborg!!!!

And to my dear international friends, I in Gothenburg working at the Swedish TUR-fair. Love ya!

Varva ner Angelica

Stressaaaa! Jag känner mig stressad över något men vet inte vad. Det känns som att jag springer runt i ett hamsterhjul. Kom hem från Falun efter att hämtat montern till TUR-mässan i Göteborg som vi åker på imorgon, vi ska marknadsföra Högskolan Dalarna. Becca har varit borta så länge och kom hem idag så självklart hade jag 100 grejer att säga till henne samtidigt som 100 människor skriver till mig på msn samtidigt som jag pratar i telefon, klart som fan jag blir stressad liksom. Jag är överlycklig, Carro har beslutat i sista sekund att följa med på TUR och jobba. Vi ska jobba som värdinnor på mässan samtidigt som vi smäller upp en monter och gör allt som står i vår makt för att få studenter till turismprogrammet. Jag älskar TUR-mässan! Det händer nåt hela tiden. Förra året sa jag att jag ska äga Svenska Mässan, nu ska jag sätta slag i saken.

Pjuh, nu ska jag varva ned med påskmust, nyheterna, halv 8 hos mig och dejting in the dark sveriges mest pinsamma program. Packa väskan gör jag senare. Hur mycket måste man ha med sig liksom?


Jag på TUR-mässan förra året i vår monter. Vi käkade dalahästar och jagade gåsar från skåne i 4 dagar och vi åt spättekaka tills vi kräktes. TUR-mässa när den är som bäst.

Nu ska jag släcka ned datan och försöka varva ned.

Salem in my bed

It does´nt even matter if I set my alarm to 6.30 in the morning, it´s ridiculous early and today I hardly even care about that ít´s snowing outside. Do u know why? It´s only because I wake up every morning with Salem Al Fakir singing in my ears. I have his song "Keep on walking" as my alarm signal. I think I´m in love with Salem, or at least I appreciate that he wakes me up. I was aiming for the skyyyyyyyyy!!!!!! Well I´m not gonna entertain u anymore, I´m gonna have a quick shower, have breakfast and then off to school.


This is what I wake up to every morning. He is definivtly the sexiest man Sweden ever had.


Good Morning Sunshines!


Pannkakor på minimjölk

Tips från coachen: GÖR EJ PANNKAKOR PÅ MINIMJÖLK! Det är dömt att misslyckas, det blir barra pannkaka av det <----- haha där fick jag till det va? Jag står med mina oerhört svettiga träningskläder och vänder pannkakor så det står härliga till. En dusch vet jag inte vad det är. Enligt Maslows behovshierarki går mat före hygien. Sex går också före hygien, det ska vara svettige och äckligt liksom.

Jag, Teresia och Amanda spinnade och svettades som aldrig förr på våra cyklar. Trodde jag skulle avlida några gånger men tro på fan här sitter jag mer levande än aldrig förr. Trots en satans lång dag. Jag har varit på skolan hela dagen och skrivit på uppsatsen. Jag tvingade Teresia att sitta där med mig och läsa en bok. Hon fick läsa Utveckla turistdestinationer. Lite kuriosa har ju ingen dött av tänkte jag.
Nej tusan nu måste jag äta!


Pippi Longstocking

I admit it, I watched Pippi Longstocking while having breakfast. It´s my favourite children show in all times. I´v got all episodes on my computer. Haha yes, thats how childish I am. A bowl of yoghurt, a boiled egg and Pippi Longstocking, the best start of the day you can have. And that´s not all, the sun is shining and it´s hot! LOVELY!

Right now I´m in school, I´m gonna sit here, study for my thesis because I die if I dont graduate in June. So I better start writing and stop blogging and facebooking!


Pippi Longstocking has an appearance that only a mother can love.


Söndagsmys

Nu är jag seg minsann, för att inte tala om hur hungrig jag är! Jag slösprang 5 km på löpbandet på 33 minuter tillsammans med melodifestivalen i lurarna, så där lite lagom glitter och glamour. Efter löpbandet gick jag på skivstång/kondition passet, jag måste ju pumpa mina muskler lite emellanåt. Det behövde jag efter att ha suttit och degat i soffan oavbrutet sen jag vaknade halv 11. Jag har spelat Super Mario på supernintendo och lyssnat på Billie the vision, slappdag med andra ord.

Nu ska jag äta gröt och ägg samtidigt som jag ser på filmen på fyran. Vet dock inte vad det är för film, svensk är den iaf.


Kan det bli mer nostalgiskt?


För 4 månader sen hade jag förmodligen tyckt att detta vinterlandskap var vackert... men nu i slutet av Mars hade jag helst sluppit det. Jag vill ha skinnjackan och gladiatorsandaler på mig nu!


Jag fortsätter att ignorera

Det gå ganska bra att ignorera skitvädret när persiennerna är neddragna till max. Pappa skickade ett tröstande sms där han skrev "Nu vet jag vilket väder du får står ut med".. Han sitter och kollar på Svenska skidspelen från Falun på tv. Igår var en bra dag, det var varmt, klarblå himmel och sol, jag såg ljuset i mörkret liksom. Jag har hört talas om höstdepp, men inte vårdepp. Jag älskar hösten för övrigt.

Hah jag kom att tänka på något lite småroligt. Jag var och tittade på Nils innebandymatch igår, bakom mig sitter en flicka på 4 år, hon pratade konstant. Påminde lite om mig kanske, kan aldrig sluta babbla. Mitt inne i matchen suckar flickan tungt och säger till sin mamma "Vad finns det mer för kul man kan göra här förutom att stirra på innebandyspelare?". Jag ville typ lägga mig på golvet och asgarva. Att se på innebandy är lika mysigt som att gå på bio, fast det är lite mer spännande.. Iaf om man jämför med Alice i underlandet, sämsta filmen någonsin. Jag missade dock de tre första målen när jag satt med mobilen i högsta hugg och messade, jag satt och väntade på reprisen av målen som aldrig kom, glömde för ett ögonblick bort att jag var där live. Varför kan de inte ha en storbildsskärm i sporthallarna så att man kan se målrepriserna?

Gissa vad jag gjorde igår? Jag bokade flygbiljetter :) Heilbronn 6-10 maj! YAY! Ska bli sjukt kul att hälsa på dom som är där i 2 terminer. Jag köpte billiga Ryanair biljetter. Kan man annat än att älska Ryanair?

Deutschland ich komme!

WTF?

When the snow finally started to melt, it starts snowing again?! Wtf? Will it ever be spring here? I have never seen so much snow in my entire life and I´m sick tired of it. This is my last winter in Sweden for many, many, many years so maybe I should enjoy it while I can? Or maybe not! There are honestly more disadvanteges than advantages living in Sweden.I rather live in a poor and dirty country with no snow. I´m gonna make myself a cup of tea, watch New Moon and forget that I woke up today.


Sweden from its worst side


Men kära nån

En vecka senare eller vadå? Jag vet ju inte vad jag ska skriva eftersom jag alltid måste censurera mitt liv med ca 80%. Resterande 20% består av c-uppsats. Det går framåt, lite långsamt kanske, men framåt ändå. Jag menar, jag har ju så mycket annat att stå i liksom. Becca kom hem från tysklandsresan i måndags och nu har hon åkt till Västervik så det var en kort visit. Det blir så tyst utan henne, hela lägenheten ekar typ. Till råga på allt finns det ingen som lagar mat åt mig... förutom Faläng som lagade lasagne åt mig igår. Jisses vilket lyxliv jag lever. Nu måste jag iväg och träna, köpa vin och sen är det nog kväll. Elin kommer till Borlänge på besök, yay! Vi ska dricka vin hemma hos Nils med Cissi (carros syrra) och sen ska vi på kåren. Äntligen fredag, eller vadå?


Becca packar upp resväskan efter tysklandsresan.


En av mina spanska vänner skrattade när jag berättade att vi svenskar åker till Tyskland för att köpa alkohol. Hehe fan inte så konstigt när alkoholskatten är så löjligt hög. Som om inte det vore nog så måste jag gå till andra sidan Borlänge för att hitta nån alkohol. Typiskt Sverige. Oh vet ni vad jag lärde mig idag? Att Falun hade Sveriges första Systembolag år 1850. Ytterligare ett tecken på att Borlänge aldrig kommer kunna mäta sig med Falun, eller hur?

Eclipse trailer

This is true love for me, the only love for me. I love seeing my husband on the screen. It makes me wet and my body shiver. I actually do love him more than anything else (except myself). I cant wait any longer, I want it to be 30 june now! I love when my husband dress like a vampire, I love when he whisper in my ear that he´s gonna bite me when I least expect it.. I love when he refuse to have sex with me only because he´s afraid to hurt me. My Robert and my Edward, I cant decide who of them I love the most. Vampire versus british dream? Hard decision.

Well, my dear friend, until 30 june you can at least enjoy the trailer. It makes me horny.


Did you like it?


Micrad Gröt

Becca micrar alltid gröten så nu har jag tyvärr tagit över hennes vanor och också börjat micra. Inte ens microgröt kan jag tillaga. Så nu sitter jag här med min micrade gröt som är hård som zenit. Om jag kan göra om gröten? Nää, det var mina sista havregryn. Typiskt. God morgon förresten!

Google Translator

Om vi säger så här, mina svenska vänner tycker det är segt att läsa på engelska och om jag fortsätter blogga på engelska kommer de sluta läsa vilket innebär att jag måste berätta mina livshistorier på Skype och msn. Ja, och okej jag skriver på svenska på grund av min egna lathet. Jag måste ju liksom tänka mer om jag skriver på engelska och det där med att tänka har ju aldrig riktigt varit min starka sida. So my dear international friends, I´m gonna make it fair, I´m gonna write every second publication in english and every second in swedish. Thats why my dear friends I have added a Google Translator button in the left corner. Can you see it? Maybe the grammar wont be correct but you can still understand the context :)
Jag ska läsa klart kapitle i eclipse sen ska jag dunsa i säng. Fan man blir trött snabbt när man är så gammal som jag.

Google translator is the best? Dont u agree?

Happy Friday!


Vino bianco per favore!
We gonna go all in tonight!
Cheers!


Baking for the win

Oh wow wow wow what a day I had so far. I´m like a desperate housewives. I spended the morning in the gym running 6 km and then I went home, cleaned the apartment and then guess what I did?! I baked bread, loads of bread. Okey, I´m a bad liar, my wife Rebecca baked the bread.. Can you imagine me in the kitchen?! No, thats what I thought.


The most serious bread baker ever... or maybe not..


Rebecca looks very concentrated measuring the flour :P

Guess what we are doing right now? We are eating the bread and Rebeccas two german friends are here. Maybe I should practise my german?
Tonight, PARTY!!! I need wine NOW!

Freitag ich bin verliebt

Ich bin nicht tot! Ich habe nur für drei tage kein etwas zu schreiben. Aber jetzt bin ich zurück :) Oh well, mein deutsch ist scheisse! It´s the best day of the week today, it´s friday I´m in love! Now when I have been back to reality for, hmm how long is it? 3 weeks? Hmm where were I? Oh yeah, well now when I´m back to reality you can really tell when it´s friday or not. In Heilbronn it was friday every day. In Borlänge if you are lucky it is friday once every second week. I´v been dying for a bottle of white wine, expensive wine from Systembolaget. I really miss the german cheap wine, the local wine from Wurttemburg hehe. At 9am I´m gonna go to the gym and run! A lovely start in the morning, yay!


Guess where I am in the picture!

To see a penis when you are not prepared is scary

Anything can happen, and yes everything happens to me. As if this day wasnt tough enough. After a long day in school I went for a gym class at friskis. Came home from the gym, opened the door to the apartment. I screamed. I've never screamed so loud ever before. The first thing that met my eyes was Beccas boyfriend Christos with his penis hanging in the air, his body naked .. That is so not supposed to happen. I was so terrified that I was considering euthanasia (dödshjälp). For several days I have begged for a penis, give me! The only penis I seen for ages is my best friend's boyfriend .. There is no justice in the world .. and no you do want to see your friends' boyfriends naked.

 

In return for all I have suffered  Becca is in the kitchen baking a cake. Now we gonna watch the premiere of dating in the dark on channel 5. It will be interesting to see how much appearance matters. Love is blind, or?

My only happiness

It feels like the only thing I do nowadays is studying on my thesis. Day and night me and my wife are sitting at the table reading articles and bla bla bla. We have 3 bottle of wine in the fridge but we are not allowed to touch them, we need to concentrate. It sucks. Not to mention the snow, I see nothing except snow. Snow storm, yay! It doesnt exactly makes me happy... but there is one thing that makes me happy, everytime I turn around from the table I see my welcome back to Sweden present from Carro. I absolutely love it! Not only because I drink tea like Carro drinkes wine. I love it because it´s so not Carro to buy things like this one..


You just have to love it! I felt more welcome back than ever when she gave it to me. But I was thinking on one thing.. It seems like there is one little misunderstanding, did she think that I have been in Ireland for 6 months? Or maybe she just wants to give me some luck :)


Is it spring or what?

I looked in my calender when I woke up, it told me that it was March .. Do you know what was else? March is a spring month. Finally spring, I thought to myself. Picked up my leather jacket and ballerina shoes, put a flower from the flower pot in my hair, sprayed on some cheap summery perfume and then went out for a morning walk with Becca. I thought I had dreamed, was´nt it March the first today? There I stood wearing last year's spring fashion with snow whirling all around me .. Fucking snow. Cant it just stop snowing?! And you know what the worst thing is? I talked to Eimar on skype yesterday, she told me that it was 20 degrees in Heilbronn yesterday.. I cant believe they have spring already! Perhaps I should have stayed for a second semester?!I havent seen green gras since I dont know when. Give me summer now! The snow is driving me mad.

Today, study, study, study... gahhh.

RSS 2.0