Vilken pärs

Har sprungit intervaller i en mil på löpbandet, jag är numera mer död än levande. Jag är som en vattenpöl, alldeles våt av svett. Idag borde jag nog tamtusan duscha. Lyckligtvis sprang jag inte in i en tredjedel av trekanten idag på friskis. Det blev lite genant häromdan när vi snubblade in i varandra efter mitt svettig löppass. Han kunde nog iaf inte urskilja om den röda färgen i mitt ansikte kom från ansträngningen eller från åminnet av nattens händelser. Den andra tredjedelen av trekanten ser jag alldeles för ofta, så ofta att det känns helt naturligt, mohahahaha.

Skämt å sido, idag har jag skruvat isär möbler, alla möbler som Becca så fint skruvade ihop åt mig för knappt ett år sen, vackert. Undra när jag kommer ha användning för dom nästa gång.
Ikväll blir det middag här hemma med Sofia, jag ska bjuda på kyckling och sallad och annat smått o gott. Det blir nog en och annan mintpinne också, de är jättebra för konditionen. Jag och Sofia är om 5 år ekonomiskt oberoende (jag är redan det) så en botox är bara några småslantar. Eller så kanske Sofia kan ta tummen ur röven och inleda äktenskap med stockholmaren 37 år med american express, han kan försörja oss båda två,, som lyxhoror liksom.

Kung i baren

Med ett American Express kort på 250 000 kredit var jag kung i baren igår när jag gladeligen bjöd lagret runt på Harrys. Det blev en tämligen billig kväll för oss flickor då vi redan efter 10 sekunders hängande i baren blev uppmärksammade tack våra gudomligt vackra ögon. Jojomensan det blev spontan utgång igår, vad var det jag sa?? Mitt liv håller på att falla ihop. Jag (pimpen), Sofia (balettdansösen) och Vickan (polska horan) började kvällen hemma på Sture med rödvin, pimms och mintciggaretter <--- dom är bra för halsen och konditionen. Yo yo så gled vi tidigt iväg till Harrys där vi träffade inga mindre än Spångbång, Mickepicke och Torstenknosten i sällskap med två lyckliga fyllon. Det spelades bra musik på dansgolvet och Mickepicke bjöd på sina dolda danstalanger, Pimpen och Balettdansösen var imponerade.
Fan, hur kommer det sig att jag alltid måste censurera mina kvällar? Kära läsare, mitt liv är olidligt hemligt, måste rädda mitt och Sofias skinn. Kom inte i säng förrens vid 6 imorse, nu lever jag på sparlågan.

Sofia var onekligen aggressiv idag då vi skulle köra ner med en bokhylla i hissen. Hissen var upptagen, varav Sofia svär högt i den ekande trappuppgången "Fan, vita borde ha förtur till hissen". Jag kom i chocktillstånd. Hon slutar aldrig att förvåna mig, men i ilskans ögonblick får man nästan säga vad som helst.

Jag funderar på att konvertera. Jag ska bli katolik. Jag behöver bikta mig.


Observera att bilden är googlad, jag har icke stulit Johns kort. När jag blir stor ska jag ha ett American express kort. Divigt!

Total urrensning

Håller på att flyttpacka och passar på att slänga mängder med kläder, jag skulle kunna ha världens största bloppis typ. Två svarta sopsäckar har jag fyllt med kläder och det är inget fel på kläderna, jag använder dom bara inte. Jag upptäckte att jag haft en piké period, den perioden är över för längesen så jag har slängt två piké från Lacoste, en från Fred Perry och en från J.Lindeberg, behöll dock en grön-vitrandig från Glen Muier. Det är fan jobbigt att slänga kläder, speciellt alla kläder jag köpt i London, det är såna kläder som man har fina minnen med förstår ni :P
Jag har sju vinterjackor, varför? hmm.. Nu ska jag fortsätta med skorna, det kommer bli att jag kanske behåller fem par och slänger 50 par.


Den här klänningen till exempel är ju jättesöt, alldeles för söt för mig egentligen för det känns som att jag är världens prydaste människa när jag har på mig den. Köpt i London och använd endast en gång men jag har inte hjärta att slänga den så den får hänga med ett tag till :)


Klänningen jag hade på Thereses begravning, köpt i London och jag älskar den! Jag köpte den dagen efter jag fick dödsbeskedet innan jag skulle åka hem till Sverige igen. Det kändes så sjukt att gå runt i butiker och leta klänning till min lillasysters begravning. Jag ser lite pryd ut i den klänningen också men den får definitivt hänga med tills döden skiljer oss åt! Jag har börjat använda den igen den här sommaren, två år senare och kan ta på mig den utan att brista ut i gråt.

Nähäpp skorensing var det!

Facebookberoende

När man är så ledig och lat som jag är då glömmer man bort vilken dag det är, idag är en sån dag då jag vaknar efter att sovit för länge och ligger kvar i sängen och grubblar över veckodagar. Jag kom fram till att det kan vara onsdag men torsdag kändes mer naturligt. Idag skulle jag gått upp klockan 7 för att hinna med allt jag måste göra, nu har jag snoozat tre timmar och klockan är 10, halva dagen har gått.

Jag ligger under täcket i sängen med grumliga ögon och en kurrande mage, borde äta men likt förbannat sträcker jag ansträngande ner handen mot golvet där datorn fått sig en halv natts sömn. Måste se om något hänt på facebook, det är det första jag gör på morgonen. Jag hade en notification, en sån där are you intrested in me. Facebook är inte bara det första jag kollar när jag vaknar, det är det sista jag kollar innan jag på kvällen släcker lampan. Därav har jag sällan notifications på morgonen. Jag vet om det men ändå envisas jag med att ignorera både magsäcken och urinblåsan. Jag är facebookberoende.

Kommer ni ihåg när jag skulle ha en msn-fri dag? Der var en jobbig dag i mitt liv, den slutade med att jag runt klockan 21 loggade in på msn. Och vad hände? Jo, ingen skrev till mig, mitt sociala liv i cybervärlden hade dött ut på grund av mitt korkade beslut att avstå från man under en hel dag. Nu är det inte ofta jag är online på msn längre, jag har blivit cyberosocial. Jag brukar logga in och stå som offline, scrolla igenom kontaktlistan för att se om det är någon online som jag vill byta några rader med. Det slutar oftast med att jag väljer att fortsätta stå som offline.
Nu för tiden får ni bara se gamla bilder på mig. Jag tror inte jag fastnar på bild längre, jag ser numera ut som ett grönt och slemmigt träsktroll. Ni som har sett mig på sista tiden borde förstå vad jag menar. Men idag ska jag för första gången på mycket länge äta havregrynsgröt till frukost. Ni kommer se en drastisk förändring.


Living the dream

Jag har blivit förslappad och jag har aldrig mått bättre. Ligger i min stökiga säng i mitt stökiga rum med flyttkartonger som gör att jag måste lirka mig ur rummet varje gång jag måste hämta en ny macka. Ja det är sant, jag lever på mackor, har ätit sju stycken idag. Började dagen med att sitta och peta i en pizza, ångrar mig djupt att jag inte tog en doggybag. Har ätit pasta till middag med några små majskorn. Min kropp får icke längre de vitaminer hon behöver. Det var evigheter sen jag såg en frukt. Eller räknas det med pressade druvur i baginboxen? Mitt liv går utför, jag vet knappt var jag gömt mina löparskor någonstans. Jag har glömt vägen in till duschen, jag orkar inte ens ta reda på vart vägen tog vägen. Vatten har jag inte druckit på flera veckor, jag hinkar i mig ekologisk svartvinbärssaft, jag är hög på socker. Här ligger jag och skulle kunna döda för ett glas vitt. Det är sommar och nu går det bara utför. Men vet ni vad? I´m living the dream!!!

Måndagsnätter när de är som bäst

En trekant senare och jag ligger här i sängen lite småfull en tisdag morgon klockan halv 6, är inte det fantastiskt? Gick upp till Sofia tidigare ikväll för att ta en cigg eller två, det slutade i några glas vin, cider och stulen sprit. Till råga på allt hann vi med en trekant med Chris Brown look a like,, ja det är sant. Allt jag skriver i min blogg är sant, eller hur? Jag har suttit i sofias soffa hela kvällen och älskat mitt liv och funderat över om någon känner likadant som jag. Jag är hög på livet. Jag funderar på att läsa ett kapitel eller två ur Harry Potter. Men att läsa Potter onykter är som att suga kuk till gamla testamentet.

Ja till EMU?

2003 var jag 17 år och fick alltså inte rösta i valet om EMU, hade jag fått rösta hade jag röstat nej med argumentet att jag inte gillar alla småmynt och att Selma Lagerlöf vackert pryder min tjuga. Det var 6 år sen och jag tycker det är på tiden att ompröva Sveriges beslut angående svenskt medlemsskap i EMU.

Att ha en gemensam valuta underlättar när man handlar och reser mellan länderna men vad är det för mening med euro om inte alla har det? De som borde dra de största fördelarna med euro måste väl vara små företagare och privatpersoner. Jag tror det kommer bli lättare för småföretagare att agera över gränserna när de ska göra affärer och investera. För oss privatpersoner blir det enklare att åka utomlands att studera och jobba, köpa hus och låna pengar. Att diskutera den här frågan med någon som aldrig resor eller har planer på att studera, arbeta utomlands eller starta eget är ganska frustrerande, tro mig jag har försökt. Själv tycker jag att det skulle bli enklare att gå med i emu, bara en vanlig banköverföring till ett annat land är ju en process och just nu är euron väldigt dyr, nästan uppe i samma värde som pundet, hutlöst. Vad skönt det skulle vara att kunna åka över gränserna utan att behöva växla pengar.

Jag vill starta eget någon gång i framtiden. Optimistisk som jag är så tror jag att det blir lättare för företagen att expandera utomlands om valutan är den samma. Vad tror ni?
Fatta vad coolt om euron blir den "nya" dollarn, att det blir europa som leder hela ekonomin istället för USA. Sen är det väl bara för mig att hoppas på att Storbritanien slutar vara lika envisa som Sverige :) Förändring är bra tycker jag.

JA eller NEJ till EMU?
Freedom ooooooo freedom

Passerkortet till mitt gamla jobb har tyngt mig, jag har in i det sista våndats för att gå dit och lämna tillbaka det. Ångesten har varit skyhög. Idag tog jag och Sofia mod till oss och traskade den långa vägen till bunkern som vi jobbat i. Fötterna kändes som betongklumpar, svetten rann och hjärtat bankade hårdare när vi började närma oss. Det är det minst utveclande jobbet jag någonsin haft och kommer ha, min största skräck var att all min utveckling som skett sen jag slutade där skulle försvinna och jag skulle åter igen vara tillbaka på puppstadiet. Mitt gamla jobb har vissa likheter med trollkarlsfängelset Azkaban, all lycka i världen försvinner och man blir galen, man kan bara tänka mörka tankar. Innanför betongväggarna på bunkern finns ingen lycka. Jag och Sofia måste varit dagens höjdpunkt med vårat besök.

På vägen hem höll jag på att törsta ihjäl och jag övervägde nästan att doppa tungan i en uttorkad bäckfåra. Sofia hindrade mig. Jag sov jättelänge idag, till klockan halv 11 men jag är fortfarande trött så jag tror jag slänger mig på sängen och skickar lite medlidande tankar till människorna till bunkern :P


27 juli

Yo yo yo!

God morgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt jag svävat i det blå. Sitter och tittar ut på den svenska sommaren och drömmer mig bort till sandstränderna i Turkiet, inte långt kvar tills jag och Anna åker på vår välförtjänta semester i en vecka. Fast det jag mest drömmer om nu är frukosten som är obefintlig i mitt hem. Jag jobbar på hotell och äter frukost där varje dag, idag jobbar jag inte och inte tänker väl jag på att frukosten inte hamnar på bordet av sig själv. Jag såg Harry Potter för tredje gången igår, jag kan snart alla replikerna, typ som med Titanic. Känner ni min oinspiration till att blogga nu för tiden? Åh satan vad rädd jag blev, herr brevbärare slängde in massa skit genom brevinkastet nyss. I lördags hade jag och Sofia Hejdå-Falun-Fest, den blev fett nice. För två månader kunde jag gråta en skvätt varje dag över att det kändes så tråkigt att flytta härifrån, nu har jag en räknanerkalender och tycker dagarna går alldeles för långsamt.


Vi passade på att ta lite turistbilder igår på vår älskade dalahäst. Resultatet kommer här *trumvirvel*Jag vill ha sex uppe på hästen, det hade varit ballt. Jag har två veckor på mig att fullfölja mitt uppdrag.

Nu tar jag min skrynkliga 50-lapp och går till OK ock köper frulle.

Saturday Feelings

Erkänn att ni saknat mitt bloggande!? Sitter här fräsch och snygg efter att använt mina nya ansiktsprodukter. Jag börjar bli gammal och rynkig, ja det är sant. Jag har redan börjat spara pengar till min första botox. Ikväll blir det hejdå-falun-fest hemma hos mig med mina nära och kära. Jag är på G! Det ska drickas pimps minsann.. och england-feeling. Camilla kommer strax att entra min lägenhet så nu säger jag tjupp!! Japp där kom hon.


Ta mig Harry!!!

Om jag skulle få välja vem som helst i hela världen att ligga med, då skulle jag ligga med Harry Potter. Och nej det är inte Daniel Radcliffe som han ser ut i verkligheten, nej det är unge herr Radcliffe på bioduken i töntiga glasögon och Hogwarts skoluniform. Såg Harry Potter och halvblodsprinsen för andra gången ikväll med Malin. Blir ni kåta av att se porrfilm med stönande skådisar? Det blir inte jag... MEN att se Harry Potter får mina privata områden att vibrera i all oändlighet. Är det bara jag som känner så? En av de bästa replikerna i filmen är när Hermoine säger "It´s only because she thinks you are the choosen one" Harry svarar: "I am the choosen one". Den repliken får mina bröstvårtor att styvna. Ni måste se senaste filmen, den är så sjukt rolig, jag skrattar nästan hela tiden! Siiiiiir! Om jag bara fick ligga med Harry en gång så skulle jag kunna flytta till klostret sen, då är jag nöjd för resten av mitt liv. Vad har Ginny som inte jag har? Fan vilken orättvis värld jag lever i. Mmmm ge mig en liten pojke med trollstav.


För övrigt har jag haft en mycket trevlig kväll, förfest hos Calle och Harrys på det. Och vet ni vad? Nu ska jag sova och drömma hemliga drömmar om Harry.


Sectumsempra!!!!

Alexander the great


Alexander i pappas knäFarfars egna tingeling


Pappa och Alexander ligger och myser


Farbror Christoffer och Alexander


Faster Angelica och Alexander

Om en timma ska Christoffer köra mig till tåget i Mjölby, jag ska åka hem till Falun idag efter 11 dagars semester pappa. Jag saknar Alexander redan så det gör ont i hjärtat. Buuu huuu hur ska jag överleva i Tyskland?!

Jag älskar Ryanair

Det är inte för den bristande standarden och servicen som jag älskar Ryanair, det är fär deras billiga priser. Gick in på Ryans websida för att se om de flög från Frankfurt eller Stuttgart så att jag enkelt kan ta mig hem till Sverige och fira jul. Jag blev lycklig när jag såg att de flyger från Frankfurt till Göteborg, ännu lyckligare blev jag när jag hittade en biljett den 21 december för bara 4,99 euro. Jag köpte den på en gång! Så nu blir det jullov i Sverige trots allt :) Jag älskar mina impulsköp, sådärja nu är jag en flygbiljett rikare. Har betalat tyskakurs + introduktionsveckor för 300 euro, den kändes ska jag säga er. Men ändå inte.. För visst är det så, att när man ser sina tillgångar i digitala siffror på dataskärmen då känns det inte som att det är pengar.. Fattar ni? har man pengarna i plånboken syns det ju när de försvinner.. Digitala siffror är en värdslig sak som växer när det blir ny månad :)


Talangfullt


Det är en talang att kunna mata bebisar samtidigt som man facebookar. Vi kvinnor är bra på att jonglera med flera bollar samtidigt. Icke sant?

tjolahopp

Jag har en plan som jag älskar! Börjar redan få lite resfeber, planerandet är ju halva nöjet :) Sista augusti ger jag mig nog troligtvis av till kontinenten. Det är dock fortfarande lite toma planer så jag håller det hemligt tillsvidare.

Jag är fortfarande hemma hos pappa på semester, har varit på utflykter de senaste dagarna och bara glidit runt. När jag är på semester stänger jag av mobilen men jag sätter på den ibland för att se om någon försökt kontakta mig :) Var ju tvungen att sätta på den nu för att kunna informera Sofia om att det tar bara 7,5 timmar med tåget från Heilbronn till Lyon!
Trots att det bara är 44 mil från Heilbronn till Prag så tar det nästan 9 timmar med tåget, men dit ska jag! Det bästa med att flytta till Heilbronn är att det ligger så bra med närhet till massa städer och länder jag måste besöka. Det är 31 mil till Luxemburg, det är ett land jag vill ha på mitt CV,, åh skatteparadiset here I come! Jag ska gifta mig med en rik Luxemburgare och bo på hans slott i en vingård. Kan hända att jag vid sidan av prasslar med trädgårdsmästaren i poolen.


Googlade en bild på Luxemburg och jovars, det där slottet duger nog till mig, då kan jag leka Herren på täppan och se ner på mina undersåtar.

Jag tror Luxemburg är ett ballt land. Har någon varit där?

bläää

jag mår illa när jag tänker på att det finns människor som kan mörda andra människor, det är vidrigt. Det är en sjuk värld vi lever i.

Harry, äntligen..

Som jag har längtat efter denna dagen. I över ett år har jag gått och väntat på att äntligen få se sjätte filmen av Harry Potter. Ni vet väl redan att jag är besatt av Harry? Jag ska se filmen klockan 21 ikväll på filmstaden i Jönköping tillsammans med mina småbröder. Johan borde egentligen inte få följa med, han trodde det var Sagan om Ringen som jag bokat biljetter till. Harry Potter är heligt för mig. Just därför bjuder jag på ett gamalt inlägg från min resdagbok London sommaren 2007.

2007-07-24 11:20 London, Storbritannien Harry Potter ar magisk
Tjenixen pa er!


Var ett tag sen som jag skrev men varat tangentbord har varit trasigt men nu ar det antligen fixat..
Dammsugaren har oxa gatt sonder sa jag slipper dammsuga iaf :)

Just nu skiner solen och himmlen ar bla men vi far val se hur det urartar sig.. Ni kanske har hort om alla oversvammningarna i England?

I fredags var det Harry Potter hela kvallen som gallde.. Forst gick jag och Stina och tittade pa filmen,, Den var jattebra! Daniel Radcliff ar en liten pojke i en mans kropp :) Nar man laste boken sa hade man fortfarande bilden utav en pojke i huvudet och sa ser man filmen och sa vips har han blivit vuxen!
Men gud vad magisk han ar Harry :)
Tips: Ga och se den!

Efter filmen sa gick vi till Piccadilly Circus for att inhandla den sista Harry Potter boken som slapptes vi midnatt. Vi kom till Waterstones (bokaffaren) typ 23.50 och ni kan nog inte forestalla er kön som var dar. Pa nyheterna dagen efter sa sa de att det hade varit en halv miles lang ko! helt sjukt! Nar det bara var 10 sekunder kvar sa borjade nedrakningen och folk borjade hurra och skrika hysteriskt och sen slogs dorrarna upp till Waterstones och kon borjade sakta men sakert ta sig framat. Vi stod i kon i 50 minuter och sen kom vi antligen in sa att vi kunde kopa varat exemplar :)
Helt galet att det finns folk som ar sa besatta utav Harry Potter. Det fanns till och med de som hade klatt ut sig dagen till ara.. eller kanska man ska saga natten till ara..

Jag har dock inte borjat lasa boken annu.. Ben och Alon har redan last ut boken! Det tog Alon bara en dag att lasa ut en bok pa 600 sidor! helt sjukt ju!

Pa lordag morgon sa gick jag upp tidigt och tranade och sedan akte jag till Notting Hill och traffade Charlotta.. Ahh vad jag har saknat det!!
Konstigt bara att vara dar utan dig Emma.. snyft! The Old Swan.. do u remember?
Vi gick ner en svang pa Portobello och trangdes med alla turister men vi var inte dar sa lange for efter att vi mott upp Stina sa gick vi och at pa Pizza Hut pa High street Ken..
Ah Emma vad manga minnen jag har darifran!
Efter maten sa gick vi och tittade runt lite i affarerna.
Pa kvallen var jag barnvakt och Charlotta var med mig sa det var ju nice med lite sallskap.. hihi :)
Alon kom hem fran Paris i lordags och han hade kopt en bild pa Eiffeltornet at mig.. ah han ar saaa gullig :)

I Sondags sa var jag med Charlotta och Stina och slappade vid the Ladies pond i Hampstead Heath.. Riktigt skon dag var det,, bara ligga i solen och njuta..
Nar vi skulle ga sa motte vi Geri Halliwell som var ute och gick med en van och sin lilla unge i vagnen.. Thats sa cool! Jag kande inte riktigt igen henne men Charlotte gjorde.

Pa sondagskvallen sa var vi hemma hos Stina och lagade mat och hade det jatte trevligt!

Sammanfattning av helgen:
Slapp och harlig helg :)

Jag har tagit ett beslut men det ska jag beratta om senare :)

Ha de gott!
Nu ska jag ut i tradgarden och lasa Harry Potter :)

Kan inte sluta le :)
Jag med mitt exemplar av Harry Potter and the deathly hallows. Ni ser väl hur lycklig jag är?

Overlycklig over bokkopet :)
Stina var lika lycklig hon!

Mugglare och journalister!
En mugglare!

Dumbledore trollar
Folk var helt euforiska och en del var utklädda till olika karaktärer från böckerna. Här ser ni en man utklädd till Dumbledore.

Sista Harry Potter boken ar vard att koa for :)
Kön var jättelång men det var värt allt köande ska jag säga er.

Trotta Stina!
Stina med Harry Potter vid the ladies pond i Hampstedt Heath.

Om jag skulle lista mina bästa händelser så är köandet utanför Waterstones vid Piccadilly Circus lätt med på min top10 :)

BilderbloggVarsågoda jag bjuder er på ett slumpmässigt urval av bilder :)Jag och Becca i sittliften i Säfsen vintern/våren 08Becca tog priset och ramlade på längdskidor när hon skulle försöka svänga i nerförsbacke :P


Lollo på fest hemma hos Sara, påskafton 2007 eller 2008, när var det?


Terese i min och Carros hall på Locus vintern 08


Tokiga jag spänner musklerna


Pontus och jag på min födelsedag 08


Jag och Amber hösten 08


Supermodellen Linnea och jag på förfest hemma hos Sofia hösten 08


Söta lilla Pär och Sofia.


Ytterligare en bild på tokiga jag.


Johan, Christoffer och jag vintern 08/09


Christopher, Thommie och Danne, Nyår i Sälen 08


Skräckscenario?!

I planerarstadiet!

Nu har jag fullt upp i huvudet med allt planeraden inför mina kommande månader, måste införskaffa mig flyttkartonger när jag är tillbaka i Falun, måste hinna packa så att jag kan flytta kanske redan den 23 augusti när jag och Anna kommer hem från vår utlandssemester. Sen skulle jag kunna dra till Tyskland 1 september. Jag har en plan. Den berättar jag om nån annan gång, håller den hemlig tills vidare..

Nu ska jag gå ut och vara lite social. Farmor, farfar, farbror + fru är här och fikar. Jag har moffat i mig prinsesstårta. Igår hade jag världens härligaste kväll med Ia på en egen liten strand vid Vättern. Vi drack vitt vin och åt rökta räkor.


Just nu älskar jag min plan! men den kan innebära att jag går miste om en veckas umgänge med familj och vänner i Gränna, dessutom flyttar jag från Falun tidigare, SUCK att jag ska ha seperationsångest som sätter käppar i hjulet för mina planer.


090714

När lillan kom till jorden,
det var i maj när göken gol,
sa mamma att det lyste
av vårgrönt och av sol.
Sjön glittrade som silver,
och körsbärsträdet stod i blom,
och svalan, kvick och munter,
just hit med våren kom.
Gullvivans plym sågs vaja,
bofinken slog så glada slag.
Då blev jag döpt till Maja,
för lillan, det var jag.
Och därför säger mamma,
så är jag nästan alltid glad,
jag tycker hela livet
är som en solskensdag

Sitter här med en dregglande Alexander i knät, min vänstra hand är så blöt av dreggel att den blivit skrynklig. Vi spotifyar barnvisor och diggar till Majas Visa. Pappa står i köket och lagar mat, jag är vrålhungrig!
Livet är glidigt nu :) ÄLGARNA DEMONSTRERAR!!!!!

I John Bauers skogar

Började dagen klockan halv 8 med en 7 kilometers joggingrunda. Jag sprang genom John Bauers trollska skogar till Bunn och hem igen (obeservera att jag är hos pappa och inte i Falun). På hemvägen körde jag intervaller mellan telefonstolparna på Bunnvägen, jag brukar springa intervaller mellan lyktstolpar men det finns inga på den vägen så det fick bli telefonstolpar. Avståndet mellan dom stolparna är längre och jo det kändes i benen minsann. Och nu har jag laddat upp mina batterier med havregrynsgröt spacade med vinbär från pappas vinbärsbuskar och jordgubbar, det var lyxigt minsann.

Jag älskar att springa här hos pappa, det är så sjukt vackert överallt.

 
Den här målningen av John Bauer har väl alla sett? Prinsessan Tuvstarr som sitter vid ett tjärn. John Bauer fick sin inspiration till målningarna från skogarna runt Bunn. Hehe när jag är ute och springer i Bauerskogarna är jag Tuvstarr som skuttar runt med sitt långa hår ;) jag och min livliga fantasi.
Vinhelg

Efter två kvällar med mycket vin mår jag som man förtjänar antar jag, sliten. Gick genom Falun inatt i spöregn, jag gick utan skor till råga på allt. Orkade inte strutta runt i mina pumps som tyvärr är lite för stora. Somnade så fort jag la mig i sängen,, ujuj det var inte kul att vakna idag.

Idag är jag lite hemlig av mig så jag måste avsluta här ;)


Nyfriserad!


Nu kommer ni få slippa se mig med en hårknut på huvudet för äntligen har jag klippt mig. Jag har gått runt som ett risigt troll i flera veckor, känner mig som en ny människa. Frisören var lika galen i Harry Potter som jag så i 45 minuter babblade vi på som satan.. jag kom fram till att jag kommer knappt ihåg vad som händer i halvblodsprinsen, kanske borde ögna igenom boken innan premiären för att få en reminder.Nå, vad tycker ni om min nya frisyr?!

Ikväll ska jag dricka ett glas vitt och läsa Harry Potter!

Galapremiär

Det finns fan ingen rättvisa i den här världen. Ikväll är det galapremiär i Stockholm för Harry Potter och halvblodsprinsen, jag skulle kunna såga av mig både fötter och händer för att få gå på galapremiären. Men vilka är det som får gå? Jo, speciellt inbjudna B-kändisar som jag är helt säker på inte går dit för filmens skull utan för att mingla, äta snitsar och dricka skumpa.. har de tur kanske de hamnar på Hänt Extras löpsedel. Varför har dom förtur på att få se filmen? Kunde dei nte tänka på oss vanliga döda som är lite lätt besatta av Harry Potter?! Jag är avundsjuk, JAG VILL SE FILMEN NU! En vecka kvar, sen äntligen! Har planerat att se den en gång till om två veckor med Malin, hon älskar Harry lika mycket som mig tror jag.

Nä, mer galapremiärer åt folket!

Spinning + skivstång

Har haft en riktig pissdag idag med irriterande och krävande gäster, tog en cola light fika på Waynees med Malin, då blev jag på betydligt mycket bättre humör.
Efter fikat blev det dubbelpass på friskis för mig. Först ett spinningpass som gick skitbra, jag svettades som en gris. Efter spinningen gick jag på skivstångspasset, jag kom typ sist av alla vilket resulterade i att det bara fanns megatunga vikter kvar. Jag pumpade satan hela passet men eftersom det var så tungt så körde jag färre repetitioner vilket egentligen är bättre. Så nu sitter jag här med en kopp varm choklad och känner hur det ömmar i varenda muskel på mig. Dödshärligt! På väg hem från friskis spöregande det isakallt vatten som piskade över hela mig, jag småsprang hem och hoppade rakt i vattenpölarna. När jag kom hem blev det raka vägen in i en varm dusch, skönaste på länge.

Jag hade fel, jag får inte alls semester den 11 juli, den 12 juli jobbar jag sista passet. Bitter sweet.
Om en stund ska jag gå en trappa upp till min bästis Sofia och snacka lite dynga och nostalgiska minnen. Det slog mig igår att vi kommer inte träffas så mycket mer innan hon flyttar till Lyon och jag till Heilbronn. :(


Slutsålt :(

Håll i hatten nu, jag har fått semester från den 11 juli till 23 juli! Jag är överlycklig! Sitter på jobbet nu och bloggar lite. Frukosten var framplockad för en timme sen men det är först nu som jag hör en gäst där ute i köket. Fan jag kunde ju fått sovmorgon om jag visste att mina gäster var morgontrötta. Att jag har semester redan från den 11 innebär att jag kan åka hem till småland tidigare och alltså se Harry Potter premiären den 15 juli.. trodde jag ja, biljetterna var redan slut på filmstaden i jönköping, det enda som fanns var 9 stycken ströplatser, fan jag måste ju sitta bredvid mina småbröder annars kan det ju kvitta. Så det får bli bio på torsdagen istället antar jag. Inte illa det heller iofs. Jag väntar hellre en dag extra på att få se den i Jönköping än att se den på premiären på Faluns dåliga biograf. Den är så liten och fjuttig med skitljud, inga effekter alls så nä det duger inte.

Jag tror jag för tillfället lider av kronisk trötthet, igår skulle jag ta ett powernap, jag vaknade 3 timmar senare och var fortfarande trött. Ska bli skönt med semester med andra ord. I söndags kollade jag och Anna på resor, vi ska utomlands den 13 eller 14 augusti, vi vet dock inte vart än, vi är lite sugna på Malta eller Turkiet.

Hmm jag tror jag ska hälsa mina gäster godmorgon istället för att sitta här.


Jag vet iaf vem jag ska mysa med när jag kommer hem till Gränna,, ALEXANDER!!!!! Det är min brorson och så är det min storasyster Madde som håller i honom på bilden.
Pappa, Alexander och Tindra busar på filten. I fåtöljen bredvid sitter min bortskämda lillebror Johan och spelar dataspel. Tur att han har pappa som kan avlasta honom lite.

Fulgråter

Såg nyss på Michael Jackssons minnesstund, jag fulgrät hela cermonin. Det var så fint med alla tal och uppträdanden.
Fan vad blödig jag är.


För två år sedan..

Jag fick ett sms inatt, trodde det var en mardröm men i morse när jag vaknade fanns det kvar i min inkorg. "Hm.. Din blogg är inte uppdaterad. Det enda man har att se fram emot här i Falun har du tagit ifrån oss. Besviken.." Gulp tänkte jag, besviken är otäckare än arg. Eftersom jag inte har något specielltt att blogga om så bjuder jag på ett gammalt inlägg från min resdagbok när jag bodde i London för andra gången sommaren 2007. Jag hade London-abstinens och spenderade sommaren som aupair i en judisk familj.

Detta skrev jag för exakt två år sen

2007-07-07 22:48 London, Storbritannien

Kuckilur och forsta doppet

Kan ju borja med att idag har det inte regnat en enda droppe!!! Yippie!!

Igar var en busy friday.. Ben hade alla sina kompisar har sa det var fullt hus om man sager sa!
Anna (den polska tjejen) och Sammy (hennes unge) var har och at lunch med mig och Talia. Ungarna lekte och jag och Anna drack te och disskuterade Harry Potter och Big Brother.. Tur att vi har sa mycket gemensamt :) Jag kan knappt vanta tills filmen har premiar nasta vecka.. Harry Potter and the order of the Phoenix! Sista boken slapps oxa om ett par veckor sa da kommer Waterstones pa Oxford street vara nattoppet sa att man kan kopa den vid tolvslaget nar den slapps! Det kommer vara en helt sjuk ko! Anna berattade om nar forra boken slapptes och det hade inte ens gatt att komma fram!

Sedan pa kvallen sa skulle Alon och Ben ivag och kampa och sjalvklart sa hade de ju inte packat fardigt allt i tid!! Grr!

Som jag skrev i forra inlagget sa hade jag bestammt att aka hem till Ben pa fredagkvallen.. And i can tell u att jag verkligen inte kande for det! Typiskt mig att alltid tveka! men jag tog iaf bussen efter manga om och men till Highgate for att traffa honom. Jag kan inte pasta att jag inte var sa varst bra sallskap i borjan for jag var sa sjukt trott och sa kande jag inte ens for att traffa honom..
Vi satt en stund pa puben dar han jobbar och pratade lite med hans tjej och hans fru.. mycket trevliga manniskor.. Efter att chefen onskat mig lycka till med glimten i ogat sa gick vi hem till Ben. Han hyr ett rum i en lagenhet av en gubbe. Det ar sa sjukt vackert i Highgate.. Vi gick over en bro dar man kan se anda in till city! Helt amazing aven om den bron till mesta dels anvands for att ta sjalvmord med.. men vill man ta livet av sig sa ar det ett bra val for vem vill inte do till den utsikten liksom!

(Hmm hur kommer det sig att min resdagbok har forvandlats till en dejtingblaska?)

Nar vi kommit hem till ben sa ville han kramas men det ville inte jag (fortfarande in a grumpy mood) sa han satte pa en film istallet.. hmm ja och sen slutade det med att han satte pa nat annat..

Is it because I m swedish?
No probably not actually!

Dagens stora fraga:
Vad ar det som galler om killen har sma hander?
Svar: Glom det for det stammer absolut inte :)

Kara vanner dar hemma ni ville att jag skulle beratta mer detaljer men jag blir generad av att bara tanka pa det :)

Jaha och sedan foljde han mig hela vagen till tunnelbanan som en riktig brittisk gentleman :)

Sammanfattning: Lyckad dejt och kuckilurande!

I tell u what.. jag angrar inte ett skvatt att jag akte till Ben igar!

Men annu ar inte min fredagskvall slut!!
Pa vag hem fran tunnelbanan med ett sjalvbelatet leende pa lapparna sa hor jag plotsligt en motorcykel komma upp bakom mig! Plotsligt sa stannar hojen bredvid mig... lycklig som jag var sa kunde jag inte med att dissa honom.. det visade sig vara en mycket het kille bakom hjalmen :) Han fragade om jag ville ha skjuts men jag avstod och sa att kanske en annan gang...

Bli inte chockade nu men jag har for forsta gangen i hela mitt liv fragat en kille efter hans nummer!!! Att jag vagade :) Dean heter han by the way och han bor inte sa langt ifran mig... Sa man far val hoppas pa att det blir en liten tur pa hojen :)

LORDAG:

Jag borjade med att ga till LA Fitness for att trana.. Jag har haft san tur for jag fick ett erbjudande fran en tidning jag kopte sa nu far jag trana gratis anda fram till 30 juli!! Annars hade det kostat mig 800 kr!! Sa sjukt dyrt att joina gym har! Maste saga att det var hur skont som helst att trana och jag kunde inte sluta le :)
De har allt pa LA Fitness... Gym, workoutklasser, Bellydancing, salsa, pool, bastu, spa och allt man kan onska sig! Idag provade jag Thai Chi.. intressant men inte riktigt min grej.. efter att spenderat 2 timmar pa LA Fitness sa gick jag hem och at frukost...

Sedan sa bar det av till Highgate for att ga till Hampstead Heath for en picnic med Stina och en tjej som heter Malin som ar fran Kalmar..
Vadret var helt fantastiskt!! Vi slog oss ner vid the Ladies Pond.. en liten sjo dar man kan bada (endst for kvinnor) Efter att gasat i solen sa hoppade jag och Stina i plurret! Arets forsta dopp :) Brr det var kallt men skont!

Efter ett tag sa kom det en till tjej som heter Lotta som ar fran Karlstad.. Mycket trevlig var hon.. Det ar sa ku latt traffa sa mycket olika folk jamt!
Vi spenderade hela dagen i solen sa nu ar jag lite brand i ansiktet och det smartar! Aj!

Efter att Stina och Lotta akt hem till sitt sa gick jag och Malin for att mota Charlotta.. Vi gick till Highgate och tog en glass och sedan var det dax att aka hem for jag ar barnvakt ikvall!!

Nar jag och Charlotta skulle ga till bussen sa traffade vi Ben som var pa vag till puben for att jobba! Kul att traffa honom bara sa dar liksom helt plotsligt :) Maste erkanna att det kandes ganska bra.. men sommaren ar kort *snyft*

Ah BEN!!!

Mitt nya favoritord har blivit actually!

Ja sa det var slutet pa allt kuckilurande for den har gangen!

Hoppas lite pa att Ben ska ringa mig ikvall :)

Hmm hur ska jag gora med Dean? Ska jag traffa honom eller inte? det ar den stora fragan...

Sammanfattning: Javligt bra fredag och lordag oxh helgen ar inte ens slut!! Far se vad som hander i morgon!

Njut av de nya lite nakna bilderna :)

Sorglig dag for manga i London idag for det ar 2 ar sedan terroristbombnigarna i tunnelbanan.. kan inte fatta att det var sa langesen!

Jag blev jatteglad nar jag fick ditt sms Sara! krama Linus fran mig..

BYE!!

Malin, Stina och jag.

Jag kan ju berätta för er nu att av alla jag har haft sex med så är Ben den enda som jag genuint ångrar. Kommer ni ihåg inlägget om killen som för någon månad sen runkade i webcamen? Det är han. Han är ett weirdo minsann, men han kan va bra att ha när jag ska leta jobb och boende i London nästa år så jag måste hålla mig vän med honom lite till :P
Och den där Dean,,, mmmmmm honom ska jag berätta om en annan gång ;)
Nu måste jag ta hand om mina frukostgäster!

Hah nu du Torsten fick du lite att läsa om :P mitt förflutna!


Vänlighet varar längst

Jag hoppade glatt på cykeln imorse när jag skulle till jobbet, trampade på för glatta livet i morgonkylan. Nynnade en melodi för mig själv, vägen blockerades av ett gupp. Jag flög över med cykeln, krisch krasch sa det och kedjan hoppade ur, varken handbroms eller fotbroms fungerade men jag hade full kontroll. Helvete sa jag när jag hoppade av cykeln, kontrollerade kedjan och insåg att jag har ingen aning om hur en cykelkedja ska sitta, man är väl ingen praktiskt person direkt. Gick den sista biten till jobbet med en gnisslande cykel vid min sida och funderade på hur sjutton jag skulle laga cykeln, och helst så att inte Becca skulle märka att något hänt med den. En cykelreperatör var den enda lösningen, en liten summa pengar och problemet är ur världen.
Låste fast cykeln vid cykelstället och muttrade lite för mig själv när en yngre man dyker upp vinglande på sin cykel. Han var en aning berusad en söndagmorgon. "Välkommen till arbetarstaden Borlänge" ropade han flera gånger till mig. Tack tack sa jag med en vänlig ton och han välkomnade mig åter igen till arbetarstaden Borlänge. Vid det här laget hade jag börjat ignorera honom och han hoppade ostadigt upp på sin cykeln och lämnade mig med orden "jag har iaf råd att ta livet av mig", sedan cyklade han iväg. Arbetarstaden Borlänge,, hmmpff.

Avslutade min jobbdag efter 5 timmar, gick mot cykelstället och inspekterade cykelkedjan för att se om jag blivit något händigare under dagen, drog lite i kedjan och inspekterade smutsen som uppstod på mina fingrar. Jag gav upp, packade i mina grejer i cykelkorgen och skulle precis till att backa ut cykeln.. Där stod jag i mina fina, prydliga kläder, hårstrån som låg perfekt på huvudet, rosiga kinder och snygga bröst när jag hör en vithårig äldre man fråga om kedjan hoppat ur för mig.. Jao svarar jag,, mannen svarar "vänta lite så ska jag låsa min cykel så hjälper jag dig sen". Jag har nog aldrig sagt tack så många gånger som jag gjorde då. Där stod jag i min marinblåa kjol som får mig att se ut som en liten nippertippa medans mannen böjer sig ner för att sätta kedjan på plats. Jag såg hur hans fingrar började anta en färg av smuts och olja och där stod jag och som en opraktisk men söt liten flicka som allt som ofta behöver ta hjälp av stora händiga karlar. Jag tackade tusen gånger när han lagat cykeln, jag klev upp och trampade iväg,, kör försiktigt nu hörde jag en röst ropa bakom mig.
Tänk att det finns såna människor, vänlighet varar längst.. Inte sant?

Ni karljävlar är nog rätt bra att ha ändå ;) Iaf till att laga saker jag inte förstår mig på...
Och nu står cykeln i cykelförrådet och Becka kommer aldrig lägga märke till att jag fick hennes kedja att hoppa av.. om hon inte läser bloggen förstås :PThunder and lightning

Oj vilken lång dag det blev på jobbet idag, hela 6 timmar ju. Har suttit och fört in bokningar i journalen och mailat ut bokningsbekräftelser till gästerna som kommer nästa vecka. Det är Dalecarlia kupp här i Borlänge då så det blir en hel del gäster här. Inatt har vi haft 4 stycken gäster från Jönköping,, shit tänker jag, är det verkligen sån dialekt jag har?! I jönköping pratar man som sengångare, drar ut på orden och mummlar lite. Jag hoppas för min omgivnings skull att jag inte låter så.

Helvete vad det åskade igår natt vid tolvtiden. Jag låg under täcket, höll händerna för öronen och räknade sekunderna mellan blixt och knall. Det var inga sekunder att räkna, åska bullrade rakt ovanför taket och jag tänkte att snart fan får jag en blixt i huvudet. Många tycker det är mysigt med åska, jag hatar åska och jag är livrädd. Usch och fy för åska. Det enda positiva med åska är att den rensar ur luften.

Jag hade tänk dricka vin med Malin och Mounira ikväll men just nu lockar mitt egna sällskap oerhört mycket.. fast vin är trevligt det med, men det gåt fler tåg som det gamla ordspråket säger :)
Jag köpte alla Harry Potter filmerna igår, jag måste ju mala igenom dom innan bio premiären för nästa film. En liten update skadar ju inte :)

Sådärja, nu ska jag stänga av kassan, släcka ner datorn och låsa receptionen och sedan glida iväg på Beccas cykel till Beccas lägenhet för att slänga mig på Beccas soffa och chilla.. ååå en rök på Beccas balkong kanske ;)
Jag och Becca på s2 förra sommaren. Först var det födelsedagsfest hos Lisa med grillningen. Becca, kommer du ihåg vad som hände senare på natten!?? hahaha
Woohooo Harry

"Sent owls off to all your parents, old school friends, asking for photos... Knew you didń have any.. Do you like it?
Harry couldńt speak, but Hagrid understood.
*

J.K. Rowling har en förmåga att få mig att rysa i hela kroppen, gråter gör jag också. Hennes avslut på böckerna är alltid så grymt bra. Nu har jag läst ut första boken "The Philosopherś Stone".Man kan läsa böckerna flera gånger och de är fortfarande lika spännande. Rowlings sätt att skriva på är magiskt. Citatet kommer från när Harry ligger uppe i sjukstugan efter att fightats med Quirrel och Voldemort, Hagrid har dåligt samvete över att om Harry hade dött hade det varit hans fel. I present får Harry ett fotoalbum med bilder på hans föräldrar. Jag tycker det är så fint gjort av Hagrid att jag tillochmed grät en skvätt.

Ni som inte har läst Harry Potter böckerna MÅSTE läsa dom!


HagridTomt och tyst

Klev innanför dörren till Emelies och Beccas lägenhet, den var välstädad och ekade av tomhet. Jag jobbar helg vilket betyder att jag övernattar i deras lägenhet för det går inga bussar som passar från Falun till Borlänge. Kikade in i Emelies rum, det var Emelies rum men ändå inte, hennes saker fanns inte kvar för hon flyttade hem till Nyköping för några dagar sen. Vart tog de här två åren vägen?! Jag blir rädd när tiden helt plötsligt springer iväg, jag blir rädd när jag inser min dåliga vana att uppskatta mina vänner mer när de inte längre finns i närheten. Ni vet den känslan man får när man saknar någon eller något mer än vad man kanske trodde? Just så känner jag nu, jag saknar att hänga med Becca och Emelie, jag gjorde det nästan jämt när jag bodde i Borlänge. Verkligheten slår emot mig nu när jag sitter i en ekande lägenhet som påminner mig om allt roligt vi haft tillsammans. Jag vet att mina studieår i Falun/Borlänge inte skulle vara för alltid men ibland önskar jag att de gjorde det. Alla går åt olika håll nu, jag har haft seperationsångest i stort sett hela våren. Hur många seperationer kan en människa egentligen klara av? Jag klarar inte av många till, det är ett som är säkert. Men jag är tacksam och glad över att jag lärde känna alla här uppe i Dalarna, vi har blivit som en liten studiefamilj som så småningom ska gå våra egna vägar,, snart är det dags för mig också. Men först ska jag ta en rök på Beccas och Emelies balkong med Faläng.. men fan, Emelies stolar finns inte kvar :(


Jag, Emelie och Becca när vi nollades hösten 2007


Sängvätaren

Jag som trodde det var en bra idé att sova på balkongen, jag bäddade min lilla madrass och låg och myste med Harry innan jag somnade. Vaknade klockan 5 av att det regnade och åskade, det skvätte in vatten på balkongen och jag blev blöt. Trodde jag kissat på mig. Gick in och la mig i sängen istället med mitt blöta täcke. Det var det äventyret det.

Just nu håller jag på att försöka få Anna till att vilja gymma istället för att simma idag. Min brända kropp borde inte vistas i solen idag.

Inlägg nummer 700

Mitt inlägg nummer 700 kommer jag ägna åt hettan. Luften står stilla i Falun, jag har suttit i flera timmar på balkongen, det känns som om jag sitter i en bastu trots att solen aldrig ligger på denna sidan av huset. Inatt ska jag fan sova på ballen, jag ska plocka fram en madrass och slå läger. En knullvänlig madrass så ska jag fantisera om vältränade underarmar och titta på en stjärnklar himmel. Kommer vakna imorgon i gryningen med spindelnät i håret om jag har otur. Imorgon blir det ytterligare en simtur med Anna i Lugnets utomhusbassäng. Imorgon tänker jag dock inte åka vattenrutsckanan Fritt Fall för att komma ner i vattnet, trodde jag skulle dö när jag åkte den. Man var modigare när man var liten tror jag. Nä det får nog bli den långa rutschkanan imorgon, den går nog förhoppningsvist inte lika snabbt.
Näähäpp lite Harry Potter på det här kanske..


Till mitt inlägg nummer 700 bjuder jag på en bild på min söta lilla Camilla.

Som ni kanske märkt så har min blogg den senaste veckan ekat tom på bilder av mig,, mitt minneskort i mobilen är fullt så jag kan inte ta fler blider. 2GB med bilder har jag fyllt den med. MEN jag har köpt en extern hårddisk till datorn som jag ska organisera alla mina bilder på :)

Nu ska jag sova med spindlarna!


Heilbronn - hier komme ich!!

Idag fick jag ett mycket välkommet mail i inboxen från Heilbronn Hochschule. Jag har fått ett litet rum i delad lägenhet för endast 193 euro (hittade inte euro-tangenten) i månaden. Rummet är möblerat och på 12kvm. Pratade med pappa nyss, han hade fått post till mig från min skola i Tyskland, lite broschyrer och kursplaner. Nu känns det helt plötsligt så nära allting. I september då blir det bon voyage! För er som missat så ska jag plugga en termin i Tyskland till hösten.
Jag googlade bilder från Heilbronn, titta vad vackert! Synd bara att det är under vinterhalvåret som jag ska bo där, men senhösten är nog nice iaf :)Det är så vackert i Tyskland. Under andra världskriget så bombades hela Heilbronn...


då såg det ut så här.. Ååå hoppas de har massa smarriga museum så att jag kan få veta allt om Heilbronns historia. Ni anar inte vilken museum tönt jag är, jag skulle kunna bo på ett musem.

Jag har brännt mig nåt fruktansvärt efter att varit i solen en hel dag så nu sitter jag naken på min balkong och försöker svalka mig.

Milow + Reinfeldt = <3

Jag tyckte hans ansikte var bekant, någon som jag mycket väl kände igen, jag kunde bara inte sätta fingret på  var jag hade sett honom. Han var huvudpersonen i mina vildaste fantasier, det var han som fick min värld att snurra, det var han som fick mitt hjärta att klappa, det var han som inte höjde mitt studiebidrag. Nu vet jag varför jag blivit förälskad i Milow, och nej det är inte för att han trallar på en cover, han är slående lik vår statsminister Fredrik Reinfeldt.
Se själva!fredrik_reinfeldt_low_s2

Karlarna som får mina fötter att studsa på små rosa pluffiga moln. Det måste vara den höga pannan och flinten som gör mig knäsvag. Ohlalalala. Nåå visst är de allt lite lika? ;)

Om 15 minuter kommer Anna och hämtar mig, vi ska simma i Lugnets utomhusbassäng. Härligt att motionssimma utomhus.

Ice age 3

När jag var på Falan idag med Falung så träffade jag Harry Potter. Han var stor som ett hus, jag fick hans autograf på mitt högra bröst. Nu vet jag vem jag ska drömma om inatt...mmmm Harry. 15 dagar till premiären! Det här är bättre en julafton.Jag och Falung alias Faläng har varit och sett Ice age 3, den var humör, jag var rädd för dinosaurierna men Falung höll mig hårt i handen och lovade att ingenting skulle hända,, pjuh.

Och nu ligger jag här, borde ta av mig kläderna för jag är fruktansvärt varm. Jag var nära döden på spinningen idag. Instruktören inledde passet med att säga att tyvärr fungerar inte luften här inne. Jag svettades innan jag ens satt mig på cykeln. Undra hur många liter svett jag svettades, det bildades en mindre pöl på golvet under mig.
Imorgon blir morgonsimning med Anna i Lugnets utomhusbassäng. Jag är ledig i morgon för första gången på 12 dagar. YES!

Igår var jag nog den lyckligaste i hela Falun! Jag fick en spotify invite av torsten :) jag hoppade av glädje! Så nu består mitt liv av att spotifya.

Bloggdöden

Jag är en usel bloggerska som man knappt kan kalla för bloggerska längre, min blogg är ju så gott som död! Detta måste jag snart ändra på innan jag tappar alla mina trogna läsare. Men det är för varmt för att blogga och jag jag är sällan hemma. Kan någon berätta för mig hur det fungerar att mobilblogga?! Kostar det pengar? min mobilräkning är redan kolossal..

Nu blir det iaf ett spinningpass på ett ångande friskis. Sedan ska jag träffa Faläng som kommer till Falun, vi ska äta och gå på Bio, vi ska se Ice Age 3. Och nej det är ingen kärleksdejt... mohahaha.
Jag har legat och sovit två timmar så nu är jag fit for fight!

Skulle någon vilja planera min helg kanske?


RSS 2.0