För jag har tagit examen!!!!

Jag är inoffeciellt nyexaminerad företagsekonom (det står inte på papper än), vad passar då bättre än att börja dagen med ett stort glas baileys? Klockan 8 kom Becca hem och väckte mig och Sofia. Vilket uppvaknande! Jag har väntat såååå läängeeee på just dennaaaa daaag!!! Det är skööönt att den äntligen kommer!!!! Idag är jag världens lyckligaste, inte ens en liten regnskur skulle kunna förstöra det(?!) PPP står på schemat idag (party, picnic, pub). Kylen är uppladdad med boxar så det står härliga till!


Becca fixar frukost


Baileys med mjölk innehåller mängder med antioxidanter och kalcium..

I väntan på Mona Sahlin

Jag är en sån där person som tycker att alla röstberättigade har som skyldighet att läsa på om partierna innan de går och röstar. Jag är helt emot att rösta på ett parti bara för att ens föräldrar eller vänner gör det. Ska man vara med och påverka, då ska man åtminstone veta något om partiets frågor och ideologier. Annars kunde vi väl lika gärna införa diktatur? Jag har klickat in på samtliga partiers hemsidor och läst om de största grundläggande frågorna. Dessvärre behöver nog både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet anställa en ny webblayoutare. Kommer ni ihåg hur det kändes när Facebook ändrade layout över en natt? Så kändes det när jag klickade in på deras sidor, total förvirring. MEN bara för att jag inte förstår hemsidorna betyder inte det att jag inte tänkt läsa på om partierna. Jag har köpt en bok. De rear ut Mona Sahlin på Åhlens för 30 kronor. Och vet ni vad det bästa var? Det var 75% på reapriset. Med andra ord fick jag Mona för bara några kronor.


Den här boken ska jag läsa i sommar (när jag har riktigt jävla tråkigt). Jag ska läsa den i utbildande syfte för att få det bekräftad varför jag väljer att inte rösta rött..För att byta ämne lite snabbt så vill jag bara berätta att Sofia är i Borlänge om 1 timma och 20 minuter! Nu ska jag gå till kupolen och köpa mig ett par feta örhängen.Breaking dawn är som en mardröm

Den är helt sinnes! Breaking Dawn alltså, sista boken i The Twilight saga. Den är så olik de tre första böckerna. Jag var tvungen att sluta läsa idag för jag blev helt knäpp av den. Den var som att ha en mardröm och det enda man vill är att vakna och inse att det bara var en dum dröm. När Stephanie Meyer skrev boken måste hon nog fan varit hög eller haft en kritisk period i sitt liv. Hur kan man ens komma på tanken att en människa blir gravid med en vampyr och att bebisen är en blanding av en människa och en vampyr. Helt jävla sinnes. Och den där Bella går mig på nerverna. Finns det någon som är mer självisk än vad hon är. Det är hon och hennes ego mot hela världen. Som sagt var jag tvungen att lägga boken åt sidan, jag kunde inte ens hålla den i handen utan att må dåligt. Ni vet när Gandalf i Sagan om de två tornen tar på den där magiska kulan som Saruman har? Kulan låter honom inte ta i den. Exakt så kände jag när jag höll i boken. Nu ligger den i väskan och jag kan inte sluta tänka på att ur den kommer en blodig bebis med vampyrtänder krälande.

Vampyrer i all ära men nu går jag nog och tränar asså. Det bler ett pulspass. Kanske kan hoppa ur demonerna ur mig eller nånting :P
Sysslolösa råttan

Min fru har lämnat mig! Buuhuuuu! Becca ska till skolan och göra något uppdrag, något med att föra-in-enkäter-i-datorn, eller nåt. Jag ska spitta musik och springa runt i lägenheten som en naken indian. När katten är borta dansar råttan på bordet. Mycket mer har jag tyvärr inte att göra just nu. Uppsatsseminariet igår gick BRA! Vi ska träffa vår handledare kl 14 och checka av så allt stämmer innan publicering :) Vi hade ett monster i vår seminariegrupp, ett respektlöst sådant. Hon tog allt personligt och var onekligen spydig mot lärarna. Hon var så pinsam att jag ville gå och gömma mig och aldrig komma fram. Jag och Becca var i chock flera timmar efteråt. Jag var så chockad att jag inte märkte av de extra tyngderna på skivstången, idag känns det dock i musklerna.

Nähäpp, nu ska jag göra något sysslolöst =)

 
Klockan 2 en fredagkväll är jag i mitt essä.

Sofia har kommit hem till Sverige!!!! Välkommen Sofia till ett kallt, regnigt och skittråkigt Sverige! Jag förstår om du redan saknar Frankrike! (säger hon som inte klarar av tristessen i Sverige mycket längre)


Två klantiga opponenter

Klockan halv 1 igår natt låg jag och Becca i vanlig ordning nedkrypna i sängen redo att ladda energi för den stora dagen. Det var dock något som inte kändes rätt, vi rusade upp och satte på datorn för att dubbelkolla. Fan! Vi började nästan gråta. Efter mycket ångest somnade vi äntligen. Det första vi gjorde på morgonen var att ringa vår handledare. Det visade sig att vi hade haft ångest i onödan. Ingen skada skedd =) Den här dagen kan med andra ord bara bli bättre! Slutseminarie om en timma sedan tar jag examen (!?) En helt euforisk känsla.

Nu ska vi gå igenom det sista inför opponeringen!


Jag ska gå på slutseminarie i underkläder,, den enkla vägen till en kandidatexamen! Eller kanske inte..


Jaaa alltså man skulle ju inte kunna tro att vi om några timmar är nyexaminerade företagsekonomer..

Funchatt

Jag ska berätta ytterligare en hemlighet för er, denna gången handlar det inte om mina silikonbröst eller jobb som glamourmodell.. Denna gången handlar det om mitt och Beccas topphemliga uppdrag åt Reinfeldt och hela svenska folket. Vi sätter dit sådana som borde suttit bakom lås och bom för längesen. Snuskgubbar som visar upp juvelerna i webcamen. Detta viktiga uppdrag är anledningen till varför vi sitter i vår lya bakom neddragna persienner (inte för att vi inte har några vänner) och dessvärre inte har tid att träffa folk. I vanlig ordning gick vi in på funchatten,, alla kommer väl ihåg funplanet? det som fanns innan facebook tiden. Det dröjde inte lång tid innan vi fått några (troligen feta) snuskgubbar som erbjuder oss att få se deras penisar i camen. Hur kan man tacka nej till ett sånt fint erbjudande? Efter 40 sekunders chattande la vi till honom på msn. Han drog fram den på en gång. Vem gör sånt? Vi spelade med i 3 minuter innan vi inte kunde hålla oss längre. Vi satte på camen i 5 sekunder, pekade och skrattade högt åt honom HAHAHA, sedan blockade vi honom. Fatta hur många pervon det finns där ute? Chattar borde förbjudas! Jag ska ringa min käre vän Reinfeldt och få ett slut på detta.Det här är inte okej!


Köksångest

De som känner mig vet hur dåligt jag mår när jag står i ett kök framför spisen, eller när jag hackar grönsaker och annat tråk man gör i ett kök. Det värsta jag vet är att laga mat. Jag äter helst gröt tre gånger om dagen för att slippa avancerade maträtter så som kokt potatis och kyckling. Men ikväll blir det andra bullar. Nej, jag ska verkligen inte baka bullar, så mycket skulle jag aldrig överdriva i ett kök. Jag ska laga trerätters åt min partner in crime, Becca. Hon har låtit mig vara inneboende hos henne hela terminen så det minsta jag kan göra är att skämma bort henne en kväll. I vanliga fall är det hon som lagar maten, men nu jävlar! Ett litet steg för mänskligheten, ett sort steg för Angelica Karlsson.


Jag har varit på Willys och inhandlat råvaror. Massa grönt, men vem älskar inte grönsaker? Jag har låst in mig i köket, önska mig lycka till för guds skull.

Fattiga studenter tar vad som finns

Så här skulle jag kunna leva ett bra tag till. Och folk gnäller över hur mycket man har att göra precis innan man ska ta examen. Jag har aldrig haft en slappare semester. Jag och Becca spelar Super Mario på super nintendot i brist på annat att göra liksom. Vi har ju faktiskt läst 6 sidor i uppsatsen som vi ska opponera på nästa vecka. Jesus Christ jag kommer att sakna att vara student... ja förutom ekonomin då förstås... Är det kriminellt att stjäla toapapper på högskolan?


Jag skulle säga att nej det är inte kriminellt att stjäla toapapper från skolan,, det är ju våra skattepengar som sitter där på rullen. Allt som finns på en skola betalas väl av skattebetalarna? I slutet på månaden kräver nöden ingen lag.

Förutom att stulit toapapper så har vi blivit tämligen mycket allmänbildade idag.

Jag: År 1986 var ett onekligen händelserikt år, Olof Palme dog, trisslotten uppfanns och så Tjernobyl då förstås (kanske därför jag blev lite speciell).. Men hörru Becca, vad hände egentligen 1987? Ingenting antar jag, haha.

Becca: Jo men det hände massvis 1987. Kvinnorna fick rösträtt till exempel.

Jag: Nää, är du säker? Det måste väl ändå varit mycket tidigare,, typ på 20-talet. Men åååå vad hette statsministern på den tiden. Tage Erlander? Nej, nej det kan det inte va. Jag messar pappa.
*Pappa svarade 1923, Hjalmar Branting*.. Klart jag visste att det var Branting! Tage Erlander blev ju statsminister efter att Olof Palme dog..

Nu blev det dags att messa pappa igen för att försäkra oss om att det stämmer. Tage Erlander var statsminister 1946-49. Typiskt, jag hade fel. Inser ni hur mycket nytt jag lärt mig idag?
Becca har fastnat i uppsatsen..


Denna tavlan sitter inne på personalrummet på skolan.

Boob job!

I have a little secret for you... I havent told you before because I just revealed my secret for my dad, and being honest, he almost wants to give me away for adoption. I applied for my dream job, the CEO said I was a natural talent.. But there were something he did´nt like.. my boobs. They were too small for the job. My dream job, being a playboy bunny and pose in front of the camera faded away like a melting snowman walking in the egyptian desert. I´m a person who always makes sure her dreams comes true and I do everything to make it happen. I made a boob job, and I´m proud of myself. Never thought that I would sink so low, changing the body God created for me. Please God, forgive me, otherwise I will burn in hell together with Hitler and Bin Laden. I will start my new career as a glamour model tomorrow, I´m so excited I cant wait. I´m gonna move in togther with the other playboys in the Playboy Mansion and have sex with Hugh Heffner everyday for the rest of my life.. Or should I say for the rest days of his life? That would be 43 days or something..
I suppose that you all are very excited to see my boobs and since I am a very open person I´m gonna upload a phote taken only 4 minutes ago.


My new boobs! My manager paid my bills (boobs). Now I only need restylane for my lips to make them bigger!


My boobs are worth all the pain in the world.

So long lovers! ;)


Trissskrap

Varför ställde jag ens klockan idag? Jag är ju världens mest lediga person. Sedan kom jag på varför, jag måste se triss kl 08.43. Det är dagens höjdpunkt, trissskrap på fyran. Idag blev vinsten 300 000. Jag gråter inombords av besvikelse när det bara står 50 000. Det är inte ens värt att skrapa fram det. 50 000 är min framtida månadslön, minimun då alltså lalalalala.

Nästa fredag kommer Sofia hit! Jag känner mig lyckligare än aldrig förr. Hon ska vara här en hel weekend, vi ska på PPP, åka till Falun och spendera massa kvalitetstid! =)


Jag hälsade på Sofia i Lyon i höstas, hon bjöd på pinnar som till nattmat efter att vi gått vilse.

Nu ska jag läsa ett kapitel i Breaking Dawn innan Becca kommer hem! Vi ska tvätta :S

Värsta mardrömmer någonsin

Jag bävar lite för att gå och lägga mig, jag ska dra ut på det så länge det går. Och nej det är inte för att jag är ensam hemma och är mörkrädd. Jag hade en hemsk mardröm förra natten. Jag skrek rakt ut när Becca väckte mig. Jag drömde att jag var fattig... Jag drömde att allt jag hade var 200 kronor och hade inte råd att äta ute tillsammans med Camilla och Shannon. Vilket nederlag att vara så fattig att man inte ens kan göra regelbundna restaurangbesök. Det är en mardröm för mig. Jag var lite skärrad till en början, men när jag vaknat till ordentligt insåg jag att det bara var en dröm och att jag fortfarande är rik som Joakim von anka. Nog pratat om mina pengar. Tänkte bara tala om för er att jag överlevde träningen och dett enda jag känner av är lite hjärtflimmer, men det kanske är normalt?


Jag brukar ta en liten simtur i mitt kassavalv.

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa Breaking Dawn och snora lite :)

Guten Nacht!

En näsa som rinner :(

Ibland får man gnälla lite va? Jag blir aldrig förkyld, men nu har jag blivit jätteförkyld så där bangbom. Kan man utveckla pollenallergi på senare dar? Eller så kan det va att jag envisas med att sitta i blöta träningskläder i flera timmar efter träning :P Jaaa, jag är lite sunkig, believe it or not. Med det känns som ett projekt att duscha direkt efteråt, jag är ju vrålhungrig efter träningen och jag vill väl inte riskera att tuppa av i duschen och försvinn ner i badkaret.. nä fy tusan, då sitter jag hellre i svettiga kläder tills svetten torkar in i huden på mig. Japp och där har jag ödslat 5 rader på mitt svett.


Ja, alltså ni ser ju hur sjuk jag är. Jag är så förkyld att jag inte ens kan känna doften av min nya bok. Jag älskar doften av böcker! Jag vill ha en parfym som luktar bok. Jag snorar, nyser och gråter. I sängen kan jag inte ligga länge i, jag ska gå och träna skivstång istället. Jag tror inte på att man kan dö av att träna när man är förkyld. Lite motion kan väl inte vara farligt? Det som inte dödar det härdar.


Breaking dawn and pregnancy test

I forgot to tell you about my reward for being a good student. I bought the last book in the Twilight Saga, Breaking Dawn! I havent start reading it yet even if I am the less busiest person in the world right now. I v got nothing to do at all. I spended the whole day at the shopping mall, strolling around and pretended to be a very busy and important person. I failed becuase I wasnt busy at all. Freedoooom oooooo freeedoooom! After next week, I´m never gonna go to a school again, mohaha. Schools are for loosers ;)I´m gonna read this book really sloooooow beacuse I want it to last for ever and ever and ever!
This is Rebeccas reward that she bought from the pharmacy. A pregnancy test.. For meeeee! She is sick tired of hearing me complaining over being pregnant and dont even know if that´s the case. I´m gonna figure it out very soon..

Oh well, the joke wasnt funny anymore, it´s not my pregnancy test. Rebecca won it in a competetion in the supermarket. The competition was about breast feeding, nappys and other horrible things.My reward

We are done, done and done with our thesis. We only have the final seminar left which is next week and then I graduate =) I bought my reward so now I feel like the happiest person ever because I told myself I wasnt allowed to buy it until I finished my thesis. I can give you a little clue ;)

"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give, how could yo not give it? If it was someone you truly loved?"

Guess, guess, guess!!!! Can u guess what I bought?! I´m not gonna tell u until later because I´m gonna finish my tea and then go to Friskis for a spinning class =)


In this little plastic bag is my reward to myself for being such a good student. Some people reward themselves with a bottle of wine, clothes or chockolate, I reward myself with a book :P


Rebecca bought her reward at the pharmacy. But thats a secret so far...

Adios amigos!

Allt tar sin tid

Men satan vilken tid det skall ta att läsa igenom en 70 sidors uppsats. Jag vet inte hur många gånger vi har scrollat upp och ner i denna uppsats och ändrat ska till skall men ändå finns det några ska kvar. De ska bort! Det skall icke vara några ska i vår uppsats, det ser bättre ut med skall. Jag trodde att jag vid den här tiden skulle befinna mig på Kupolen och inhandla min belöning. Erkänn att ni är lite nyfikna på vad belöningen blir för något? Becca ska också köpa en belöning till sig själv, hon ska köpa kompresser. Min belöning är bättre.

Jag har 20 sidor kvar att läsa, men nu ska vi laga lunch innan vi svälter ihjäl. Det vore typiskt mig att gå och dö innan jag ens tagit examen. Min vanliga otur..


Becca har lämnat uppsatsläsandet för att agera kökspiga.


Själv så håller jag på att svälta ihjäl. Likt en tiggare står jag vid Beccas fotknölar och ber om ett riskorn.

Chack och klack & nagellack

Dagen till ära har jag duschat och målat naglarna, då är det en bra dag. Jag trodde jag skulle känna mig lyckligare. Ja alltså jag skulle väl inte kunna påstå att jag är olycklig. Uppsatsen är klar! Nu ska vi bara läsa igenom den för att försäkra oss om att det inte finns några slarviga stavfelningar sedan ska vi gå till skolan och skriva ut den så att vi kan förbereda oss inför slutseminarium som är någon gång mellan 24-28 maj. Jag har brev som väntar på mig i skolan, någonting från Heilbronn University, tror det kan vara mina betyg, mina toppbetyg från höstterminen ;) Tänk om alla skulle vara lika intelligenta som mig, vilken utopisk värld.

Efter en snabbis på skolan ska vi gå till Kupolen, jag ska köpa en belöning till mig själv. Världens bästa belöning.
Haha det här är lycka det

The Thesis is gone :S

Jesus Christ and Virgin Mary, I thought that me and Becca lost half our thesis out in cyberspace. Maybe not half of it but at least the Network model. We wrote on the wrong document for like 3 hours before I realized that it was the wrong version. I found the right version in the paper basket. Thank God for that everything stays in the computer even if you have deleted it. I almost got a heart attack. But now we are back on track! Graduation here we cooooome!!!!!!


Miss clumpsiness who sended me the wrong version and made my armpits sweat.

Big and scary

I had the worst nightmare ever. I dreamed about a giant penis, a really big and scary one. Big penises are scary, dont you agree? Me and Mr Penis were trying to find a place in a forest where we could "you know what I mean". I left Rebecca all by herself in a toilett where she was a victim for the strange killer guy with long black hair in Desperate Houseviwes. Luckily, he never killed her. The worst part wasnt the big penis or the killer who was about to kill my best friend, the worst part was when I woke up heartbrooken. I think I brooke someones heart in the dream, but unfortunately, I was the one who was heartbrooken, aooouch it still hearts. Righ t now I´m just lucky I never tried the giant penis, I rather be heartbrooken than vaginabrooken.

Oh shit, I really dedicated a whole post to a penis. What I was going to write about was my trip to Heilbronn, but I´m to hungry now so you have to wait until later. Maybe thats why I´m dreaming about penises, no no no, not because I´m hungry, becuase I was in Deutschland. Okey, jokes aside, I had this dream because me and Rebecca talked about big penises that punches you in the uterine. It´s rellly uncomfortable, trust me. Angelicaaaaa, stop talking about penises and start eating your breakfast!


Three Musketeers in Stuttgart at the Frühlings fest!

RSS 2.0