Förvränger Sofia sanningen?

Lyckan var oerhört stor när Sofia äntligen bloggat vilket inte händer allt för ofta. Med noggrannhet läste jag vartenda ord med stor förtjusning ända tills jag kommer till mitten av inlägget. Jag måste få försvara mig själv här tyckte jag. Nedan följer ett utdrag ur Sofias blogg. Och som akademiker jag är vet jag hur viktigt det är att fotnota när man tar information direkt från en anna källa (trots det att källan är felaktig och inte ens håller wikipedias status). (Fotnot: www.soffiproppbloggen.blogg.se ).

"Det visade sig att folk tror att jag och Angelica delar på våra killar, vilket är helt sjukt, för det första så är det inte ofta det finns någon kille i vårat liv och när det väl gör det så delar vi inte även om det kan låta så ibland...vi gillar bara att jävlas lite med den andres ragg;)"

Ja jag kan hålla med om att det är helt sjukt att folk tror att vi delar på våra killar. Men när Sofia skriver att det inte är ofta det finns någon kille i vårat liv så är hon minsann ute och cyklar. Vårat liv går inte hand i hand när det kommer till killar. Det är faktiskt inte så sällan det dyker upp någon i mitt liv, det stora problemet är dock att de inte lever upp till mina kriterier,, haha såå nä Soffan där har du fel ;)
Och vi har faktiskt aldrig återanvänt varandras gamla avdankade ragg så där tror alla fel men jaaa lite kul är det att jävlas med varandras ragg =)
Obsevera att det oftast är Sofia som jävlas med mina ragg, det är därför de inte stannar i mitt liv en längre tid. Nu kom ett ljus upp för mig,, det är varken mig eller mina ragg det är fel på, det är Sofia som är felet i relationen ;)


Lika roligt som det är att jävlas med varandras ragg är det att jävlas med varandra. Vi jävlas så ofta vi får tillfälle. Vem ska sitta på mitt golv varje söndag morgon, göra en resumé över gårdagen, godkänna min sängvärmare och ställa den stora frågan.. Vad gjorde jag för fel?
Flytta aldrig från Falun Sofia!!!
En klonad Sofia är vad jag önskar mig mest av allt just nu.

Silvia, Viola och Maria: Vi är så galna!

Rackans bananer vi glömde gå till skatteverket och göra namnbytet, nu kommer jag få dras med mitt namn tills på måndag när det öppnar igen. Jag ska byta namn till Angelica Silvia Karlsson, jag behöver ett nytt andranamn fort som tusan. Mitt nuvarande andranamn är icke det vackraste, men Camillas andranamn slår det med hästlängder,, Viola är dock ett mycket exotiskt namn. Under alla omständigheter med korkade karljävlar blev den här dagen mycket extraordinär. Heldag med Tessan och Camilla gjorde susen för mig men dock inte för mitt plugg. Jag ska skjuta på min dead line tills döden skiljer oss åt.
Dagen började med en skagenmacka på Faluns nya café som jag inte kommer ihåg vad det heter, sen gick vi på stan i flera timmar och sölade oss fram på våra stackars fötter. När vi inte orkade gå längre satte vi oss på en ljugarbänk. Jag är en 15-åring i sällskap av två alkoholisttanter på en öde bänk i Falu city. Avslutade med två timmars besök på America take away. Jag har haft det skitkul idag verkligen och nää jag bryr mig inte ens om att jag egentligen har massvis att göra för det var helt klart värt all tid i världen. Tack Tessan och Camilla för att ní förgyllde min dag, nu är jag laddad som aldrig förr inför spinningen imorgon.

Nu ska jag dricka cola light och chilla framför teven. Denna helgen visades bli den bästa på länge. Jag behöver minsann ingen alkohol för att ha kul =)

So long meine lieblings!Walk of shame

Jag blev utslängd av Sofia, hon skulle gå och spinna för hon måste hålla vaderna i trim. Efter att jag var och handlade i torsdags har jag så mycket mat att jag har svårt att välja vad jag ska äta. Jag utmanade ödet och köpte bruna ägg, de var dock vita inuti. Så nu har jag en "Fråga Susann fråga", hon är en riktig bonde och vet allt om ägg, höns och tuppens befruktiningar. Hennes blogg hittnar ni här (www.harkorhorn.blogg.se ). Susann, hur kommer det sig att endel ägg är bruna? Är det så att de äggen kommer från mörkfjädrade hönor? Jag vore ytterst tacksam om jag finge svar på dessa viktiga frågor.

Åh jag fick nyss en friens request på facebook, spännande tänkte jag och det var med entusiasm jag tryckte på knappen,, visade sig att jag och personen som addat mig inte hade några vänner in common, en random människa som inte har nåt bättre för sig än att adda främlingar. Jag har inte tänkt att lägga till honom på min vännerlista.Dagen efter i alla ära

Varning för låg humor

Denna kvällen har varit den längsta och bästa på länge. Jag varnar er för låg humor i mina videobloggar, jag har blivit 14 år på nytt. Kvällen började på Tzatziki med god mat och kanonbra sällskap. Efter att väntat i evigheter på huvudrätten kom servitrisen ut med två tallrikar.. Hmm tänkte vi, var är resten. Då sade servitrisen som var tunn som en pinne till mig och Sofia, ni två ska dela eller? Vad exakt menar hon med det? Jag som alltid får fel vinkel på allt har nu fått ångest och ska sluta äta. Servitrisen tyckte inte vi behövde någon mat, jag var förkrossad i tre minuter ända tills hon kom med Sofias tallrik. Pjuh vilken lättnad. Vem går på restaurang och delar en tallrik egentligen? Vi störde samtliga gäster på restaurangen med våra höga skratt och grova samtal.. Becca ville ha nåt grovt och ådrigt,, det fick våra bordsgrannar att byta bord. Efter att blivit proppmätta tog vi en springnota,, eller nä okej vi tog ingen springnota, jag vill bara krydda inlägget lite så gick vi till hemköp och inhandlade dessert. Kvällen fortsatte hos Sofia med sexsnack i sexsoffan. Tycker ni att jag är grov i munnen, då har ni minsann inte träffat Becca. Emelie har en mycket grov beskrivning på mig,, Angelica du är fan sexistisk.. Becca och Emelie har numera fått en snedförvriden bild av mig, de tycker att Falun har gjort mig till en hemsk människa,, haha.. Becca säger: Jo du Angelica jag hittade din knull-lista på min dator, host host du kanske borde uppdatera den för den skrevs innan du flyttade till Falun.. Shit vad tror de om mig egentligen? Ibland har folk tendens till att blanda ihop mig med Sofia :P
Efter att tömt ut sexsnacket åkte Becca och Emelie hem till ghettot (Borlänge) För mig och Sofia slutade det med att vi spontant gick till kåren,, observera att vi var nyktra. Vi var som två främlingar som förundrades över hur folk beter sig med alkohol i kroppen. Det var inte många där man kunde hänga i julgranen inte. Vi shakade lite på dansgolvet, tog lite vatten och sen gick vi hem. kåren,, fy fan.


Som jag skrev innan så var humorn låg. Min partyväska fick bli Emelies doggybag.


Jag måste förvarna er om att ni måste kolla igenom alla klippen för att förstå humorn.. den där humorn som ni kommer att rynka på näsan åt. Sofia lyckades förstöra det roliga inte bara en gång...


och inte bara två gånger...


utan tre gånger!


Slutade med att jag fick ta saken i egna händer.

Tack tjejer för en jättekul kväll!! Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska sova över hos en mycket speciell vän ;)
Trumvirvel!!! denna vän är ingen mindre än Sofia.. Hon skulle fått nattligt besök, det slutade med att hon liksom jag inte förstår sig på karljävlar ifrån Bjursås. Ni är så frustrerande komplicerade så vi vet inte hur vi ska handskas med er..

Gonatt!

PS. Jariba jag träffade min trognaste läsare från ******klubben på kåren. jag blir lika glad varje gång jag ser dig =)
Och jaaaa jag vet att du kommer läsa min blogg när du vaknar imorgon.. mohahaha DS.

Idag är jag vuxen minsann

Jag känner mig så otroligt vuxen när jag ringer och bokar bord för mig och mina väninnor som det så fint heter. Jag är supervuxen idag! Att gå ut och äta en fredagkväll känns jättevuxet tycker jag, iaf om man heter Angelica och Sofia som i vanliga fall brukar rulla runt som två kräftskivehattar. Åh jag ska göra mig jättefin och se så där allmänt elegant och pryd ut. Ja en ovanlig fredag skulle man kunna kalla det.
Extra vuxet är det att tvätta tycker jag,, åh jag är så duktig idag! Min projketplan börjar sakta men säkert bli klar, och den är skitbra om jag får säga det själv. Ibland lönar det sig att skjuta på dead lines. Och jag är så vuxen när jag snabbt svarar på Proffices sms om lediga jobbtider.. jisses jag är så professionell när jag med ett litet knapptryck bokar upp mig på jobbpass som jag vet inte krockar med något annat. Janne måste verkligen tycka jag är en bra konsult. En löneförhöjning kanske? Och nu ska jag vara vuxen och fortsätta plugga och lyssna på lugna favoriter som alla andra vuxna människor.

Den här helgen präglas av Borlängebesök titt som tätt. Ikväll kommer Viktoria, Becca och Emelie hit, imorgon kommer Tessan hit för att strosa på stan, jag är lycklig minsann :)

Vuxen och lycklig är det nya Angelica.

Angie the housemouse

Jag känner mig som en liten husmus när jag springer upp och ner till tvättstugan med all tvätt som jag samlat på mig den senaste månaden. Det är säkert över en månad sen som jag tvättade så den senaste veckan har det varit lite problematiskt på strump och trosfronten, ja det har till och med varit så problematiskt att jag just nu har på mig en bikiniunderdel och skidstrumpor. När underkläderna tar slut det är då varningsklockan ringer och skriker TVÄTTA!!! Så nu tvättas det för fullt här. Hela förmiddagen har jag gått och putsat och fejat i mitt lilla skyffe. Det har sett ut som ett bombnedslag här i flera dagar, nästan så att jag inte såg golvet.

Äntligen har jag tagit tummen ur och ringt Tele2 angående min digitalbox som inte fungerat sen innan jul. Killen från tele2 var en trevlig prick minsann, nästan för trevlig,, han frågade tusen frågor om mig, vad jag pluggade och lite annat, men allt jag ville ha var bara en fungerande boxer. Sluta telefonragga på mig! haha min röst kanske är så sexig att jag borde börja jobba deltid på heta linjen.
Tobbe sa till mig en gång att jag skulle passa utmärkt som programledare på ordjakten för att jag är snygg och pratar jävligt mycket.. Haha jag vet dock inte om det var en komplimang, att jobba på ordjakten är nog inte riktigt vad jag tänkt mig :P

Dags att skriva några rader på min projektplan innan jag ska hoppa ner till tvättstugan igen.


Vad ska alla göra i helgen egentligen?


Fredagsuppdatering

Nämen oj jag har glömt att uppdatera! I morse när jag var på spinningen frågade jag mig själv flera gånger om jag verkligen vet vad jag gett mig in på. Vasaloppsspinningen på söndag kommer fan inte bli nådig asså.. Jag kommer svettas bort och lämna friskis som ett skelett med utskjutande höftben. Jesus Christ jag kommer svimma. Lyckligtvis så bjuds det på blåbärssoppa, banan och en och annan riskaka under passets gång. Tror ni blåbärssoppan kommer vara varm? Förhoppningsvis inte,, antagligen kommer jag kräkas blåbärssoppa efter halva passet.

Det var tänkt att gå på kåren ikväll men efter att Camilla kastat in handduken redan klockan halv 9 på morgonen så insåg jag att jag faktiskt inte heller är partysugen. (Camilla blev dock partysugen två timmar senare) ,, men min hjärna går inte ställa om så lätt, har jag ställt in mig på chillkväll så går det minst en vecka tills jag kan ställa om sinnet til party istället. Så planen för ikväll är ett restaurangbesök på Tzatziki, Faluns egna grekiska pärla. Emelie, Becca och Viktoria kommer hit hela vägen från Borlänge!!!! Det ska bli asnice! Bra att Sofia kom med ett såndant stjärnstatus förslag! Och självklart videobloggar vi från tzatziki :) Helgens videobloggande är ett måste.

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag pricka av min to do list.. Eller iaf börja på listan för att jag sedan ska kunna pricka av..

Jag älskar utmaningar

Det är de där små utmaningarna i livet som gör att man går framåt. Jag absolut älskar utmaningar.

Detta är vad jag ska roa mig med¨på söndag morgon..


Vasaloppspin nu på söndag.

Starten går kl 8,00.

Du går i mål samtidigt som segraren passerar mållinjen i Mora. Thomas och Bengt och TV´n från SIBA guidar dig på din resa till målet. Carina finns också tillhands med vallaservice. Boka på nätet. Välkommen. (www.friskis/falun.se)

I ca 4 timmar beroende på hur lång tid det tar för Vasaloppets segrare att komma i mål ska jag sitta på en spinningcykel och svettas. Fy fan vad kul!!!!!!!!!! Jag kommer ha skavsår mellan benen men det är det lätt värt! Borde egentligen inte dricka imorgon, men en flaska vin kan nog inte skada så mycket. Shit jag måste ju vara på topp på söndag.. Ska boosta med kolhydrater på lördag och sen äta en superbra frukost på söndag.. Åh jag längtar redan!

Jag är inte helt otränad men jag är inte tränad för 4 timmars spinning men jag vet redan nu att jag kommer stortrivas. Fatta efteråt när jag är klar,, jag kommer vara så fruktansvärt nöjd med mig själv :)

Tycker ni att jag är knäpp som utsätter mig för detta?

Livsmedel och Citygross

Det finns något som är värre än att plocka loppor på mitt jobb, livsmedel är 100 gånger segare. Jag gick och gick men kom ingenstans. Livsmedelsplock för loppor att framställas som lyx. Jobbade bara 5 timmar idag men det kändes som 24 timmar. Varför går tiden så långsamt på distans? Och varför blir jag alltid så sjukt hungrig när jag jobbar?


Efter mina 5 timmars slit storhandlade jag och Sofia på Citygross. Vi gick där i typ en timma och fy fan vad tråkigt det är att handla mat. Det är nästan tråkigare än att tillaga maten, det är ju skitsvårt att handla så att man kan laga nåt av det.
600 kr fattigare och tre påsar tyngre knagglade vi bort till bussen likt två pensionärer. Bussresan gick bra trots vårt stora bagage. Sofia övervägde om hon skulle be busschauffören att öppna bagageluckorna. Vägen hem från bussen var dock värre, vi stannade var tjugonde meter för att ändra grepp på påsarna. När vi skulle korsa järnvägen fick vi stå där i evigheter och vänta på ett tåg som stod längre bort men som aldrig kom. Vi tog en kexchoklad för att hålla det sinande humöret uppe. Efter att stått där en kvart var det en snäll tant som sa att järnvägsbommen varit nere i en timma och att tåget gått sönder. Rädda som kaniner utmanade vi ödet och skuttade över järnvägsspåret.

Och nu sitter jag här mättare än på länge och mitt kylskåp, frys och skafferi är fullt av mat. Av alla god mat jag köpt så valde jag att äta falukorv med pasta och ketchup. Jag hatar verkligen att laga mat!!!
Nu är jag dödstrött, ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon är det spinning som gäller kl 07.00.

Nyklippt och asporrig


Det är minsann vardagslyx att gå till frisören, tänk om man skulle få håret tvättat jämt av någon och det där masserandet av hårbotten som frisörer är så bra på, en bra avkopplingsfaktor. Jag har dock lite svårt för att kallprata, jag vill bara sitta och titta på mig själv i spegeln och få lite tid för mig själv. Min frisör känner igen mig från danspasset på friskis,, oh no tänkte jag eftersom jag är en sån där uppmärkssamhetskrävande människa som har intatuerat i pannen "Titta på mig" "Kolla vad jag kan"!! Shit tänkte jag och såg för mitt innre hur frisören än gång för alla skulle göra slut på detta irritationsobjekt genom att spätta saxen i huvudet på mig. Men slutet gott allting gott.
Sprang in på Åhlens en snabbis och inhandlade produkter till håret, lite värmeskyddande spray och lite annat smått och gott.
Om ca 30 min ska jag gå till jobbet, ska jobba mellan 13-18 idag. Jag älskar för stunden att jag har mycket att göra men jag vet dock att detta kommer slå tillbaka på mig sen när jag inser att plugget borde gå före jobbet.

Snälla söta rara Reinfeldt med dina vackra rådjursögon, höj studiemedlet NU!


Väntar spänt...

på att Janne ska messa tillbaka till mig. Fick nyss sms från Proffice om lediga jobbtider idag,, svarade att jag kunde jobba 13-18, jag vet dock inte om jag ångrat mig,, gulp. Får jag jobba så är det ju bra men får någon annan passet är det minst lika bra. Min deadline ni vet. Hela morgonen har ju flugit iväg, ställde kl på 07.00 och snoozade till 07.20. Satan vad skönt det är att sova. Om en timma ska jag gå och klippa mitt risiga hår. Mitt hår har sett ut som svinto i flera veckor så nu är det dags att göra nånting åt det.

Det har kommit förslag till regeringen på att studiehjälpmedlet ska kortas ner från sex år till fyra år. Det sämsta förslaget på länge om jag får säga vad jag tycker. Ingen orkar väl känna stressen av att kanske valt fel utbildning och sen inte kunna byta på grund av att man inte beviljas studiemedel under hela studietiden.

Nu ska jag kolla mailen och göra andra viktiga saker,, typ läsa menlösa bloggar :P

En städad Angelica

Varför blir alla så förvånade när jag tar det chill en kväll? Tro det eller ej men innerst inne är jag lugn som ett stilla hav,, oberäknelig men sansad.. Det fina med ett hav är att man vet aldrig när vågorna piskar till, helt plötsligt sköljer en tidvattenvåg över dig. Jag är ett hav fullt med överraskningar som då och då älskar att bara chilla =) Glorias initiativ till att gå ut och käka på Harrys var det bästa initiativet på länge. Jag behövde verkligen komma ut och se lite folk. Harrys hamburgare är de bästa och när det dessutom är halva priset blir det ännu bättre. Inte nog med att maten säljs till halva priset, alkoholen är nästintill gratis och detta utnyttjades flitigt av mitt lilla sällskap. Men nästa gång då jag inte har så mycket i skolan ska jag också stå och trängas i baren med er,, tada! Hade verkligen inte tänkt att stanna kvar på Harrys så länge som jag gjorde men det är ju så fantastiskt kul att titta på folk.. Hanna har ett öga som skannar av tjejer som inte kan gå i klackar, hon suckar högt åt vingliga ben, haha. Är det jag som börjar bli gammal eller är åldersgränsen på Harrys på onsdagar 18? Fick en liten fritidsgårdskänsla där. Men nej nej jag gillar fortfarande Harrys. Jag kände mig dock som en främling på min egen hemmaplan i nyktert tillstånd. Har aldrig lagt märke till Harrys inredning förut,, lite luddigt är det.

Imorgon kommer produktionen drastiskt minska på mitt jobb. Halva jobbkåren var på Harrys och minglade. Jag borde gå dit och piska på dom lite imorgon så de inte somnar i gångarna. Johan stod på dansgolvet och gjorde sina snyggaste schlagermoves till Charlotte Perellis "Hero". Han slutar aldrig att förvåna mig.

Träffade Malin och Spångelispång också.. Tog ett par danssteg med Malin men vi var tvugna att avlägsna oss från dansgolvet då minderårig tjej kastar mördande blickar efter Malin. Att Malin blev misstagen som lesbisk vänsterpartist var kvällens roligaste,, allt hon ville veta var bara var minderåringen köpt sin snygga klänning.. Vad har vi lärt oss av detta? Jo, ge aldrig bort några komplimanger över tjejers snygga outfits, de kan tro att du raggar på dom. Shit, tjejer tänker som killar nu för tiden. Spångelispång sa att jag såg städad ut, det tar jag som en komplimang. Tack Spångelispång! Ibland kan jag också vara så där ovanligt pretantiös och laidback.

Nu har klockan runnit iväg och jag måste sova nu, ska ju klippa mig kl 9.45 imorgon om jag inte minns fel.
Tack alla för en trevlig kväll på Harrys!

Hur vet man...

att det är en helt vanlig rutinmässig vardag? Jo Angelica Karlssons blogg innehållar tråkiga inlägg som hon måste få skriva för att avlasta sig själv. Angelica har nu kommit ganska långt på sin projektplan som det är dead line på idag men hon har bestämt sig för att skjuta upp den tills imorgon kl 16.00. De senaste två timmarna har hon ägnat sig åt att skriva i sitt CV och kollat upp potentiella sommarjobb som hon ska söka. Angelicas ögonlock börjar bli tunga och magen börjar kurra så om en kvart ska hon ta sig en dusch för att bli fräsch och pigg inför restaurangbesöket på Harrys. Angelica älskar att Harrys har halva priset på onsdagar.
Förut så pratade Angelica med Camilla om hur tragiskt det är att klaga på allt hela tiden. Angelica klagar alltid men hon gör det aldrig så att någon hör, hon håller det för sig själv för att folk ska slippa höra på skiten. Angelica tycker att Falun är en bra stad och ser fram emot att spendera sommaren där.

Angelica borde måla naglarna och sätta fart lite nu. Angelica är fortfarande hungrig. Angelica tycker redan att Viktorias och Daniels förlovning börjar bli för mycket.
Nu kanske ni har suttit och irriterat er på att Angelica skriver sitt egna inlägg i tredje person? Angelica är likgiltig inför det. Hon hade antagligen lika tråkigt när hon skrev som när ni läste. Angelica ska ladda mobilen med batterier så att hon kanske kan ta en bild från Harrys. Angelica borde stanna på Harrys till kl 01.00 och skaka rumpan på dansgolvet. Angelica ska dock inte göra detta då hon ska upp tidigt imorgon och plugga. I morgon ska Angelica klippa håret. Hon behöver verkligen det.

Angelica önskar er alla en bra onsdagkväll

Hur många ord?

Den stora frågan idag är hur många ord har jag skrivit på min uppgift till Event Management? De går att räkna på en hand ska jag erkänna för er. Kl 7 gick jag upp i morse i hopp om att effektivt kunna sitta hela dagen. Gick till hemköp, käkade frukost, läste bloggar, bloggade, kollade facebook, läste mailen, sipprade lite té, dregglade över heta Björn på nyheterna och sen var klockan mer än vad jag trodde. Jag behöver de där två första timmarna till allt jag känner mig tvingad att göra. Finns det nån spärr man kan sätta in i datorn så att man inte kommer åt facebook, bloggen, m.m mellan kl 07-16? Om det inte finns,, skulle någon vilja skapa en sådan då? Jag skulle kunna betal mycket pengar för det...

Pengar? Just det hur kunde jag glömma.. Fick ingen lön idag så efter att jag varit och lunchspinnat gick jag förbi Proffice kontor som så lägligt ligger ett stenkast ifrån Friskis.. Stövlade in under pågående lunch och förtvivlat berättar om min uteblivande lön. Ringde huvudkontoret och kollade, jaaa då visar det sig att jag registrerat mina jobbtider för sent.. korkade Angelica. Så det blev ingen lön för mig denna månaden,, men det innebär att jag får två löner nästa månad istället så jag hänger inte läpp för det.

Hoppar över föreläsningen idag för annars kommer jag ju knappast hinna färdigt med projektplanen som jag skriver. Forskningsplanen är äntligen klar och inskickad.. Check på listan. Kom på när jag satt på spinncykeln att jag inte har någon danslektion ikväll för det är tydligen sportlov så med andra ord har jag ingen ursäkt att smita från plugget.
Min lilla belöning ikväll blir lite mat på Harrys för halva priset, deras onsdagsdeal. Pär har bokat bord från kl 20.30 så jag ska komma dit vrååååålhungrig!!!

Sluta blogga Angelica du måste plugga!!!!!!!!!!


Bomben var en kudde

haha jag dör! Bomben som attackerat Falun visade sig vara en kudde. Detta bekräftades efter att bomtekniker flygits hit från Stockholm. Bombtekniker flögs hit för mina skattepengar för att öppna en väska innehållandes en kudde och jag kan nästan inte sluta skratta åt situationen. Jag skulle vilja veta vad det var som fick polisen att misstänka en bomb? Men det är skoj att det äntligen händer något i Falun. Är det inte jag och mina kära dramaqueens till vänner som skapar draman så är det oskyldiga väskor med fluffiga kuddar. I love it!

Idag är det payday, jag har redan varit på hemköp och inhandlat frukost. Jag måste lägga upp en månadsbudget, har massa oväntade och oönskade utgifter denna månad. Jag tror jag ska börja använda kläderna som ligger längst in i garderoben istället för att köpa nya hela tiden.. och så kanske jag borde klippa bort prislappen på de plaggen som jag ännu inte använt.. ANGELICA!!!! skärpning nu! Jag ska till Göteborg på TUR-mässan i slutet av Mars precis innan nästa löning så jag kanske borde spara lite pengar tills dess..

Nu ska jag ta tag i dagen, har en dead line tills idag som jag inte börjat på ,, gulp.

Är Falun bombhotat?

När jag gick till friskis för att spinna var stan avspärrad för att det låg en liten fjuttig tant handväska vid ett cykelställ.. Jaaaha tänkte jag,, nån gammal tant som tappat väskan och nu skapas ett drama. Går förbi utan att tänka mer på det.. När jag spinnat klart ville jag komma hem så fort som möjligt,, nej då har de minsann överdrivit avspärrningen av spärrat av HELA Falun city,, jag fick gå en sjukt jävla lång omväg för att komma hem trots att jag gjorde en fuling och kröp under avspärrningen.. Men tänk om det nu skulle vara en bomb? Nu har nån stackars manisk sate kommit på att han ska bomba Falun enbart för att Daniel Westling bott på Bojsenburg i Falun under 4 år av hans liv.. Någon stackars republikan som inte tycker om kungahuset kommer med den smarta idén att bomba Falun.. Kan jag ha rätt?

http://www.dt.se/brottsplats/article403649.ece

Stääääng av musiken!!!

Satan i helvetet vad jag hatar araberna som bor ovanför mig! Jag försöker plugga med de spelar så sjukt jävla hög musik, hela lägenheten gungar,. Jag verkligen hatar orientalisk kukmusik. Har jobbat 7-15 idag och nu har jag skitmycket att göra helt plötsligt... gahhhh stressad!!!!!! Jag kommer aldrig hinna till dead line på Event Management som är i morgon och så har jag hundra andra grejer jag måste fixa med.. Typiskt.. Det får bli en lugn helg, måste plugga :(
I morgon får vi pengar!! jariba.. Jag är på skitdåligt humör just nu,, stääääääng av musiken!!!

Angelica den levande fotoredigeraren


Ugly Betty och Smart ass

Varje måndag är lika hemsk men den här måndagen är för vissa enskilda individer ännu hemskare. Sofia börjar sin praktik idag på Bangalore, en PR-byrå i Borlänge så jag fick sällskap av henne på bussen. Hon var så nervös att det till och med var nära att en liten olycka i byxorna hände. Hon ska i tio veckor agera Ugly Betty och lära sig hur man fungerar som manuell dokumentförstörare. Jag inser nu att jag kunde få sova en timma längre idag, trodde jag började 9 men ack så fel jag hade, börjar inte förrens 10 så då kan jag skriva lite på forskningsplanen så länge..

Händer inte så värst mycket idag, juridikföreläsning, forskningsplansplugg med Vickan till kl 17 och sen träning. Mindre spännande dag om inget oväntat händer vill säga..

Videobloggande från Sturefesten

Sådärja nu har jag äntligen tagit mig tid att ladda upp videobloggarna! Dubbel-ludret och lyxhoran står för underhållningen. Men glöm inte bort att ta oss med en nypa salt och att vi i själva verket är två helseriösa och självständiga kvinnor som mellanlandat i Falun på det lägsta trappsteget till att sedan klättra vidare upp på karriärsstegen. Vi lever efter mottot ha kul medans du kan!
Första gången vi provar videobloggning,, och ja det kanske gick till överdrift.

Videoblogg del 1. Vodka med is it is.


Jag framför I¨m yours till Sofias stora förtjusning.


Kärlek på Sture


Videoblogg del 3. Grabbarna Bjursås har anlänt. Emil masserar Sofias vader till Sofias stora förskräckelse.

Dubbla luder på Harrys och karljävlar från Bjursås

Jag var helt övertygad om att alla karlar tänker likadant (om de ens tänker), nu har jag fått det bekräftat, de är likadana allihopa. Men jag är inte den som är den, jag har numera börjat tänka som en karl. Tror jag sett för mycket på Sex and the city den senaste veckan.. Fuck like a man. Karljävlar tror att alla med bröst är sjukligt sårbara och bara längtar efter att få stå framme vid altaret och utbyta ouppnåliga löften som följs av skrikande barn och välling.. Jag och Sofia har som livsuppdrag att bryta detta mönster, vi ska dock sköta det snyggare än vad ni karljävlar gör. Ni män vandrar på jorden av en anledning, att tillfredsställa oss när lusten faller in.
Igår videobloggades det här på Sture, jag ska lägga upp dom på facebook sen när facebook slutat med sina uppdateringar som gör att det inte går att ladda upp,, slänger in någon i bloggen senare kanske.


Kvällen grundades med Martini och is, eller vodka som vi fick Anna att tro.. hon är galen som ens tänker tanken på att dricka bara vodka med is, jag hade nog havererat. Jag och Sofia ägnade de första timmarna av kvällen åt att spexa framför kameran och framföra kärlekslåtar. Sofia var dock lite besviken på min version av I¨m yours..
  
  
Bild 1: Tro det eller ej så är det Sofias första glas vin, en halvtimma senare var hon inne på sitt tredje.. det skulle kunna förklara hennes kommande minnesluckor.
Bild 2: Singlarna Sture
Bild 3: Anna med pojkvän, Sofia och vem mer? Är det inte Rutger Macklean som dykt upp igen?
Bild 4: Mattias och Conny kom på besök. Jag får inte glömma att fråga Mattias hur man gör för att lyckas bli utslängd från Harrys...
Bild 5: Två karljävlar från Bjursås, Faluns minsta och enda förort. Grabbar från Bjurs är minsann i en klass för sig både på gott och ont.
Bild 6: Rutger Macklean var full och glad,, Camilla, jag bjöd bort din cider till Rutger, han har lovat att blåsa bort till bolaget på onsdag och köpa en ny.


Den klassiska bilden på Sofia. På något konstigt vänster kommer hon aldrig ihåg när sådana bilder tagits. Hade jag förvarnat stackars Ola om vilken hemsk vän jag har hade den här bilden aldrig tagits. Blir ni ens förvånade när jag säger att det här inte var kvällen enda Sofia-Hångel? Jag såg knappt Sofia inne på Harrys, hon har tendens till att sprida sitt saliv lite överallt ;) Förra helgen fick hon det nya smeknamnet Svansen som Mystiska Mannen så snällt gav henne, numera går hon under namnet Dubbel-luder. MEN hon förtjänade den =)

Efter mycket om och men hittade Sofia mannen hon fantiserat om de senaste veckorna,, Herr J var på Harrys och han är minsann ett riktigt kap..
Sofias officiella punklista:
-Välutrustad
-Hockeyspelare
-Fin lägenhet i centrala Falun
-Målare
-Gillar barn
-Kollar upp apotekets öppettider för att kunna köpa dagen-efter-piller
-Ger henne hans nummer till jobbtelefonen (där hon lättast når honom)
Sofia tackar för numret och säger att hon hör av sig om 9 månader varav stackars Herr J:s haka ramlar i golvet. Pluspoäng till Herr J som varit på sexualundervisningen och lärt sig att en mans spermier kan befrukta en kvinnas ägg och ett foster kan sedan börja växa i livmodern.. Finns det bra karlar trots allt? Tveksamt,, ett nytt begrepp har myntats på Sturegatan och det kommer troligtvis stå med i Guiness rekordbok över mest använda ord.. Karljävlar.
Jag älskade att se Sofia så där oskyldigt söt när hon klampade in hos mig i morse med skrynkliga partykläder och sugmärken på halsen.

Ja nu kanske ni undrar varför hela inlägget handlar om Sofia? Unge Herr Alalauri vill inte att jag nämner några namn i bloggen och så tycker han att jag ska sluta pilla på hans vänner och så borde jag tydligen inte blogga om sånt som kan förstöra för andra, haha
Varför nöja sig med en när man kan få flera? Fyra händer är fler än två händer..
Jag är en effektiv människa, jag har lyckats med den stora bedriften att avverka 50 procent av Bjurs på en månad,, nu ska här letas nya jaktmarker i,, hmmm Grycksbo blir nog bra.. eller?

Lyckan var total igår när jag träffade några av de ärade medlemmarna från ******klubben under rökpausen på Harrys. Jag blir stolt över att mina trognaste läsare vann Hockey Bockey turneringen,, Grattis!
Nu ska jag ta igen mig lite, och eventuellt borde jag ta en dusch,, det är iaf vad Emil tycker. Jag är inte ofräschare än Sofia iaf som borde kroppssaneras.
Ha en slapp söndag! Det ska iaf jag ha ;)


Party på StureNu kör vi!!! Ha en fabolous lördag! Det ska vi minsann ha här på Sture ;)
Be aware på Harrys i Falun ikväll, jag och Sofia har lömska planer i sinnet...

Det går vilt till på Sture

Min säng höll på att braka ihop. Resultatet av för mycket hoppandes i sängen blev att benen gav vika.


Benet ramlade av så av all min kraft lyfte jag på sängen och förfärades över dammråttorna som samlats inunder. Nu var inte dammråttorna det största problemet utan att min säng inte längre var en säng värdig en prinsessa på ärten.


Så jag plockade fram verktygslådan jag inhandlade på IKEA som jag haft mycket användning för och skruvade fast alla ben så att de sitter som berg. Det var en kraftansträngning men tvunget att göras. Jag såg för mitt inre hur mannen i mina drömmar ligger över mig med mina ben snyggt uppslängda på hans axlar och precis när han ska till att befrukta mina äggstockar så faller sängen ihop.

Hur hade det sett ut på mitt knull-CV liksom så jag tänkte att det var lika bra att ta tag i saken och skruva lite. Nu ska jag fördriva lite tid innan mina gäster kommer,, sen ska vi korka upp!! Jariba! Jag är redo, sängen är redo, kylskåpet är laddat, är ni redo?

Tack för påminnelsen nu kan jag leva igen

Women are for friendship,
men are for fucking

Sex and the city när det är som bäst. Tack Samantha för att du får mig på bättre tankar. Jag skrev tidigare att jag vaknade upp med en jag-vill-ha-pojkvän-känsla.. Den känslan infinner sig inte längre i mig och det är en befrielse minsann.
Karljävlar har man bara till en sak när behovet gör sig påmind.


Tack Samantha

Ge mig kaffedoft

Igår kväll gjorde jag ett mycket drastiskt beslut och avbokade mitt spinningpass som jag egentligen ska gå på idag kl 10 men att för en gångs skull ligga i sängen med min kära laptop på magen lockade mer. Även om jag inte ställde nån klocka så vaknade jag strax efter 8 ändå, jätteskönt! Det enda jag saknar är någon som går i köket och pysslar, rotar runt i skåpen och brygger kaffe. Jag dricker inte kaffe men jag kan lukta på det i evigheter. Min framtida man i mina drömmar måste vara en morgonpigg kaffedrickande liten djävul.. och så får han gärna ge mig frukost på sängen. Observera att jag ser mig själv nu i en jättestor säng med massa fluffiga kuddar och en havsutsikt som heter duga... Och nä inte ens gröt är det jag äter,, det är franska baguetter och apelsinjuice. Hmm det kanske är en fransman jag vill ha. Jag tycker franska är sexigt. Hanna kan prata flytande franska, jag ska tvinga henne till att prata franska hela kvällen, gärna med en mörk mansröst.

Idag ska jag bara ligga i sängen tills jag får ryggskott typ eller tills jag blir så hungrig att jag svimmar och så ska jag städa lite och skriva lite på forskningsplanen, sen tycker jag att jag har skrivit tillräckligt på den.
Nu måste jag se ett avsnitt av Sex and the city för jag har vaknat upp med en jag-vill-ha-en-pojkvän-känsla och den känslan är ovälkommen och obehaglig. Ett SATC avsnitt kommer få mig på bättre tankar och påminna mig om att jag älskar att vara solo.


Ikväll blir det en miniförfest hos mig och utgång på Harrys. Jag ska hänga i baren hela kvällen och promota min blogg.

Kärleksmums och spinningfeber

Den här dagen är verkligen toppen och det finns nog inget som kan förstöra den. Jag och Tessan har äntligen skrivit klart schemat till TUR-mässan. Hoppas att allt stämmer, kan dock vara så att några inte får någon lunch, men jag ska ringa företaget bakom Gainomax och fråga om de kan sponsra oss,, sörpla i dig en gainomax i smyg inne på toaletten och du behöver ingen lunch. I flera veckor har jag haft ett begär efter kärleksmums men ingenstans går dessa små härligheter att finna, inte ens på Ica. Antingen får jag adoptera en mormor eller så får jag googla på receptet och baka en jävla kärleksmums själv. Men på Waynes hittade vi något som såg ut som kärleksmums iaf =) Lite kokos på toppen och du kan lura smaklökarna.


Tessan mina lilla midsommarsill bjöd mig på fika,, jag blev alldeles varm i hjärtat. Brownie med grädde satt fint i magen men något som sitter ännu finare är kalops.. haha tantvarning på det tycker Tessan men fy fan vilket lyx. Annat än broccolisoppa och lasagneplattor det..

Spinningtrenden har utökats storartat i Borläng/Falun regionen. Alla som är "inne" spinnar. Det har nästan gått så långt att det diskuteras cykelmodeller och skavsår i underlivet. Spinningfebern sprider sig som eld i torka och ja jag ska faktiskt iväg på ett pass om en timma.. Härligt att avrunda dagen med något svettigt.

Jag är alla flickvänners stora skräck,, Träffade en av mina killkompisar i skolan idag, han frågade om det blir fest i helgen, jajamensan säger jag och frågar om han har mitt nummer så att han kan ringa mig när han kommer.. Asså jaa jag hade ditt nummer säger han, men det var innan min flickvän raderade det.. Haha men vafan, det är ju inte direkt så att jag stjäler andras pojkvänner ;) Eller?

Allvarlig konversation på msn

Sofia! säger:

ja det är det, är du brunstig angelica?

Angelica säger:

jag är sugen på att mysa

Angelica säger:

jag vill skeda och se på film

Angelica säger:

gå långpromenader och sen krypa ner under täcket

Sofia! säger:

OMG, det där låter som ett förhållande!?

Angelica säger:

hahahhaah neeeej för fan!!!!!Yoooo Froooday

Har jag någon gång sagt hur dåligt inflytande Sofia har på mig? Det krävs inte mycket för att jag ska vika mig för hennes planer,, det räcker med de magiska orden.. Utgång i helgen? Trots att jag inte har några pengar är jag dessvärre inte svårövertalad. Vi hade storartade planer på att baka bullar och sju sorters kakor i helgen men de planerna sprack direkt. Pust jag börjar redan få dagenefterångest! Men det behöver inte kosta så mycket pengar det här inte, en flaska vin och inträde blir ju faktiskt bara 150 kr,, vilket kap.. jag ska drinkbitcha på lördag,, pluta lite med läpparna, spänn ut stjärten och brösten, vifta lite med ögonfransarna och släng lite snygg med håret sen är det bara att hoppas på det bästa.. Hörru Sofia, hur gör vi om mannen med stort J dyker upp? Ska vi dela på honom den här gången också? karljävel....

Sitter just nu på skolan och väntar på Tessan, vi ska skriva klart schemat för TUR-mässan så att jag sen kan maila iväg det till Kalmar och Karlstad,, shit vad Kalmar tjatar om schemat! Hey chorizooo. 
Har varit och tränat jympa på morgonen och ätit fruksot på friskis.. Hade hellre gått på spinningen men det fanns inga platser kvar.. basjympa 45 minuter ger mig ingenting så det får bli ett spinningpass i eftermiddag för att kompensera för den dåliga träningen jag fick i morse.

Hej hopp så länge!

En ny lag i Svensk författarsamling

Spinningen gick över förväntningarna, det gick skitbra idag och nu är jag cpglad! Hade faktiskt inte tränat sen i fredags. Jag älskar att kunna gå flera dagar utan att träna utan att få ångest och dåligt samvete... och nää inte ens extra bilringar har jag fått. Innan brukade jag tro att om man inte träna på tyå två dagar så gick man upp minst tre kg i vikt,, men nu vet jag bättre och det är en frihet faktiskt.

Vimsig och ouppmärksam som jag är sprang jag in i en mycket bekant kille på friskis, det blev ett sånt där jobbigt ögonblick då både vet att man känner igen den andra men kan inte riktigt koppla från vart nånstans,, Fick en liten blackout i hjärnan men sen kom jag ihåg att jag hade hans tunga i min mun för typ tre helger sen. Haha det var Sofias ragg från Harrys som lyckades hångla med både mig och Sofia på samma kväll. Fy fan karlar är verkligen skit allihopa,, jag tror aldrig jag träffat någon som är bra och är dom bra så är de gay. Helt okej att hångla med flera stycken samma kväll men det är inte okej att hångla med två kompisar. Jag ska ringa min bästaste bäste vän Reinfeldt och be honom göra en ny lag.. §6 i Hångelbalken lyder som så att det är strängligen förbjudet att första dela saliv med kvinna och sedan överföra salivet till kvinnans väninna.

Nu ska jag se på halv åtta hos mig och äta gröt!

Broccolisoppa toppad med falukorv

Mitt fattiga tema på mat fortsätter. Idag ska jag bjuda er på ett recept värdig en student som effektivt skrivit forskningsplan hela dagen.


Här är ett praktexempel på en suberb broccolisoppa gjord på tre ingredientser. Tag lite frusen broccoli ur din nästintill tomma frys, lägg i en kastrull och koka med vatten och buljong. Låt det puttra lite och sen är det bara att mixa med stavmixen.. För lite extra krydda, toppa med en falukorv sen har du gjort en delicat broccolisoppa a lá Anchelique.

Idag har varit en bra dag, jag har fått mycket gjort på forskningsplanen och om två timmar ska jag på spinning, det ska bli nice!

Uppdaterar senare kanske, nu ska jag lyssna på lite Emil Sigfridsson och njuta av ensamheten.


För att jag bryr mig...

Man har alltid stunder av total lycka framför sig men man vet aldrig när de stunderna dyker upp. Det enda man vet är att de kommer dyka upp förr eller senare.
Ibland upplever vi stunder som man inte vill glömma och kanske inte heller kommer att glömma, de där små stunderna som har betytt något men som man kanske senare avfärdar med en liten klackspark eller de stunderna som man inte alls har lätt för att bara sparka bort...

Jag är relativt bra på att ta saker med en liten klackspark, jag har byggt min egna lilla mur runt mig som gör att jag inte tillåter andra att komma för nära inpå och jag tillåter inte mig själv att komma nära någon annan. Då slipper man gå och gräva ner sig när något går snett. Håll huvudet högt och klacka till. Det är lycka när man kan resonera så. För en timme, en minut eller kanske bara ett par sekunder så försvinner allting som man brytt sig om och man uppfylls av ren lycka och likgiltighet.

Det är inte så lätt som jag verkar få det att låta för man får bry sig.. Även om man kanske inte borde bry sig så gör man det ändå, jag tror det bara är vanlig mänsklighet.

*Ta det med en klackspark men du får faktiskt bry dig*
I tell you I don't care
But I don't want to

Mina bortglömda planer

Jag sitter och skriver en forskningsplan och för att få lite inspiration skummar jag igenom gamla arkiverade uppsatser på nätet från olika universitet och högskolor i Sverige. Då insåg jag att jag inte alls hamnat där jag ville hamna. Jag gick handels på gymnasiet och jag fantiserade om att jag efter studenten skulle börja plugga på den nybygda internationella Handelshögskolan i Jönköping. Allt som lät bra ville jag göra. Jag visste inte vad jag ville bli, bara att jag ville plugga just där för varje gång jag åkte eller gick förbi där tittade jag upp mot de stora panoramafönstren med utsikt över Munksjön och sa till mig själv att där kommer jag sitta med näsan i böckerna. Ett tag var jag också inne på att plugga på Handelshögskolan i Stockholm, har ingen aning om vad det var jag ville plugga men skolan är fin och ja jag hade nästintill toppbetyg när jag gick på gymnasiet. Efter alla planer på handelshögskolor var jag fullt besluten om att jag skulle bli fastighetsmäklare, det enda som satte käppar i hjulet för mig var att jag inte läst Matte C. Jag är värdelös på matte och klarade med en liten marginal Matte A och B,, jag grät inför hela klassen när jag inte klarade nationella provet i B-kursen.. Det var nog där jag insåg att jag aldrig kommer bli någon fastighetsmäklare.

Och var hamnade jag? Jag hamnade i Falun där jag pluggade media och reklam i ett år innan jag insåg att jag hamnat i fel bransch. Jag hade valt utbildning efter vad som lät som något man kan tjäna stora pengar på och det var titeln på mitt yrkesval som lockade mest då... Angelica Copywriter Karlsson skulle det stå i telefonkatalogen..
Slutligen hamnade jag på Turismutbildningen "Tourism Destination Management" i Borlänge".. Följde hela första året kursplanen men nu har jag byggt ihop mitt egna lilla utbildningspaket och jag får ut en examen i företagsekonomi inom området destiantionsutveckling..

Var det verkligen hit jag ville komma? Angelica Företagsekonomen Karlsson?Högskolan i Jönköping
 

Nobba fint

Alla har vi någon gång fått nobben, ja till och med jag och har ni ännu inte fått nobben så kan ni knappast förvänta er att det aldrig kommer ske, för det kommer det göra. Alla vet att det är mindre kul att få nobben och speciellt inte när nobben inte sköttes på ett snyggt sätt. Men vi vet bättre, vi tänker inte sjunka till samma låga nivå som dom. Måste man nödvändigtvis ge någon nobben ska det göras snyggt, det handlar helt enkelt om vanligt folkvett.
Att visa lite folkvett är aldrig fel, inte ens när man finner sig själv i ett kroghörn med någon som inte är ett dugg intressant. Det är absolut inte meningen att man ska behöva fly för att slippa undan. Men avsluta ALLTID samtalet på ett trevligt sätt, ibland kan du dock behöva vara lite bestämd, alla fattar inte vinken.

"Trevligt att träffas men nu måste jag leta efter mina vänner" detta är en mycket användbar fras som oftast fungerar, kort och konsist. "Tack för drinken. Nu ska jag vimla vidare" Här måste han förstå att han just blivit uttnyttjad för en gratisdrink men hey du avslutade iaf på ett trevligt sätt.

Vad du bör undvika är att ljuga. Att säga att man är på väg hem är meningslöst. Då måste man gömma sig längst in på någon toalett om man faktiskt vill stanna kvar utan att skämmas. Inte heller borde man säga att man letar efter sin pojkvän, trots att man inte har någon. Detta kanske dock är något mellan lögn och sanning, finns han inte är det kanske just letar man gör...?

Näee nu ska jag ta tag i dagen istället för att svammla i bloggen, ska läsa lite forskningsmetodik nu!När jag bodde i London sommaren 2007 lärde jag mig hur man dejtar, jag var livrädd för att dejta men jag tog tjuren i hornen och dejtade flera stycken under den sommaren för att lära mig att tycka om att dejta.. Jag var dock inte lika bra på att ge nobben som min kära vän Charlotta till höger på bilden,, hon var trevlig hon minsann och tackade för sig själv.. Jag är typen som springer därifrån och limmar på någon annan.. I London kan man göra så, risken att du träffar på den nobbade killen på gatan har låg osannolikhet. Men nu bor jag i Falun och här måste man minsann visa lite folkvett.

*Allt vad du vill att andra ska göra för dig ska du göra för dom* <------ Eller?


Röda pumps

Tessan din lilla djävul du har fått mig till att fantisera om röda skor!!! Ett par svarta stuprör till ett par röda pumps och jag kommer bli kåt på mig själv. Jag vill att snön ska försvinna så man kan börja gå i snygga skor.. Var hittar man röda pumps? hmm måste gå till Scorett och spana och så kanske jag borde köpa en snösmältarmaskin oxå. Eller så skulle jag kunna gå runt med hårfönen och en jävligt lång förlängningssladd och smälta snön där jag går. Jag vill sitta på en uteservering och sitta med benen så där kvinnligt i kors och sippra på en Cosmopolitan... mina röda skor kommer vara huvudpersonen och så ska jag inhandla såna där snuskigt stora och dyra glajjor från MaxMara.. Observera att jag ser mig själv med två meter långa ben och ett hårsvall med hollywoodlockar... Men jag älskar att fantisera.


De ska vara så höga att man knappt kan gå i dom, de ska bara se grymt snygga ut när man står och sitter. Ge miiiig!

Oj, vad har jag gjort? Jag har skrivit något som kan feltolkas som en modeblogg,, och nej min blogg är mer unik än så,, jag har bara hittat något "To die for"!!!!

Fy fan för lasagneplattor

Ni kommer ihåg vad jag skrev i förra inlägget va? Jo att jag kokade lasagneplattor i brist på annat att äta. Här har ni resultatet...


Kokade lasagneplattor ser ut som svettiga ostskivor. Det växte i munnen på mig men nu är jag iaf mätt,, och vad har jag fått för näring? Hmm ingenting antagligen, snabba kolhydrater usch och fy.
Vem tar på sig ansvaret att laga mat till mig imorgon?

Man tager vad man haver

Efter både frukost och lunch bestående av gröt har jag letet igenom alla skrymslen och vrår för att hitta nåt ätbart till middag. Köpte en falukorv på hemköp idag som det var rea på,, endast 15 spänn,, så fattiga studenter spring till Hemköp och shoppa falukorv! Men jag har ingen pasta, och jag var inte så hungrig på bara falukorv med broccoli, så gissa vad jag gör nu? Håll i hatten och så en liten trumvirvel, jag har gjort min pasta av lasagneplattor,, pasta som pasta tycker jag. Undra hur lång koktiden är på lasagneplattor..

Har varit på danslektion ikväll, har lärt mig nya steg som gör mig sjukt förvirrad, jag tror inte jag vet vad höger och vänster är, så nästa vecka ska jag va smart och ta på mig strumpor med två olika färger. Vi gör sambamoves till Dancing queen och jisses vad heta vi är! Eller iaf vi som ser ut som kvinnor. Småflickorna som fått hoppa in i min dansgrupp är något yngre än oss andra.. Haha ibland känns det som att man är på föräldramöte.

Nähäpp nu ska jag äta lasagneplattor och falukorv! Kan hända att jag uppdaterar lite senare med några dejtingtips ;)
Åh btw så har jag inte pojkvän, det är bara jag som roat mig på Facebook idag. Jag kommer aldrig skaffa pojkvän så länge jag bor i Falun så ni behöver inte oroa er =)

Ankors simkunskap fascinerar mig

Idag på morgonen var jag och Sofia ute på ett Tiskavarv i den ruggiga kylan, en bra start på dagen. På vår väg möttes vi inte bara av två förståndshandikappade småpojkar som glatt spanade in oss utan även en hel flock med ankor. De måste ha sjukt bra lårmuskler som kan simma motströms, inte ens Sofias muskulösa ben skulle klara av det där.
Efter promenaden tog det flera timmar för mig att komma igång med pluggandet men nu ytterligare ett par timmar senare har jag skrivit forskningsplan som en tok. Jag kommer drömma mardrömmar om turismen i lågkonjunkturen. Det här får bli ett kort inlägg för jag är inne i ett sånt skönt pluggflow. Och om två timmar ska jag på danslektion så nu måste jag sätta fart,, borde ta en dusch oxå.. Ni har väl inte missat att jag officiellt är i ett förhållande på facebook? ;)

Max och Saga

Jag får ont i hela hjärtat när jag läser om Max och Saga, och jag blir så fruktansvärt arg när jag ser bilder på kvinnan som mördade dom. Varför tar utredningar så lång tid? Det är nästan ett år sen som de mördades. Barnens mamma och släktningar har fått bära på detta i ettt år men nu äntligen har Christine Schürrer dömts till livstids fängelse och utvisning från Sverige för all framtid. Jag kan inte sätta mig in i situationen men vilken lättnad det måste vara att den där jävla människan sitter bakom lås och bom. Vad i huvudet har gått snett om man går så långt att man mördar två små barn? Vilken sjuk jävla råhet och jag hoppas den där människan kommer plågas med bilder på näthinnorna för resten av hennes liv. Om hon ens har något som helst samvete vill säga,,, ingen kan vara så iskall. Fy fan hon mördade barnen med en hammare.. aaaaaaaa jag är arg!!!!Hur fan kan man? ååååå jag är så arg att jag gråter. Saga och Max blev bara 1 respektive 3 år. Nu är det över och barnens mamma och pappa kan få sörja på riktigt nu. Och jag ska gräva ner mig under täcket och gråta.

Du är blockad!

Camilla provocerade mig som fan på msn så nu har jag blockat henne,, hon kallade mig för luder och hora och sånt accepterar inte jag... Men efter 30 sekunder ville jag blocka upp henne för jag saknar henne eftersom hon är min enda kontakt som skriver till mig,, men tror ni inte människan har blockat mig då? Vad trött man blir.

Jag har jobbat hela dagen och bra som jag är så går produktionen upp med 800 rader när jag jobbar. Jag måste va den enda som inte står och skvallrar i gångarna ;) Gloria skämms över mig när jag kvittrar lite för Paul,, hahahhahaa och jag älskar det =)

Inte nog med att jag inte har någon mat, jag har inga pengar till bussen, så det blev till att traska till och från jobbet idag vilket tar typ 45 minuter. Men jag gillar ju att gå så jag klagar inte.


Jag är en liten tomte som traskar i Dalarnas djupaste skogar.

 
Fy fan kolla min mat,,, morötter, palsternacka och matlagningsgrädde, krydda lite och sen in i ugnen. Denna måltiden kostar nog inte mer än 3 kronor. Perfekt för mig som numera nallar pengar från sparkontot. Jag kommer aldrig kunna flytta till London om jag håller på så där.

Jag måste åka hem,, Madde skrev nyss på min wall att hon gullat med min lilla brorsson, jag blir avundsjuk. Jag har inte ens hållt i Alexander än,, han låg ju i kuvös på sjukhuset sist jag var hemma. För er som inte vet så föddes han alldeles för tidigt. Han föddes 20 oktober men han skulle födas i början på januari, så han låg i kuvös fram tills för typ en månad sen tror jag. Och hans bästaste bästa faster är inte ens där och myser med honom. USELT ANGELICA!!! Nu ska jag skämmas lite och hoppas på att Camilla unblock mig snart.
 

Tisdag morgon när jag vaknar.....

tänkte jag att det här kommer bli en onekligen bra dag trots att jag ska jobba på mitt ädla jobb. Åt lite frukost bestående av knäckebröd som är en students fattigaste frukost innan csn kommer. Läste mina favoritbloggar, avslutade med en av de mindre favoriterna och ja det var där min dag förstördes från världens bästa dag till en dag med skräckblandad förtjusning. *******klubben (för att inte svärta ner dess varumärke) har funnit en bloggaspirant värd att stämmas.. Gulp vem är denna bloggaspirant? Jag börjar ana oro här borta på Gräddhyllan.. MEN eftersom jag i själva verket är en tämligen god medborgare i samhället har jag på helt eget bevåg tagit bort bilden och ja till och med raderat hela inlägget för att inte göra den nobla herren, medlem i *******klubben mer upprörd. Dagens goda gärning gjordes av mig, slå den om ni kan ;)

Jag kan förvisso hålla med *******klubben om att publicera bilder utan tillstånd inte är okej. Jag ska ringa Mark Zuckerberg (facebooks grundare) och snällt be honom lägga ner världens största community. Att tagga mig på bilder är inte helt okej.

Sådärja nu ska jag snart dra till jobbet och dra mitt strå till stacken!

Livvakt

Brunettangie har blivit den nya Blondinbella och måste anlita en livvakt. Jag har suttit inne bakom lås och bom i flera dagar och försökt överleva på knäckebröd och vatten. Min blogg har på både gott och ont blivit en omtalad blogg. Jag vet dock inte om jag ska skratta eller gråta. När csn kommer är det första jag ska göra är att köpa en vakt iklädd gul väst.

Om jag inte mot förmodan lyckas få herrarna i Måndagsklubben att lägga ner stridsyxan förstås...         

Läs deras blogg, den kan iblan vara ganska roande,, och nej nej detta är inget fjäsk för att få er på bättre tankar =)
www.mandagsklubben791.blogspot.com

Skådespelardiva

Jag är inte bäst men jag är alldeles för bra för den rollen jag blev tilldelad till årets studentspex. Jag tänker inte stå på scenen och se dum ut och ha ett fåtal repliker. Aldrig! Jag blev så arg att jag kände tårarna börja bränna bakom ögonlocken på mig. Att sitta där och läsa igenom manus och knappt ha några lines kändes pointless. Den lilla divan i mig kom fram, jag reste på mig, vände på klacken och gick... Nu när jag börjat lugna ner mig så skämms jag över min handling, det är inte okej att vara diva och lämna rummet framför både manusförfattare och regissör. Men jag var så jävla arg,,, jag var så arg att jag till och med har ätit pasta med ketchup till middag. Och jaa då är jag arg. Jag gjorde en annan sak också som jag gör ibland när jag är arg men det kan jag inte avslöja i bloggen.


Så här arg blev jag, jag har inget hår på huvudet längre och jag har bankat sönder varenda vägg i lägenheten. Jag måste sluta vara en dramaqueen annars kommer jag ingenstans här i livet men just nu bryr jag mig faktiskt inte.
Njut av bilden för ni kommer aldrig mer se nåt sånt en måndagskväll. Det där är jag är lat dagen efter fyllan mat.

Nu ska jag se på Familjen Annorlunda.
Tjipp och hej.
*DIVA*
Dejtingguiden

Innan jag går iväg till spexmötet där vi idag ska läsa manus och bli tilldelade roller ska jag så här på måndagskvällen bjuda er på några tips som ni kan fundera över till på fredag. Att förberede sig en hel vecka innan arbetsveckan är slut är A-O.

Hur ska du visa ditt intresse?

- Ögonkontakt är viktigt! En blick som håller sig kvar lite längre än vad som egentligen är nödvändigt är oslagbar.

- Glada personer drar människor till sig. Ingen kommer närma sig dig om du ser bitter ut. Se alltså glad ut, som att du verkligen stortrivs med att vara där.

- Uppträd som att du vill bli uppmärksammad. Stå inte med ryggen till. Detta innebär dock inte att du ska göra några psykadeliska dansmoves på dansgolvet. Gadda inte ihop dig med dina vänner, ingen antar utmaningen att försöka bryta igenom muren av dina brudpolare för att nå fram till dig. De flesta låter hellre bli än att utsätta sig för den plågan.

Sådärja nu har ni något att fundera över! Mystiska mannen har räddat min dag, eller om jag ska överdriva lite så har han räddat min vecka... Ingen orkar slösa energi på att vara långsint... och näe jag kanske inte heller är guds bästa barn ;) MEN pappas bästa barn måste jag väl ändå va?!! "Trumvirvel"

Till dom ensamma

De senaste dagarna har jag fastnat för http://www.lugnafavoriter.se/ . Musiken inspirerar mig och får mig att tänka på människor i min närhet som jag tycker väldigt mycket om. När jag som bäst sitter i soffan, äter lunch och läser bloggar spelas denna låten upp... Sofia denna sången är till dig för att jag tycker så fruktansvärt mycket om dig ;)
Tanken på att Sofia skulle bli upprörd varje gång jag hänger ut henne i bloggen gör mig mörkrädd. Men för att inte ovanstående låt ska passa så bra till henne så ska jag nu vara en sann vän och fixa en blinddate. Jag skulle inte klara av att se Sofia åldras ensam, jag vet hur det kommer sluta om ingen ställer upp snarast. Hon fastnar i Falun och flyttar in på Mariannes varje onsdag, torsdag, fredag och lördag, ibland varvar hon med att uttrycka sin ålderskris med benen ihopslingrade runt strippstången på Etage. Det är först till kvarn som gäller, (för tro det eller ej, Sofia är åtråvärd).. Sofia, det är inte dig det är fel på, det är troligtvis karljävlarna som är rädda för dig. Alla karlar är livrädda för framgånsrika och självständiga kvinnor ;)
Vill ni ha hennes nummer, skriv en kommentar eller gå in på www.soffiproppbloggen.blogg.se
Nu måste jag börja plugga lite och sluta lyssna på Lugna favoriter innan jag deppar ihop.


 

Segheten gör mig knäpp

Det trådlösa bredbandet på högskolan i Falun får mitt mobila bredbad från Tele2 att kännas som världens snabbaste uppkoppling. Inte nog med att internet inte fungerar, vi har blivit placerade i en gammal labbsal från 60-talet där det inte finns nån som helst värme, jag fryser och jag har muskelknutar i hela ryggen som känns som knivar varje gång jag huttrar till av kylan... Nää högskolan i Borlänge är minsann bättre än Faluns.
Åh nu kommer Spångelispång och stör mig!!Eftersom internet är så segt blev det inte mycket till inlägg,, shit börjar redan,, slut på rast! tjupp

Jag vaknade upp med...

två stora bollar som påminner om silikonbröst. Jag har efter 22 år äntligen kommit in i puberteten, mina bröst har börjat växa, och snabbt växer de också för att inte tala om hur stenhårda de är... vad hände? En natt och jag har Faluns största bröst,, men jaaaa Camilla de är större än dina!!! Oh my, jag är gravid :S Följden av att ha slarvat med p-piller har gjort att mina bröst börjat producera mjölk och ett litet frö börjar växa i min livmoder,,, eller är det där bebisarna växer? Jag har noll koll på sånt..

Nä jag ska sluta nu,, ifall att pappa läser så vill han nog inte veta att han ska bli morfar genom bloggen. Neeej det är biologiskt omöjligt för mig att vara gravid. Men brösten skojar jag inte om, de är enorma, jag kanske borde tänka om mitt klädval lite.

Idag är det föreläsning i forskningsmetodik från 9-12 och sen måste ja faktiskt börja skriva forskningsplanen!

Bloggdesign

Nu kanske ni blir lite förvirrade när ni hoppar in på min blogg och ser de stora förändringarna? Jag längtar efter våren så jag tänkte att om jag gör en liten vårig design så kan jag låtsas att det är vår :)
Den bästa funktionen är Googles översättningsmaskin,, jag har roat mig med att läsa min blogg på danska och norska,, det är ju hur coolt som helst!

Beck ikväll är tämligen värdelöst så det var ju tur för mig att jag kom på den smarta idén att designa bloggen i några timmar. Imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka, nya möjligheter. Känslan av att sopa bort en gammal vecka är den bästa. Nystart it is. Jag måste verkligen ta tag i pluggandet imorgon, jag står fruktansvärt still på den fronten.
 
Jag har satt dit en Blogglovin ikon, så glöm inte att lägga till mig nu =)

For fuck sake I love you

Säg till en man att du hatar honom och ni kommer ha bra sex, säg att du älskar honom och du ser honom aldrig mer..

Sex and the city borde vara med i UR (utbildningsradion). Allt som kommer från SATC är klockrent, och jo lite sanning ligger bakom det. Jag orkar inte plugga så istället spenderar jag tiden åt att analysera repliker från SATC. Killar blir livrädda när tjejer kommer för nära, jag är innerst inne en man, jag blir lika rädd jag.. Mitt försök med att ha pojkvän i höstas gick ju som ni kanske vet mindre bra. Jag var förvirrad och livrädd på samma gång,, och jaa jag älskade att skapa lite draman ;) Varfööör har min pojkvän inte ringt mig?? Vaaarföör??!!  Han skulle ringa mig kl 21, nu är klockan 21.02,, vaarföör ringer han inte? Exakt så var det, han var en sysselsättning för mig, inget annat. Usch vad hemskt jag får det att låta men det är sanningen och sanningen kan ibland inte var som man hade tänkt sig.

Något som jag lärt mig av SATC idag är att när tjejen vill betala för killen så ser killen tjejen som om hon vore hans mamma.. vadå vill ni inte bli bjudna? Är det så att ni har svårt att acceptera att ha en tjej som är mer framgångsrik och har mer pengar än er? Just nu är det ingen risk att jag har mer pengar än någon av er, fy fan vad jag är trött på att vara student just nu!

Ska se på lite mer SATC och dricka te nu =)

For fuck sake I love you... Det är så jag vill ha det,, jag hatar pluttinutt och gulligull.. Ge mig en karljävel som sätter mig på plats,, Big är mannen i mina drömmar... om än något för svår..

Svärmorsdrömmar?

Jag sov så länge som möjligt idag för att vakna av att min helgångest hade försvunnit. Det värsta är inte längre att Mystiska Mannen gav mig 40 kronor för att bli av med mig, nej det värsta är att min blogg står för underhållningen på förfester, men som Camillas kompis sa, all publicitet är inte bra publicitet men det är publicitet iaf.
Idag är jag lika glad som vädret är fint i Falun, Sofia drog med mig ut på promenad, haha hon tycker inte att jag ska bli en Bridget Jones. Vi gick till Bojsen och runt sjön,ashärligt! Vi kan inte sluta prata om alla små incidenter, men de små incidenterna är livets goda. Var hemma hos Camilla en snabbis och hängde sen gick vi till Emil och våldgästade honom. Emil har aldrig tidigare fått så fint besök . Och vi har aldrig fått en värre diss tidigare,, han är inte så smidig den där Emil. Åååå säger Emil,, vilken härlig dialekt ni har, men ni är fan inget man visar upp för föräldrarna. Snacka om att strö salt i såren på mig. Jag och Sofia är ju två svärmorsdrömmar. Sen om vi har lite svårt att stava till kärlek och förhållande har inte med saken att göra.. (jag var tvungen att ta fram ordboken för att skriva orden).


Så här glada är vi när vi är ute på promenad. Ni ser ju själva vilka svärmorsdrömmar vi är.


Falun är vackert! Jag ska aldrig flytta härifrån,, vissel vissel.


 
Tack älskling för alla fina rosor jag fick igår, jag älskar dig med.


Vi tog en snabbis in på Åhlens och hittade världens mest för nuvarande passande film. Bli dumpad och ta det som en man. Om jag ska ta det som en man måste jag ligga i så att säga. Jag älskar att jag ligger avslagen i sängen och lyssnar på "Lugna favoriter", jag stör salt i såren på mig själv :P
Men jaaaa jag ska sluta överdriva nu... det där tar jag med en klackspark.

Ich habe eine schöne Sonntag!!Jag älskar alla hjärtans dag

Den här dagen började som en skitdag men efter att Interflora sprungit upp och ner i min trappuppgång hela dagen så älskar jag numera alla hjärtans dag. Jag har fått så många blombud idag att mina vaser tagit slut. Mina snapsglas är fulla med rosor i alla dess färger. Vem är det som sänder alla dessa rosor till mig? Kan det vara Måndagsklubben som visar sin kärlek till mig?
Det blev lite för mycket med alla blommor, jag utvecklade en liten allergisk reaktion och fick springa hem till Camilla för att kurera mig. Det var dock ingen bra idé då det visade sig att Camilla har hela lägenheten full med orkideer som hon fått av alla sina beundrare. Satan tänkte jag så nu sitter vi här med munskydd och sniffar nässpray.
Mitt i allt elände sitter vi nu och väntar på vår pizza som anländer snart. Pizzan som vi inte har pengar till men lyxhora som jag är så har jag resurser.

Ikväll blir det Melodifestival! 
Hoppas alla haft en bra Alla hjärtans dag! Camilla räddade min dag. Jag har räddat Emils dag med ett kärleksbrev indränkt med parfym! Det här med kärleksförklaringar är min dolda talang. 

Ta mig lite med en nypa salt så blir alla glada och nöjda ;)

All min kärlek till er kära bloggläsare. 


Vad hände igår?

Idag när jag vaknade efter att sovit tre timmar visste jag knappt var jag befann mig, öppnar upp ögonen, skruvar lite på mig och vad är det jag ser?


En brett flinande Rutger Macklean och en mörbultad Gyllene skräck! Vad gjorde jag igår egentligen och varför ser Rutger så självbelåten ut? Jag blir rädd.
Jag och mina favorittjejer hade en supertrevlig förfest här igår med vin och lite hemligheter. Visste ni att Hanna fortfarande sover med gosedjur ibland? Varför blir jag ens förvånad ;)
Sedan stapplade vi iväg till kåren i kylan och ja vad mer ska jag säga,, varför envisas med att gå på kåren? Det blir aldrig roligt där ändå. Vi shotade som tokar i baren och jag förstår inte vart jag fick alla pengar ifrån, min väska är full av pengar,, har jag rånat någon? Haha det är inte många som tjänar pengar på att hänga på kåren. Mystiska Mannen gav mig 40 kronor för att han ville bli av med mig,, "Ta nu de här pengarna och köp en drink och låt mig gå sa han".. Hur arg tror ni att jag blev? Jag var så jävla arg att jag nästan började gråta men nu skrattar jag åt det. Tur för honom att jag inte är så långsint av mig. Men den fungerade ju, så nästa gång ni vill bli av med någon, ta fram plånboken och ge bort en liten slant.

Ombytta roller på Sture. Sofia har fått ragg och jag nämner inga namn "host host". Jag borde egentligen gå upp till henne, sätta mig på golvet, inspektera hennes ragg och beklaga mig lite över mitt tillstånd. Fair Play ;)

Det här kommer bli ett alldeles för långt inlägg känner jag. Till råga på allt så fick jag en inneboende igår. David har bestämt sig för att flytta in och bo på min soffa,, skitkul tyckte jag igår. Idag måste jag dock vara otrevlig och förklara att han inte kan bo här. Jag klarar inte av att bo med karljävlar.
Nu ska jag chilla lite innan jag går bort till Camilla för lite bakishäng!

Måndagsklubben läser min blogg och jag älskar det, men hörrni grabbar, bli inte så upprörda... Jag vill inte ha några mer mördande blickar när jag är på kåren :´(

Fylleinlägg

jag har fått en inneboende och jag är överlycklig!! måste fortsätta dricak mu beräätter morgon

Jag skriver korkade saker ibland

Varje gång jag skrivit ett inlägg och sen publicerat det så läser jag igenom det och ibland kan jag upptäcka i läsandets stund att jag skriver så korkade saker,, jag skriver innan jag tänker. I förra inlägget skrev jag "tanken på att någon av icke manlig karaktär har varit och pillat på mig gör att jag vill kräkas.. " Det där lät korkat. Det finns många som är homo- eller bisexuella och ni skulle säkerligen inte "kräkas" om någon av samma kön tog på er, men för mig faller det inte riktigt lika naturligt. Jag fick det att låta som att jag tycker det är äckligt när två av samma kön tar på varandra, men nej så är det inte. Bara jag slipper bli på tagen på så respekterar jag vad ni andra gör.. Oj det här kanske lät ännu mer korkat.. Men jag vill inte att några arga kommentarer ska förstöra min dag. Och jag hoppas verkligen ingen tog illa upp och kanske kan det vara så att det bara är jag som tänkte på hur korkat skrivet det var.Klumpfot

Fredag den trettonde har visat sig vare en olycksdrabbad dag, jag har lyckats med att slå i tårna i allt jag passerar, först i tröskeln och sen två gånger i sängbenet, satan vad onte det gjorde! Nu har jag varit hos gynekologen och gjort det där jävla cellprovet som alla skrämmt upp mig inför. Jag visste inte vad jag hade för förväntningar på besöket, ena stunden var det Malins ekande ord om hur obehagligt det var, i nästa sekund var det Sofias lilla blödning som dök upp i huvudet på mig. Men när jag väl låg där med benen rakt upp i luften och Maud 45 mellan benen på mig stoppade in massa grejer i mig var det Tessans lugnande ord och generande och ofrivilliga tankar om Mystiska Mannen som gjorde att jag kunde slappna av. Blunda och tänk på att alla verktygen är något annat.

Tro nu inte att jag helt plötsligt tycker det är helt okej att gå till gynekologen, nej efteråt känner jag obehagliga rysningar genom kroppen och tanken på att någon av icke manlig karaktär har varit och pillat på mig gör att jag vill kräkas.. Eller okej nu överdrev jag,, jag ska iaf ta en låååång dusch och tvätta bort gynekologens fingeravtryck.

Förlåt till alla gynekologer men jag tycker inte om att besöka er och förlåt ännu en gång men jag känner mig smutsig efteråt :S

Uppdaterar senare om hur det går för klumpfoten!

Fredag den trettonde

Gulp, det slog mig nyss att det är otursdagen idag, shit vad skulle kunna hända? Än så länge har lyckligtvis ingenting hänt,  jag ramlade inte ens av cykeln på spinningen som jag varit på nu på morgonen. När alarmet skrålade i mina öron i morse så hade jag helt glömt bort varför jag skulle upp så oanturligt tidigt en fredagmorgon... Aha spinning var det ju så glad i hågen skuttade jag i väg i 20 minusgrader (överdriver inte) till Friskis för att glatt upptäcka att Friskis hetaste instruktör hade passet. Stefan på Friskis i Falun får fjärilarna i magen att flaxa. Sorry Stefan men jag kan inte sluta titta på ditt paket i dina åtsmitande röda cykelbyxor.. Kåtslag klockan 7 på morgonen kan bara betyda en sak,, det här blir en bra dag, om än lite våt kanske.

Eftersom jag redan ätir frulle på friskis så är det bara för mig att hoppa in i duschen nu. Orkar inte riktigt men för gynekologens skull måste jag,, jag ska tvätta mig grundligt med intimtvålen. Den bästa tvålen någonsin. Fast det är en hel timma kvar så jag ska nog chilla lite först.

Sådärja Tessan nu har det blippat till i den bloggkoll! Lite tekakaor, ett inlägg från mig och en kopp earls grey och din dag är redan gjord. Jag ber till mannen uppe i himmelen att ingen av mina läsare ska råka ut för något oturligt idag.


Nämen lilla Pluttan! Vem är det som sitter söt och oskyldig på min säng? Kände att jag var tvungen att lägga upp en bild så ni har nåt fint att titta på medans ni äter eran gröt. Hittade en gammal bild på Sofia som måste va från förra vintern nån gång. Det var på den tiden Sofia hade pojkvän och man visste vart man hade henne. Då var det hon som fick stå och bevaka mig när jag hånglade runt på dansgolvet på Harrys. Rollerna är numera ombytta, jag har gått över från det stadiet till det tråkiga stadiet,, ni vet det där stadiet då man inte längre är road av att stå och slemma med främmlingar på dansgolvet. Jag måste sätta upp lite regler för natten. Sofia, om du nu i vanlig ordning skulle bli dissad eller jaga någon stackars pojke så tänker jag INTE vänta på dig! Det kommer vara sjukligt kallt förstår du :S
Jag tänker inte dra, släpa eller tjata på dig. Skulle detta ske att jag går ifrån dig kom då ner till mig på lördag morgon kl 10.30.. PS. Glöm inte rosor och choklad, DS.

Dagens räddande änglar

Äntligen fungerar bloggservern så att jag kan blogga. Försökte verkligen plugga hela morgonen men det gick inte, jag bröt ihop och la mig och sov på soffan istället. Att skriva en forskningsplan är den svåraste utmaningen jag fått under mina snart tre år på högskolan. Dålig start på veckans sista seriösa dag men detta blev bättre allt eftersom. Dagens tre räddande änglar har varit Sofia, Terese och Tessan.
Efter att insett att jag inte kommer få nån inspiration till att skriva så hookade jag med Sofia till bolaget för att inhandla förfriskningar tills imorgon. Utanför bolaget blev jag bröstboxad av en gubbe,,, aj som fan sa jag surt,, Gubben sa då.. Ni behöver väl inte gå två på bredden :(
Men vafan ska två fina damer som mig och Sofia gå på ett jävla ankled?

Sedan åkte jag till skolan och skrev schema till TUR-mässan med Terese och Tessan, vi är nästan klara nu :) Trots att jag är en inkompetent hora som Tessan så fint uttrycker det så gick det förvånansvärt bra! Jariba!


Terese hon är en gul solstråle minsann. Ge mig vår nu!!


Efter schemaskrivandet gick vi till Kupolen och käkade på Donken och sen shoppade Tessan skor på Stadium så nu ska hon ut på långpromenader i de nya promenadskorna.
 
Tessans fötter är pyttesmå och för att vara helt säker på att det är rätt storlek så mäter Terese med mätstocken.

Nu är jag så trött att jag snart kollapsar,, Ska träna kl 7 imorgon så snart måste jag nästan sova.
Shit vad intriger det är i Falun nu,, jag ORKAR inte!!!! Kan inte alla sluta vara så bittra? Surgubben utanför bolaget var droppen.
På tal om bolaget så träffade jag Björn på Kupolen med sin högra hand Forsman. Jag skämms fortfarande över mitt uttalande om Forsman som jag gjorde i bloggen efter att vaknat upp och blivit skedad av nån som inte föll mig i smaken. Björn!!! Du förstörde halva mitt liv när du visade inlägget för Forsman :S

Imorgon måste det bli en bra dag! Tjipp!


Narkolepsi

Det finns så många hemska sjukdomar som folk inte ens vet existerar, narkolepsi är en sådan sjukdom jag aldrig hört talas om. Sitter just nu och ser på en dokumentär på tv4 om narkolepsi. Jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget om att tv4 bara sänder skit. Narkolepsi är en sjukdom som gör att man helt plötsligt somnar. Jag har wikipediat så att ni kan läsa om den.

Narkolepsi, av grekiskans lepsis, gripande, anfall. Det är ett neurologiskt tillstånd med obetvinglig sömn som uppträder i korta anfall. Anfallen kan ibland uppträda i samband med att den drabbade kommer i naturlig affekt, till exempel skrattar, men i princip kan en narkoleptiker falla i sömn i vilken situation som helst. Vanligen - men inte alltid - är narkolepsi förenat med kataplexi, det vill säga att musklerna ofrivilligt ger vika, varvid den drabbade helt plötsligt kan ramla ihop. Med anledning av detta får narkoleptiker, precis som epileptiker, sällan inneha körkort eller arbeta med tunga maskiner.

Narkolepsi är en relativt ovanlig sjukdom som drabbar cirka 1/2000. Narkolepsi orsakas av en selektiv förlust av en grupp nervceller i hypothalamus, som i sin tur tros orsakas av en autoimmun reaktion.

Något botemedel mot narkolepsi finns inte. Däremot kan narkoleptiker i många fall leva nästan helt normalt om de behandlas med centralstimulerande eller andra uppiggande mediciner.

Det måste va hur jobbigt som helst att leva med en sådan sjukdom. Jag är glad över att jag är helt frisk, jag ska sluta gnälla över småsaker för det finns de som har det så mycket värre än vad jag har. Mina största problem just nu är att jag inte har några pengar, jag har träningsvärk i brösten och innerlåren samt att jag måste skriva en forskningsplan. Allt detta är värdsliga saker och jag skämms över mig själv när jag gnäller över det.

En kvinna i dokumentären hade varit gift med sin man som har Narkolepsi i 40 år. I 40 år har hon alltså levt med någon som bär på sjukdomen. Det är att älska någon..


Semestersvenskar

Vad är det för program? Jag skämms å producenternas vägnar när jag ser på det. Och hur kan hon från Ensam Mamma söker ställa upp på att va med? För knappast att hon bara råkade vara med,, för att inte tala om hennes kära väninna Eva, ni vet hon från Ordjakten som hade mensvärk och kräktes i TV. Hon fick fem minuter i rampljuset och nu försöker hon bli känd igen,,, jag skämms lite för hennes skull oxå. Nä det här programmet hade jag inga höga förväntningar på och de små förväntningar jag hade har icke infriats. Kan inte tv4 sända något bra för en gångs skull?


Är det nån mer än jag som inte gillar semestersvenskar?

Jag hade tänkt att se på efterlyst ikväll men det var innan jag kom på att jag inte har den kanalen. Har glömt att ringa om boxen, den har inte fungerat sen innan jul,, jag kanske borde ta tag i det snart.. Det säger väl hur sällan jag ser på TV.

Danslektionen idag gick onekligen ganska bra.. vi har övat på lite sambamoves och schassé steg. Och nu är jag så trött att jag skulle kunna sova.

Gonatt!


There we go!


Nu kör vi! Blåbärssoppa på föreläsningen is the shit.. Vasaloppet har influerat mig. 1,5 timmes föreläsning sen ska jag på danslektion :)


Out of control

Nu börjar jag nästan flippa ur här av rastlöshet, det är myror innanför trosorna på mig idag. Psykar Vickan med lite dåliga gamla 90-talsklassiker.. trallar som aldrig förr. Hon sitter och summerar respondenternas svar på vår enkätundersökning och jag letar sekundärdata om lågkonjunktur och resmönster/ bloggar lite. Fick ett samtal innan som jag trodde var dagens stora skämt.. Någon David ringer och säger glatt heeeej Angelica!! Öh vilken David,, men det vet du väl? david han med de stora musklerna? Åh nu fattar jag, den David.. Har inte hört från han sen jag bodde på Grand. Han behövde någon som bor kvar i Falun som han kan sova hos nån natt för han skulle hit och lämna nåt papper eller hur det nu var. Han vet dock inte när han kommer, han kan komma redan i morgon,, haha då kan han få följa med mig till gynekologen på fredag morgon och hålla mig i handen. Nattligt besök av David blir nog tämligen intressant...


Jag funderar för fullt på vilken urvalsgrupp vi har valt.Ser ni bekymersrynkorna? När jag får nästa CSN ska jag göra en botox.

Nu är det time for Event Management föreläsning!

Lunchtime!!
Lite lunch var precis vad jag och Vickan behövde nu när vi gjort en stor enkätundersökning. Jag försöker äta havregrynsgröt med en liten plastsked, det kommer ta evigheter. Min ekonomi kommer tvinga mig att äta gröt fram till löning. Just nu älskar jag mina facebookvänner, ni är så duktiga på att svara på enkätfrågor :) Jag och Vickan ler stolt varje gång ett nytt svar trillar in.. Tessan,, dina svar kommer dock bli ett bortfall ;)
Åh vet ni vad!?? Jag är nästan en storbloggerska nu,, jag har fått min första elaka kommentar och jag är stolt som en tupp :) Johans vän gillade inte min uthägning av Johan i förra inlägget, vilket ju faktiskt inte är någon uthägning.. Tänk om Sofia skulle ta illa upp och skicka elaka kommentarer efter varje gång jag hänger ut henne,, då hade jag blivit tvungen att sluta blogga..

Nu tycker Vickan att jag ska fortsätta äta!!

Det stora Barriärrevet hos gynekologen

Klockan är inte ens fyra och jag är färdig med min uppgift till Event Management, shit vad bra jag är idag.
 
En av mina kära vänner ska strax iväg till gynekologen på cellprovstagning, hon kommer senare ringa mig och berätta hur ont det gör och att man inte får ha sex på en hel vecka efteråt. Hon rådfrågade mig om hon skulle ta fintrosorna när hon besöker gynekologen,, nej för fan svarade jag, du kanske får en blödning, i värsta fall kan gynekologen spräcka mödomshinnan, se bara hur det gick för Sofias.. den är obefintlig numera. När man ska till gynekologen måste man flera månader i förväg skaffa sig en frisyr av den lite längre modellen, gärna så att det inte går avgöra vilket kön det är.. satan och jag som inte är förberedd, tror ni att Regain för flintskalliga skulle kunna fungera? Använder jag det regelbundet i tre dagar kanske inte tant gynekolog föreläser för mig nu när jag ska dit på fredag om att vi människor faktiskt härstammar från aporna, därav kroppsbehåring.

Jag ska erbjuda er mina 5 bästa tips när man ska till gynekologen. Trots min ringa erfarenhet av gynekologbesök vet jag hur man ska göra för att skapa det bästa av situationen.

1. Skaffa dig en 70-talsbehåring så blir du genast en favorit hos din gynekolog och kanske på så sätt får gratis cellprovsundersökningar.
2. Ta aldrig på dig dina finaste sex-trosor så länge du inte vet om att du har en manlig gynekolog förstås. En liten blödning är ingen stor hit i ett par trosor från Victoria Secret.
3. När du väl ligger där, slappna av och tänk på det bästa sexet du någonsin har haft. Detta för att undvika att gynekologen tar fram limfogen för att öppna upp, gärna utan att förvarna att hon nu ska stoppa in mängder med verktyg.
4. Ha aldrig sex dygnet innan gynekologbesöket då gynekologen kan se detta och därav fråga ut dig huruvida ni hade skyddat sex eller ej.
5. Sist men inte minst,, om något av det ovanstående skulle ske eller inte ske, glöm inte att avboka undersökningen.
Är det någon mer än jag som är livrädd för gynekologer?

Jag är så yeah yeah wow wow

Jag måste ge mig själv lite självbekräftelse genom bloggen, jag har varit superduperduktig idag, suttit alldeles alldeles stilla och skrivit hittills tre sidor på min Event Management uppgift :) Jag älskar mig själv nåt oerhört när jag har den här disciplinen på mig själv. Om jag skyndar mig lite nu så hinner jag träna både spinning och skivstång ikväll.

Jalla Angie!

Tjolahopp!

Jag har en STOR uppgift att skriva idag till Event Management. Inte nog med att den är stor, jag måste skriva klart den idag. Måste bara känna efter först om det är en bra pluggdag.... hum åh jag tror det är det :) Ohlalalala jag tror det är en bra dag överhuvudtaget idag, inte som gårdagen, pust. Upptäckte att det inte var imorgon som jag ska till gynekologen och ta cellprover, det är på fredag så då har jag ju flera dagar på mig att ladda mentalt och vaginalt. Fredag den 13 :S
Sofia min lilla maggot var här i gårkväll och förgyllde min kväll, jag har skrattat så jag har träningsvärk i magen. Hah vi har redan planerat helgen med ett litet event på fredag. Dock är det bara Camilla som tackat ja fast det är ju inte så bara.. Jag och Sofia är faluns absolut bästa festfixare. Nu ska vi börja ta inträde dessutom, lite ersättning för popcorn, krossade glas och toapapper liksom, men endast 5 kr ;)


Sofia tar examen till sommaren, detta ska jag sätta stopp för, ett Falun utan Sofia är inget bra Falun, jag kan omöjligt hålla hångelstatistiken uppe själv,, Åh glömde, det är Sofia som är statistiken. Jag ska fiffla med Sofias examensbevis med lite tipex och kladda dit ett par röda U istället, allt för att hon måste vara kvar här ett år till. Alternativt att jag kokar ihop en rosa kärleksdryck så att hon blir så där onaturligt kär i en sån där dalkarl och fastnar uppe i Falun..
SOFIA, FLYTTA INTE :(

Men neeeej!

Det är inte sant! Jag har glömt lunchlådan hemma! Vet ni vilket monster jag blir när jag inte får äta? Jag får psykbryt. Sitter och väntar på att Vickan ska dyka upp så att vi kan sätta igång med forskningsplanen som jag verkligen inte har lust med att skriva nu. Men åååå kan någon vända den här dagen till en bra dag?
Hmm typ vid kl 20 kommer jag va hemma ikväll efter att prickat av allt på min måste göra lista, tur att jag inte ska träna idag, jag hade nog svimmat. Jag skojar inte när jag säger att jag blir döende när jag inte äter på en hel dag.

Bittra busschaufförer och pretantiösa flickor

Kan en dag börja sämre än att konfronteras med en bitter busschaufför? Inte nog med att han knappt kunde svenska han var så sjukt otrevlig att jag ville vrida pungkulorna av honom med en limfog. Tydligen så har dalatrafik höjt priset på busskortet för studenter mellan Falun och Borlänge, det visste icke jag så jag hade inte tillräckligt pengar med mig och fick betala enkebiljett istället. Nu är det inte roligt att vara student längre, bland de största stressmomenten är att man aldrig har pengar, att leva på 1000 kr under existensminimum i lågkonjunktur är inte okej. Gah jag vill snöa in mig..


Sitter på juridik föreläsning, men just nu är det rast.. oj nu fortsätter vi säger herr jurist.. jag får lägga ner så länge helt enkelt... Sådärja 50 minuter senare. Shit jag är så lättprovocerad idag att jag inte klarar av mig själv eller folk över huvudtaget,, För Viktorias bästa hoppas jag att det inte är så om 1 timma, vi ska sitta och skriva en forskningsplan hela eftermiddagen. Jag är så lättprovocerad att jag till och med stör mig på hur folk ser ut, hur de pratar, hur de agerar och ja jag stör mig på rosa pennfack idag. Eller näe ännu värre, pretantiösa flickor med prydliga frisyrer. Just nu ångrar jag valet av studieort, idag är en sån dag jag får ont i huvudet av dalmål.
Ojoj nu kommer herr jurist tillbaka.

Känner ni den ljuva bitterheten idag?

Inflyttningsfest på Gräddhyllan

Nu har jag städat upp efter gårdagens inflyttningsfest 2,0. Firade att jag numera bor själv i min lägenhet och att jag älskar det. Jag har legat på mina bara knän och skrubbat golvet för att försöka få det klibb och klabbfritt, hur vore det om mina gäster kunde behålla drickat i glaset istället för att släcka golvets törst? Varje steg jag tog gjorde att fötterna fastnade i golvet och drog med sig halva golvet. Och nej jag har ingen skurmopp, så med disktrasa har jag ålat runt på golvet. Förfesterna på Gräddhyllan (det forna järnet) är definitivt de bästa. Spångelispång gav mig den bästa present jag någonsin har fått. En tavla av Paul Riesser, min gubbsnygga jobbkompis, jag har aldrig blivit så glad som jag blev då. Vi googlade Paul och nu har mitt skrivbordsunderlägg på datorn pyntats med 100 små bilder på Paul.
 
Att berätta kvällen i bilder är det bästa, klicka på dom så blir de större.
  

  
Bild 1: Rebecca torkar svettfläckar. Lambis toapapper när det är som bäst.
Bild 2: Spångelispång bjuder på sin porrigaste blick. Tack Henkan för tavlan!!! Jag älskar den.
Bild 3: Menlösa ringlekar på golvet och törstsläckning av golvet.
Bild 4: Självklart var Rutger Macklean på festen.
Bild 5: Camilla kryper runt på golvet och förför herr knekt.. Förför mig Camilla!!
Bild 6: Halv-tre-mat på Maestro.

Och vet ni vad som kommer nu? Jo dagen till ära så har jag gjort en liten gissningslek i bloggen. Gissa på nu! 


Gissa rumpan?


Gissa vem? Det är ju tur att man inte väljer sina vänner efter utseende,, då hade han förmodligen varit en mycket ensam individ..


Gissa hånglet?
Gissa hur lång tid det kommer ta tills den unge herrn på bilden ringer gråtandes och ber mig ta bort bilden?


Den mystiska mannen har dykt upp igen, han kommer och går lite som han vill numera. Men jag är inte den som är den så jag klagar inte. Åh han är så hemlig att jag vet knappt själv vem han är, det enda jag vet är att han gör mig måttligt förvirrad och vätskebalansen i kroppen inte är sig lik efter hans besök.


Mystiska mannens mindre mystiska vän kuckilurade med min soffa inatt. Den mystiska vännen tillagade en superb grötfrukost. Finns det nåt bättre än att vakna upp med mystiska mannen och samtidigt få frukosten serverad? Mystiska mannen hade oturen att få välling gjord på mjöl, mjölk, salt och socker serverad till frukost. Mystiska mannen har saknat Karins skönsjungande sång, vilken tur att mystiska vännen trallade högt och soundcheckade i mitt ekandes vardagsrum där ackustiken är bättre än på Dalhalla.

Vill ni veta i hur många decibel jag skrattade i när jag tillverkade bilden på mystiska mannen i paint? Jag kommer säkerligen bli vräkt..
Nu ska jag kanske ta tag i dagen. Tack allihopa för en kul kväll!

Lördag!

Nu känns det som lördag, efter lite spinning, lördagsfika hemma hos mig med Sofia och dammsugning av min stora lägenhet så har det äntligen mentalt för mig blivit lördag. Var på bolaget och köpte "findricka" av Björn. Varken jag eller Sofia kände någon inspiration, vi hade storslagna planer på allt vi skulle inhandla, det slutade med att det blir vin/cider ikväll. Efter ett litet kontoutdrag insåg jag att jag inte har råd med något denna månaden och det är nästan tre veckor till löning. Hur får man 250 kronor att räcka till löning?


Så här ser det ut i min lägenhet nu, massa möbler och fluffiga kuddar. Hjärtana i taket har jag omsorgsfullt klippt själv. i bakgrunden på bilden ser ni oinbjuden tant.

Det har äntligen slutat snöa, jag bor i södra norrland och här är vintern längre än i småland, jag kan nästan lova er att krokusarna, snödropparna och tussilogas redan börjat krypa fram.. Finns det ens tussilagos så här långt upp i landet?

Ikväll blir det en liten chillförfest hos mig innan Harrys, till och med Spångelispång kommer :)
Dagen till ära ska jag nog duscha lite också.

Lördag?

Näe det känns inte ens att det är lördag idag, hah antar att det var för bra för att vara sant att ha haft tre bra dagar i rad och på den fjärde sprack det. Men det är helt okej att känna så här kl 9 på morgonen. Ska spinna klockan 10, det kommer göra susen! Spinningen är enda passet där det ibland kan vara fler karlar än tjejer och vem tackar inte nej till att vila ögonen på en svettig spinningkropp som en inkörsport till helgen? Spinningmuskler är det snyggaste... Gymmuskler är som silikonbröst, plastigt och tråkigt. Sen att många av spinningkarlarna är 40+ gör det bara ännu bättre.


Jag har laddat med té och lite musik medans jag skrev inlägget så nu kan ni bortse från att jag skrev att detta var en dålig dag. Efter spinningen ska jag och soffipropp till bolaget och inhandla findricka för statens pengar, era skattepengar. För studiebidraget vi får från staten shoppar vi på bolaget, på så sätt får ju staten tillbaka sina pengar.. är jag ute och cyklar nu? Jisses vilka funderingar jag har så här på morgonen..

Nu ska jag slänga på mig träningskläder och skutta bort till friskis.
Terese, Elin och Carro, ha det cpkul på kryssningen!

Citat av spinnande gubbe på friskis efter morgonpasset igår: Livet är inte bara rosor och champange
Det har jag fått klart för mig att så är inte fallet...

Den gyllene skräcken på järnet


Min lilla vän är inte längre en vän, det är den gyllene skräcken som våldför sig på mina vänner. Den svarta lilla piskan är rekvisita btw, enbart där för att krydda tillvaron. Jag drack ett glas vodka på kåren när vi var där och käkade taco buffé och sen har allt denna kvällen gått utför. Ordvitsarna och skämten är de lägsta som någonsin infunnit sig på Faluns gräddhylla. Det spårade ur redan på väg hem från kåren då Sofia skrämmer upp mig med hemska gynekologincidenter så nu kommer jag definitivt inte våga ta ett cellprov. Sofia sa att det gjorde ont långt efter att verktygen avlägsnats och att hon till råga på allt fick en liten blödning. Gynekologen spräckte Sofias mödomshinna, hon är icke längre officiellt oskuld,, oskulden togs av gynekologen, vilket öde.
Jag svammlar och fumlar med orden, raggmunk blev till raggrunk,, Vill ni ha receptet? Runka av ett ragg och ni har en raggrunk. Jaaa så låg är humorn ikväll.
En sak som är säker är att den gyllene skräcken aldrig kommer in under kjolen på mig, han stönar som en slagborr och är allmänt otrevlig. Han har fått sin egna lilla plats i mitt tomma vinställ.. Hur vore det om mina gäster i fortsättningen tar med sig en flaska vin till värdinnan?

Camillas signalament
Jag, Sofia och Hanna står utanför kåren i kylan och väntar på Camillas uppenbarelse... Långt där borta kommer någon vandrandes,, kan det va hon? Jorå säger jag, jag känner igen Camilla på flera mils avstånd, blå jacka, gul mössa, 150 cm lång.. Är du verkligen helt säker säger Sofia.. Jag kisar med ögonen för att se om något mer signalament stämmer överens.. Japp där kom ciggen fram, kan inte va nån annan än hon ;)

Nu ska jag fortsätta äta glass och tämja den gyllene skräcken.

Slagborren och jag blev ett med varandra

Jag började skriva ett inlägg för 5 timmar sen men jag glömde fortsätta, usel uppdatering av mig idag.  Men jag har haft fullt upp, spinnade kl 7, åt frukost på friskis, borrat hål i väggen, satt upp hyllor och spegel, sprungit runt på stan, pluggat juridik osv. Och nu ska jag springa iväg till kåren och äta taco buffé med Camilla, Sofia och Hanna. Kostar endast 35 kr för studenter! Vilket klipp.


Jag trodde aldrig att jag skulle behöva använda en sån här manick i hela mitt liv, fick låna slagborren av vaktmästaren Kjell så att jag kunde slänga upp hyllorna på väggen. Jag behöver ingen händig karl i mitt liv, jag klarar allt själv :) Skulle dock behöva en kock och en bankman (för ekonomins skull). Jag måste dock erkänna att jag hade respekt för borren.


Den här hyllan har jag satt upp alldeles själv och så har jag placerat mitt nästintill tomma vinställ och mina dyrbara samlarbjörnar från Harrods på hyllan.

Nu kommer Sofia!! Uppdaterar senare.


Hjärtekrossare

Hahaha jag har tydligen blivit en älskvärd hjärtekrossare. Min kära vän skrev på fejjan att han älskar mig, jag ville skapa lite drama och kände att jag var tvungen att konfrontera honom om detta över en allvarlig msn konversation. Jag trodde att jag skulle avsluta den här konversationen med att tyvärr måste förklara för den stackars killen att det aldrig kommer bli något,, slutade dock med att det var jag som blev den stora förloraren.

Jag har bytt ut hans namn till alias "Hjärtkrossad karljävel".

Angelica säger:

åh älskar du mig

Hjärtkrossad karljävel säger:

när ska du komma till mig?

Hjärtkrossad karljävel säger:

jaaaa

Hjärtkrossad karljävel säger:

jag vet du inte älskar mig...

Hjärtkrossad karljävel säger:

men lilla du, tycker du inte att vi borde prata om detta face to face

Hjärtkrossad karljävel säger:

är du i borlänge imorgon? sa vi kan träffa

Angelica säger:

nope tyvärr inte,,

Angelica säger:

jag är ingen man älskar, jag är bara en sån man ligger med

Hjärtkrossad karljävel säger:

Jag vetHahahahahaha jag låg dubbelvikt och skrattade för mig själv.. Jag vet dock inte om det är nåt bra att va ett liggobjekt,, eller? För ett par år sen blev jag knäckt av en kille som jag vart lite intresserad av, tillochmed så intresserad att det pirrade i magen på mig.. Hans fina förklaring att det aldrig skulle kunna bli något var:
Angelica, du har knullpotential, men du är fan ingen man blir kär i. Haha fy fan det där satte spår ska jag säga er, varför tror ni annars jag strortrivs med att va singel? Den där lilla kommentaren är inget jag vill höra igen!

Jag är min lyckas egna smed...


Faluns mest organiserade

Just nu är jag nog Faluns mest organiserade student. Jag prickar av sak efter sak på min lista (somt inte finns) över viktiga grejer jag måste hinna göra.  Har pluggat juridik som en tok idag, det är verkligen jätteintressant, jag borde bli jurist kanske :) Haha träffade min gamla kursansvarig från den tiden jag läste MKV. Marit i egen hög person sitter och häckar i personalrummet på högskolan i Borlänge. Hon vart onekligen glad av att se mig, hon hade tydligen letat igenom listor för att försöka hitta mig efter att jag hoppade av utbildningen. Två år senare går jag turismprogrammet och utbildar mig till företagsekonom vilket Marit rynkade på näsan åt och tyckte synd om stackars mig som blir ekonom.... pysch hycklare där. Marit hon är en vilding över 25...


Så här ser det ut när jag och Tessan skriver schema till TUR-mässan. På klisterlapparna står det Karlstad, Kalmar och Borlänge och numreringar. Jag vart helt yr i huvudet men det känns som vi är på rätt väg iaf. Jaja det kanske inte hade gått utan Tereses små tips och instruktioner =)
Jag älskar när jag kommer in i ett sånt där härligt flow som jag befinner mig i just nu, även om tidsschemat är pressat så hann jag spinna ikväll, jag hade mjölksyra i vaderna efter typ bara 10 minuter... Vad sa du? hahahahahahaha

Nu ska jag läsa lite Glamour och dricka chaité som jag inhandlade i morse, det har varit slut på hemköp typ en månad och jag har haft allvarliga cravings så idag har jag druckit 4 koppar :)

Detta är dagen..

då absolut ingenting kan gå snett, jag svävar på moln och lever i min egna bubbla. Bra start på dagen med en liten springtur runt Tisken kl halv 7 i morse,, och jag som skulle sovit länge idag men har man ett tight tidsschema så har man och att vakna samtidigt som man känner fötterna lätta från marken är det absolut bästa jag vet.
Och nu har jag suttit på skolan i Borlänge sen kl 9 trots att jag inte tänkt åka hit idag men sen kom jag på virrig som jag är att jag och min midsommarsill Tessan ska skriva schema för alla våra undersåtar från Kalmar och Karlstad till TUR-mässan. Så nu har jag pluggat hutlöst mycket juridik och ska träffa henne om typ 40 min.


MIn lycka är oövervinnerlig idag. Jag har pluggat på bra så kanske kanske kanske jag inte behöver läsa någon kurslitteratur på hela helgen. Jag har inte ens hunnit träffa Sofia på hela veckan trots att det tar 20 sekunder att springa upp för trappen till henne. Jag tror minsann jag bjuder hem dig på en kopp té ikväll Sofia, du kan ju ta med dig dammsugaren om du vill, som utbyte mot en tépåse liksom ;)
Nu ska jag fortsätta läsa om avtalslagen!

PUSS på er!! (haha ofta att jag är så glad att jag skickar pussar genom bloggen)

Angelica the städerska

Men Parre för fan!!! hahahaha kunde du inte komma på nån bättre? Nja asså Ove är ett undantag bland mina truckförarfantasier.

Japp och där började vi inlägget med att svara på en kommentar. Vetskapen om att jag kan om jag vill sova till åtminstone kl 8 imorgon gör att jag är superpigg just nu. Jag har städat, diskat och fejat här hemma nu, hade dock behövt en dammsugare så imorgon ska jag minsann våldgästa Sofia och låna hennes dammsugare. Sofia, du måste hjälpa mig med "min lilla vän", han verkar vara lite ledsen, inte nog med att han är iskall, han är lite motvillig dessutom.
Min fredagskänsla har redan infunnit sig, ohlalalalalala! Har varit på danslektion ikväll, japp det blev bara en lektion för det andra dansnumret blev inte av så nu ska jag bara va med och göra ett Mamma Mia medley. Pjuh säger jag, hade nog inte hunnit med dubbla danslektioner iaf. Nackdelen är dock den att det är typ 4 småtjejer i min showgrupp nu som jaaaaa, de är lite malplacerade om man säger så.

Shit jag älskar verkligen att bo med mig själv, jag tror jag ska göra en kopp té och buffra upp mig i soffan =)
Mitt egna sällskap är oslagbart just nu.

Dagens goda i bilder

Wooohoooo tro det eller ej men jag har avklarat en hel dag :) Är lite stressad just nu för ska strax i väg på danslektion men som alla andra kända bloggerskor så måste jag blogga trots tidsbrist ;)
Jobbade fyra timmar idag och trots att jag fick plocka loppor, det värsta man kan utsättas för på mitt jobb så gick hela förmiddagen smärtfritt... usch och vet ni vad? Jag tror karlar som kör truck är en kategori som måste utforskas lite närmre, jag blir lite småtänd (ville inte använda ordet kåt just här) när de rattar på den lilla ratten, vet ni vad jag menar?
Ja iaf här kommer dagen i bilder.


Spotted by gossipgirl. Pojkvän själ flickväns vantar! Dessutom är det förra säsongens vantar, får det gå till så? Hörru Becka, jag vet tillochmed hur ditt vantförråd ser ut, du och jag är ment to be.Shit vad smart du ser ut när du läser lagboken säger Viktoria,,, fan Vickan ta en bloggbild säger jag. Denna lilla stund var tvungen att förevigas. Jag läser om dödförklaring, skitintressant faktiskt. Så nu kan jag dödförklara er alla när jag vill! Eller?


Min för stunden nya favoritbok. Lagboken och Harry Potter är och förblir mina stora favoriter.


Vickan har fastnat i Roffes egna forskningsmetodikbok.


Inte konstigt att lärarna på min skola kan kännas omotiverade när sån här hemsk konst hänger i lärarrummet.
Hellre har jag tomma väggar än Eva Ekedahl på väggen.

Wooooo måste springa nu!!


Fullsmockad dag

Jag har mycket att göra idag men jag har gjort ett tidsschema nu äntligen (bra Angelica).

-Jobba på mitt fantastiska etikettjobb 7-11 <---- Kolla in denna slappa arbetstiden.
-Lunchmöte med runners inför TUR-mässan 12-?.
-Plugga forskningsmetodik med Vickan ?-16
-Danslektion 17.30-19.30

Jag har så mycket att göra nu för tiden att det är på håret att jag hinner med mig själv. Och på tal om hår så måste jag raka benen när jag nu ska orka det och så måste jag till frisören innan mitt hår börjar leva sitt egna liv på mitt huvud. Fast det värsta är nog att jag har svart avskavt nagellack som jag försöker ignorera i brist på tid. Shit redan onsdag, då får man ta ett glas vitt ikväll eller?

Skaffa dig en komihåglista!!

Kan jag lära mig nångång att skriva upp allt jag ska göra? Har ett superviktigt möte imorgon kl 12 som jag själv har arrangerat,, nej då då tackar jag ja till att jobba 7-12, vad exakt tänkte jag med då? Knäskålarna kanske. Så nu har jag fått skriva ett skamligt sms till min kära överordnade Janne att jag endast kan jobba fram till kl 11, nästan skrattretande ju. 4 timmar låter som en lite lagom arbetstid men fan jag måste ju gå upp jättetidigt ändå. Jag hade ju tänkt plugga imorgon för en gångs skull, men jag hinner knappt till skolan för att vända, har jag danslektion kl 17.30, så måste va hemma kl 17 och byta om och sen rusa ner till dansstudion. Näe jag måste införskaffa mig en liten kalender.
Och så måste jag klippa mig, shit jag ser ju inte riktigt klok ut.

Det värker i varenda kroppsdel på mig ni, har tränat skivstång ikväll och jag la på extra mycket tyngd och gjorde färre repetitioner istället. Var inte alls sugen på att träna för jag var riktigt seg men hade turen att träffa Spångelispång på bussen och jag blev genast mycket piggare. Och när jag väl ställt mig framför speglarna påmindes jag om hur sjukt snygg jag är i träningskläder.. ohlalalalala ja då pushade jag mig själv som aldrig förr. Har jag inte ont i axlarna imorgon blir jag förvånad.

Nu ska jag snart sova!

Tjipp och hej

Ett litet rop på hjälp


Hjääääääälp!!
Hjälp mig att strukturera upp mit liv, ett tidsschema så jag får nånting gjort utan att springa in i väggen. Usch jag får hjärtklappning när jag är stressad. Idag var det nästan kul att jobba, jag har etikettklister under naglarna men det är sånt man får ta när man jobbar i en sån fin bransch.
Kl är 18.00 och jag sitter på skolan ,shit vilket intressant liv jag har. Det är bara curryfolk på skolan vid den här tiden, jag får huvudvärk av deras språk, pakistanska är verkligen skitfult, som skånska fast värre.
Ska åka bussen hem till Falun om 30 min, ska träna ett skivstångspass,, pust hur ska jag orka? Till råga på allt har jag världens största muskelknut i ryggen som gör att jag knappt kan röra på mig.
Hur många gånger i detta inlägg har jag gnällt?

Men åh vet ni vad jag kom på? Min lilla vän kommer ikväll (eller har redan kommit), pjuh bra att jag har någon som underhåller mig ;)
Min lilla vän är min nya hemlighet, nästan mer hemlig än vad Rödjackan och Mystiska mannen är tillsammans.

Woorking 7-12

Mina arbetstider går ju inte att klaga på iaf, men som heltidsstudent + lite till så tar inte dagen slut där inte. Efter jobbet ska jag åka till Borlänge och plugga forskningsmetodik och juridik med Viktoria och sen efter det ska jag träna skivstång. Fullspäckad dag med andra ord och jag hoppas denna dagen blir bättre än igår, men so far so good som Karl Marx brukade säga.


Till och med klockan 6 på morgonen har jag energi till att apa mig. Var ju tvungen att visa hur oerhört snygg man är när man jobbar i etikettbranschen. Det är sant, på mitt jobb blir man anställd efter utseende, även lönen är baserad på olika utseendesgrader. Hur skulle jag annars kunna vara Faluns rikaste student?

Pust

Nähäpp nu ger jag upp och går och tränar istället, danspass på friskis kommer npg få mig på bättre humör hoppas jag.

Men din hora

Men ååååååå!!! Hade skrivit ett helt dokument så försvann skiten och näe jag är ingen dataexpert som vet hur man hittar grejer som sprungit och gömt sig. Men gah jag orkar inte, den senaste timmen har varit bortkastad tid med andra ord. det krävs inte mycket för att jag ska ge upp, jag har västerlandets sämsta tålamod.. iiiiiii jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag har för mycket att göra...

Om jag gråter lite så kanske det blir bättre sen.

Jag erkänner

Jag har två saker att erkänna. När jag rusade från skolan till friskis idag så halkade jag, och det ver inte en sån halkning att jag föll pladask på ryggen, nej det var en sån där som ser jävligt klumpig ut, det går i slowmotion och man landar på knä, vet ni vilken jag menar? Jag halkar, reser mig upp och låtsas som att det inte hänt, inser att jag halkat utanför ett fullsatt café under lunchtid, struntar i att borsta av snön från mina byxor, pinnar vidare som att det inte var jag som nyss föll som en klump på trottoaren. Det är humor att se folk halka och sen låtsas som att inget hänt, idag var det min tur och det var inte humor. Jag ska aldrig mer skratta åt de som halkar.

Jag har en till sak att bekänna, jag har massa av kurslitteratur jag måste läsa. Och nej det var inte det som var bekännandet, saken är den att jag sovit bort tre timmar av denna dagen! Somnade typ på en gång efter lunchen och vaknade för en stund sen. Så nu sitter jag här med dåligt samvete och stressad som aldig förr. När jag har mycket att göra får jag en spärr som säger stopp och det slutar med att jag inte gör nånting samtidigt som jag har ångest och huvudvärk av alla stress.. Ja det är jobbigare än vad ni tror att va student.

Vad gör man åt ständig trötthet?Braindead

Ja det är precis vad jag känner mig som nu, en död hjärna som inte klarar av att fästa blicken nånstans. Har precis ätit lunch, falukorv för femte dagen i rad, fan den tar ju aldrig slut! Det känns som att jag hunnit med jättemycket idag, både föreläsning och ett aerobicpass, och klockan är inte ens två. Man lär sig så otrooooligt mycket på forskningsmetodiken, idag har jag lärt mig detta:

Teoretisk hypotes
Kvinnor reagerar positivare på närmanden ansikte mot ansikte än vad män gör, medans män reagerar positivt på närmanden från sidan än vad kvinnor gör.

Jag tror det sitter i från mellanstadieperioden då pojkarna visade sitt intresse genom att peta in ett finger i sidan och kittla oss flickor, man måste då genast sätta sig i försvarsställning. Jag får panik och slutar andas om nån håller fast mig och kittlar mig samtidigt. När jag har sex med någon måste jag ibland lägga halva min energi på att slappna av och försöka ignorera alltför försiktiga beröringar,, hah det vore ju onekligen dumt att förstöra stämningen genom att panikskratta och tappa andan.

Ordinär hypotes
Kvinnor som sitter på parkbänkar reagerar positivare på "medsittare" om den andra inte ger tillstånd jämfört med mäns reaktioner.
Då frågar jag mig själv.. vad är det för uttråkad människa som gär såna här undersökningar så att jag tvingas sitta på föreläsning 2,5 timmar och lyssna på resultaten?


Mitt absoluta favoritmotiv är hoppbackarna uppe vid Lugnet i Falun, jag har nog bilder därifrån från alla månader och tider på dygnet. De är nästan lika pampiga som Big Ben eller St Pauls katedralen i London (observera nästan).


Framför hoppbackarna ligger min skola.. Ja jag har två skolor, en i Falun och en i Borlänge, omväxling förnöjer.

Shit nu är jag så trött att jag slocknar snart, jag ska ta ett powernap innan jag börjar läsa kurslitteratur.
Finns det någon som skulle vilja ge mig något tips till att få tillbaka pluggmotivationen?


Köldknäpp för fan

Ja jag måste fan va knäpp som tar mig ut i kylan klockan halv 7 för att springa. Det var så kallt att det sved i lungorna varje gång jag andades in. Men efter mina heta drömmar inatt behövdes den där lilla springturen för att svalka ner mig.
Har hunnit duscha och slängt i mig gröten och snart måste jag rusa väg upp till skolan för att gå på en föreläsning i forskningsmetodik, och nej det är inte så spännande som det låter. Efter föreläsningen ska jag försöka hinna till aerobicpasser som börjar kl 12, vi slutar då men jag ska hoppas på det bästa att vi får sluta kl halv istället.

So long

Singellandet

I nyhetspausen på söndagsfilmen passade jag på att läsa lite i min dejtingbok som jag skrev om i förra inlägget,, hehe so far so good säger jag. Tre sidor har jag läst och fått reda på massa nytt. Visste ni att Sverige med sina nästan två miljoner singelhushåll är ett av världens mest singeltäta länder? Så vad väntar vi på? Detta måste vi ändra på, seså ut och dejta med er nu! Jag? nej nej jag ska inte dejta, jag har så mycket annat just nu. I två veckor har jag inte gjort ett skit så nu ligger jag teoretisk sätt fyra veckor efter i min planering, men om ni börjar förändra statistiken så ska jag göra min insats efter jag tagit igen allt plugg, jobb och träning som jag missat, jag ska speeddejta.

Nära hälften av Sveriges befolkning har någon gång blivit kära vid första ögonkastet. Blicken och leendet är det som tänder de flesta. Majoriteten av svenskarna tror på lyckliga slut.
Källa: Harlequinrapporten 2000

Kärlek vid första ögonkastet är jag skeptisk till, jag tror dock på begär vid första ögonkastet ;) Ett sånt begär att så fort man ser något attraktivt börjar det pulsera i de nedre regionerna och vätskebalansen blir ostabiliserad.

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?


Det här är kärlek för mig, syskon och husdjur när det är som bäst.

To date or not to date..

ja det är den stora frågan.. Camilla sa att så länge jag bor i Falun kommer jag vara singel. Och det är inte för att jag är ful, nej det är för att alla här har redan sina framtida partners som de känt sen lågstadiet, de väntar bara på att tiden ska bli mogen för att kunna binda sig. Dessutom är det ingen som vill ha en student, för de vet att vi kommer flytta härifrån förr eller senare.. Och jag är livrädd för att bli fast här..  Men när jag var på Åhlens idag kom jag på andra tankar när jag hittade den här lilla boken (på rea dessutom).


Stora dejtingboken - En handbok i konsten att dejta rätt och roligt av Bella Linde

Blickar har mötts, glas har klingat, några ord har bytts - kanske har vi till och med dansat.
Så då är det väl bara att gå hem ihop?
Eller kanske aldrig ses igen.
Men hallå! Stopp ett tag! Det finns faktiskt ett mellanting - en umgängesform som allt oftare praktiseras i modern svensk tid, och som dessutom är både rolig och romantisk. Samt lätthanterlig.
Om vi bara visste hur man gör.

Nu ska jag göra en kopp te och läsa mitt lilla fynd för 25 kr. Jag uppdaterar senare om jag hittar nåt intressant. Nu ska vi, ni mina kära läsare och jag lära oss hur man dejtar.

Later!

Angie the inredningsarkitekt

Nu har jag sprungit runt på Kupolen i Borlänge en halv dag och inhandlat lite prylar till min ekande lägenhet, tyckte att jag köpte jättemycket men det ser tyvärr fortfarande lika tomt ut. Jag ska ringa en byggfirma som kan sätta upp en vägg så att mitt vardagsrum halveras.. frågan är dock om Kopparstaden skulle ge sitt medgivande till detta lilla projekt.


Inser ni att jag monterat ihop två bord alldeles själv? Jag borde få en stor eloge. Jag älskar mina nya bord som jag inhandlade på IKEA i fedags, de gör mig upphetsad nästan. Att montera bord är lite utav min specialitet tror jag men däremot när det kommer till att hänga upp rislampor då skulle jag behöva en expert, fan det tog mig nästan 25 minuter att hänga upp en lampa.


Köpte mig ett litet vinställ på Lagerhaus för endast 99 kr. Den får stå på hyllan och trängas med mina samlarbjörnar från Harrods. Om 30 år när mina björnar fått ett högt samlarvärde ska jag sälja dom på ebay, de finns nämligen bara i ett begränsat antal, säljs vid jul och ser aldrig likadana ut. Mina björnar är mina kärlekar..

Batteriet i min mp3 är nu fulladdat så nu ska jag ta mig en liten promenad runt Tisken och filosofera lite och sen ska jag i min ensamhet ligga på soffan hela kvällen och se på tv, för nu har jag införskaffat mig en antennsladd på Jula.
Vad är det för söndagsfilm på fyran ikväll?

Men din sömntuta!

Fuck vad länge jag sovit idag! Nästan till klockan 11, ojoj jag känner mig som en tonåring som måste sova för att kunna växa. Åh det är kanske det jag gör, nästa gång jag vaknar är jag förhoppningsvis 10 cm längre :)
Nu ska jag hitta nåt i mitt tomma kylskåp att äta till frukost och funderar jag på att åka till Borlänge och flanera lite på Kupolen,, söndagsutflykt it is.

Vad ska ni göra idag?

10 orsaker att vilja bo själv

Nu när båda mina roomisar har flyttat så kan jag väga fördelar mot nackdelar av att bo själv. Jag har listat de 10 bästa anledningarna med att bo själv.

1. Du kan lyssna på hög musik när du vill.
2. Du kan stå och showa med fjärrkontrollen som mic utan att behöva oroa dig för att bli påkommen.
3. Du kan sitta på toa med öppen dörr.
4. Du kan odla ett diskberg utan att någon besväras av det.
5. Du kan bre ut dig på hela soffan utan att behöva trängas med någon annan.
6. Du får se på vilket tv program du vill.
7. Du kan skramla med kastruller tidigt på morgonen utan att väcka någon.
8. Du kan slänga av dig skorna framför dörren utan att någon annan än möjligtvis du själv snubblar över som.
9. Du får inreda hur du vill (kräver dock att man har något att inreda med).
10. Du kan ha sex var du vill, när du vill och hur du vill.

Nu ska jag dock försöka övervinna min rädsla för mörkret och hoppa upp i sängen.
Guten Nacht!

RSS 2.0