Big XL Body

Kära Blogg jag måste lätta mitt hjärta för någon och det blir dig. Jag gick på stan idag och funderade lite över klädstorlekar. Okej jag vet det kanske inte direkt är något ilandsproblem men varför finns det bara udda storlekar på REA-kläder? När man för en gångs skull hittar nåt snyggt som dessutom är till ett billigt pris så finns det enbart i storlekar som XS och XL. Det är väl typiskt. Och sedan tycker jag det är näst intill förbjudet att tillverka kläder i större storlekar som absolut inte klär en person som drar storlek XL. Och då menar jag det egentligen så osmickrande plagget body. Ni vet en sån där som man knäpper mellan benen som ser ut som en jymnastikdräkt man hade när man var 5 år. Jag tycker faktiskt inte det är okej att ha på sig en sån när man är lite fylligare. Jag köpte en body idag, jag är en storlek M och det är på håret att jag inte ser ut som en stoppad korv i den. Jag ska dock bara ha den när jag är på dansskolan. Skönt att ha ett plagg som inte åker upp över magen när man gör konstiga rörelser. Det  är viktigt att känna sig bekväm när man dansar tycker jag. För er som inte vet så började jag och Becca showdansa i onsdags. Det är askul verkligen! Sedan när vi lärt oss dansen kan vi showa för våra vänner :)
Danslektionerna kostar på 800kr för 12 gånger. Det är ju som hittat tycker jag.

Nu ska jag dricka lite Pepsi och äta godis och slänga på en film.

Men orka

Usch jag orkar ingenting just nu. Den här nollningen tar på energin så att säga. Igår var det sittning och kårkväll. Det var lite väl mörkt med solglasögonen så man såg knappt handen framför sig. Jag kan knappt vänta tills på fredag när vi ska strippa av oss overallerna och brillorna. Freedom!!

Ikväll har jag tänkt att göra absolut ingenting. Jag ska köpa godis och se på Sex and the city och bara njuta av min ensamhet utan att höra maasar och nollor överallt. TEMPO NOLLAN!!!!!!!!

Teaterapa

Jag vill inte vara en teaterapa längre. Jag vill inte vara någon som alla förväntar sig ska vara glad och sprudlande jämt, någon som drar låga skämt, överdriver och kollapsar om jag inte får all uppmärksamhet. För det är inte jag. Eller åtminstone inte den jag brukade vara. Döden påverkar alla på olika sätt. För mig innebär det att dölja vem jag egentligen är och vill vara. Alltid vara glad, låtsas som att jag aldrig mått bättre. Det är påfrestande för mig och tydligen är det påfrestande för andra. I kväll satte Samuel ordet för vad säkert många andra velat säga. Först tog jag illa upp men sedan insåg jag att han har rätt. Och jag hatar att erkänna att han har rätt. Samuel fick träffa mig som jag var innan, han var förälskad i mig då men nu tycker han att jag spelar teater och visar inte vem jag egentligen är. Han tycker jag är fånig när jag spelar teater. Jag trodde att jag var mig själv, men så kanske det inte är. Det är bara allas förväntningar som jag känner att jag måste leva upp till. Om jag är tyst en längre stund frågar alltid folk om jag är sur eller nåt. Men jag vill inte alltid stå i centrum för uppmärksamheten. Jag kan störa mig på kommentarer som folk säger att "oj det var hemskt vad tyst du var idag", "och Angelica pratar alltid typ hela tiden, det går inte få stopp på henne". Snälla kan ni sluta med det? Kan ni ta mig på allvar någon gång i stället? Jag skulle må betydligt mycket bättre av det. Låt mig för en gångs skull få sitta tyst och bara få lyssna. Jag hörs och syns jämt, jag vill inte det. Ibland önskar jag att jag var den människan som ingen såg som ingen reflekterade över varför hon sitter tyst i ett hörn. Ge mig lite andrum. Samuel bad mig att gå hem och sova och tänka på vad han sa. Och ja det ska jag göra även om jag tycke att han var lite tjatig.
Usch den här kvällen blev inte som jag tänkt mig men samtidigt ångrar jag inte att jag korkade upp vinet. Samuels ord har hjälpt mig en bit på vägen, men det kan ta tid,

Update

Här kommer en kort update om vad jag gjort senaste dagarna. Hinner inte skriva så mycket för ikväll blir det lite fest hos mig. Det är Hannas sista helg i Falun för sen flyttar hon till gbg.

 • Kom tillbaka till Falun
 • Åt på Golden med Sofia
 • Slappade framför teven med Sofia
 • Skrev en tenta som kändes jättebra så hoppas på att jag klarat den
 • Var på kåren med Becca och köpte märken till overallen
 • Gick på kupolen med Becca, köpte solbrillor och drömde om vår höstgarderob
 • Blev bjuden på mat hemma hos Becca och hade det allmänt trevligt
 • Emelie kom hem
 • Åkte till Ica Maxi för att Emelie skulle handla
 • Var ute och sprang runt Bojsensjön
 • Filmkväll hos Sara
 • Morgonjogging runt Tisken
 • Duschade
 • Rakade benen
 • Strosade på stan
 • Bolaget
 • Viktoria och Daniel kom hem till mig och hängde
 • Förberedelser för kvällen
 • Blogga

Tågraggar

Nu sitter jag på tåget mellan örebro och falun. Farmor och farfar kom och vinkade av mig vid tåget i jkpg och gav mig lite respengar. Jag köpte en jättegod pastasallad på förra tåget. mums.
haha jag fick ragg på tåget, en göteborgare som jobbar i enköping i byggnadsbranschen. Han vart överlyklig när jag satte mig bredvid honom. Ååå äntligen lite sällskap sa han. Usch det kan inte va .kul att åka hela vägen från gbg själv. Det är ju inte varje dag man får sitta bredvid nån som är så underhållande som mig :)
Mitt självförtroende är på topp just nu. Han överöste mig med komplingar.
1. han tyckte om mina ögon och kunde inte sluta titta på dom.
2. han tyckte att jag hade fin kropp. (haha häpnadsväckande komplimang)
3. Han tyckte jag var vältalig (han läste mina anteckningar på datorn till tentan " regionen i den globala ekonomin). Mina anteckninar låter smarta och han gillar smarta tjejer.
4. han tyckte jag var väldigt mogen för att bara vara 21 (han är 25). haha då ska han träffa mig när jag är i mitt essä.
5. han tyckte jag var trevlig och avslappnad.
Ja så nu mår jag som en prinsessa här på tåget :)
Romansen var kort men vi bytte nummer och tackade för en trevlig tågfärd.
Nu kanske ni tror att sånt här händer mig ofta, men icke då ;) humdidumdidumdidum

Sofia kommer och möter mig vid tåget kl 19.30. jättesnällt av henne!
det ska bli skönt att komma hem igen nu.
Nu ska jag göra en sista ansträngning med tentapluggandet.

Jönköpingsstudenter

"Du har sett dom på stan, på bussen, i parken, ja lite överallt. Oftast bär de overaller i skrikiga färger och kanske går de i klungor, sjungandes eller skrikandes med alkoholhaltiga förfriskningar i handen. 2008 års studenter har tagit över stan, men är de verkligen så hemska som de låter?

Detta stod i JP idag. Nollningen är i full gång här i Jönköping. Artikeln i tidningen handlade om en kille från Göteborg som likt många andra studenter i Jönköping inte fått tag i något boende. Just nu bor han i en lagerlokal och äter frukost ur en kastrull med plastsked. Men det funkar ju det med. Han ska dock bara bo där en vecka för han har haft turen att hitta en lägenhet. En etta på 40kvm. Gissa vad han betalar för den? Jo, månadshyran ligger på 4500...!!!! Vad har jag lärt mig av det? Jo att jag ska aldrig gnälla över hyran när jag får inbetalningsavin på ynka 2130 kr. Bland det bästa med att plugga i Falun/Borlänge är att det är bostadsgaranti för studenter och att hyrorna förhållandevis till andra studentstäder är låga. I den här killens nollegrupp som bestod av 15 studenter hade INGEN fått tag på något boende. Hur kan högskolan i Jkpg ta in så många studenter när de vet att det inte finns boende? Usch, man blir så trött på systemet ibland.

-Jag var helt säker på att jag ville läsa den här utbildningen, men lite rädd för att flytta till Jönköping. Men faddrarna gör att vi känner oss hemma i stan, de hjälper också till med att låta folk sova på deras soffor och sådant.

Hör och häpnad!!! Nollorna får sova på faddrarnas soffor!!!?? Så är det INTE i Borlänge. Där är nollorna inte värda nånting och en Maas (fadder) skulle inte ta i en nolla med tång ens. En fadder ska vara en person som tillrättavisar de nya studenterna och gör så att alla känner sig hemma i den nya staden. Jag är dock lite tveksam om Maasar fyller denna funktionen. Jag som har blivit nollad i både Falun och Borlänge vet hur stor skillnaden är mellan att bli nollad av faddrar och bittra Maasar. Skillnaden är STOR. När jag blev nollad i Falun hade vi helt vanliga faddrar och de var ju då de första man lärde känna. Så jag är lite tveksam till om det här med Maasar är en bra introduktion till Högskolan. Så hörru Borlänge, dags att tänka om kanske?Would u like a cup of tee?

Jag vet inte hur många koppar te som jag sörplat i mig idag, men det är många. Te är dessutom vätskedrivande som fan så jag har kissat dubbelt så många koppar som jag druckit. Jag älskar te i alla smaker till och med "Builders tee". Det är ett annat ord för earl grey som min aupair mamma i familj nr 3 brukade kalla det. Jag känner mig halvbrittisk när jag sörplar te. Det hade suttit fint med lite butter shortbread biscuits och lite scones.
Jag skojar inte när jag säger att jag suttit HELA dagen i soffan och inte gjort ett förbannat skit förutom att tittat på os, surfat och pluggat minimalt lite. Åh jag har ju inte avslöjat vad min nya leksak är för något! Det är en ny liten liten liten liten laptop. Asus eee pc heter den och har typ nyss kommit ut i affärerna i Sverige. Den har tydligen blivit populär fort. Den har en skärm som är 9tum, väger 999gram, liten och behändig jävel på 16GB. Det är allt jag behöver. Då kan jag ha den minimala datorn till skolan och viktiga grejer så kan jag ha den andra som jag numera tycker är enorm och klumpig till att ladda ner film och musik på. Den får helt enkelt agera stationär trots att det är en laptop. Jag är förälskad i min nya dator och jag ger den mängder med pussar hela tiden. Pappa kan inte förstå hur han kan ha fått så prylsjuka barn. Hmm kan det möjligtvis komma från honom? Han som till och med har en elektrisk tapetborttagare. Hur ofta använder man en sån liksom?
Men jag förtjänade en liten pryl efter att jag jobbat och slitit en hel sommar. Istället för att slänga pengar på kläder liksom. Kläder som jag typ bara kommer använda en säsong (om den ens blir använda vill säga). Känns lite onödigt att samla på mig massa kläder när jag ändå har tänkt flytta till London om ett år. Shoppingens huvudstad nr1 :) 
I höst ska jag satsa på några enkla basplagg som jag enkelt kan variera med accesoarer.
Ja okej det där kanske inte lät riktigt som mig men jag ska verkligen dra in på shoppandet. kommer sluta med att jag springer på Gina Tricot 3 gånger i veckan bara för att de har billiga kläder. En butik som jag knappt shoppat nåt i är Indiska som ju faktiskt har sjukt snygga outfits till hösten. Så dit blir det en sväng oxå.
Åååå nya stövlar måste jag ha! stövlar är lätt det snyggaste man kan klä sina fötter i på hösten. Undra hur länge modet med  att ha jeansen instoppade i stövlarna kommer hålla? Jag kommer ihåg för flera år sen när modet kom så gillade jag det inte alls. Jag är en sån som säger usch och blä till nya trender när de nyss kommit och sen blir det genast mycket jobbigare när jag börjar gilla modet. Men då har jag ju redan sagt till alla att jag tycker det ser helfult ut. Men hey det är ju tillåtet att ändra sig :)
Borned by Bob Marley

Fantastiskt vad jamaicanerna springer snabbt. Världsrekord och en massa guld. Vad är hemligheten bakom deras inbyggda turbo? Svaret är enkelt Marijana. Innan loppet tar de sig en rök och sen är de speedade till max. Helt underbart ju. Hade jag inte varit antidrog så hade jag tagit mig en rök innan varje träningspass.
Jag och Becca ska börja dansa, vi vet bara inte exakt vad vi ska dansa. Det finns ju så mycket att välja på. Jag är bara lycklig över att jag hittat någon som vill dansa. hehe jag har tyvärr inte så många vänner uppe i Dalarna som är intresserade av dans. Detta ska bli höstens projekt!

Hur släcker man OS-facklan?
Pappas svar på denna frågan var. Man tar 100 kineser och slänger i elden så slocknar den fort som fan.

Nu ska jag och Christoffer se på filmen 21

Tyngdlyftarpung

Som svar på Teres kommentar till förra inlägget så har jag verkligen inte missat tynglyftarnas paket i deras trikåer. Deras uppenbarelse ger mig svindel. Det är en mardröm att sitta framför pappas 40tum tv när det vankas tyngdlyftning. De är fullkomligt enorma ju! Att vinna den estiska guldmedaljörens hjärta är min dröm, äntligen någon som kan bära mig över tröskeln.

Åh IKEA katalogen har kommit! Jag älskar doften av katalog, kataloger i alla former och färger. Jag vill ha en parfym som luktar bibliotek med en sötma av bokmal. haha pappa sitter och sniffar i katalogen likt tjuren Ferdinand när han luktar på blommorna under korkeken.
Imorgon bär det av till Falun igen. gött mos. Tenta på fredag, kanske borde plugga lite mer. Är det samma frågor som på första tentan så klarar jag den men om det är nya frågor så jaaa hmm.
Jag hittade min gamla mobil i en låda på mitt rum innan så jag har roat mig med att läsa gamla sms och tittat på gamla bilder från gymnasiet och på ett gammalt ex. haha
Nu är det min tur att titta i katalogen!

Tjopp!

Män i trikåer

Man kan inget annat än att beundra gymnasterna. Det är en idrott i världsklass. Och vilka muskler de manliga gymnasterna har, lätt bland de finaste kropparna på OS. Det är en hel vetenskap för mig att förstå hur man kan slänga sig runt en sån där stång flera varv, eller göra volter på en bom och riskera att bli kastrerad för all framtid. En stor applåd för gymnasterna" klappeliklapp!
Det finns väldigt många konstiga OS-grenar. Jag fastnade framför synkroniserad vattendans. Det var grymt coolt.

Idag har jag köpt en ny leksak :) Den är liten och behändig. Den får plats i min handväska och tillfredställer mina dagliga behov. Kan ni gissa vad det är?

Ge mig en man i trikå så är mitt liv fulländat!
Idag tänker jag lite extra på Carro.

Brasilianska Brudar

Fotboll när den är som bäst. Brasilien spelar skiten ur Tyskland, haha underbart. Vem har sagt att damfotboll suger?

Tuffelitufftåg

Nu sitter jag på tåget mellan Sala och Norrköpping. Det har precis lämnat Katrineholm. Vädret är precis som jag ville ha det. Regnet pissar ner och strax utanför E-tuna började det till och med att snöa. Snö bad jag inte om, brrr vad kallt. Svensk sommar vad mer kan man säga. Ska strax byta tåg till x2000 till Nässjö. Då ska jag köpa nåt att äta i Bistron. jag är vrålhungrig nu!!! Var ute och sprang ett varv runt Tisken i morse och efter det har jag bara ätit en fattig frulle på lite frukt och gröt utan mjölk. MAT!

Har pluggat intensivt nu oxå så jag är nöjd!!
Det mobila bredbandet fungerar ganska bra, fast inne i skogarna så flippar det ur ibland.
Näe dags att förberada mig för avstigning!

PUSS

Dejting är inget för oss

hahaha jag älskar att ha helseriösa konversationer med Sofia på msn. Ulises har blivit kär så nu flyger kärleksgudarna här på sture. Men killar kan väl inte bli kära eller?? Ulises svar på det blev, hahahahahah.. hmm tydligen så kan de alltså det.


Sofia! säger:
det var värst=) när ska vi bli kära? hahah
*Angie* säger:
jag tror inte på kärleken
Sofia! säger:
nej den är förbannat överskattad
*Angie* säger:
det är bara ett ord som får mig att se rött
Sofia! säger:
är det så illa?
*Angie* säger:
illa är bara förnamnet, var träffar man killar som inte bara vill ligga?
Sofia! säger:
det är faktiskt en väldigt bra fråga...inte på harrys iaf!
Sofia! säger:
vart träffar man de som vill gå på bio, ut och käka, dejta liksom?
*Angie* säger:
etage kanske?
Sofia! säger:
haha tror du? eller gymmet kanske
*Angie* säger:
ja men absolut, jag är skitsnygg när jag svettas
*Angie* säger:
eller ska vi bara hänga liksom vid de lösa vikterna?
Sofia! säger:
ja, jag tror det e en bra idé...spela dumma och be om hjälp och sånt
*Angie* säger:
Sofia, vet du vad? Nu ska det här dejtas
Sofia! säger:
jaa, visst skulle det vara kul! vi gör det!
*Angie* säger:
men hörru, vi ska ju inte va allt för seriösa nu =)
Sofia! säger:
neej neej neej klart vi inte ska!!
*Angie* säger:
pjuh, jag trodde du mist förståndet helt
Sofia! säger:
neej jag vill bara ha nån jag kan ringa när jag vill skeda framför en film liksom, inget mer=)
*Angie* säger:
Sofia, du satte nyss ord för vad jag ville skriva
Sofia! säger:
jemen tänk vad perfekt det skule vara, men vart hittar man nån sån?
*Angie* säger:
på hemköp


All by myself

Detta inlägget är det mest spontana jag någonsin gjort. Jag ligger på soffan, dricker en kopp te, väntar på att jag ska ta upp tvätten från tvättstugan, läser glamour och lyssnar på lugna favoriter samtidigt som jag ligger och funderar på hur härligt det är att vara solo och bara ha sig själv att tänka på, samtidigt som jag vill ha nån som skedar mig i soffan. Och vilken låt spelar de inte då? Jo "All by myself" .hahah den låten låter så ledsam men är såå mysig. Jag är här all by myself och just nu njuter jag av mitt egna sällskap.

idag har jag jobbat sista dagen!! Sofia har kommit hem!!! Jag åker hem till pappa i morgon!! Jag har världens bästa vänner!! Jag ska träffa Ia på onsdag!!
Livet är underbart just nu helt enkelt :)

Imorgon blir det svårare. Ett år sen Thereses begravning. Jag får inte glömma köpa blommor till graven. Röda rosor skulle nog sitta fint.

Har några olösta konflikter jag måste ta itu med . Jag hatar konflikter.

Läste nyss mitt horoskop. Så här stod det:
Detta är en bra månad för dig att finna frid i själen.
Spendera tid i ensamhet och ägna dig åt yoga, meditation och sysselsättningar som ger dig inre ro.
Du kan skapa bättre känslomässig balans och hitta ny livsglädje och mening i tillvaron.
En bortglömd vän kommer tillbaka i ditt liv och ger dig ny energi.

Min livsglädje har det aldrig varit några fel på även om jag stött på motgångar otaliga gånger det senaste året. Jag tar en dag i taget och än så länge har det gått bra. Vem är min bortglömda vän?? Emma?

Nyinflyttad

Jag älskar att folkbokföra mig på ny ort så ofta som möjligt. Huxflux så dyker det ner rabattkuponger i brevlådan. Välkommen till Falun! Och generösa erbjudanden är det dessutom. Dock är jag lite dålig på att använda mina "välkommen som nyinflyttad rabatter". Jag har fortfarande kvar rabatter och små presenter att hämta ut från första gången jag flyttade till Falun och när jag flyttade till Borlänge. Jag var folkbokförd hemma hos pappa förra sommaren och gissa vad jag fick för inflyttningspresent av Jönköpings kommun?? Jo en ynklig fribiljett till Jönköpings länsmuseum. Men här uppe i Dalarna så är de jävlar i mig generösa. Här får man chokladaskar och fribiljetter till Brages hemmamatcher. Jag tror det börjar bli dags att hämta ut chokladasken på ICA på kupolen :)
Men rabatterna jag fick idag slår alla andra rabatter! Jag har fått:

100 kr rabatt på Ica Maxi om jag handlar för minst 500 kr. Med andra ord kan jag STORhandla och det kommer bara kosta mig 400 kr :) Dock så är mat för 500 kr väldigt tungt att bära. Så hur ska jag då kunna utnyttja min rabatt? utan varken bil eller körkort kommer jag inte långt på denna lilla rabattkupongen. Generöst erbjudande iaf.

Gratis träning i en vecka på Må bätte värde 450 kr. Den rabatten kommer jag DEFINITIVT utnyttja!! En vecka gratis träning efter nollningen kommer göra susen. Åhhh jag längtar redan!!! Bästa välkomstpresenten någonsin!
Gratis solning på Må bättre. Den ska jag utnyttja snarast.

Sedan så har jag fått rabatter på glasögon och linser. Men med min superdupersyn behöver jag inte dom. Någon som vill ha?

Jag har även fått storslagna inflyttningspresenter av Rolf Ericsons Bil. hehe. Jag får två trisslotter om jag provkör en ny Volvo, Renault eller Land Rover. Tror ni de kontrollerar om man har körkort?
Roffe han slår på stort, håll i hatten men vet ni vad jag får mer? Jag får 1 LITER SPOLARVÄTSKA när jag tankar minst 20 liter! Är inte det helt fantastiskt? Roffe in my heart 4-ever.

Jag har inte planerat in något bröllop i mitt liv men nu har vinden vänt och jag har evetuellt changed my mind (jag kom inte på vad det hette på svenska). Men för att jag ska få ett bröllop krävs det att min man är skotte. Och varför vill jag gifta mig med en skotte? Jo för drömmen är ju att få gifta sig med en riktig man i kilt. Det är lätt det sexigaste plagget någonsin. Frack går fetbort! Slipsnissar går också fetbort! Hahah vad töntigt det är att skriva fetbort.
Om tio minuter börjar Hells Kitchen!! Jaribaaa!!
Sista dagen på jobbet i morgon!! Vad fan ska jag äta till lunch då? Jag hatar lunchlådor!


Morgonjogg och frulle

Ett varv runt Tisken var allt jag behövde för att vakna till :) Känslan av att vakna till samtidigt som fötterna flyger på marken i lätt duggregn är helt fantastisk måste jag säga. Och nu sitter jag här och ser på nyhetsmorgon och äter frulle. Helt fantastiskt! Jag är så lycklig över att jag ska hem till pappa på lördag, det är ungefär samma känsla som när man åker ner över jul och det är kanonstämning i luften. okej det kanske är lite fel årstid nu men om man kollar på vädret så är det ju samma väder som i december. Milda vintrar, iskalla somrar. För en gångs skull kommer jag älska att åka tåg. Jag hoppas på spöregn som piskar mot tågfönstren så ska jag sitta där med min laptop och surfa och äta choklad och dricka cola. Det kommer bli superduper!

Übermüde

ja det är precis vad jag är, övertrött.. Det ska bli skönt med lite sovmorgon i morgon för jag börjar inte förrens 10.30. Funderar dock på att springa ett varv runt Tisken innan frullen men får se hur dags jag går upp. Ikväll har jag tränat skivstång kondition, det var ashärligt. Jag pressade mina triceps med tyngsta vikten, jag tog i tills det riktigt brände i musklerna. Så nu är gäddhänget mört så att säga, hehe.
Jag längtar verkligen tills jag får pengar för nu har jag knappt något ätbart kvar. jag ska äta upp mig som fan när jag är hemma hos pappa, jag ska lagra tills det blir mer svältperioder.
Jag har inte ens nån energi till att blogga och då är det riktigt illa. ÅÅÅÅÅÅ Sofia kommer på fredag!!!! JAG LÄNGTAR!
Det ska bli skönt att börja plugga igen. Jag älskar att plugga nu när jag tänker efter. Men nu är det bara 1 år kvar och sen I´m gonna move to LONDON! Jag ska kolla upp om jag kanske skulle kunna plugga internationell marknadsföring där.. University of Westminster,, hur låter det?

Resumé

Hej hopp nu är jag tillbaks, har inte haft tid eller inspiration till att blogga de senaste dagarna. Jag har knappt befunnit mig vid datorn så nu har jag bläddrat igenom alla mina favoritbloggar som jag inte läst på flera dagar,, och shit vad ni skriver mycket :) Det känns som att jag läst en hel bok.

Helgen som varit har varit lugn och alldeles underbar. Sov hos Becca fredag till lördag och på lördagen var vi på Maserhallen och åkte vattenrutschkana och hade cpkul.
Igår pluggade jag hela dagen och på kvällen gick jag upp till lugnet och gav mig ut i enmils-spåret och joggade/gick. Det var great!
Idag har jag jobbat och tiden bara flög iväg. Efter jobbet åkte jag till skolan och pluggade och sedan var jag och dansade på friskis. De har ett nytt danspass som var superkul.
Ja och nu äter jag gröt fattig som jag är men på lördag blir det andra bullar för då åker jag hem till pappa i några dagar :) YIPPIE!!!

Sex and the Sture

Sture är numera ett osäkert område i Falun där stans tre attraktivaste singelbrudar bor. Singlarna SAS ska ut och undersöka köttmarknaden i falukorvsstaden. Singlarna SAS lämnar inget orört så länge det inte är något oattraktivt som icke är värdigt singlarna SAS. Kombinationen studier, singelliv och delad trappuppgång är en ny kategori i singlarna SAS livscykel. Hur ska detta gå och hur ska siglarna SAS sköta detta snyggt? Ta det lugnt alla där ute på bakgatorna och bli inte skrämmda om ni helt plötsligt en mörk kväll kolliderar med singlarna SAS. De må vara söta som socker men under ytan döljer sig något som de inte ens utsätter sina värsta fiender för. Singlarna SAS är inga players. Singlarna SAS är singlarna en svärmor hade älskat i nöd och lust.
Singlarna SAS är början på en ny tidsepok och fortsättning följer när S nr 2 är tillbaka i falukorvstad.

Sex and the Sture, to be continued...  

The truth

Mina ögon kan tindra
mina läppar kan le
men sorgen i mitt hjärta
kan ingen se


Pappa har med sina gröna fingrar planeterat nya fina blommor på Thereses grav. Ojoj vilken känsla han har för färgkombinationer :)
Jag funderade på en sak för någon dag sen (den dagen min mamma var här till och med). Något jag inte har reflekterat över innan men som förfärade mig när jag kom på det. Pappa har i ett år planterat, vattnat, tänt ljus och annat pysslande vid graven. Men hur mycket har mamma gjort? Ingenting när allt kommer kring. Är inte det konstigt? Sedan mamma och pappa skiljde sig bodde Therese största delen hos pappa som vi andra också gjorde, det är pappa som fått stå ut med tonårsproblemen, det är pappa som varje dag sett till så att det funnits mat hemma, det är pappa som har kört omkring på oss under alla år, det är pappa som gjort oss till en familj, det är pappa som ställde upp för Therese när hon under åtta månader bodde på psyket, det är pappa som tappert kämpat med att uppfostra fem barn som under vissa stunder hade behövt sin mamma men som i slutänden förmodligen klarat sig bättre utan. Var det då meningen att det var pappa som skulle hitta Therese på soffan? Någon han legat vaken  långa nätter och oroats för.. Har mamma också någon gång känt oro eller ens känt att hon inte gör tillräckligt mycket för sina barn? Är det då meningen att det ska vara pappa som omsorgsfullt pysslar med graven för att den ska vara värdig en sådan fin människa som Therese var?
Ska det vara så?Stämmer absolut inte!!

Jag har gjort som alla andra och messat 118 100 och frågat vem Angelica Karlsson är. Saras beskrivning på henne var ju klockren ""vem är Sara Skyttner" fick jag svaret: "Sara Skyttner är en aktiv och spontan tjej på 25 år bosatt i Falun som föddes ***(mitt födelsedatum) i stjärntecknet fiskarna. På sin lediga tid tror vi att Sara tycker om att träna och tävla i orientering vilket hon gör för klubben Ljusdals OK, samt att umgås med sina vänner och att gå ut och dansa då och då."  Det där stämmer precis på Sara! TItta här vad jag fick för svar " Angelica Karlsson är 21 år gammal. Hon tycker om att gå och fönstershoppa med sina vänner. Nu på sommaren så är det sola och bada som gäller för Angelica" Ja ni ser ju själva. Finn fem fel liksom. Jag gillar att fönstershoppa men föredrar faktiskt att göra det själv utan några vänner. Sola och bada finns inte i mitt vokabulär denna sommaren då jag istället jobbar häcken av mig. Jag fattar inte vad de får allt ifrån eller hur det ens fungerar. Är det nån tragisk människa som sitter och hittar på allt eller?

Nu ska jag diska åt Becca som tack för att jag får vara här.


Puss puss


very busy och yr i huvudet

Idag gjorde jag nåt jag aldrig tidigare gjort. Jag gick hem tidigare från jobbet för att jag trodde jag skulle kollapsa och doseringsetiketterna flimmrade framför ögonon på mig. Hade jag inte gått hem hade någon stackars sate hittat mig avdankad långt nere vid SP och hade varit tvungen att överföra syre till mig för att säkerställa att mitt liv fortsatte. Nä skämt åsido men jag mådde inget bra men nu känns det bättre. Sitter hemma hos Becca och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Jag ska sova här nu inatt för det är sååå tråkigt att vara ensam. Becca sov hos mig inatt. Hon hjälpte mig skruva ihop alla mina nya möbler som kom med IKEA-leveransen igår. Det tog 4 timmar att få ihop allt. Helt sinnessjukt vad händig den kvinnan är, jag är mäkta imponerad. Jag suger rejält på allt som är praktiskt. Inte ens en IKEA möbel kan jag konstruera. Det är knappt så att jag kan koppla in en tv eller ens göra en kanalsökning. Jag har inget tålamod till nåt. När sista möblen skulle skruvas ihop kastade jag in handduken och slog nävarn i huvudet flera gånger för att dämpa min opraktiskhet. Jag är henne evigt tacksam för hennes frenetiska skruvande. Heh en av anledningarna till att jag föredrar att sova hos becca är att mitt rum för tillfället ser ut som en soptipp/bombattentat/överfullt av ouppackade prylar. Jag fattar inte när jag ska orka ta tag i det. Kanske får bli helgens projekt.

Jag tror minsann redan att det börjar bli höst. Det är svinigt kallt ute och man vet inte riktigt vad man ska ha på sig för att rätta sig efter vädergudarna.

Jag ser fram emot ett sista år i skolbänken och jag ska plugga som fan för att få ut en examen utan några efterhängsna kompletteringar som kommer förfölja mig tills jag stupar. Något som jag mer ser fram emot är att få pengar så att jag kan inreda mitt rum och investera i en ny höstgarderob. Jag har inte shoppat något på hela jävla sommaren så nu börjar det bli dags tycker jag. Jag har inte hunnit träna på flera dagar så imorgon efter jobbet ska jag varva ner med ett varv runt Tisken. Nu ska jag bättra på mitt nagellack.
De tre små grisarna i en ensemble

Freaky Saturday it was. Becca was hot as coffee and I were wet as blueberrysoup. Igår kunde ha varit den mest tragiska dagen på år 2008 men it ended up to be fun as gräs. Det var ett år sen Therese dog så för att slippa sitta i ett hörn och tömma kroppen på vatten så var jag sysselsatt till max. Mamma, hennes man och mina små halvsyskon var på visit i Falun och hjälpte mig flytta. Hela bilen ble proppfull av alla mina ägodelar som jag lyckats samla på mig under livet. Jag älskar att jag är en falukorv!!! Bästa är att jag numera bor i samma hus som soffipropp och sarastar. Lägenheten som jag flyttat in i är en fyra för tre. Mitt rum har ljuvligt gröna tapeter, hehe, men får dock minuspoäng för frånvarandet av antennuttag till teven så jag ska snällt be bittra kopparstaden om ett hål i väggen. Efter att mamma och dom åkt så började jag stoppa in lite kläder i garderoben men tröttnade ganska fort och drog hem till Becca och duschade och fixade mig iordning. Sedan drog vi på 20årsfest hos lilla Lisa vilket var onekligen trevligt. Lycka var när Becca och jag hungriga som as blev serverade en alldeles utsökt rostbiff med potatissallad.. mums! Lyckligare blev jag när unge her Holmboe uppenbarar sig och min kväll vart så gott som fullbordad. Okej jag överdriver lite kanske, men han är skööön.
Drog ut på S2 där jag ogillar allt folk. Den ena är ointressantare än den andra och den ena är fjantigare än den andra och så vidare och så vidare och så vidare. Men det blir till det man gör det och jag och Becca hade den roligaste kvällen på länge. Höll dock på att kräkas över några människor. Och det värsta jag vet är såna som snackar skit om folk som de sedan hänger med (innebär dock inte att jag är mycket bättre så jag hatar mig själv ibland). Vi var snygga som primadonnor och glamourösa som sockerrör (har man mycket sex vill man ha mer sex och har man mycket pengar så vänjer man sig vid att ha mycket pengar) Detta svamlade Becca nyss om och jag uppmärksammade varenda ord. Hon sitter här bredvid och jag älskar det. Jag ska sova här inatt!!
öööö hmmm nu tog min inspiration slut för resten av natten är censur.

roligt program på tv måste sluta nu

Hotellfrukost

Vilken fuling jag har gjort nu. jag har gratisätit frukost på Scandic Lugnet i Falun och nu sitter jag på gästdatorn och väntar på att mamma och dom ska checka ut så att vi kan börja flytta min grejer. Ikväll blir det fest hos lisa som fyllt 20 och sen blir det utgång på S2. Nu hinner jag inte skriva mer för nu kommer de!

PUSS

RSS 2.0